Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο Άρης στον Υδροχόο υπόσχεται ελευθερία, διορατικότητα, αλλαγή και ευελιξία


Ο Άρης ήδη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου από 4 Ιανουάριου και θα παραμείνει εκεί έως 12 Φεβρουάριου του 2015. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι το σύμβολο της ατομικότητας, της αριστείας, της ελευθερίας στην επιλογή και της πολύ ευαίσθητης διαίσθησης. Το διάστημα αυτό ο πλανήτης Άρης με την θέση του στον Υδροχόο φέρνει ένα πολύ καλό άνοιγμα σε χιλιάδες ευκαιρίες για να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να δείξουμε στους  ανωτέρους μας τα ταλέντα και τις δεξιότητες μας, έτσι ώστε να καθιερωθούμε, σε ένα νέο τομέα της καριέρας μας που υπόσχεται πολλά κέρδη μελλοντικά.

Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή στο σύνολο της, για  να πετύχουμε προαγωγές και αξιώματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για θα αναλάβουμε με ασφάλεια μια νέα θέση ή ένα νέο ξεκίνημα σε μία προϋπάρχουσα δουλειά ή επαγγελματική κατάσταση ή μία επένδυση που θα αποβεί κερδοφόρα, μια και η διαίσθηση μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Με τη θέση αυτή του Άρη στον Υδροχόο, είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για να  βελτιώσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, αλλάζοντας την ενέργεια του χώρου, δημιουργώντας μια νέα εσωτερική ατμόσφαιρα για άνετη και ισορροπημένη ζωή.

Από την άλλη πλευρά, όμως αυτή  η απρόβλεπτη συμμαχία, μπορεί να μας κάνει να ξεφύγουμε από τα πλάνα μας και να χάσουμε τον έλεγχο. Οι διελεύσεις του Άρη στον Υδροχόο με  λιγότερο θετικά χαρακτηριστικά κατά το 2015, θα ολοκληρωθούν από 04/01/2015 έως 02/12/2015, το διάστημα αυτό οι περισσότεροι από εμάς θα αισθανθούμε ότι δεν έχουμε αρκετά αποθέματα δύναμης για να πραγματοποιήσουμε  όλα τα σχέδιά μας. Η φαντασία αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αλλά σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό που επικρατεί στον ουράνιο θόλο, είναι πολύ ευνοϊκό για αλλαγές σε προϋπάρχουσες επαγγελματικές  δραστηριότητες, αλλά όχι  για νέα ξεκινήματα.

Από 22 Ιανουαρίου και μετά ο Άρης στον Υδροχόο κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για θέματα προσωπικής ζωής. Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για ρομαντικές συναντήσεις και ταξίδια. Ο Υδροχόος κάτω από την επιρροή του Άρη στο γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει τις πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενός  άτομου, χαρίζει διπλωματία, ακονισμένη διορατικότητα, διαίσθηση και ευελιξία. Με τα εν λόγω χαρακτηριστικά και τον Άρη στο ζώδιο του  Υδροχόου στο γενέθλιο χάρτη, γεννήθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της ανθρώπινης ιστορίας όπως οι  Leonardo da Vinci, Λουδοβίκος ο 15ος, Βίκτωρ Ουγκώ και πολλά άλλοι.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου