Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Gay Κριός Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi

Γενικά

Για τους gay Κριούς θα είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά το 2015, γεμάτη ενέργεια, δράση και επιτεύγματα! Το πρώτο μισό του έτους είναι μια ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε, να σχεδιάσετε, να κάνετε την έρευνα σας και τελικά να περάσετε στην πράξη, για όσα θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζουν οι πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, και ειδικά ο επεκτατικός Δίας από το Λέοντα, δίνει αέρα στα πανιά σας και υπόσχεται επιτυχίες πέρα του αναμενόμενου.

Είναι μια χρονιά που επιβάλλεται να κάνετε κάποιες ή πολλές αλλαγές στη ζωή σας, μην υπολογίζοντας το ρίσκο ή το κόστος, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις επιλογές σας. Θα είστε πολύ πιο προσγειωμένοι από ότι συνήθως, πολύ πιο υπεύθυνοι και συνειδητοί ως προς τις ανάγκες σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε σε λειτουργία τον τροχό των εξελίξεων. Το 2015 θα είναι μια χρονιά με πάρα πολύ δουλειά, περισσότερη ακόμη και από το 2014, εάν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι εφικτό, που όμως θα φέρει άμεσα και απτά αποτελέσματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2015 δεν υπάρχει χώρος για παθητικότητα ή τεμπελιά. Είναι μια χρονιά με καταλυτικές αλλαγές που εσείς θα πρέπει να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε από την αρχή μέχρι το τέλος. Με το ξεκίνημα του χρόνου θα κοιτάξετε με κριτική ματιά τη καριέρα σας και θα διαπιστώσετε ότι κάποια πράγματα που αποτολμήσατε στο παρελθόν, είτε δεν σας βγήκαν όπως θα θέλατε, είτε δεν τα ολοκληρώσατε ποτέ, γιατί σας πέρασε ο ενθουσιασμός. Αυτά τα ανοιχτά μέτωπα θα πρέπει να τα κλείσετε άμεσα.

Στο σχεδιασμό της μελλοντικής πορείας σας δεν θα πρέπει να φοβηθείτε το ρίσκο, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ανασφάλειες ή τις υπάρχουσες δεσμεύσεις να σας φρενάρουν. Χαράξτε την πορεία που εσείς επιθυμείτε και σχεδιάστε την υλοποίηση της. Μόλις βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, με ένα μαγικό τρόπο όλα θα σας πετυχαίνουν. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή εκεί για να σας στηρίξουν ή να σας συμβουλέψουν, ενώ οι ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν. Μην αφήνετε να σας επηρεάσουν άτομα που θα θεωρούν  ότι τα σχέδια σας είναι ουτοπικά ή μεγαλεπήβολα και πως δεν έχουν ελπίδες επιτυχίας. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα απ όλους τι θέλετε να πετύχετε, γνωρίζετε τον εαυτό σας και ξέρετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Όριο σας φέτος μπορεί να είναι μόνο ο ουρανός!

Το δεύτερο μισό του χρόνου θα είναι αφιερωμένο κυρίως στη υλοποίηση των σχεδίων σας. Το θετικό στοιχείο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τις επιτυχίες που θα έρχονται σε κάθε βήμα που θα αποτολμάτε, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μεγάλα χρονικά διαστήματα, προβληματιζόμενοι για την ορθότητα της κάθε σας κίνησης. Αυτό θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσετε με αμείωτο ρυθμό, όταν οι πλανητικές όψεις δεν θα είναι τόσο αβανταδόρικες για το ζώδιο σας.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού και γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 26 Μαρτίου, θα έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχουν όσα ονειρεύονται μέσα από ομαδική δουλειά. Θα είστε κατά ένα περίεργο τρόπο περισσότερο επικεντρωμένοι σ αυτό που κάνετε, αποφασισμένοι αλλά και προσγειωμένοι. Θα έχετε πολύ καθαρή άποψη για τις επιδιώξεις σας και θα πρέπει να μείνετε πιστοί στα ιδανικά και τα πιστεύω σας.

Για τους γεννημένους μεταξύ 2 και 10 Απριλίου, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να σας επηρεάζουν άμεσα, επιβάλλεται να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές αλλαγές! Θα πρέπει να αλλάξετε ότι δεν είναι αποδοτικό, να απαλλαγείτε από ότι έχει κάνει τον κύκλο του και δεν μπορεί να σας προσφέρει τίποτε καινούργιο, να αφήσετε εν ολίγοι τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα πίσω σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή. Ίσως να ακούγεται κάπως δραματικό, αλλά έχετε άμεση ανάγκη από μια νέα πορεία στη ζωή, που θα μπορέσει να σας φέρει την ποιότητα ζωή που θέλετε.

Στον οικονομικό τομέα, το τρίγωνο Δία – Κρόνου σας δίνει εξαιρετική ώθηση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με συνέπεια το εισόδημα σας να αυξηθεί σημαντικά, οι αποδόσεις από ενδεχόμενες τοποθετήσει σας να είναι πολύ καλές ή η κερδοφορία της επιχείρησης σας να είναι αυξημένη. Αυξημένα θα είναι όμως και κατά περιόδους τα έξοδα σας, είτε από δαπάνες που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε για το σπίτι σας, είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων ή ακόμη και λόγω κοινών δράσεων με το ταίρι σας.

Αισθηματικά

Το 2015 είναι γεμάτο εκπλήξεις και στη αισθηματική σας ζωή. Όσοι από σας βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, θα πρέπει να επενδύσουν αρκετό χρόνο στη σχέση τους για να καταφέρουν να ισορροπήσουν την κατάσταση. Το τρίγωνο Δια – Κρόνου στις 3.8 θα είναι εξαιρετικά επιβαρυντικό για το δεσμό σας και ενδεχομένως τα πράγματα να πάρουν μια κακή τροπή. Εάν ανήκετε στους γεννημένου μεταξύ 2 και 10 Απριλίου, ίσως να διαπιστώσετε ότι το χάσμα που σας χωρίζει είναι πλέον αγεφύρωτο και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε το δρόμο σας, πριν τα πράγματα εκτραχυνθούν ακόμη περισσότερο.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς είναι το δεύτερο τρίμηνο, με την Αφροδίτη να σας χαρίζει γοητεία και ερωτισμό. Δεν αποκλείεται κατά τη περίοδο αυτή να δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση από άτομο που δεν φανταζόσασταν καθόλου και που γνωρίζετε ήδη, είτε μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο. Προσέξτε τις επιπλοκές και τις εντάσεις που μπορεί να έχει η ερωτική σας ζωή, κυρίως κατά το καλοκαίρι, που μπορεί να προκληθούν από λανθασμένες εκτιμήσεις. Ο Νοέμβριος είναι επίσης ένα μήνας που χρειάζεται προσοχή, λόγω του κλίματος ουτοπίας που θα επικρατεί και δεν θα σας αφήνει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις για τα άτομα που θα σας πλησιάζουν.

Υγεία

Η έντονοι ρυθμοί ζωής θα φέρουν αναπόφευκτα και αρκετό άγχος στη ζωή σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο, να τρέφεστε όσο πιο υγιεινά μπορείτε και να χαλαρώνετε με πράγματα που σας γεμίζουν, ώστε να αποσπάται η προσοχή σας από την καθημερινότητα και να χαλαρώνετε. Ταξίδια και αποδράσεις μπορούν να είναι πολύ ευεργετικά, τόσο από άποψη υγείας, αλλά και για την καριέρα σας, μια και θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες κινήσεις σας ή ακόμη και να κάνετε γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στα ανοίγματα που κάνετε.

Συμβουλή

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, γιατί εύκολα μπορούν να πάρουν κακή τροπή και να έχετε επιπλοκές στις σχέσεις σας ή ακόμη και με το νόμο για  ασήμαντους λόγους. Αφήστε να φύγει ότι έχει κάνει το κύκλο του και δημιουργήστε χώρο στη ζωή σας να προϋπαντήσετε το καινούργιο!

Όσο και αν εκτιμάτε ή σέβεστε τις απόψεις των δικών σας ανθρώπων, το 2015 θα πρέπει να μείνετε ανεπηρέαστοι, απερίσπαστοι και μακριά από εξωτερικές παρεμβολές, εάν πρόκειται για την καριέρα σας και τα μελλοντικά σας σχέδια. Κάθε ανάμειξη θα φέρνει αποπροσανατολισμό και οπισθοδρόμηση στη πορεία σας.

Βρείτε τρόπους να ισορροπείτε και να ξεκουράζεστε μέσα από δράσεις που σας ευχαριστούν. Ένα χόμπι θα μπορούσε να σας φέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ακόμη και ο διαλογισμός, εάν πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να ασχοληθείτε.

Και κυρίως, κλείστε όλα τα ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν σας, αποβάλετε τις φοβίες σας και τραβήξτε μπροστά χωρίς ούτε καν να λοξοκοιτάξετε γι αυτά που αφήνετε πίσω σας. Το μέλλον θα σας δικαιώσει!

Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου