Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Gay Ταύρος Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi 
Γενικά

Το 2015 θα είναι μια χρονιά που οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε το νόημα της ζωής, να κατανοήσετε τον εαυτό σας και ορίσετε τη θέση σας σ αυτό το κόσμο. Κάποιοι θα βρουν ή θα προσπαθήσουν να βρουν τις απαντήσεις που αναζητούν μέσα από τη πίστη, άλλοι μέσα από τη φιλοσοφία ή τη μεταφυσική.

Το 2015 είναι μια μεικτή χρονιά για σας, καθώς θα έχετε διαφορετικές συνθήκες να αντιμετωπίσετε στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Το πρώτο μισό του έτους θα χαρακτηρίζεται από ομαλούς, έως λίγο αργούς ρυθμούς, κάτι που θα ευχόσασταν να ισχύει για πάντα. Αυτοί οι αργοί ρυθμοί καθημερινότητας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας και να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα στη ζωή σας.

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν κατά τους ανοιξιάτικους μήνες θα απαιτήσουν την άμεση δράση σας και κάπου εκεί η ράθυμη περίοδος θα πάρει ένα τέλος. Προβλήματα στεγαστικής φύσης που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό θα επιλυθούν οριστικά και θα ηρεμίσετε. Με την ολιγόμηνη επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού μεταξύ 14 Μαρτίου και 1 Αυγούστου, ο ενθουσιασμός σας χάνεται, καθώς επιστρέφουν παλιά προβλήματα στην επιφάνεια, προκειμένου να επιλυθούν και να αποβάλετε οριστικά από τη ζωή σας οτιδήποτε σας προκαλεί ένταση ή αρνητικά συναισθήματα.

Κατά τους υπόλοιπους μήνες του έτους θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αρκετά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, ειδικά εάν δεν είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας κατά το πρώτο μισό του έτους, και πιο συγκεκριμένα οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια και οφειλές. Είναι μια περίοδος αρκετά πιεστική, αλλά θα πρέπει να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σας μεταστρέφεται, κυρίως γιατί εσείς θέλετε να δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάτι άλλο από αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή. Κάτι με το οποίο  θα αισθανόσασταν ότι θα ήταν αντιπροσωπευτικότερο των ενδιαφερόντων σας. Ενδεχομένως να θέλετε να αλλάξετε εταιρία, ίσως αντικείμενο δουλειάς, το κίνητρο σας όπως και να έχει θα είναι όχι μόνο το αντικείμενο της δουλειάς, αλλά κυρίως οι υλικές απολαβές που θα μπορούσε να σας φέρει κάτι καινούργιο. Ευνοϊκή περίοδος για τέτοιες αλλαγές είναι  από τις αρχές του χρόνου μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο Ιουλίου, με εξαίρεση τις δύο περιόδους ανάδρομης πορείας του Ερμή! Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει για αξιοποίηση ευκαιριών σε επαγγελτικό επίπεδο την περίοδο 4.1 με 15.1, καθώς και 12.4 με 8.5!

Οι γεννημένοι μεταξύ 26 και 30 Απριλίου και 4 με 11 Μαΐου ενδεχομένως να ανακαλύψετε ένα ταλέντο σας και να το καλλιεργήσετε, με σκοπό τη αξιοποίηση του για οικονομικό όφελος. Καινούργιες και πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να αποβούν θαυματουργές για τους ελεύθερους επαγγελματίες και να τους οδηγήσουν σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης και οικονομικής ευμάρειας. Εξαιρετικά ευνοημένοι θα είναι όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς (καλλυντικά, ρουχισμό, αρώματα αλλά και είδη τέχνης!). Επίσης, όσων η δραστηριότητα απαιτεί δημιουργικότητα, θα έχουν τη πλανητική εύνοια που θα επεκταθεί και κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι μεταξύ 9 και 21 Μαΐου την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού (14.3 με 2.8), καθώς θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο τομέα της καριέρας και των οικονομικών σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις κινήσεις σας, επιμελείς και να διατηρείτε χαμηλό προφίλ, ειδικά εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας. Θέματα καριέρας ή προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο δεν θα λύνονται εύκολα, ούτε αναίμακτα. Επίσης εξαιρετική προσοχή θα απαιτηθεί στη διαχείριση των οικονομικών, προπαντός εάν διαχειρίζεστε χρηματικά ποσά της επιχείρησης που απασχολείστε.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν οι περίοδοι που θα ευνοηθείτε με αυξημένα έσοδα, θα είναι όμως στο χέρι σας να κάνετε σωστή χρήση των δώρων του σύμπαντος. Η συμβουλή είναι να είστε μετρημένοι, προσγειωμένοι και λιτοδίαιτοι, ώστε να καταφέρετε να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα που θα έρθουν στη κατοχή σας και να επιλύσετε στο άμεσο μέλλον αρκετά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες και φορολογικές αρχές. Το δεύτερο εξάμηνο είναι γενικά ομαλότερο και με λιγότερες εναλλαγές από το πρώτο, ενώ είναι η περίοδος που θα αποδώσουν οικονομικά οι κινήσεις που ενδεχομένως κάνετε στην επαγγελματική σκακιέρα κατά το πρώτο εξάμηνο. Μεταξύ 13.5 και 24.6 θα πρέπει να είστε πολύ μετρημένοι στις δαπάνες σας, γιατί θα έχετε την τάση να πετάτε τα λεφτά από το παράθυρο, ενώ η περίοδος αυτή είναι επικίνδυνη ακόμη και να χάσετε το πορτοφόλι σας ή τις κάρτες σας, με όλες τις ευνόητες συνέπειες!  Και για όσους σκέφτονται να επενδύσουν σε ακίνητα, οι ιδανικότερες περίοδοι είναι μεταξύ 14.4 - 7.5 και 15.10 - 8.11!

Αισθηματικά

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, το 2015 θα απαιτήσει αρκετή προσπάθεια από μέρους σας για να ισορροπήσετε συναισθηματικά με το ταίρι σας, είτε γιατί εσείς θα αισθανθείτε την ανάγκη να το κάνετε, είτε λόγω πλανητικών συνθηκών. Πλανητικά υπάρχει το περιθώριο να έρθετε πολύ πιο κοντά με τον άνθρωπό σας, καθώς θα υπάρξουν καινούργιες κοινές ασχολίες ή ακόμη και μια συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευνοήσουν το μεγαλύτερο δέσιμο μεταξύ σας. Ειδικά οι γεννημένοι μεταξύ 4 και 12.5 υπάρχει το ενδεχόμενο να θελήσετε να συγκατοικήσετε μαζί του ή να δεσμευτείτε για μια κοινή πορεία σε πιο στενή βάση.  

Οι μακροχρόνιες και φθαρμένες σχέσεις μπορούν να αναζωογονηθούν και να ανθίσουν, εάν αποφασίσετε να επενδύετε χρόνο και ενέργεια. Εάν όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι ανυπέρβλητα, το πλανητικό σκηνικό θα σας ωθήσει να δώσετε ένα τέλος στη ταλαιπωρία σας. Και μην σας κυριεύει το συναίσθημα της μοναξιάς, μια και πολύ γρήγορα θα έχετε τις ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αρκεί να κάνετε αυτή τη φορά πιο προσεκτική επιλογή συντρόφου. Η περίοδος μεταξύ 15.6 και 18.9 χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί θα επανέλθουν και θα απαιτήσουν την οριστική επίλυση τους.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν αρκετές περιόδους κατά τη διάρκεια του έτους με ευκαιρίες για σύναψη ενός καινούργιου δεσμού, με κορυφαίες αυτές μεταξύ 1 Απριλίου και 12 Μαΐου και 10 Οκτωβρίου και 12 Νοεμβρίου. Είναι οι περίοδοι που θα πρέπει να είστε δραστήριοι, εάν ενδιαφέρεστε να συνάψετε μια καινούργια σχέση, ενώ θα πρέπει να περιοριστείτε στα άτομα εκείνα που είναι έτοιμα να δεσμευτούν, και να μην κυνηγάτε χίμαιρες… 

Υγεία

Λόγω κόπωση και αρκετού στρες θα πρέπει κατά το πρώτο μισό του 2015 να προσέξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και τα επίπεδα ενέργειας σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο, ειδικά μεταξύ 21.2 και 31.3 να υπάρξουν επιπλοκές σε ασθένειες που βρίσκονται σε λανθάνουσα μορφή ή που τα συμπτώματα τους υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σας ανησυχούσαν. Ακόμη και ένα απλό κρύωμα ίσως να φέρει ανεπιθύμητες επιπλοκές. Μεταξύ 25.6 και 8.8 θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή από τραυματισμούς και μολύνσεις, ενώ μεταξύ 13.11 και 31.12 είστε επιρρεπείς σε οσφυαλγίες ή σε εποχικές εξάρσεις χρόνιων παθήσεων. Την τελευταία περίοδο δε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη επιλογή του κατάλληλου θεραπευτή, καθώς υπάρχει έντονος ο κίνδυνος να πέσετε θύμα αμέλεια του γιατρού σας ή να σας δοθεί λανθασμένη συνταγογράφιση.

Συμβουλή

Το 2015 θα είναι μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, θα υπάρχουν όμως και αρκετές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας να απαλλαγείτε από παλιά φορτία και να προγραμματίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Οι αλλαγές δεν θα έρθουν εύκολα, μια και χρειάζεται την ενεργή σας προσπάθεια και εμπλοκή. Δεν θα σας χαριστεί τίποτε, παρά θα το κερδίσετε με το σπαθί σας, και υπό την προϋπόθεση να κάνετε την σωστή κίνηση, τη χρονική στιγμή που πρέπει.

Με μια θετική στάση ζωή μπορείτε και την ποιότητα της προσωπικής σας ζωής να καλυτερέψετε, και την καριέρα σας να απογειώσετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση που θα σας δοθούν, γιατί εκτός από καταξίωση θα σας φέρουν απρόσμενα οικονομικά οφέλη που θα σας επιτρέψουν να ατενίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον!  

Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου