Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Ιχθείς Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ξεκινήσουν το 2015 με πολλές απαιτήσεις, κάτι που θα σας πιέσει κατά τη διάρκεια του χρόνου πάρα πολύ. Με αρκετή σύνεση, πολύ σκέψη και κινήσεις τακτικής θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα επικεντρώσετε τη δράση σας και να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Ακόμη θα επιτύχετε ανανέωση των σχέσεων σας, προσωπικών και κοινωνικών, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα λόγω της δικής σας κακής ψυχολογικής κατάστασης.

Από τους πρώτους μήνες του έτους θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν έκτακτα συμβάντα στον επαγγελματικό τομέα. Η αναβλητικότητα μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε ένα ακριβό τίμημα και θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συνεταίρους. Το 2015 θα αποδειχθεί ότι είναι ένα οικονομικά επιτυχημένο και σταθερό έτος, εάν εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές όψεις του Κρόνου και προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, ώστε να αφήσετε πίσω σας τις δυσκολίες του παρελθόντος και να ανοίξετε ένα παράθυρο στο μέλλον.

Οι γεννημένοι μεταξύ 20 και 24 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται κάτω από την πολύ έντονη επιρροή του Κρόνου, με συνέπεια να μην μπορείτε να τα βρείτε με πολύ κόσμο, να αντιμετωπίζετε προβλήματα στις σχέσεις και τις επαφές σας και να μην μπορείτε να κατανοήσετε τους γύρω σας. το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας και εκείνο που έχετε να κάνετε είναι να μην προβάλετε αντίσταση. Αφεθείτε και προς το τέλος του χρόνου θα έχετε υποστεί τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

Οι γεννημένοι μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου θα βρίσκονται κάτω από την έντονη επιρροή του κυρίαρχου πλανήτη τους, του Ποσειδώνα, που θα τους οξύνει τη διαίσθηση και θα τους οδηγήσει σε πιο εσωτερικά, σχεδόν μεταφυσικά μονοπάτια. Όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 5 και 8 Μαρτίου, θα βιώσουν μια χρονιά ορόσημο το 2015! Μετά από αυτό η ζωή τους θα χαρακτηρίζεται απλά από το «πριν» και το «μετά»! Τέλος οι έχοντες γενέθλια κάπου μεταξύ 5 και 12 Μαρτίου θα βιώσετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο που θα ομορφύνουν τη προσωπική σας ζωή!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πορεία της σταδιοδρομίας σας θα αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας που θα σας απασχολεί. Αλλά η επαγγελματική σας ζωή θα σημειώσει θετική μεταστροφή, χωρίς πολλή προσπάθεια και κόπο. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές όψεις των πλανητών και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα που θα έχουν οικονομικό όφελος στον τομέα της εργασίας σας.

Η ομαδική εργασία θα έχει θετική επίδραση κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και μέσα από την επιτυχία του συνόλου θα βελτιωθεί και η δική σας θέση. Όσοι έχουν έμμισθη επαγγελματική σχέση,  θα δούνε ότι η υπομονή τους ανταμείβεται. Αν και θα υπάρχει πολύ άγχος, όλα θα πάνε όπως τα έχει προγραμματίσει. Οι πλανήτες είναι πιθανό να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, θα πρέπει όμως να τηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε τριβές ή διαμάχες με συνεργάτες ή ανωτέρους, γιατί θα τορπιλίσετε οι ίδιοι τις προσπάθειες σας.

Το 2015  οι πλανητικές όψεις θα φέρνουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για την έναρξη νέων συνεργασιών και βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Το διάστημα Απριλίου – Μαΐου κάποιοι από εσάς θα βρουν το θάρρος να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, η οποία θα έχει πολύ καλές προοπτικές με την προϋπόθεση να αφιερωθείτε στο στόχο σας, τουλάχιστον κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, για να επιβραβευτείτε κατά το δεύτερο εξάμηνο. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τα έργα σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας το ομαδικό πνεύμα και τη δύναμη του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους από το παρελθόν, αποφέροντας νέα κέρδη σαν συνέπεια σωστών κινήσεων.

Στο επάγγελμα σας θα αποκτήσετε νέους υποστηρικτές, οι οποίοι θα σας κάνουν να εκπλαγείτε με την σταθερότητα και ανθεκτικότητα της σχέσης σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε νέες επαφές και να πάρετε μια προαγωγή με σπουδαία μελλοντική εξέλιξη. Η θέση του Δία ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα και τα νέα ξεκινήματα. Μετακινήσεις σε νέες επιχειρήσεις ή σε νέες θέσεις δουλειάς μπορούν να έχουν εξαιρετικές προοπτικές εάν πραγματοποιηθούν στα διαστήματα: 21.2 – 18.3, 6.6 – 18.7 και 7.9 – 8.10.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, με το ξεκίνημα του 2015 θα επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασής. Ίσως δε να χρειαστεί να δανειστείτε κάποια χρήματα από γνωστούς ή συγγενείς για να καλύψετε τρέχουσες ανάγκες. Παρόλα αυτά παρουσιάζεται μια αύξηση του εισοδήματος σας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Απλόχερα δεν θα σας τα δώσει το σύμπαν, εάν κάνετε όμως μια καλή διαχείριση δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

Με την νέα θέση των πλανητών η επιτυχία σας θα είναι στο ζενίθ της. Τα έσοδα θα είναι τακτικά  και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Το οικονομικό σας μέλλον, με τις σωστές κινήσεις, φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο. Μέχρι τα μέσα του 2015, ιδίως κατά την περίοδο 21 Φεβρουαρίου με 21 Μαρτίου, αποφύγετε περιττές δαπάνες, γιατί θα είστε επηρείας σε σπατάλες! Η συμπόρευση με νέους συνεργάτες θα είναι πολύ ευεργετική για πολλούς από εσάς. Εστιάστε από τα μέσα Οκτωβρίου  σε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αφεθείτε στην σκληρή δουλειά. Αν κινηθείτε με σύνεση οι πλανητικές θέσεις ευνοούν την μελλοντική χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Αισθηματικά

Το 2015 το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες ρομαντικές γνωριμίες, αλλά ταυτόχρονα και τις παθιασμένες σχέσεις που θα σας συναρπάσουν! Κάποια ένστικτα έντονης κτητικότητας και ζήλιας ενδέχεται να εμφανιστούν, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου.

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό και γενναιότητα θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση οριστικά, για βρείτε επιτέλους την ισορροπία και την ψυχική σας ηρεμία. Προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, μεταξύ 25.7 και 1.8, κατά την οποία κάποιο παλιά σας αγάπη μπορεί να κάνει και πάλι την εμφάνιση της και να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας. εάν δεν θέλετε να δυναμιτίσετε τη σχέση σας, χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και διακριτικότητα.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, πιθανότατα μεταξύ 8 Μαΐου και 6 Ιουνίου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, και μερικοί από εσάς μπορεί θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα! Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, με φόντο ένα εξωτικό περιβάλλον που θα ενισχύει την ένταση και το πάθος μιας νέας ερωτικής σχέσης που θα σας συναρπάσει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην αφεθείτε αμέσως, για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Κάντε τη σχέση σας ισχυρότερη και βαθύτερη με το χρόνο, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, όπως μια πιθανή συγκατοίκηση.

Από τον Αύγουστο του 2015 και μετά θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες και ίσως η νέα σας αγάπη να αναμειγνύεται με φιλία, να υπάρξουν μπερδεμένα συναισθήματα και έντονος ερωτισμός. Προσοχή όμως στη παράφορη ζήλια σας! Η παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να περιπλέξει την σχέση με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη. 

Υγεία

Το 2015 η θέση των πλανητών που κυριαρχούν θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια, δράση και εποικοδομητικά έργα. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα μικροπροβλημάτων στον τομέα της υγείας σας. κυρίως μεταξύ 1 Απριλίου και 12 Μαΐου καλό θα ήταν να προσέξετε τον εαυτό σας, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε θέματα με το ανώτερο αναπνευστικό σας σύστημα. Η περίοδος από τις 9 Αυγούστου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου χρειάζεται επίσης κάποια προσοχή, μια και προϋπάρχουσες ασθένειες μπορούν να παρουσιάσουν μια έξαρση.

Λόγω της θέσης των πλανητών η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί, ως εκ τούτου και η κούραση σας. Άσκηση και καλή διατροφή είναι το μυστικό για να διατηρήσετε την ευεξία και τη φόρμα σας. Ψυχική κόπωση και ένταση  θα σας ταλαιπωρήσει προς τα τέλη του έτους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην δημιουργείτε εντάσεις, που θα σας χαλάσουν το κέφι και θα σας φέρουν κατάθλιψη και μελαγχολία. Χαλαρώστε και απολαύστε λίγες στιγμές διασκέδασης  με κοινωνικές επαφές, που θα αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας.

Συμβουλή

Το 2015 θα πρέπει να καταβάλετε οργανωμένη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η εσωτερική σας φωνή θα σας ωθήσει να κλείσετε επωφελείς συμφωνίες, υπό την προϋπόθεση να κινηθείτε δυναμικά, ακόμη και εκείνες τις στιγμές που βασανίζεστε από απαισιόδοξες σκέψεις. Μην φοβάστε την απώλεια. Θυμηθείτε πως αυτός που δίνει, λαμβάνει και τα περισσότερα.

Σκληρή δουλειά και άγχος θα σας πιέσουν αρκετά. Κρατήστε ισορροπία μεταξύ οικογένειας και επαγγελματικών. Ο ρομαντισμός θα αποτελέσει πηγή ζωής και χαράς στους περισσότερους από εσάς. Η θέση του Ποσειδώνα θα σας πιέσει! Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας κατευθύνουν. Για να πετύχετε θα πρέπει να γίνετε αρκετά σκληροί.


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου