Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Λέων Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vinendi

Γενικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας κατά το 2015 και δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι θα είστε μακράν το πιο ευνοημένο ζώδιο της χρονιάς. Όχι μόνο επειδή φιλοξενείτε μέχρι το καλοκαίρι τον επεκτατικό Δία στο ωροσκόπιο σας, αλλά και επειδή μια σειρά από θετικές όψεις στα ζώδια της φωτιάς σας ευνοούν τη χρονιά αυτή!

Η διαφορά επάνω σας και στο αέρα που θα αποπνέετε θα είναι αισθητή από την αρχή του καινούργιου χρόνου, καθώς για ένα ακαθόριστο λόγο θα είστε πολύ πιο θαρραλέοι και αποφασιστικοί, έτοιμοι να πολεμήσετε με όλη σας τη δύναμη για την επίλυση τυχών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Εκείνο που είναι όμως σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνετε τίποτε που να έρχεται σε αντίθεση με τα προσωπικά σας πιστεύω ή τις ιδεολογικές σας πεποιθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα λάμπετε και η δημοφιλία σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Παράλληλα όμως θα γίνετε πολύ πιο καλοπροαίρετοι, συμπονετικοί και  μεγαλόψυχοι με τους γύρω σας, κάτι που θα φέρει ακόμη πιο θετική στάση από τους γύρω σας απέναντι σας. Προσοχή όμως να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα, ειδικά όσοι ασχολείστε με το χώρο της υποκριτικής ή που η δουλειά σας συνοδεύεται από ευρεία προβολή, γιατί μπορεί να «ξεφύγετε» και να προκαλέσετε αρνητικές κριτικές.

Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού (14.3 – 2.8) επανέρχονται προβλήματα στο προσκήνιο που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα και θα πρέπει να ταθείτε στο πλευρό τους και να τους παρέχετε κάθε δυνατή στήριξη. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, όταν ο ευεργέτης Δίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου για τον επόμενο χρόνο, αρχίζουν να σας απασχολούν και να σας αγχώνουν θέματα υλικής ευημερίας και διατήρησης των κεκτημένων σας.

Εάν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο και Αύγουστο) σας περάσει από το μυαλό να ασχοληθείτε με θέματα ανακαίνισης της κατοικίας σας, φροντίστε να τα ξεχάσετε αμέσως, γιατί εκτός του ότι θα υπάρξουν σειρά προβλημάτων και επιπλοκών, ίσως να γίνουν η αιτία να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας, ιδίως εάν συγκατοικείτε, μια και θα αποκλίνουν οι απόψεις σας επί του τελικού πρακτέου.

Τα άτομα του ζωδίου σας που έχουν γεννηθεί μεταξύ 4 και 11 Αυγούστου θα παρατηρήσουν πολλές και ασυνήθιστες αλλαγές στη ζωή τους τη χρονιά αυτή, καθώς πολλά από τα χρόνια προβλήματα τους θα βρουν αναπάντεχα την καλύτερη δυνατή λύση! Ειδικά όσοι ασχολούνται με τη πολιτική, τις τέχνες, έχουν μια δημιουργική απασχόληση ή απολαμβάνουν μέσω της δουλειάς τους οποιασδήποτε μορφής δημοσιότητα, θα έχουν την πλανητική εύνοια, να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού και να γίνουν πασίγνωστοι!

Εκτός από την ευνοϊκή επιρροή του Δία, καταλυτικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει και ο Ουρανός, ο οποίος μπορεί να μεταβάλει την κοινωνική σας θέση σε μια στιγμή. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για τη προβολή και τη δημοσιότητα και ανήκετε στην ομάδα αυτή, δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τα πλανητικά δώρα. Αρκεί να κινηθείτε αντισυμβατικά και ανατρεπτικά!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα πρέπει να κάνετε αρκετές αλλαγές και αναπροσαρμογές στον τομέα της καριέρας σας αυτή τη χρονιά, αγαπητοί Λέοντες, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να αναδείξετε τις ικανότητες σας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Είναι η χρονιά των ευκαιριών και ιδίως κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, με συνοδοιπόρο σας το Δία, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Όσοι από εσάς κάνετε δημιουργικά επαγγέλματα, το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να σας απογειώσει και να αλλάξει ριζικά την επαγγελματική σας ζωή! Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, ένας νέος κοινωνικός κύκλος και νέα καθήκοντα που θα καθορίσουν το καινούργιο πλαίσιο που θα κινείστε στο εξής.

Πολλά τα επαγγελματικά ταξίδια, πολλές οι επαφές και οι καινούργιες συνεργασίες, κυρίως με το εξωτερικό, που μπορούν να σας καταξιώσουν πολύ πέρα από τα σύνορα! Κατά τη διάρκεια ωστόσο των καλοκαιρινών μηνών, ιδίως για όσους δεν σκέφτονται να κάνουν κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό τους περιβάλλον ή τον τρόπο και τις συνθήκες δουλειάς τους,  θα υπάρχει μια στασιμότητα στη δουλειά τους που θα τους δημιουργεί εκνευρισμό. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και μετρημένοι στις αντιδράσεις σας, για να μην δώσετε λαβές στους πολέμιους που καραδοκούν για το πρώτο σας στραβοπάτημα.

Μετά τον Αύγουστο που ο Δίας περνάει στο ζώδιο της Παρθένου η ρυθμοί πέφτουν κάπως και τα πανιά ξεφουσκώνουν, εάν έχετε καταφέρει όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν  δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Από οικονομικής άποψης, ο χρόνος θα «τρέξει» ανάλογα με το ρυθμό που θα του δώσετε σεις! Όσο καλύτερες δημόσιες σχέσεις έχετε και όσο πιο αποτελεσματικά προβάλετε τα ταλέντα ή τα εμπορεύματα σας, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα έσοδα σας. Στο πρώτο εξάμηνο μπορείτε να ανεβάσετε κατακόρυφα τα έσοδα σας, θα πρέπει όμως να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Κατά τη διάρκεια από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που η διάθεση σας για πολυτέλεια και επίδειξη θα είναι έντονη, καλό θα ήταν να κρύψετε τα βιβλιάρια καταθέσεων και τις πιστωτικές ή χρεωστικές σας κάρτες, μήπως καταφέρετε και περισώσετε τις αποταμιεύσεις σας. Γιατί αμέσως μετά ξεκινάει μια περίοδος που διαρκεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, κατά την οποία τα έξοδα σας θα είναι σημαντικά υψηλότερα από τα αντίστοιχα έσοδα και η αιμορραγία των αποταμιεύσεων σας δεδομένη.

Για να καλύψετε τις αυξημένες ανάγκες ρευστότητας κατά το δεύτερο εξάμηνο, καλό θα ήταν να κατευθύνετε όλες σας τις προσπάθειες προς τον εντοπισμό νέων πηγών εισοδήματος, ακόμη και να αλλάξετε θέση εργασίας, μεταπηδώντας σε μια εταιρία που να σας προσφέρει καλύτερες αμοιβές. Με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείτε να εξασφαλίσετε το επίπεδο ζωή που επιθυμείτε.  Αποφύγετε ωστόσο να δανειστείτε χρήματα καθ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και αν οι όροι σας φαίνονται εξαιρετικά ευνοϊκοί! Επίσης μη σκεφτείτε καν το ενδεχόμενο να δανείσετε χρήματα, ακόμη και στο καλύτερο σας φίλο αυτό το χρόνο! Τυχόν έξοδα για ανακαίνιση της κατοικίας σας ή για την απόκτηση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών ή επίπλων καλό θα ήταν να πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2015.   Ευνοϊκές περίοδοι για επενδύσεις παρουσιάζονται στα δύο πρώτα δεκαήμερα του Φεβρουαρίου, από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαΐου και από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.    

Αισθηματικά

Στο συναισθηματικό τομέα θα υπάρχει πολύ δράση αλλά και αντίδραση, ιδίως κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015! Με το Δία να σας φωτίζει και να σας κάνει ακαταμάχητο στα μάτια των γύρω σας, δεν θα αποφύγετε εύκολα τον πειρασμό να φλερτάρετε, ακόμη και από απλή φιλαρέσκεια. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεται δεν θα είναι αρεστό στο σύντροφό σας, που θα στήνει σκηνές ζηλοτυπίας αν πάσα στιγμή και με το παραμικρό, ακόμη και αν οι προθέσεις σας είναι τελείως αγνές. Απολαύστε αυτό το ενδιαφέρον που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, προσπαθήστε όμως να μην ιντριγκάρετε το ταίρι σας γιατί θα βρεθείτε στα χαρακώματα.

Η κατάσταση μπορεί σε στιγμές να είναι αρκετά κρίσιμη στη σχέση σας, δεν κινδυνεύει όμως να τραυματιστεί ανεπανόρθωτα, εάν έχει γερά θεμέλια και μεταξύ των συντρόφων υπάρχει αγάπη και κατανόηση. Όταν καταλαγιάσει όλη αυτή η έξαψη, προς το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα επανέλθει η ηρεμία και ίσως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε απέναντι του σε μεγαλύτερο βαθμό. Οι γεννημένοι μεταξύ 4 και 10 Αυγούστου πρόκειται αυτή τη χρονιά να κάνουν σημαντικά βήματα στη εμβάθυνση της σχέσης τους, μια μεταστροφή που ναι μεν θα φανεί ότι συμβαίνει ξαφνικά, θα είναι όμως αποτέλεσμα μιας μακράς σχέσης αγάπης και κατανόησης.

Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, με την ακτινοβολία που θα διαθέτετε και το ενδιαφέρον που θα προσελκύετε, δεν είναι δυνατό να μην μπορέσετε να βρείτε το ταίρι εκείνο που θα ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας. Οι καταλληλότερες περίοδοι για μια γνωριμία που θα έχει τα εχέγγυα μιας μακράς και πετυχημένης διαδρομής είναι από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου και από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων του 2015!

Εάν έχετε «κολλήσει» με τον πρώην σας και δεν μπορείτε να διανοηθείτε τη ζωή σας χωρίς αυτόν, η κατάλληλη περίοδος για επανασύνδεση είναι αυτή μεταξύ της 1ης  Αυγούστου  και της 6ης Σεπτεμβρίου, εάν βέβαια και αυτός τρέφει τα ίδια συναισθήματα με σας…    

Υγεία

Θα πρέπει να είστε περήφανοι που απολαμβάνετε πολύ καλή υγεία μέσα στο 2015, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε την πολυτέλεια να αμελείτε τη διατροφή ή την ξεκούραση σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε κατά το 2015 είναι, όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε καρδιαγγειακά προβλήματα να μην αμελήσετε τη κούρα τους, ενώ η περίοδος μεταξύ αρχών Μαρτίου και μέσων Αυγούστου δεν είναι ευνοϊκή για περίπλοκες οδοντιατρικές εργασίες, όπως είναι η εξαγωγές, οι προσθετικές κλπ., γιατί ότι κάνετε δεν θα έχει καλή πορεία και θα χρειαστεί να επανέλθετε.

Εφιστάται επίσης η προσοχή σας κατά την περίοδο μεταξύ 12.1 με 20.2, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων στον εργασιακός σας χώρο, αλλά και αυξημένη πιθανότητα προσβολής από μολυσματικές ασθένειες, καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερα επίπεδα του. Συνιστάται να μην κάνετε προγραμματισμένες επεμβάσεις την περίοδο αυτή, καθώς μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς υπάρχει μεγάλη η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ουροποιητικό σας σύστημα, ενώ προβλήματα όρασης θα παρουσιαστούν ξαφνικά ή θα επιδεινωθούν με ραγδαίους ρυθμούς, λόγω του υπερβολικού όγκου δουλειάς.   

Συμβουλή

Το 2015 θα είναι ένα έτος γεμάτο προκλήσεις, ένα έτος όμως που θα φέρει ένα αίσθημα ελευθερίας, άσχετα με την συναισθηματική σας κατάσταση, καθώς και πολύ χαρά, διασκέδαση και αγάπη. Θα είναι ένα είδος ανταμοιβής για όλες τις κακουχίες που σας ταλαιπώρησαν κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα στη χρονιά αυτή, γιατί μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας, και μαζί με τη δική σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων, σε βαθμό που δεν το φαντάζεστε! Στηριχτείτε στη διαίσθηση σας και αυτή θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι και από εκεί στο φως!


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου