Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Καρκίνος Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά           

Για τους Καρκίνους το 2015 μπορεί να είναι μια συναρπαστική χρονιά, μια χρονιά που μπορεί να φέρει πολλές αλλαγές, τόσο μέσα σας και στον τρόπο που σκέφτεστε, όσο και στους βασικούς τομείς της ζωής σας! Και λέμε μπορεί, γιατί θα εξαρτηθεί απόλυτα από εσάς, κατά πόσο θα είστε ικανοί να κινηθείτε όπως πρέπει, τη σωστή χρονική στιγμή για να θέσετε τη ζωή σας σε νέα βάση.

Κατά τη διάρκεια του 2015 θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας και να αποβάλετε πολλές από τις ανασφάλειες σας, αλλά και ότι δεν είναι πραγματικά σημαντικό ή σας δημιουργεί προβλήματα, και που σας έχει ακινητοποιήσει κατά τα τελευταία χρόνια! Θα είναι μια διαδικασία αργή, επίπονη και βασανιστική, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για να σπάσετε το φαύλο κύκλου που σας κρατάει δέσμιους και δεν μπορείτε να ορθώσετε το ανάστημα που διαθέτετε.

Το 2015 θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από δογματικές απόψεις αλλά και από εξωτερικές επιρροές που σας περιορίζουν και να απολαύσετε μετά από πολύ καιρό και πάλι ένα αέρα ελευθερίας και δράσης. Το πρώτο εξάμηνο θα είναι απόλυτα ομαλό στη εξέλιξη του, καθώς θα αισθάνεστε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, από την προσωπική σας ζωή μέχρι τα οικονομικά σας. Η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο και πάλι του ενδιαφέροντος σας, μια και το ζώδιο σας είναι συνυφασμένο με το σπίτι και την οικογενειακή ζωή, δεν θα πρέπει όμως να αγνοήσετε ή να μην δώσετε τη δέουσα προσοχή σε κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα, που θα μπορούσαν να σας απογειώσουν οικονομικά.

Το δεύτερο εξάμηνου του έτους θα μπορέσετε να δείτε με πιο καθαρή ματιά όλες εκείνες τις ευκαιρίες που θα μπορούσατε να είχατε εκμεταλλευτεί και να είχατε αλλάξει τη ζωή σας, τότε όμως θα είναι κάπως αργά. Τον Αύγουστο θα ξυπνήσει η διάθεση σας για ταξίδια και περιπέτειες, ενδεχομένως και να επιστεφτείτε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σας και έχετε χάσει επαφή τα τελευταία χρόνια. Ένα ακόμη θέμα που ανακινείται κατά το δεύτερο εξάμηνο έχει να κάνει με το μέσο μετακίνηση σας, καθώς θα θελήσετε να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή να βγάλετε δίπλωμα οδήγησης, εάν δεν έχετε ήδη. Εάν έχετε προνοήσει και έχετε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά το πρώτο εξάμηνο, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες στη απόκτηση του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη αναμένεται να αντιμετωπίσετε μια σειρά προβλημάτων στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να επιλύσετε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή εργασιακό χώρο, ενώ η πιθανότητα να έρθετε αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο είναι περισσότερο από σίγουρο. Τεταμένες σχέσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες θα σας απασχολήσουν επί μακρόν και θα δυσκολέψουν την καθημερινή διεκπεραίωση των εργασιών σας.

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την δουλειά σας ή η συνεργασία σας με τους συναδέλφους έχει γίνει αφόρητη, μια περίοδος σας ευνοεί για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Είναι από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα τέλη Ιουλίου! Για μια πιθανή μετακίνηση σας σε μια πιο καλοπληρωμένη θέση εργασίας, με καλύτερες προοπτικές καριέρας, πολύ καλές ευκαιρίες θα υπάρξουν μεταξύ 18.3 – 12.4, 6.6 – 18.7 και 7.9 – 8.10, δεν θα καταφέρετε όμως τόσα πολλά μόνοι σας, όσα θα μπορούσατε εάν έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων ή του συντρόφου σας.

Όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 4 και 11 Ιουλίου θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας και να προστατέψετε με κάθε τρόπο την επαγγελματική σας φήμη, καθώς οι αντιπαλότητες με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με το προϊστάμενο σας μπορούν να σας βλάψουν σε σημαντικό βαθμό.  Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πολλά περιθώρια για ανάκαμψη και καλή κερδοφορία κατά το πρώτο εξάμηνο, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ρίξουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις υπάρχουσες συνεργασίες τους, καθώς οι επεκτάσεις των δραστηριοτήτων ίσως να αποδειχτούν ασύμφορες.

Στον οικονομικό τομέα το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι πολύ ευνοϊκότερο για τα εισοδήματα σας από ότι η συνέχεια του έτους. Την περίοδο αυτή θα ήταν φρόνιμο αντί απλά να αποταμιεύετε, να προχωρήσετε σε επενδύσεις που μπορούν να σας προσφέρουν ένα επιπλέον εισόδημα. Ιδανικές ημερομηνίες που θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο είναι μεταξύ 4.1 και 27.1, 18.3 και 11.4, 6.6 και 18.7 και 7.9 – 8.10!

Θα ήταν σκόπιμο να μην κάνετε σημαντικές πράξεις οικονομικού περιεχομένου μεταξύ 25.7 και 6.9, γιατί όχι μόνο τα αποτελέσματα δεν θα είναι αναμενόμενα, αλλά μπορεί να δυναμιτίσουν τη συνολική σας προσπάθεια για οικονομική ευημερία. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε καθ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και στα κοντινότερα σας άτομα, γιατί θα θέσετε σε κίνδυνο την οικονομική σας ανάκαμψη.    

Αισθηματικά

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας που βρίσκονται σε σχέση, μέσα στο 2015 θα σκεφτούν έντονα το ενδεχόμενο αλλαγών και αναπροσαρμογών στη σχέση αυτή καθ εαυτή ή ακόμη και στο χώρο κατοικίας. Το διάστημα μεταξύ 25 Ιουλίου με 6 Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας και μια υποβόσκουσα ένταση, που όμως με τους κατάλληλους χειρισμούς από μέρους σας δεν μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ζημιές σε μια σχέση που έχει σταθερά θεμέλια.

Όσοι έχουν γεννηθεί την περίοδο μεταξύ 4 και 7 Ιουλίου και έχουν μια μακροχρόνια σχέση θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν σημαντικά θέματα με το ταίρι τους, ενώ οι διαθέσιμες λύσεις θα είναι δύσκολες και επώδυνες. Ίσως μέσα στο 2015 να πρέπει να δώσουν ένα τέλος σε μια συνύπαρξη που δεν οδηγεί πλέον πουθενά και που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Εάν η ανασφάλεια τους δεν τους επιτρέπει να ενεργήσουν με βάση τη λογική και αφήσουν το χρόνο να φέρει τις κατάλληλες λύσεις, θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα για να καταλήξουν τελικά στο ίδιο σημείο, κάπου προς τα τέλη του χρόνου.

Για όσους δεν έχουν μια μόνιμη σχέση και θα επιθυμούσαν να κάνουν το βήμα αυτό, η χρονιά προσφέρει αρκετές ευκαιρίες! Οι κυριότερες περίοδοι για να ξεκινήσετε μια σχέση που να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου είναι τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Γενάρη, από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι και τα τέλη Νοέμβρη και το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη. 

Εάν είχατε μια σχέση που λόγω συνθηκών έλαβε τέλος, αλλά παραμένει ένα ισχυρό δέσιμο μεταξύ σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξανασμίξετε κάτω από πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες στο διάστημα μεταξύ 25 Ιουλίου και 6 Σεπτεμβρίου! Το διάστημα όμως αυτό θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούριο, μια και με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν, ενώ το σενάριο να είναι ήδη δεσμευμένος ή ακόμη και παντρεμένος και να το αποκρύβει είναι περισσότερο από πιθανό.  

Υγεία

Οι Καρκίνοι θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου με την υγεία σας κατά το 2015! Με το ξεκίνημα του χρόνου θα δείτε να επανέρχονται τα συμπτώματα από τυχόν χρόνιες ασθένειες που δεν θα πρέπει να τα αψηφήσετε για κανένα λόγο. Από τα μέσα Μαΐου έως και το δεύτερο δεκαήμερο Ιουνίου χρειάζεται προσοχή στο ανώτερο αναπνευστικό σας σύστημα, καθώς και το παραμικρό κρυολόγημα μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπλοκές. Την ίδια περίοδο ίσως να αντιμετωπίσετε και κάποια προβλήματα με την σπονδυλική σας στήλη, συγκεκριμένα με τα αυχενικά ή θωρακικά της τμήματα.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου η κούραση, το στρες και τα συσσωρευμένα ψυχολογικά σας προβλήματα μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στο ανοσοποιητικό σας σύστημα και να έχετε πτώση της συνολικής ενέργειας σας αλλά και μικροαδιαθεσίες να σας ταλαιπωρούν. Επίπτωση μπορεί να έχει το χρόνιο άγχος και στο πεπτικό σας σύστημα κατά την περίοδο αυτή.

Συμβουλή

Περιορίστε το άγχος στη ζωή σας, ώστε να προφυλάξετε τον οργανισμό σας από περιττά προβλήματα! Σας είναι δύσκολο να εστιάζετε στα όσα καλά έχετε επιτύχει στη ζωή και να μην μεμψιμοιρείτε για όσα σας λείπουν ή θα θέλατε να έχετε, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα. Διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες με όποιο τρόπο θεωρείτε ότι σας ταιριάζει, μια και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας βγάλει από τη απάθεια και την πλάνη και θα σας οδηγήσει στη δράση και την αλλαγή!

Είναι μια χρονιά που εάν εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να βλέπει τη ζωή του με μια αισιόδοξη ματιά, μπορείτε να φέρετε την αλλαγή που επιθυμείτε και που έχετε ανάγκη. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας, είτε τα συναισθηματικά σας, ώστε να αποβάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό ή που σας φορτίζει με αρνητικό τρόπο και το σύμπαν θα σας ανταμείψει απλόχερα. Εάν δεν τολμήσετε να κάνετε αυτό που πρέπει, απλά θα ταλαιπωρηθείτε και θα χάσετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας, είτε για μια καλύτερη καριέρα, είτε για μια αρμονικότερη σχέση.


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου