Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Σκορπιός Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Μετά από μια επίπονη διετία, με τον Κρόνο στο ζώδιο σας να περνάει από κόσκινο τη ζωή σας, επιτέλους έφτασε η χρονική στιγμή για ηρεμία και ανασυγκρότηση! Το 2015 είναι έτος ανασυγκρότησης δυνάμεων αλλά και επιτυχιών. Μπορεί ο Κρόνος να μας πιέζει αφόρητα όταν βρίσκεται στο ζώδιο μας, κυρίως οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, αλλά με την απομάκρυνση του μας δίνει τα δώρα του για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους, αν και σε μεγάλο τμήμα του ο Κρόνος επανέρχεται ανάδρομος μεταξύ μέσων Μαρτίου και τέλους Ιουλίου στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που πάντοτε ονειρευόσασταν, να κατακτήσετε μια υψηλότερη θέση στη δουλειά σας, να κερδίσετε σε αναγνωσιμότητα ή ακόμη και να γίνετε μέσα από τη δουλειά σας διάσημοι, εάν ο προσωπικός σας χάρτης το επιτρέπει. Ο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα δημιουργικά σας ταλέντα, να ξεκινήσετε καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα έχουν εξαιρετική πορεία και να κερδίσετε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζετε.
 
Τα σημάδια όμως που άφησε το πέρασμα του Κρόνου επάνω σας θα είναι ακόμη νωπά και έτσι αρκετοί από σας μπορεί να βασανίζεστε από έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Άλλοι ίσως προκειμένου να αποφύγουν τη πραγματικότητα να κλειστούν σε ένα ονειροπόλο δικό τους κόσμο και να αποκοπούν σταδιακά από το περιβάλλον τους. Η χρονιά μπορεί να σας δώσει από πλανητικής άποψης πολλές και μεγάλες κατακτήσεις, θα πρέπει όμως να τις κυνηγήσετε και σεις!

Το 2015 θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό γι αυτά που περάσατε και να απαλλαγείτε επιτέλους από πράγματα που απλά δεν λειτουργούν. Αφήστε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες και ετοιμαστείτε να δεχθείτε θετικά πράγματα που θα ισορροπήσουν το κάρμα σας. Η προσφορά στο συνάνθρωπο και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να είναι ένα από τα ζητούμενα που οφείλουν να σας απασχολήσουν, καθώς μέχρι σήμερα ήσασταν απασχολημένοι κυρίως με τις δικές σας επιθυμίες και επιδιώξεις! Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους επανεξετάστε τις φιλοδοξίες σας, θέστε καινούργιους στόχους στη ζωή σας, πετάξτε όλα τα αρνητικά από τη ζωή σας, εργαστείτε σκληρά και οδηγηθείτε με νέα όνειρα και ιδανικά προς το μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2015 είναι μια πολύ ελπιδοφόρα χρονιά για τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να δείξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας στη υπάρχουσα δουλειά σας και να εκτιμηθεί η προσφορά σας μέσα από αύξηση στις αποδοχές σας ή ακόμη και με μια προαγωγή σας. Θα καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας, αρκεί να είναι ρεαλιστικοί! Καινούργιες γνωριμίες θα διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας, καθώς θα δώσουν την κατάλληλη χρονική στιγμή την ώθηση που θα έχετε ανάγκη.

Πολλοί θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, ακόμη και με την πιθανότητα μετακίνησης σας σε άλλη θέση εργασίας ή σε άλλη επιχείρηση, προσβλέποντας σε καλύτερες συνθήκες εργασίας ή και καλύτερες απολαβές. Η ιδανικότερες περίοδοι για να κυνηγήσετε μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης που θα σας φέρει καλές προοπτικές εξέλιξης και υψηλότερο εισόδημα είναι μεταξύ 24.6 και 18.7, καθώς και από 1 Αυγούστου μέχρι 8 Οκτωβρίου. Εάν είστε άνεργοι κυνηγήστε ευκαιρίες κατά το διάστημα μεταξύ 15 Ιουνίου και 18 Σεπτεμβρίου! Έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να καταλάβετε μια θέση και να απαλλαγείτε από το άγχος της ανασφάλειας. Για μια προαγωγή στο υφιστάμενο χώρο δουλειάς σας, η άνοιξη (21.2 – 17.3) και το φθινόπωρο (9.10 – 8.11) φαίνεται να σας ευνοούν.

Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, δύο δεδομένα δεν θα πρέπει να αγνοήσετε αυτή τη χρονιά: ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και ότι θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για την πολυπόθητη επιτυχία σας! Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας, οι δουλειές τους θα σημειώσουν θεαματική άνοδο, το ίδιο και το εισόδημα τους, με συνέπεια να τους ανοίξει η όρεξη για επέκταση των δραστηριοτήτων τους! Προβλέπεται αρκετή κινητικότητα, συσκέψεις, διαβουλεύσεις και επαγγελματικά ταξίδια, αλλά εάν κινηθείτε ρεαλιστικά, οι κινήσεις σας στην επαγγελματική σκακιέρα θα στεφθούν με επιτυχία! 

Από οικονομικής άποψης η χρονιά θα σας φέρει μεγαλύτερα εισοδήματα, είτε υπό μορφή αυξήσεων του μισθού σας, είτε υπό μορφή έκτακτων και απρόσμενων χρημάτων που θα εισρεύσουν στα ταμεία σας, δεν συνιστάται όμως να ξεκινήσετε την άσωτη και σπάταλη ζωή, μια και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσετε πικρά. Είναι μια χρονιά που θα έχει αρκετά έκτακτα έξοδα, πολλές οικιακές κυρίως συσκευές σας πιθανόν να χρειαστούν αντικατάσταση, και θα πρέπει να έχετε ένα μικρό τουλάχιστον αποθεματικό για ώρα ανάγκης. Ίσως χρειαστεί να δείξετε αρκετή υπομονή και να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία, να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις που θα σας απαλλάξουν από οικονομικά αδιέξοδα των τελευταίων ετών. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκό για τα οικονομικά σας, με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικά

Το 2015 θα είναι μια μεταβατική χρονιά για τα αισθηματικά σας και γενικότερα για τις σχέσεις σας, κοινωνικές ή φιλικές. Πολλές υποτονικές σχέσεις κάθε μορφής και επιπέδου, σχέσεις που δεν σας δίνουν πλέον χαρά ή ευχαρίστηση ήρθε η ώρα να λάβουν τέλος και να απελευθερωθείτε από παλιά βάρη. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που μαστίζεται από προβλήματα και έριδες, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά εάν είστε διατεθειμένοι να την συνεχίσετε με κάθε κόστος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και ενέργεια, ώστε να αλλάξετε την τονικότητα και τον βηματισμό της σχέσης και να περάσετε σε άλλα πιο ομαλά επίπεδα. Στην αντίθετη περίπτωση θα ήταν καλύτερα να κόψετε τα δεσμά και να ελευθερωθείτε.

Για εκείνους που έχουν μια αρμονική σχέση και πέρασαν να «μαρτύρια» του Κρόνου αλώβητοι, φέτος θα έχετε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να περάσετε σε άλλα επίπεδα πνευματικής επαφής και συναισθηματικού δεσίματος, με μια πιθανή συγκατοίκηση ή ακόμη και με μια πιο σοβαρή δέσμευση. Η περίοδος από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου είναι ιδανική για ενδυνάμωση των συναισθημάτων σας και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αρμονία και ηρεμία στα συναισθηματικά σας. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο κατά την περίοδο από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι με δικές σας υποθέσεις και προβλήματα και θα παραμελείτε το ταίρι σας, με συνέπεια να προκύψουν έριδες και διαπληκτισμοί.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν έχουν πολλές ευνοϊκές περιόδους στη διάθεση τους αυτή τη χρονιά για να συναντήσουν το άλλο τους μισό, καθώς το 2015 ευνοεί κυρίως τις υπάρχουσες σχέσεις. Παρόλα αυτά ο Δεκέμβριος, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, προσφέρει πολλές ευκαιρίες, μέσα από καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Είναι μια περίοδος που θα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας και θα είστε απλά ακαταμάχητοι! Επωφεληθείτε των ευκαιριών και κάντε σωστές επιλογές, ώστε να σας βρει το τέλος του χρόνου στη αγκαλιά του αγαπημένου σας!

Υγεία

Ο οργανισμός σας είναι αρκετά ταλαιπωρημένος με τα άγχη και τις ταλαιπωρίες που περάσατε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σας σύστημα να χρειάζεται προσοχή. Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσετε κατά το πρώτο κυρίως εξάμηνο του έτους, κατά το οποίο οι ρυθμοί της δουλειάς θα είναι πολύ έντονοι και τα προβλήματα της καθημερινότητας αρκετά. Όσοι αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα καρδιοαγγειακής φύσης θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή και να αποφεύγετε τις εντάσεις, φροντίζοντας για καλή διατροφή και ξεκούραση.

Κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους δεν συνιστούνται προσθετικές οδοντιατρικές εργασίες, ενώ προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε καθ όλη τη διάρκεια του έτους στα μάτια σας. Τη περίοδο μεταξύ 13 Μαΐου και 24 Ιουνίου το ζώδιο σας είναι επιρρεπές σε πάσης φύσης ατυχήματα και θα πρέπει να προσέξετε την ασφάλεια σας! Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι αρκετά πιο ομαλό από πλευράς υγείας, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο του έτους κινδυνεύετε από φλεγμονές και μολύνσεις, ιδίως του ουροποιητικού συστήματος.

Συμβουλή

Προχωρήστε σε ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών για να δημιουργήσετε τις ευνοϊκές εκείνες συνθήκες που απαιτούνται για να ανθίσει το καινούργιο! Είναι η χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας, και μέσα από την εμπειρία που σας χάρισε το πέρασμα του Κρόνου, να χαράξετε νέους και ποιοτικότερους δρόμους στη ζωή σας. Η ευνοϊκή προς το ζώδιο σας θέση του Δία κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εκπλήρωση των σχεδίων σας, αρκεί να έχετε κατασταλάξει ως προς το τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου