Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Ζυγός Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Το 2015 προδιαγράφει πολλές αλλαγές στη ζωή σας, τόσο στη προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Η χρονιά ξεκινάει με έντονους ρυθμούς, έντονη κοινωνική ζωή και διάθεση για εξερεύνηση νέων πεδίων. Ο κοινωνικός κύκλος θα διευρυνθεί και μέσα από τις καινούργιες γνωριμίες θα συναντήσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στην μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία. Υπάρχει όμως το έντονο ενδεχόμενο, άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης σας να σας προδώσει και να πληγωθείτε βαθιά. Μην το αφήσετε να σας πάρει από κάτω, γιατί κάποια άτομα από το περιβάλλον σας που δεν σας αξίζουν, θα πρέπει να απομακρυνθούν από τη ζωή σας για να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο!

Έφτασε και για σας η ώρα των μεγάλων αλλαγών, που θα αφορούν κυρίως τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και τα οικονομικά σας. Με την αυξημένη ενέργεια που θα διαθέτετε και την εξαιρετική ψυχολογία τα πράγματα θα έρχονται αυτή τη περίοδο σχεδόν από μόνα τους. Τα εισοδήματα σας θα αυξηθούν και οι δουλειές σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι μέσα στο 2014.  Το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή αλλαγής μέσου μεταφοράς είναι πού πιθανό μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

Οι σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα θα περάσουν μια κρίση αυτή τη περίοδο και θα αισθανθείτε ότι αποξενώσετε σταδιακά από συγγενικά σας πρόσωπα, μια που δεν θα μπορούν ή δεν θα θέλουν να κατανοήσουν τις θέσεις και τις απόψεις σας σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Δώστε τους όμως τα χρονικά περιθώρια που χρειάζονται και σε βάθος χρόνου θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε και πάλι τις σχέσεις σας.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, ιδίως μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, τα έσοδα σας συνεχίζουν να είναι αυξημένα, θα υπάρξει όμως και μια κατακόρυφη αύξηση των εξόδων σας. Εκεί θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση για να μην δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν στο μέλλον.  Κατά το δεύτερο εξάμηνο θα πρέπει επίσης να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί θα σας βγει σε μεγάλο βαθμό η κούραση από την υπερβολική δραστηριότητα του πρώτου εξαμήνου. Το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015 θα μπορούσατε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας σε σημαντικό βαθμό με κάποιας μορφής παθητική διασκέδαση και να ισορροπήσετε.

Οι γεννημένοι μεταξύ 6 και 12 Οκτωβρίου θα βρίσκονται υπό την συνδυασμένη επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα, με συνέπεια να έχουν μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά, με πολλές αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα. Μπορεί να πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά, το αποτέλεσμα όμως, εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη ζωή σας! Πρόκειται για αλλαγές πολύ σημαντικές που συμβαίνουν μια φορά και γίνονται για να μας βγάλουν από την ανυπαρξία και τη στασιμότητα και να μας εκτοξεύσουν στα ύψη! Οι απώλειες είναι δεδομένες, λόγω Πλούτωνα, αλλά εάν νικήσετε τις φοβίες σας και τους εχθρούς σας, η τελική επικράτηση σας στον πόλεμο αυτό είναι γεγονός!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, όταν ο Νότιος Δεσμός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, θα αισθανθείτε κάποια αλλαγή στη επαγγελματική σας ζωή, η οποία θα παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο αρκετοί του ζωδίου σας θα σκεφτούν να αλλάξουν θέση εργασίας ή ακόμη και επάγγελμα, προσδοκώντας καλύτερη εξέλιξη ή αυξημένα εισοδήματα. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρους και απόλυτα σαφείς στόχους, για να μην κάνετε κάποιο πολύ σημαντικό λάθος που θα σας στοιχίσει.

Απαγορευτικό θα είναι το πλανητικό σκηνικό για επαγγελματικής φύσης αλλαγές σε όσους γεννήθηκαν μεταξύ 6 και 12 Οκτωβρίου, γιατί στη καινούργια τους θέση ή στο νέο τους επάγγελμα θα αντιμετωπίσουν πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες και προβλήτα από ότι φανταζόταν. Οι γεννημένοι όμως μεταξύ 21 και 23 Οκτωβρίου μπορούν να κάνουν τις αλλαγές στο επαγγελματικό τους περιβάλλον που επιθυμούν με μια σχετική ασφάλεια.

Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν καταφέρνουν να βρουν εργασία, ή την απασχόληση που ταιριάζει στα προσόντα τους, ίσως να σκεφτούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Και αυτό θα είναι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν, μια και θα έχει μεγάλη επιτυχία, αρκεί να έχουν προετοιμάσει το έδαφος και να έχουν ένα ρεαλιστικό  επιχειρηματικό πλάνο!

Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας, το πρώτο εξάμηνο είναι πολύ πιο ευνοϊκό για τις δουλειές αλλά και τα έσοδα σας! Είναι η ιδανική περίοδος να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή να εισέλθετε σε καινούργιες αγορές που θα σας δώσουν σημαντική ώθηση. Το δεύτερο εξάμηνο δεν ενδείκνυται για μεγάλης κλίμακας αλλαγές. Απλά συντηρήστε και σταθεροποιείστε όσα ανοίγματα έχετε πραγματοποιήσει ήδη.

Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά ανθηρά κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα! Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν αυξημένα ταμεία, ακόμη και οι υπάλληλοι θα έχουν έκτακτα εισοδήματα που δεν τα υπολόγιζαν. Επιπλέον αρκετοί από τους Ζυγούς θα είναι τυχεροί στα τυχερά παιχνίδια.

Την περίοδο που ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού οι οικονομικές σας δυνατότητες περιορίζονται αρκετά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επιβίωσης. Δεδομένων των συνθηκών ίσως να κερδίζετε αρκετά περισσότερα από άλλα ζώδια του ζωδιακού. Με το πέρασμα του Κρόνου και πάλι στο ζώδιο του Τοξότη μετά τις 1.8 θα δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται και να επιστρέφει η ομαλότητα. Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να υπογράψετε συμβάσεις οικονομικού περιεχομένου μεταξύ 1 Απριλίου και 13 Μαΐου γιατί θα υποστείτε οικονομικές απώλειες.  

Αισθηματικά

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα με το ταίρι τους μέσα στο 2015, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σας που σας ενοχλούν. Η υπερβολική και άκομψη κριτική από μέρους σας θα φέρει τα πράγματα στα άκρα και υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρέψετε από μόνοι σας μια σχέση που έχει τα εχέγγυα μακροβιότητας και επιβίωσης. Θα βρίσκεστε σε μια φάση, κατά την οποία θα επικεντρώνεστε περισσότερα στα δικά σας θέλω και θα αγνοείτε τις ανάγκες και τα ζητήματα του συντρόφου σας, κάτι που εκ των πραγμάτων θα φέρει συγκρούσεις. Αντίστοιχες όμως εντάσεις αναμένεται να βιώσετε και με το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, λόγω της επικριτικής σας στάσης απέναντι στο κάθε τι. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί το πρόβλημα θα είστε εσείς και κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι.

Οι γεννημένοι μεταξύ 6 και 12 Οκτωβρίου, πέρα από τα προβλήματα με τα συγγενικά τους πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχης έντασης προβλήματα και με τον ερωτικό τους σύντροφο! Θα γίνουν καχύποπτοι και δεν θα εμπιστεύονται το ταίρι τους, με συνέπεια να υπάρχουν πάρα πολλές τριβές στη σχέση. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας, να προσπαθήσετε να καταλάβετε τη δική του θέση και μέσα από το διάλογο να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν πολύ καλές πιθανότητας να βρουν το έρωτα της ζωής τους με το ξεκίνημα του 2015, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Γενάρη είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες που θα μπορέσουν να εξελιχθούν ικανοποιητικά. Άλλες θετικές περίοδοι για  σύναψη σχέσεων είναι μεταξύ του τρίτου δεκαήμερου Φεβρουαρίου και του δεύτερου δεκαήμερου Μαρτίου αλλά και από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του 2015. Την τελευταία αυτή περίοδο η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη, το ίδιο και η δημοφιλία σας, με συνέπεια να προσελκύετε πολύ κόσμο κοντά σας. Θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές για να έχετε εχέγγυα επιτυχίας.     

Υγεία

Ανήκετε στα ζώδια εκείνα που δεν θα κλιθούν να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα υγείας μέσα στο 2015! Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας, κυρίως λόγω της εξάντλησης του οργανισμού σας από την έντονη προσπάθεια και τα συσσωρευμένα προβλήματα που θα κλιθείτε να τακτοποιήσετε οριστικά. Χρειάζεται ξεκούραση και καλή διατροφή, ιδίως μέσα στο πρώτο εξάμηνο.

Το διάστημα 13.1 με 20.2 υπάρχει έντονη η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα νευρικής φύσης, αλλά και κάποια τροφική δηλητηρίαση. Τουλάχιστον το ενδεχόμενο της τροφικής δηλητηρίασης θα μπορέσετε να το αποφύγετε, εάν προσέχετε ειδικά αυτό το διάστημα τι καταναλώνετε. Από τις 1 Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαΐου υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε ανεπιθύμητους τραυματισμούς και ατυχήματα από την απροσεξία σας. Μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου με 12 Νοεμβρίου τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι χαμηλά και το ανοσοποιητικό σας σύστημα πεσμένο, γι αυτό θα χρειάζεστε πολύ ξεκούραση και καλό φαγητό. Είναι δε η περίοδος αυτή, κατά την οποία μπορούν να παρουσιάσουν μια έξαρση τυχόν χρόνια νοσήματα ή να έχετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Συμβουλή

Το 2015 σας δίνει τη δυνατότητα μέσα από τις ευνοϊκές προς το ζώδιο σας πλανητικές θέσεις να αλλάξετε πραγματικά τη ζωή σας και να αποβάλετε ότι σας κρατάει στάσιμο. Στο χέρι σας είναι αν θα κάνετε καλή χρήση των δυνατοτήτων αυτών και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που οραματίζεστε. Θα νιώσετε γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αποβάλλοντας αμφιβολίες και άγχη, ενισχύοντας το εκτόπισμα σας κοινωνικά και επαγγελματικά.

Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες και να μην βασίζονται σε ελπίδες και προαισθήματα. Οι αλλαγές που θα έρθουν προς το τέλος του 2015 μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας ριζικά, αρκεί να έχετε προλειάνει το έδαφος. Δεν θα σας χαριστεί τίποτε, αλλά τουλάχιστον η συνετή προσπάθεια σας μπορεί να ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα!  


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου