Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Παρθένος Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi 

Γενικά

Η καινούργια χρονιά θα ξεκινήσει με τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας να διακατέχονται από μια αγωνία και την αίσθηση της έλλειψης κάποιου σημαντικού στοιχείου στη ζωή τους, που όμως δεν θα είναι εύκολο να προσδιορίσουν. Η εικόνα του 2015 είναι μικτή, καθώς το πρώτο εξάμηνο θα χαρακτηρίζεται από πιο χαλαρούς ρυθμούς και μια διάθεση για εσωστρέφεια και απομόνωση, ενώ το δεύτερο εξάμηνο, ιδίως μετά τον Αύγουστο, ξαναπαίρνετε τα επάνω σας και κυνηγάτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Στις αρχές του 2015 πολλοί Παρθένοι θα θέλουν να περάσουν τις ελεύθερες τους ώρες με ηρεμία και γαλήνη, μακριά από μεγάλες παρέες και πολύβουα πλήθη και να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις αλλά και τις σκέψεις τους. Είναι η περίοδος που θα γίνουν ονειροπόλοι, θα οραματιστούν όμως και τη ζωή που θα επιθυμούσαν και θα καταστρώσουν σχέδια για το μέλλον τους. Το διάστημα αυτό πολλοί από σας θα βγάλετε πολύ συναίσθημα στη ζωή σας και στους γύρω σας, πολλές ευαισθησίες που έχετε καταπιέσει θα βρουν διέξοδο και θα ξαφνιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Όποιος έχει ανάγκη θα βρίσκεστε στο πλευρό του και θα θέλετε να τον συνδράμετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε σαν άνθρωποι. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να πέσετε θύματα επιτήδειων που θα εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας, και γι αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας.

Από τον Αύγουστο και μετά, με το πέρασμα του Δία στο ωροσκόπιο σας αρχίζετε να γίνεστε πολύ πιο ενεργοί στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ η δημοτικότητα σας θα αυξάνεται, το ίδιο και η φήμη σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μια και τα επιτεύγματα σας θα γίνονται ευρύτερα γνωστά! Είναι η περίοδος των ευκαιριών, που εάν τις αδράξετε μπορείτε να οικοδομήσετε την καριέρα που πάντοτε ονειρευόσασταν.

Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει το εξωτερικό στους περισσότερους από εσάς, είτε μέσα από μια γνωριμία που θα σας ανοίξει πόρτες για συνεργασίες με το εξωτερικό, είτε με μια δουλειά που θα σας οδηγήσει στη μετανάστευση, ακόμη και με σπουδές σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού. Εάν αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο αυτό βήμα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και το μέλλον σας διαγράφεται εξαιρετικά ελπιδοφόρο.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που έχουν γεννηθεί μεταξύ 29.8 και 2.9 θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι τη χρονιά αυτή, με έντονα συναισθήματα αλτρουισμού, ιδίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.  Θα ταλαιπωρούνται όμως και από πάρα πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές μεταπτώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα με το σύντροφό τους.

Οι γεννημένοι μεταξύ 6 και 8 Σεπτεμβρίου θα δούνε ξαφνικά τα πράγματα μέσα από μια πιο ξεκάθαρη ματιά και αυτό θα σταθεί αφορμή να δρομολογήσουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, ιδίως στο τομέα των επαγγελματικών τους. Μπορεί να μην αλλάξουν μόνο δουλειά, εάν διαπιστώσουν ότι δεν τους ικανοποιεί αυτό που κάνουν, αλλά και επάγγελμα! 

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 6 και 13 Σεπτεμβρίου θα αισθανθούν με έντονο τρόπο τη παρουσία του Χείρωνα στη ζωή τους, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν οι σχέσεις τους, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές! Εάν πάντως στηρίζονται σε γερά θεμέλια δεν κινδυνεύουν να καταστραφούν, δεν θα είναι όμως καθόλου εύκολο το διάστημα αυτό. Χρειάζεται επίσης προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, ώστε να διαφυλάξετε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα σας.  Οι υπόλοιποι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να βρίσκουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να επικεντρώσουν τη προσοχή τους στο σήμερα και το τώρα, ώστε να μην χάσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2015 ξεκινάει με μια διάχυτη ανησυχία για τη θέση εργασίας σας. Θα αισθάνεστε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, προστριβές θα υπάρχουν με τους συναδέλφους, ενδεχομένως και με προϊσταμένους, κάτι που θα σας κάνει να κάθεστε σε καρφιά. Και επειδή είστε επιρρεπείς στις μαύρες σκέψεις και εύκολα πέφτετε σε κατάθλιψη, το διάστημα του πρώτου εξαμήνου θα είναι αρκετά φορτισμένο και δύσκολο για εσάς.

Κάπου χαμένοι μέσα στις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής της θέσης εργασίας σας, ενδεχομένως και του αντικειμένου δουλειάς σας, που δεν θα σας προσφέρει πλέον τη χαρά που θα θέλατε. Θα αισθάνεστε ότι δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε η προσφορά σας και ότι κάπου αλλού θα ήσασταν πολύ καλύτερα. Με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο σας κατά το δεύτερο εξάμηνο όλη αυτή η μαύρη ατμόσφαιρα που σας έχει σκεπάσει θα διαλυθεί και θα  διαπιστώσετε ότι οι ανησυχίες σας ήταν ένα αποκύημα της φαντασίας σας και τίποτε περισσότερο. Θα βρείτε και πάλι τη χαρά στη δουλειά σας και επειδή θα έχετε πολύ καλύτερη ψυχολογία θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες.

Εάν παρόλα αυτά αισθάνεστε ότι ο κύκλος στη δουλεία που κάνετε ή στο επάγγελμα που ασκείτε έχει κλείσει, η καλύτερη περίοδος για να αναζητήσετε τη τύχη σας και να κλείσετε επαγγελματικά ραντεβού είναι από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εάν δραστηριοποιηθείτε αυτή τη περίοδο και βρείτε αυτό που ψάχνετε, οι προοπτικές εξέλιξης, καριέρας και αμοιβών στη νέα σας θέση ή στο καινούργιο σας επάγγελμα θα είναι πολύ καλύτερες από τις μέχρι τώρα. Οι γεννημένοι μεταξύ 6 και 8 Σεπτεμβρίου έχουν πολλές και καλές πιθανότητες να κάνουν μια αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού και να βγουν κερδισμένοι από τη κίνηση τους αυτή.

Όσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα βασανίζονται από τους χαμηλούς ρυθμούς δουλειάς και από τους χαμηλούς  τζίρους και ενδεχομένως να κάνετε ή να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές ή αναπροσαρμογές, ακόμη και μια μικρή επέκταση με την ελπίδα να βελτιώσετε τη κατάσταση. Το δεύτερο εξάμηνο θα έχετε πολύ καλύτερη ψυχολογία αλλά και καλύτερα ταμεία! Θα διαπιστώσετε με πιο καθαρό μυαλό πια ότι δεν είναι αναγκαίες οι μεγάλης κλίμακας επεμβάσεις, παρά μόνο μικρές διορθωτικές κινήσεις.

Στον οικονομικό τομέα το πρώτο εξάμηνο θα πρέπει να λύσετε τη σπαζοκεφαλιά, του πώς να αυξήσετε το εισόδημα σας, μέσα από δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε. Το δεύτερο εξάμηνο με τον επεκτατικό Δία στο πλευρό σας η αύξηση των εισοδημάτων σας είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλλιεργήσετε τις δημόσιες σας σχέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να κινήστε, να φαίνεστε και να επικοινωνείτε τα ταλέντα ή τα προϊόντα σας, και γι αυτό θα είναι καίριας σημασίας να φαίνεστε καλά και να εκπέμπετε σιγουριά και ασφάλεια. Επενδύστε λοιπόν στην καλή σας εξωτερική εμφάνιση, γιατί αυτή θα σας φέρει λεφτά!

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο της κατοικίας σας, το καλύτερο διάστημα είναι μεταξύ 15 Ιουλίου και 18 Σεπτεμβρίου! Μεταξύ 13 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του έτους όμως θα πρέπει να προσέχετε τα πολύτιμα σας αντικείμενα, το πορτοφόλι σας και τα πολύτιμα έγγραφά σας, να ασφαλίζετε επιμελώς τα υπάρχοντα σας, ακόμη και να κάνετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το σπίτι σας, γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πέσετε θύματα κλοπής ή  ληστείας.

Αισθηματικά

Τα σημαντικότερα γεγονότα της συναισθηματικής σας ζωής θα ξεδιπλωθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους του ζωδίου σας! Οι δεσμευμένοι θα έχουν μια σχετικά δύσκολη χρονιά στον αισθηματικό τομέα, γιατί το έντονο ενδιαφέρον των γύρω τους για το πρόσωπο τους θα τους οδηγήσει σε πολλά φλερτ, με συνέπεια να υπάρχουν πολλές τριβές με το ταίρι τους. Ιδιαίτερα επιβαρυντικές θα είναι οι πλανητικές όψεις στο συναισθηματικό τομέα για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 29.8 και 2.9. καθώς και μεταξύ 6 και 13.9. Εάν ανήκετε σ αυτή την κατηγορία, μην προσπαθείτε να αλλάξετε το ταίρι σας και να το φέρετε στα μέτρα σας, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτε. Το σημαντικό είναι να αλλάξετε εσείς στάση ζωής, για να εναρμονιστείτε με τους γύρω σας!

Το δεύτερο εξάμηνο είναι σαφώς πιο ήρεμο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σας! Είναι η περίοδος του έντονου ρομαντισμού και της αρμονίας, που θα σβήσουν τις όποιες κακές στιγμές των προηγούμενων μηνών και θα δώσουν νέα ώθηση στη σχέση, καθώς και μια πολύ πιο σοβαρή δέσμευση των συντρόφων ως προς τη κοινή τους πορεία.

Όσο για τους αδέσμευτους, δεν υπάρχει περίπτωση κατά το 2015 να παραμείνετε μόνοι σας, εάν πραγματικά θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή. Εξαιρετικά ευνοϊκή είναι η πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου καθώς και η περίοδος από το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου! Είναι ένα χρονικό διάστημα που μπορεί να μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή και να σας ισορροπήσει!

Κατά το δεύτερο μισό του Ιουλίου το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει ένα κλίμα νοσταλγίας, θα αναπολήσετε κάποιες παλιές καλές στιγμές με ένα παλιό σας ταίρι και ενδεχομένως να θελήσετε να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας μαζί του. Ζυγίστε όμως καλά τα υπέρ και τα κατά μιας πιθανής επανασύνδεσης, για να μη ταλαιπωρηθείτε ή ταλαιπωρήσετε άδικα κάποια άτομα …     

Υγεία

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, κυρίως λόγω της κακής σας ψυχολογίας, θα αισθάνεστε ότι η υγεία σας έχει πάρει τον κατήφορο και ότι σας ταλαιπωρούν διαρκώς προβλήματα υγείας. Θα είναι κυρίως ψυχοσωματικά τα συμπτώματα σας και θα χρειαστείτε περισσότερη ξεκούραση και ηρεμία για να ανακάμψετε. Από το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου μέχρι και τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να σας ταλαιπωρήσουν γρίπες αλλά και έντονοι πονοκέφαλοι, ενώ την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού, όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλεργικής φύσης θα ταλαιπωρηθούν από αλλεργικές εξάρσεις. 

Εάν δεν φροντίσετε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε το στρες από τη ζωή σας, κατά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο αναμένεται να επιδεινωθούν τα ψυχοσωματικά σας συμπτώματα και να σας ταλαιπωρήσουν σε σημαντικό βαθμό.  Χαλαρώστε, αλλάξτε το διαιτολόγιο σας προς το υγιεινότερο και βρείτε διεξόδους, ώστε να είστε πνευματικά και ψυχικά ήρεμοι!

Συμβουλή

Το 2015 θα βγάλει πολλά από τα κρυφά σας ταλέντα και δεξιότητες στην επιφάνεια, θα φέρει όμως στο φως της μέρας και κάποιες από τις καλά κρυμμένες αρνητικές πλευρές του χαρακτήρα σας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να αποβάλετε. Κάποια κεφάλαια στη ζωή σας θα κλείσουν και κάποια νέα θα ανοίξουν, πρόκειται να συμβεί όμως, γιατί θα πρέπει να κάνετε κάποια καινούργια εξελικτικά βήματα, και για να τα καταφέρετε θα πρέπει να αποβάλετε οτιδήποτε αποτελεί εμπόδιο στη πρόοδο και την εξέλιξη σας.

Εκείνο που σίγουρα θα πρέπει να αποβάλετε από τη ζωή σας είναι η τάση σας να ανησυχείτε με το παραμικρό και να διογκώνετε τις καταστάσεις που βιώνετε, γιατί θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάθλιψη. Βάλτε τη χαρά στη ζωή σας και απολαύστε όσα καλά σας έχει χαρίσει το σύμπαν!  Άλλωστε τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη…


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου