Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Δίδυμος Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Το 2015 θα είναι ένα περίεργο έτος γι εσάς τους Διδύμους, που θα βρίσκεται όμως σε απόλυτη αντιστοιχία με την ουσία του ζωδίου σας. Είναι ένα έτος που θα παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα, άλλο στο ξεκίνημα του και άλλο στο δεύτερο μισό του.

Η χρονιά ξεκινάει με πάρα πολύ ενέργεια και διάθεση για κάθε είδους περιπέτεια και επιτεύγματα! Οι ξέφρενοι ρυθμοί και οι πρωτοπόρες έως «φευγάτες» ιδέες σας μπορούν να φέρουν πολύ σημαντικές, ευεργετικές  μεταβολές! Για όσο διάστημα θα βρίσκεται δε ο Δίας στο Λέοντας (μέχρι τον Αύγουστο) το ενδιαφέρον σας για τα ταξίδια αλλά και το μέσο μετακίνησης σας θα είναι αμείωτο.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε τελικά εκείνο το ταξίδι που πάντοτε ονειρευόσαστε και που τελικά το θεωρήσατε άπιαστο όνειρο, ειδικά κάτω από τις συνθήκες που ζούμε. Το πώς θα τα καταφέρετε, παραμένει ένα μυστήριο, αλλά έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε. Μια άλλη εμμονή σας θα αφορά το μέσο μετακίνησης σας. Κάποιο θα πάρουν το πρώτο τους καινούργιο αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι που εδώ και καιρό δεν είναι ευχαριστημένη το παλιό τους όχημα, θα τους δοθεί η ευκαιρία να το αντικαταστήσουν.

Το δεύτερο μισό του έτους, και ιδικά μετά τον Αύγουστο, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια ή τα δικά σας πρόσωπα. Φροντίζεται τον προσωπικό σας χώρο πιο πολύ, προχωράτε σε ανακαινίσεις ή κάποιες αλλαγές που από καιρό έχετε στο μυαλό σας και έρχεστε πολύ πιο κοντά με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας.

Οι γεννημένοι μεταξύ 27 και 30 Μαΐου λόγω της επίδρασης του Ποσειδώνα, του πλανήτη της ονειροπόλησης στο ζώδιο τους, θα έχουν έντονα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και την ψυχολογία τους, θα ονειροπολούν συχνά και θα έχουν έντονα την τάση της ισοπεδωτικής αυτοκριτικής με αποτέλεσμα η εξέλιξη του έτους αυτού να έχει έντονο το στοιχείου του απρόβλεπτου και του μυστηρίου.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 10 Ιουνίου, θα υποστούν έντονα την επίδραση του Ουρανού, και θα προχωρήσουν σε πολλές και σημαντικές αλλαγές, που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να φανταστούν και ούτε τις προγραμματίζουν, καθώς ο Ουρανός έχει έντονο το στοιχείου του απρόβλεπτου. Οι ομάδα αυτή θα κάνει καινούργια ξεκινήματα, ίσως και να εξαναγκαστεί εκ των πραγμάτων, που όμως θα είναι για το καλό τους.

Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 4 και 11 Ιουνίου θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική τους ζωή και που θα αλλάξουν τη προσωπική τους ζωή και τη καθημερινότητα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι υπόλοιποι του ζωδίου σας θα πρέπει να λύσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, συναδελφικές, συνεταιρικές, φιλικές ή ερωτικές, αποκαθιστώντας την αρμονία στη προσωπική σας ζωή, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα και να παραμερίσετε εμπόδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της καριέρας τους κατά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν την δουλειά τους περισσότερο σαν υποχρέωση παρά σας πηγή χαράς και δημιουργικότητας. Το κλίμα θα μεταστραφεί φέτος και με καινούργια ορμή, ίσως και με μια αλλαγή στη θέση δουλειάς, να μπορέσετε να βγάλετε όλη εκείνη τη δημιουργικότητα που έχετε κρυμμένη μέσα σας.

Οι καλύτερες χρονικές στιγμές για να προχωρήσετε σε αλλαγές ή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα είναι μεταξύ 21.2 και 17.3, 8.5 και 6.7 αλλά και κατά το Δεκέμβριο του 2015! Δεν θα πρέπει να φοβόσαστε τις αλλαγές, αλλά θα πρέπει να είστε ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας για να μην απογοητευθείτε. Οι γεννημένοι μεταξύ 27 – 30 Μαΐου δεν θα μπορούν να κρύψουν τη ακλόνητη πίστη τους ότι θα πρέπει να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και πολλές πιθανότητες να συμβεί, ενώ οι γεννημένοι μεταξύ 4 και 11 Ιουνίου, αν και πιο μετριόφρονες, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να καταφέρουν μια προαγωγή ή αναβάθμιση τους στο χώρο της δουλειά τους, αλλά δεν θα είναι έτοιμοι ψυχολογικά να το στηρίξουν.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να στηριχτούν αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις για να τα καταφέρουν, εκμεταλλευόμενοι πρωτοπόρες ιδέες, την σύγχρονη τεχνολογία ή και νεωτεριστικούς τρόπους προώθησης της δουλειάς του. Εάν εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις αυτές, θα απολαύσουν την ικανοποίηση βλέποντας τις εισπράξεις τους να αυξάνονται, δεν μπορεί όμως να ειπωθεί το ίδιο και με τα καθαρά τους κέρδη, που για να αυξηθούν σε ικανοποιητικό βαθμό θα χρειαστεί κάποιος χρόνος.

Και στα οικονομικά σας το έτος έχει δύο πρόσωπα! Το πρώτο μισό τα εισοδήματα σας δεν παρουσιάζουν αξιόλογη μεταβολή, διατηρώντας κατά μέσο όρο το επίπεδο που είχαν και κατά το 2014. Το δεύτερο μισό του χρόνου, δίχως να υποχωρούν τα έσοδα σας, αυξάνονται υπέρμετρα τα έξοδα σας που αφορούν την κατοικία και κυρίως το μέσο μεταφοράς σας.

Εάν κατά τη διάρκεια του έτους αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτές δεν θα σας προσφέρουν αυτά που ελπίζατε. Προσοχή στις δαπάνες σας μεταξύ 25.6 και 8.8, καθώς θα έχετε τη τάση να σκορπάτε τα λεφτά σας σε μη παραγωγικές δαπάνες, ενώ κατά την ίδια περίοδο φροντίστε για την ασφάλεια των πολύτιμων αντικείμενων σας, καθώς μπορεί να πέσετε θύμα κλοπής ή διάρρηξης.

Οι κτηματομεσιτικές συναλλαγές ευνοούνται μεταξύ 7 Σεπτεμβρίου και μέλους του έτους, και οι όποιες επενδύσεις πραγματοποιήσετε σε ακίνητα αυτή τη χρονική στιγμή θα σας φέρουν αρκετά κέρδη στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ 1 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου καλό θα ήταν να αποφύγετε ρυθμίσεις οικονομικών οφειλών ή υπογραφές συμβολαίων, γιατί λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης το αποτέλεσμα δεν θα είναι το προσδοκώμενο.

Αισθηματικά

Το 2015 είναι ένα δύσκολο έτος, κατά το οποίο θα πρέπει πολλοί από εσάς, κυρίως οι δεσμευμένοι, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις στη προσωπική τους ζωή. Η μετακίνηση του Κρόνου από το Σκορπιό στο Τοξότη θα φέρει αποξένωση με το ταίρι σας, πολλές και συχνές ζηλοτυπίας και ένα έντονο κλίμα αντιπαράθεσης και αντιπαλότητας, ιδίως εάν δεν υπάρχει αρκετή αγάπη μεταξύ των συντρόφων. Η εικόνα της αποξένωσης ενδεχομένως να οφείλεται και στα προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ταίρι σας και εκεί θα πρέπει να του σταθείτε και να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Τα πράγματα φαίνεται να εξομαλύνονται μεταξύ 15.6 και 18.9, καθώς η ηρεμία επιστρέφει και πάλι στο ζευγάρι, υπάρχει τρυφερότητα, ομόνοια και ομοψυχία, είναι όμως προσωρινή, μια και αμέσως μετά τα προβλήματα επιστρέφουν δριμύτερα και απαιτούν λύσεις!

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένοι και προσεκτικοί στις νέες του γνωριμίες και στις καινούργιες σχέσεις που ξεκινούν μεταξύ 9-31 Ιουλίου και 9 Οκτωβρίου με 9 Νοεμβρίου, καθώς εκ πρώτης όψεως θα υπάρχει μεγάλο πάθος και έντονη έλξη, αλλά οι σχέσεις αυτές θα καταλήξουν  σε απογοητεύσεις!

Η ιδανικότερη περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον αισθηματικό τομέα είναι μεταξύ 1 Αυγούστου και 8 Οκτωβρίου, μια και θα υπάρχει ένα σημαντικό εχέγγυο να πρόκειται για σχέση που θα έχει και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλετε και την μακροβιότητα που επιθυμείτε. Η ίδια περίοδος είναι αρμονική και για όσους σκέφτονται την επανασύνδεση με ένα παλιό τους ταίρι. Ένα καινούργιο ξεκίνημα μαζί του υπό τις παρούσες αστρολογικές συγκυρίες μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη εξέλιξη. Λίγοι όμως θα είναι οι Δίδυμοι εκείνοι που θα βιώσουν μια αρμονική συναισθητικά χρονιά και θα κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους μέσα στο 2015, είτε αυτό είναι μια συμβίωση, είτε μια πιο σοβαρή δέσμευση ζωής.

Υγεία

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σας εμφάνισαν κάποιες χρόνιες παθήσεις που τους ταλαιπωρούν και που θα επιστρέψουν με πιεστικό τρόπο στο προσκήνιο την περίοδο μεταξύ 15.6 και 8.9! Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής συνιστάται να απέχετε από οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπευτική αγωγή, γιατί μπορεί να επιδεινώσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Από τις αρχές Απριλίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και όσα προβλήματα μπορεί αυτό να σας προκαλέσει, από ένα απλό πονόλαιμο μέχρι γενική κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου η κόπωση και η γενικότερη πίεση στη ζωή σας μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα που να σχετίζονται με υψηλή πίεση ή το καρδιαγγειακό σας. Συνιστάται να αποφεύγετε τα αλκοολούχα ποτά και τον καφέ, ενώ η ξεκούραση και η αποβολή του άγχους θα πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα.   

Συμβουλή

Σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πτυχές της ζωής σας και τολμήστε τις αλλαγές εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητες, όσο και αν σας φαίνονται επώδυνες. Τη φετινή χρονιά έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής και θα ήταν κρίμα να τις αφήσετε λόγω ανασφάλειας να πάνε χαμένες.

Αποβάλετε την ανασφάλεια και τις αρνητικές σκέψεις από τη ζωή σας και ονειρευτείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Σκεφτείτε, μελετήστε, προγραμματίστε και δραστηριοποιηθείτε βάσει ενός καλά μελετημένου και ρεαλιστικού πλάνου, ώστε ούτε υπέρμετρες να είναι οι προσδοκίες σας και να απογοητευθείτε, αλλά ούτε και κατώτερες των δυνατοτήτων σας, που θα σημαίνει ότι θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που μπορούν να σας βγάλουν από το τέλμα.

Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου