Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Υδροχόος Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Το 2015 πρόκειται να είναι μια συναρπαστική χρονιά για τους Υδροχόους, μια και θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους με τον τρόπο που αυτοί θέλουν και να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον. Οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές, και άλλες θα τις έχετε προετοιμάσει και σχεδιάσει εσείς, άλλες όμως θα αποτελούν έκπληξη! Κάποιες από τις αλλαγές αυτές θα σας τρομάξουν και θα σας γεμίσουν ανασφάλειες και αμφιβολίες, ενώ άλλες θα σας συναρπάσουν. Όπως να έχει όμως θα πρέπει να έχετε υπόψη, ότι όλα συμβαίνουν για το καλό σας και να αφεθείτε να σας παρασύρει ο ούριος άνεμος.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος για κάθε μορφής δραστηριότητα. Είναι η εποχή που θα επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, επαγγελματικών ή κοινωνικών, θα βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα να πάρετε κάποια προαγωγή στη δουλειά σας. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για την προσωπική σας ζωή, καθώς πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να βρουν το έτερο τους ήμισυ.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι ρυθμοί πέφτουν, η επικοινωνία με τους γύρω σας αντιμετωπίζετε προβλήματα και πολλά πράγματα καθυστερούν αδικαιολόγητα. Ευτυχώς πρόκειται μια ένα σύντομο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το δεδομένο αυτό. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους στο προσκήνιο έρχονται οικονομικά θέματα. Το εισόδημα σας θα είναι αυξημένο, αυτό δεν θα οφείλετε όμως στις δικές σας προσπάθειες, αλλά στην συνεισφορά τρίτων. Ίσως το εισόδημα του συντρόφου σας να είναι αυξημένο, ενδεχομένως να έχετε μια οικονομική ενίσχυση από την οικογένεια σας, ενώ και η πιθανότητα να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια είναι ένα ακόμη ενδεχόμενο.

Ως προς την διαχείριση των χρημάτων σας όμως, θα έχετε την παρόρμηση να κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις που μπορούν να αποβούν  μοιραίες για τη τσέπη σας. Η τύχη ευνοεί του τολμηρούς, αρκεί όμως να ξέρουν τι κάνουν! Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που γεννηθήκαν μεταξύ 2 και 8 Φεβρουαρίου, με την επιρροή του απρόβλεπτου Ουρανού, θα κάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να εφαρμόσετε πρωτοποριακές ιδέες στη δουλειά σας, να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή ακόμη και να αλλάξετε πόλη ή χώρα εγκατάστασης. Οι αλλαγές θα συμβαίνουν με τη ταχύτητα του φωτός και εσείς θα πρέπει να ακολουθείτε. Εάν έχετε στραμμένο το βλέμμα στο παρελθόν, απλά θα ορθώσετε οι ίδιοι εμπόδια στο δρόμο σας και θα κάνετε τη ζωή σας δύσκολη  

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 δεν προσφέρεται για ριζικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο για τους περισσότερους του ζωδίου σας, όπως είναι η αλλαγή καριέρας, μετακίνηση σε άλλη θέση ή έναρξη δικής σας επιχείρησης. Θα πρέπει να επικεντρώσετε τη προσοχή σας στο αντικείμενο σας και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να σας αποδώσει λίγο αργότερα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να κυνηγήσετε με την εργατικότητα και τη συνέπεια σας μια προαγωγή, που θα έρθει στο δεύτερο εξάμηνο του έτους να επιβραβεύσει τις προσπάθειες σας.

Από το Σεπτέμβρη και μετά, με το Δία να περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, η διάθεση σας για αλλαγή σε θέματα καριέρας αυξάνεται και θέλετε να κάνετε την αλλαγή που τόσο ονειρευόσασταν. Προσοχή όμως στις κινήσεις σας, γιατί η καλύτερη περίοδος για μετακινήσεις με προοπτικές καλύτερης καριέρας και μεγαλύτερων αμοιβών θα υπάρχουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ιδιαίτερα μεταξύ 15 Ιουνίου και 18 Σεπτεμβρίου!

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν θα έχουν μια χρονιά στρωμένοι με ροδοπέταλα, μια και θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για την επιβίωση τους. Εκμεταλλευόμενοι το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας που θα μπορούσε να δώσει ώθηση στις πωλήσεις σας και να επεκτείνει το πελατολόγιο σας. Δεν είναι ώρα για επεκτατικές κινήσεις και εξαγορές, μια και η επιβίωση σας θα κριθεί από το εύρος του πελατολογίου σας. Περνώντας στο δεύτερο εξάμηνο, και αφού έχετε ενισχύσει τις βάσεις της επιχείρησης σας, θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε επέκταση των δραστηριοτήτων σας, κάνοντας οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να παραμείνει η επιχείρηση σας ανταγωνιστική και κερδοφόρα.

Στα οικονομικά σας το σκηνικό είναι λίγο περίεργο, καθώς κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα έχετε κάπως αυξημένο εισόδημα, τα πρόσθετα αυτά ποσά όμως θα είναι έκτακτα και δεν θα έχουν άμεση σχέση με την δουλειά σας. Στη περίπτωση αυτή καλό θα ήταν να μην επιδοθείτε σε καταναλωτικές κραιπάλες, αλλά να τα επενδύσετε, ανάλογα βέβαια και με το ποσό που θα έχετε στη διάθεση σας, σε κάτι παραγωγικό που θα μπορούσε να σας φέρει πρόσθετα εισόδημα.

Κατά τα δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορείτε να προχωρήσετε με καλύτερες προοπτικές σε επενδύσεις ή να ανοίξετε μια δική σας επιχείρηση, ακόμη και να επενδύσετε τις οικονομίες σας σε ένα ακίνητο. Προσοχή χρειάζεται κατά την περίοδο μεταξύ 13 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου, καθώς κινδυνεύετε από κλοπές και διαρρήξεις! Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία, τα τιμαλφή σας, ακόμη και το πορτοφόλι σας και τις πιστωτικές σας κάρτες! Για αγορές ακινήτων ή μεγάλες αγορές για το σπίτι η πιο αποδοτική περίοδος θα είναι αυτή μεταξύ 18 και 31 Μαρτίου, ενώ για επενδύσεις μεγάλης κλίμακας σε επιχειρήσεις ενδείκνυται το χρονικό διάστημα 28 Ιανουαρίου με 20 Φεβρουαρίου, 12 Μαρτίου με 7 Μαΐου και 9 Οκτωβρίου με 8 Νοεμβρίου.

Αισθηματικά

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας το πρώτο εξάμηνο του έτους, με το Δία από το Λέοντα, αναμένεται μια ήρεμη συναισθηματική ζωή, με αρκετό ρομαντισμό, ερωτισμό και πάθος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τη σχέση σας, να λύσετε τυχόν χρόνια προβλήματα και να εμπλουτίσετε τη κοινωνική ζωή σας με κοινωνικές εξόδους, εκδρομές και αποδράσεις.

Είναι ένα διάσημα με έντονη κοινωνική ζωή, κατά την οποία μπορεί ο κύκλος των γνωριμιών σας να διευρυνθεί και να αποκτήσει μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε κατά το διάστημα μεταξύ 1 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου, καθώς θα επικρατεί ένα κλίμα συγκρουσιακό. Θα ήταν μέγα ατόπημα αυτή τη περίοδο να κάνετε έστω και μια αναφορά ή να κάνετε συγκρίσεις με ένα πρώην σύντροφό σας, να συναντήσετε ένα πρώην ή γενικά να αναφερθείτε σε ότι έχει σχέση με παλιούς δεσμούς. Η φωτιά που θα ανάψει θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να σβήσει. Είναι δε μια περίοδος που παλιές μνησικακίες ή απωθημένα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να αποτελέσουν εκ νέου σημεία τριβής και σύγκρουσης. 

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, το πρώτο εξάμηνο του έτους, με την έντονη κοινωνική σας ζωή και τις πολλές νέες γνωριμίες θα φέρει και μεγάλο αριθμό επίδοξων εραστών στη πόρτα σας. Η περίοδος με την μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συνεπάρει και ενδεχομένως να θελήσετε να προχωρήσετε σε μια καινούργια σχέση είναι αυτή μεταξύ 6 Ιουνίου και 18 Ιουλίου. Και η περίοδος όμως μεταξύ 12 Απριλίου και 7 Μαΐου έχει έντονο ερωτισμό αλλά και ρομαντισμό και είναι πολύ καλή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη προσωπική σας ζωή. Εάν παρόλα αυτά είστε κολλημένοι στο πρώην σας και ψάχνετε ευκαιρίες να επανασυνδεθείτε μαζί του, αυτό θα το καταφέρετε στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1 Αυγούστου και 8 Οκτωβρίου, καθώς το πλανητικό σκηνικό βοηθάει να μείνουν οι μνησικακίες και οι άσχημες στιγμές στο περιθώριο και να κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια, απαλλαγμένοι όμως από τα αρνητικά του παρελθόντος.  

Υγεία

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την υγεία σας αυτό τη χρονιά θα είναι η αναβλητικότητα σας και η αμέλεια σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στη κούρα σας, εάν έχετε μια χρόνια πάθηση και παίρνετε φαρμακευτική αγωγή, ενώ μην αψηφάτε σημάδια του οργανισμού σας που φανερώνουν μια ασθένεια στα πρώτα στάδια, γιατί όταν πια αποφασίσετε να επισκεφτείτε το γιατρό σας η όποια ασθένεια θα έχει εξελιχθεί.

Αποφύγετε, εάν είναι δυνατό, χειρουργικές επεμβάσεις καθ όλη τη διάρκεια του έτους, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. Την περίοδο μεταξύ 25 Ιουλίου και 6 Σεπτεμβρίου συνιστάται να μην κάνετε οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο δέρμα σας, είτε πρόκειται για αισθητική φύσης επεμβάσεις, είτε για τατουάζ ή πίρσινγκ, γιατί θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα με το δέρμα σας. Προσοχή στο καρδιαγγειακό σας σύστημα αλλά και στην οδική σας συμπεριφορά θα πρέπει να επιδείξετε μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 31 Μαρτίου, ενώ μεταξύ 25.6 και 8.8 υπάρχει έντονη η πιθανότητα μιας τροφικής δηλητηρίασης ή γενικότερα προβλήματα με το γαστρεντερικό σας σύστημα. Τέλος μεταξύ 26.9 και 8.11 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων από απροσεξία.

Συμβουλή

Το 2015 οι πλανήτες θα έχουν θετική στάση απέναντι σας. Θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα και τις προσωπικές σχέσεις.  Η όψη του Κρόνου στο ζώδιο σας κινητοποιεί τη σοβαρότητα και τα «πρέπει» στο χαρακτήρα σας. Ήρθε η κατάλληλη ώρα να αξιολογήσετε τα πάντα ή να εξετάσετε τα αδύνατα σημεία των σχέσεων ή των καταστάσεων που βιώνετε, αποφεύγοντας στο μέλλον μοιραία λάθη. Το 2015 θα κάνετε οι περισσότεροι από εσάς  μια μεγάλη αλλαγή με θετική τροπή για την βελτίωση της ζωής, κοινωνική και επαγγελματικής, και των σχέσεων σας.


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου