Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Αιγόκερως Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi 


Γενικά

Υπαρξιακής φύσης ερωτήματα θα ταλαιπωρήσουν τους Αιγόκερους καθ όλη τη διάρκεια του 2015, ερωτήματα στα οποία οι απαντήσεις είναι δύσκολες και η γνώση κατακτάται με κόπο. Πέραν των υπαρξιακών σας, κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα πρέπει βρείτε λύσεις σε ανοιχτά μέτωπα που έχουν σχέση με δάνεια ή ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις σας σε Τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία. Φροντίστε να προωθήσετε αντισυμβατικές λύσεις, γιατί αυτές είναι που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Η πολύ έντονη επαγγελματική ζωή θα σας ωθήσει σε φάσεις που θα αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη για διαλογισμό και ξεκούραση. Ενεργές φάσεις εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε επιτέλους πως οι προσπάθειες των δύο τελευταίων ετών παίρνουν σάρκα και οστά, με αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν. Μόνο η επιρροή του Πλούτωνα κατά τα μέσα του έτους θα επιβραδύνει λίγο τα πράγματα, ξυπνώντας σε μερικούς από εσάς νοσταλγικές διαθέσεις για το παρελθόν.

Με το πέρασμα του Δία στη Παρθένο η προσοχή σας αποσπάται από την καθημερινή ρουτίνα και έχετε περισσότερη όρεξη για περιπέτεια αλλά και γνώση. Η διάθεση σας για περιπέτεια θα εκδηλωθεί μέσα από ταξίδια και την ανάγκη να βγάλετε τον Ροβινσώνα Κρούσο από μέσα σας, ενώ ενδεχομένως να σκεφτείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας στο γνωστικό σας αντικείμενο, ακόμη και να κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές ή ένα διδακτορικό. Με την διεύρυνση των γνώσεων σας θα έχετε δε πολύ καλύτερες προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο στο άμεσο μέλλον.

Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας γεννηθήκατε μεταξύ 3 και 9 Ιανουαρίου θα αισθανθείτε τις επιπτώσεις του Ουρανού, του πλανήτη της αλλαγής και του απρόβλεπτου! Είστε άτομα που δεν μπορείτε εύκολα να βγείτε από τη ρουτίνα σας ή να αποδεχτείτε τις αλλαγές, τώρα όμως θα πρέπει να προσαρμοστείτε το ταχύτερο δυνατό στο περιβάλλον που διαμορφώνεται, μια και οι αλλαγές συμβαίνουν για το καλό σας. Οι γεννημένοι μεταξύ 37 και 31 Δεκεμβρίου θα παρατηρήσετε ότι θα παθιαστείτε με ένα δημιουργικό σας ταλέντο που βρισκόταν σε λανθάνουσα μορφή όλα αυτά τα χρόνια. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να βάλετε λίγο περισσότερο χρώμα και χαρά τη καθημερινή σας ρουτίνα, και που ξέρετε, ίσως να σας αποδώσει και σε οικονομικό επίπεδο. Οι γεννημένοι μεταξύ 4 και 11 Ιανουαρίου θα βιώσουν μοναδικές στιγμές αναγέννησης στη προσωπική τους ζωή, είτε βρίσκοντας το έτερο τους ήμισυ αυτή τη χρονιά, είτε αναγεννώντας την ήδη υπάρχουσα σχέση τους με το σύντροφό τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2015 δεν ευνοεί σε γενικές γραμμές τους περισσότερους από σας για αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον, εκτός και εάν εκ των πραγμάτων χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις. Εάν πρέπει να σκεφτείτε μια αλλαγή θέσης εργασίας ή αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, οι ιδανικότερες περίοδοι να το κάνετε και να έχετε καλά αποτελέσματα είναι οι περίοδοι μεταξύ 12 Απριλίου και 7 Μαΐου, καθώς και 6 με 30 Δεκεμβρίου.

Αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο θα κλιθούν να βιώσουν παρά τη θέληση τους οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 6 Ιανουαρίου με την επίδραση του Ουρανού. Κάποιοι από εσάς ίσως να επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν με δική τους επιχείρηση και οι μακροπρόθεσμες προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Γενικά πάντως θα πρέπει κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους να δουλέψετε με υπερβάλλοντα ζήλο και να αφιερωθείτε στη δουλειά σας, προκειμένου να επωφεληθείτε των ευνοϊκών πλανητικών συγκυριών του δεύτερου εξάμηνου και να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες μέσα από μια προαγωγή ή μια πιο αποδοτική θέση εργασίας.

Από το δεύτερο  τρίμηνο του έτους η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε όλα τα θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να τα αξιολογήσει σωστά, προκειμένου να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας με μια νέα ορμή.

Από οικονομικής άποψης κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου με το Δια στο Λέοντα η κατάσταση στα οικονομικά σας θα είναι αρκετά δύσκολη. Θα υπάρχει στενότητα οικονομικών πόρων, ενώ παλιές οφειλές θα σας πιέζουν σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να χρειαστεί να καταφύγετε σε δανεισμό για να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε κάποια χρήματα σας ώστε να αποκτήσετε πρόσθετα εισοδήματα, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες σε ακίνητα κατά το 2015, καθώς τα συναλλαγές που θα κάνετε θα αποδειχτούν μη συμφέρουσες. Άλλου είδους επενδύσεων μπορούν να έχουν τύχη και να σας αποδώσουν σε σημαντικό βαθμό στο μέλλον.

Κατά την περίοδο μεταξύ 1 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα, που μπορεί από τη μια να εκτροχιάσουν το προϋπολογισμό σας και από την άλλη να διαπιστώσετε λίγο μετά ότι ήταν άσκοπα και να σας πιάσουν οι τύψεις. Ακόμη και τα έξοδα που θα κάνετε για την διασκέδαση σας θα είναι υπερβολικά, με μεγάλη πιθανότητα να μην σας αφήνουν ούτε καν μια ευχάριστη γεύση… Προσοχή λοιπόν στο πορτοφόλι σας. Εάν ψάχνετε ευνοϊκές περιόδους για επενδύσεις ή εξαγορές, μεταξύ 18.3 – 11.4, 6.6 - 18.7 και 7.9 – 8.10 θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες.

Αισθηματικά

Για τον αισθηματικό τομέα, το 2015 θα αποδειχθεί μια ενδιαφέρουσα χρονιά! Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν μια αναγέννηση της σχέσης τους κατά το πρώτο εξάμηνο, με αποκορύφωμα την περίοδο μεταξύ 8 Μαΐου και 5 Ιουνίου, κατά το οποίο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί, η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά και μπορεί να χαρίσετε μια νέα σπίθα ζωής σε μια μαραμένη σχέση. Το διάστημα όμως που ακολουθεί, τους καλοκαιρινούς μήνες μεταξύ των μέσων Ιουνίου και μέσων Σεπτεμβρίου, ο ενθουσιασμός και η θέρμη υποχωρούν, λόγω της επιρροής του Κρόνου στο ζώδιο σας. Είναι η περίοδος αυτή που μπορεί κάποια ατασθαλία σας ερωτική να πέσει στην αντίληψη του συντρόφου σας και να έχετε περιπέτειες. Γι αυτό το νου σας στα νυχτοπερπατήματα σας…

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας την περίοδο 18 Μαρτίου με 12 Μαΐου. Οι γνωριμίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και ένας κεραυνοβόλος έρωτας δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανος. Το πώς όμως θα εξελιχθεί αυτός εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη δική σας στάση, καθώς θα πρέπει να είστε ανοιχτοί και εκδηλωτικοί, δηλώνοντας με πράξεις και λόγια τα αισθήματα σας. Στην αντίθετη περίπτωση το ταίρι σας θα βάλει ρότα για καινούργιες περιπέτειες μετά από λίγο καιρό…

Οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι κάπως άγονοι από άποψη νέων γνωριμιών και επιπλέον υπάρχει το ισχυρό ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια ερωτική περιπέτεια με κάποιο άτομο που θα είναι δεσμευμένο ή ακόμη και παντρεμένο εν αγνοία σας, με συνέπεια τα πράγματα να περιπλακούν σε κάποια δεδομένη στιγμή.    

Υγεία

Κατά το 2015 πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα υποφέρουν σωματικά λόγω της κακής ψυχολογικής τους κατάστασης. Ο κακός ψυχισμός σας, τα έντονα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σας και η τάση προς την κατάθλιψη θα αφήσουν τα σημάδια τους στην υγεία σας. Ίσως μια αντισυμβατική θεραπευτική μέθοδος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τα επίπεδα της ενέργεια σας και να βρείτε από το φαύλο κύκλο της κακής διάθεσης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στον Σκορπιό θα αισθανθείτε μια βελτίωση στη εικόνα της υγείας σας και γενικότερα στη διάθεση σας, αυτό όμως θα είναι προσωρινό.

Κατά την περίοδο μεταξύ 13.1 και 20.2, στην καρδιά του χειμώνα και των ιώσεων, θα πρέπει να προσέξετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα που θα είναι εξασθενημένο. Φροντίστε τη διατροφή σας, ξεκουραστείτε αρκετά και φροντίστε να λάβετε όσες περισσότερες προφυλάξεις μπορείτε για να μην αρρωστήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε χρόνιες παθήσεις, ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του θεράποντα γιατρού σας και μην αμελείτε την αγωγή σας.

Από φλεγμονές κινδυνεύετε την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 24 Ιουνίου, και ιδίως των αναπνευστικών οργάνων. Είναι δε η περίοδος που οι αλλεργίες είναι σε έξαρση και ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν. Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν όσοι αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής καρδιαγγειακά προβλήματα μεταξύ 9 Αυγούστου και 25 Σεπτεμβρίου.

Συμβουλή

Το 2015 καθ όλη τη διάρκεια του έτους θα νομίζετε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ αργά, αναφορικά με τους στόχους σας. Μην δίνεται τόση σημασία στη αίσθηση των πραγμάτων, όσο στην ουσία. Αυτός ο βραδύτερος ρυθμός θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε καλύτερα, ώστε να  αποφύγετε λάθη, και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά θα είναι ένα έτος με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

Μια επένδυση θα αποφέρει φέτος σημαντικά κέρδη, γι 'αυτό μην κάνετε πίσω στις προθέσεις και στους στόχους σας! Δραστηριοποιηθείτε και δείτε τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά. Ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα ή μια επένδυση  υπόσχεται μελλοντικά πολλά κέρδη.


Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου