Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟ GAY ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2017 GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ



ΓΕΝΙΚΑ

Το έτος που μόλις μας άφησε ήταν αρκετά δύσκολο και κουραστικό για το ζώδιο σας, φίλοι Υδροχόοι, καθώς συντελέστηκαν αρκετές αλλαγές σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Το 2017 θα είναι από κάθε άποψη αρκετά πιο ήρεμο και φιλικό απέναντι σας, δίνοντας νέα ώθηση σε όμορφα αλλά και χρήσιμα για την ζωή σας πράγματα! Ο Δίας θα συνεχίσει όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού να σας ευνοεί, μετά τις 11 Οκτωβρίου όμως που περνάει στον Σκορπιό οφείλετε να είστε πολύ πιο μετρημένοι και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Θετικές θα είναι οι επιδράσεις του Κρόνου από τον Τοξότη, δίνοντας σας μια ωριμότητα και σταθεροποιώντας τις έως τώρα κατακτήσεις και επιτεύγματα σας, καθώς και του Ουρανού από τον Κριό, που θα σας προικίσει με πρωτότυπες ιδέες και πρωτοποριακές πρακτικές. Εκείνοι που θα ευνοηθούν περισσότερο από τις θετικές επιδράσεις των δύο αυτών πλανητών θα είναι όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ με το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου του 2017 θα ξεκινήσει μια περίοδος με ανατροπές και αναγκαστικές αλλαγές ή ακυρώσεις σχεδίων. Για μεγάλο διάστημα θα βρίσκεστε κάτω από την προστασία του Κρόνου, του Ουρανού, της Αφροδίτης και του Ερμή, φέρνοντας σας φήμη, κέρδη, αυξημένη πελατεία αλλά και αγάπη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2017 χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολο έτος για τον τομέα της καριέρας σας, εν τούτοις θα είναι αρκετά απαιτητικό! Χρειάζεται πολύ μεγάλη ηρεμία, ψυχραιμία και αυτοέλεγχο από την πλευρά σας, ώστε να ελέγχετε τα πάντα γύρω σας, ορατά και αόρατα, επί σκηνής ή παρασκηνιακά, και να αντιδράτε μόνο κατόπιν ώριμης σκέψης. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις των άλλων, συζητήστε μαζί τους, επικοινωνήστε επί της ουσίας και ίσως στο τέλος αλλάξετε γνώμη.

Όσοι από σας αναζητούν δουλειά ή έχετε σκοπό να πραγματοποιήσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα (αλλαγή εργοδότη ή αλλαγή αντικειμένου εργασίας), οι επιλογές που θα κάνετε μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, με τον Δία στον Ζυγό έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Εάν περνάει όμως από το χέρι σας να τις δρομολογήσετε μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2017, θα αντιμετωπίσετε αρκετά πιο ευνοϊκές συνθήκες! 

Αναφορικά με όσους έχουν μια συνεταιριστική σχέση με συγγενείς και έχουν εκδηλωθεί ήδη κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε οριστικά την κατάσταση, γιατί στο μέλλον, και δει ήδη από το τέλος του χρόνου, τα προβλήματα αυτά θα γίνουν ανυπέρβλητα. Εάν είναι αναγκαίο συμβιβαστείτε, ακόμη και αν χάσετε κάποια χρήματα, παρά να διαιωνίσετε μια δύσκολη κατάσταση και να διακινδυνεύετε να χάσετε πολλά περισσότερα.

Από την στιγμή που ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη, τα οικονομικά σας έχουν δεχτεί αρκετά μεγάλη πίεση, με μειωμένα έσοδα, αυξημένα έξοδα και συχνές διακυμάνσεις. Κατά το 2017 θα συνεχίσουν οι διακυμάνσεις, σε πολύ πιο ήπια όμως μορφή, καθώς το πλανητικό σκηνικό Δία, Ουρανού, Ερμή και Αφροδίτης σας δίνει αρκετή εύνοια κατά το πρώτο μισό του χρόνου. Αυξημένα έσοδα αναμένεται να έχετε κατά το 2017 και από μια δεύτερη πηγή, που μπορεί να είναι μια δεύτερη δουλειά ή η αξιοποίηση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Δεν πρέπει να αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να θελήσετε να αξιοποιήσετε για οικονομικούς λόγους ένα ταλέντο ή μια δεξιότητα σας, που θα σας παρέχει ένα επιπλέον εισόδημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2017 φέρνει μια μεγαλύτερη σαφήνεια στις πάσης φύσης σχέσεις σας, ώστε να μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη ευκρίνεια να αποφασίσετε προς τα πού θα κινηθείτε. Είναι όμως γεγονός, ότι θα πρέπει να κάνετε, εάν δεν το κάνατε ήδη, αρκετά ξεκαθαρίσματα στον περίγυρο σας, κοινωνικό, φιλικό και ερωτικό, αποβάλλοντας από τη ζωή σας ότι έχει πάψει πια να σας είναι χρήσιμο ή ωφέλιμο.

Το δίδυμο Δία Αφροδίτης είναι αρκετά ευνοϊκά διατεθειμένο απέναντι στο ζώδιο σας αναφορικά με τα αισθηματικά ζητήματα και τα διαστήματα από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, τον Μάιο και τον Ιούλιο μπορείτε να έχετε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε ότι προσπαθήσετε να επιτύχετε. Μέσα στο διάστημα αυτό θα μπορούσατε να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες σε μια λίγο εκτός φόρμας σχέση, να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο με καινούργιες γνωριμίες ή να κάνετε οι αδέσμευτοι μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Εάν είναι στα σχέδια σας η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σας, το 2017 είναι σαφώς πιο ευνοϊκό από ότι το 2018, οπότε κινηθείτε ανάλογα. Σε γενικές γραμμές το κλίμα θα είναι θετικό κατά το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, δίνοντας σας την ευχέρεια κινήσεων και αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας των στόχων σας. Αρκεί να έχετε στόχους και να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε…

ΥΓΕΙΑ

Με τον Δία στον Ζυγό είναι η κατάλληλη περίοδος να ασχοληθείτε με την αισθητική πλευρά της εμφάνισης σας, πραγματοποιώντας αλλαγές που θα σας αναζωογονήσουν και θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην εικόνα  σας! Φροντίστε όμως και πρακτικά ζητήματα, όπως είναι η καλή διατροφή, η επαρκής ξεκούραση και η ηρεμία σας, καθώς μέσα στο 2018 αναμένεται να δεχτείτε αρκετές πιέσεις από τον Ουρανό και θα πρέπει να είστε σε καλή φόρμα. Προβλήματα σε κυκλοφορικό και μυοσκελετικό, καθώς και στα κάτω άκρα, θα πρέπει να φροντιστούν έγκαιρα, για να αποφύγετε τα χειρότερα μέσα στο 2018…



Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου