Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟ GAY ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2017 GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



ΓΕΝΙΚΑ

Αρχής γενομένης από το 2017, θα αισθάνεστε προοδευτικά πιέσεις και περιορισμούς που θα ενταθούν κατά τα επόμενα χρόνια, με το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη στο ζώδιο σας στις 20 Δεκέμβρη. Θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα, ότι στο εξής τα «πρέπει» θα κυριαρχούν στη ζωή σας, ενώ τα «θέλω» θα παραπεμφθούν στις καλένδες… Απαγορεύονται πλέον οι επαναστάσεις, οι βεντετισμοί και οι εγωκεντρικές συμπεριφορές, καθώς από την ωριμότητα που θα επιδείξετε κατά το έτος αυτό, αλλά και τα επόμενα, θα εξαρτηθεί το εύρος και η ένταση των αλλαγών που θα βιώσετε.

Ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού μπορεί να σας δώσει κάποιες σημαντικές ανάσες το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα συναισθηματικά, ειδικά εάν είστε γεννημένοι μέσα στο Δεκέμβρη. Για όσους ανήκουν στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, οι επιρροές των Πλούτωνα, Δία και Ουρανού μπορούν να φέρουν ένα πολύ μεγάλο αίσθημα κούρασης, αλλά και μια απομόνωση που θα οφείλεται στην κατά περιόδους άσχημη ψυχολογία σας. Προσοχή στις υπερβολές κατά το 2017, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά σας, καθώς κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορούν να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σας φαίνεται να υπάρχουν κατά το πρώτο εξάμηνο αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά η παρουσία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού μπορεί τις περιόδους από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές Απριλίου, καθώς και από το τέλος Απριλίου μέχρι τις αρχές Ιουνίου να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις ή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, ειδικά εάν ενέχονται ή μετέχουν συγγενικά πρόσωπα σ αυτές.

Ο Κρόνος όσο βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει τον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την εργασία σας, οπότε δεν θα υπάρξει ούτε στιγμή ανάπαυλας ή εφησυχασμού. Μετά τις 20 Δεκεμβρίου περνάει στο ζώδιο σας, καθώς όμως είναι ο κυβερνήτης σας, θα είναι σαν να επιστρέφει με δώρα στο σπίτι του!  Αλλά μην βιάζεστε να χαρείτε, καθώς την εύνοια του θα την γευτούν όσοι μόχθησαν και κουράστηκαν κατά τα προηγούμενα χρόνια, κυνηγώντας την καριέρα τους και κάνοντας πολλές και σημαντικές θυσίες.

Εάν δεν ανήκετε σ αυτή την ομάδα, η επιστροφή του Κρόνου μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και συμπτύξεις στα επαγγελματικά σας, να σας υποχρεώσει να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες ή σε ένα νέο τομέα δραστηριοτήτων. Για κάποιους ανάμεσα σας θα φέρει κατά την περίοδο 2017 - 2020 την έξοδο από την ενεργή επαγγελματική ζωή, ίσως και μέσα από την συνταξιοδότηση.

Κατά το 2017 είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να καθορίσετε καινούργιους αλλά ορθολογικούς στόχους καριέρας, να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για επέκταση γνώσεων και ανάπτυξη δεξιοτήτων, γιατί κάποια στιγμή θα σας χρειαστούν, και να ολοκληρώσετε μέχρι τις αρχές Οκτώβρη, με τον Δία ακόμη σε ευνοϊκή για το ζώδιο σας θέση, τις αλλαγές και ανακατατάξεις που πρέπει να γίνουν.

Στην διαχείριση των οικονομικών σας δεν χρειάζεστε συνήθως νουθεσίες, καθώς είστε οι οικονομολόγοι του ζωδιακού. Μυρίζεστε από μακριά προβλήματα και αυξημένες δαπάνες και λαμβάνετε προκαταβολικά τα μέτρα σας. Το 2017 θα είναι ωστόσο ένα έτος με αυξημένες δαπάνες, ιδίως κατά το πρώτο τρίμηνο! Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαινίζετε ή να χτίζετε ένα ακίνητο, οπότε οι αυξημένες δαπάνες θα είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Δικαιολογημένες θα είναι επίσης οι επενδύσεις που θα κάνετε, εάν ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση. Εάν όμως αυτές συνδέονται με ένα ερωτικό – συναισθηματικό σας ενδιαφέρον, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Άλλωστε κατά τη διάρκεια της χρονιάς μπορεί να κλιθείτε να πληρώσετε φουσκωμένους φόρους ή να χρειαστεί να στηρίξετε οικονομικά κάποιο δικό σας πρόσωπο. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μια εποχή επιπολαιότητας και ασυδοσίας θα υπάρξει κατά το τέλος του χειμώνα και την άνοιξη του 2017, με αποτέλεσμα να απαιτείται σοβαρότητα και εγκράτεια σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικής σας ζωής, συναισθηματικής και κοινωνικής, για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας και καταστρέψετε μακροχρόνιες και αξιόλογες σχέσεις.  Επικίνδυνοι είναι οι μήνες από τον Φλεβάρη έως και τον Μάη του έτους, καθώς Πλούτωνας, Δίας, Ουρανός και Αφροδίτη συνθέτουν ένα περίεργο και περίπλοκο σκηνικό.

Σε κάποιες περιπτώσεις θα αποτελέσετε τον θύτη κατά την περίοδο αυτή, σε άλλες όμως θα είστε εσείς το θύμα, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και την συναστρία με το ταίρι σας. Εάν η σχέση σας αξίζει να σωθεί, άσχετα με το τι θα προηγηθεί και ποιος θα το προκαλέσει, οφείλετε να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Ευνοϊκές συνθήκες για συμβιβασμούς και επανεκκίνηση σχέσεων υπάρχουν κατά τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Εάν όμως ήταν εξ αρχής επιπόλαια η επιλογή σας και βρισκόσασταν με ένα άτομο που δεν κάλυπτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες ή δεν μπορέσατε να συμπορευτείτε σε σημαντικά ζητήματα ζωής, τότε ίσως να έφτασε η ώρα για ξεκαθαρίσματα. Και εάν δεν τα κάνετε εσείς μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, θα τα κάνει το σύμπαν για σας κατά το δεύτερο εξάμηνο. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για όλα, ώστε να μην σας πιάσουν οι εξελίξεις εξ απήνης.

Για όσους έχουν ξεκινήσει μια σχέση πρόσφατα, καλό θα ήταν να προχωρήσουν με μικρά και σταδιακά βήματα, αποφεύγοντας τους ενθουσιασμούς και τις εν θερμώ αποφάσεις για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση. Όσο για τους αδέσμευτους, ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές μέσα στο 2017 και νέα ξεκινήματα στον συναισθηματικό τομέα μπορούν να γίνουν σχετικά εύκολα, αλλά η συνέχεια δεν θα είναι εξ ίσου απλή και εύκολη υπόθεση… 

ΥΓΕΙΑ

Φέτος μπορεί να χτυπήσει κάποιο προειδοποιητικό καμπανάκι αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες σας, τις υπερβολές που καταφεύγετε σε σχέση με το τσιγάρο και το ποτό, αλλά και την έλλειψη ξεκούρασης ή το συνεχές σας άγχος. Με τα τετράγωνα Δία – Πλούτωνα , καθώς και του Ουρανού με το ζώδιο σας, μπορεί να εκδηλωθούν υποβόσκοντα προβλήματα υγείας. Προσέξτε το νευρικό σας σύστημα, καθώς το χρόνιο άγχος το έχει εξασθενήσει. Το στήθος και το στομάχι σας ανήκουν στα πιο ευαίσθητα σημεία του οργανισμού σας που θα χρειαστούν φροντίδα κατά τη διάρκεια του 2017, καθώς και το ουροποιητικό και μυοσκελετικό σύστημα. Κούρα ομορφιάς, καλλωπιστικές αλλαγές και αισθητικής φύσης επεμβάσεις καλό θα ήταν να γίνουν με προσοχή και μέτρο. Η υπερβολή θα αποβεί σε βάρος σας…

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου