Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 GAY ΖΩΔΙΑΚΟΥ




GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ο μήνας Μάρτιος σημαδεύεται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, που ξεκινάει στις 22 και ολοκληρώνεται στα μέσα του επόμενου μήνα. Κατά την διάρκεια αυτή αναμένονται παρεξηγήσεις να λάβουν τέλος και το θολό τοπίο που ίσως υπάρχει σε κάποια θέματα να ξεκαθαρίσει. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε σε επαγγελματικές δράσεις μέσα από ομάδες που θα σας συνδέει το ίδιο όραμα ή κοινό κίνητρο. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα! Η ανάδρομη πορεία του αγγελιοφόρου των Θεών μπορεί να ενεργοποιήσει παλιές κόντρες με συνεργάτες ή και να υποδαυλίσει παλιές έχθρες. Ας μην υπολογίσουμε δε ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους, και άρα πάντοτε θα υπάρχουν γύρω σας άτομα που θα σας υποσκάπτουν.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας θα πρέπει να κυλίσει ικανοποιητικά, τουλάχιστον αναφορικά με τα εισοδήματα σας. Από εκεί και πέρα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς σε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες με Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία και κυρίως με την Εφορία!

Για όσους είναι δεσμευμένοι ανάμεσα σας, το σενάριο του μήνα προβλέπει μια έντονη περίοδο… Ο πλανήτης Ερμής σε ανάδρομη πορεία μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίες, αντιπαραθέσεις με αρκετή ένταση και πάθος, μόνο και μόνο για να σας τεστάρει εάν η σχέση έχει τα εχέγγυα για να επιβιώσει σε βάθος χρόνου. Οι συγκρούσεις θα είναι τόσο πολλές και τόσο ισχυρές, που εάν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, μπορεί να καταρρεύσει.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ίσως να φέρει και παλιές ερωτικές ιστορίες στο προσκήνιο και να σας βάλει σε πειρασμό να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιστρέψετε σε κάποιο παλιό σας ταίρι. Οι πλανητικές συγκυρίες όμως προσφέρονται και για νέες ερωτικές σχέσεις. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κινηθείτε ανάλογα με ότι σας πει η καρδιά αλλά και η λογική σας. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, γιατί τα επίπεδα του στρες θα είναι αυξημένα αλλά και τα ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. Επίσης η έκθεσης σας σε μεταδοτικές ασθένειες θα είναι μεγαλύτερη κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, που ξεκινάει στις 22.3 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15.4, αναμένεται να σας επηρεάσει στον τομέα της εργασίας. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, διαπληκτισμοί και στιγμές κρίσεων στον επαγγελματικό τομέα, πέρα από το πολύ μεγάλο άγχος. Θα αισθάνεστε αδύναμοι, κουρασμένοι και αποδιοργανωμένοι από τα πολλά προβλήματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Για να μπορέσετε να επιβιώσετε και να έχετε τις λιγότερες πιθανές απώλειες το διάστημα αυτό, θα πρέπει να είστε πολύ καλά οργανωμένοι, να διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, ειδικά με άτομα κύρους, που θα μπορούσαν να σας κάνουν ζημιά. Εάν το καταφέρετε, είναι πάρα πολύ πιθανό να επιβραβευτείτε με μια προαγωγή ή μια ανέλπιστη επιτυχία σε επίπεδο καριέρας.

Τα οικονομικά σας δεν πρέπει να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα κατά τον Μάρτιο, καθώς τα έσοδα σας φαίνεται να είναι αυξημένα. Μετά τα μέσα του μήνα όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεφύγετε στις δαπάνες ή να κάνετε λανθασμένες επιλογές επενδύσεων και να ζημιωθείτε.   

Την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα υπάρξουν απρόοπτα και περίεργα συμβάντα στη συναισθηματική σας ζωή που θα δημιουργήσουν καταστάσεις εντάσεων. Εάν η σχέση σας δεν είναι σταθερή, ειλικρινής και βαθιά, οι κλυδωνισμοί που θα υπάρχουν θα είναι πολύ δυνατοί για να τους αντέξει. Θα πρέπει να κάνετε πολλές και ειλικρινείς προσπάθειες και οι δύο σύντροφοι για να καταφέρετε να παραμείνετε μαζί. Και επειδή οι Ταύροι είναι αρκετά τυχερά ζώδια, στο τέλος υπάρχουν οι ελπίδες να πάνε τα πράγματα καλά.

Οι αδέσμευτοι μέσα στο σκηνικό αυτό της έντασης και της ανατροπής εύκολα καταλαβαίνουν ότι εν είναι καιρός να ξεκινήσουν οτιδήποτε καινούργιο, όσο και να σας ιντριγκάρει ένα άτομο, όσο καλή περίπτωση και αν σας φαίνεται. Θα βαρεθείτε να μαλώνετε… Προσέχετε επίσης τον τομέα της υγείας σας, γιατί αυτή τη περίοδο είστε εξαιρετικά επιρρεπείς σε ατυχήματα που σχετίζονται με το χώρο δουλειάς σας, σε μολύνσεις, πυρετούς και προβλήματα που σχετίζονται με το αίμα. Επίσης κάποιες ασθένειες ή προβλήματα υγείας που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση μπορεί να βγουν τώρα στην επιφάνεια.  

GAY ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο Μάρτιος απαιτεί από εσάς πολύ δουλειά, αφοσίωση στο έργο σας, να υπερνικήσετε πολλές δυσκολίες και να ξεπεράσετε πολλές προκλήσεις, αλλά θα σας προσφέρει μεγάλες αμοιβές, ηθικές και υλικές! Τα άστρα και το πλανητικό σκηνικό, αγαπητοί μου Δίδυμοι, θα είναι αρκετά διφορούμενο, καθώς ο πλανήτης σας θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση το τρίτο δεκαήμερο του μήνα στο ζώδιο του Κριού. Υπάρχει μια προκλητική ατμόσφαιρα γύρω σας, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια θαμμένα πράγματα και θα κλιθείτε να βρείτε την λύση τους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μιλήστε με συνεργάτες και βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν, ιδίως μέχρι τα μέσα στου μήνα.

Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, και μάλιστα αρκετά αυτό το μήνα. Το ζητούμενο είναι πως θα τα διαχειριστείτε. Φροντίστε να κλείσετε παλιές πληγές και να αποταμιεύσετε για τις πιο δύσκολες στιγμές του έτους. Άλλωστε, ο μήνας αυτός θα είναι ο πιο ευνοϊκός από οικονομικής άποψης όλου του χρόνου και κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει...

Ευνοϊκές είναι οι συγκυρίες κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ιδίως για τις πολύχρονες και αρμονικές σχέσεις, που στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Εάν πρόκειται για σχέσεις που μόλις έχουν ξεκινήσει, ή για σχέσεις με έντονα πάθη και ζήλιες, εκεί είναι πολύ έντονη η πιθανότητα να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές και να εμφανίζονται προβλήματα από το πουθενά, ιδίως μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μάρτη. Σε αυτό βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίζει η ορμή σας, αλλά και η απερίσκεπτη στάση ή συμπεριφορά σας.

Αναφορικά με τους αδέσμευτους, η σεξουαλική σας ορμή θα ξεπεράσει κάθε όριο αυτό το μήνα! Και πέρα από την ερωτική σας ορμή, θα κάνετε επικίνδυνα και απερίσκεπτα πράγματα που μπορούν να σας προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Φροντίστε επίσης περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.

GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και προστάτης του εμπορίου, εισέρχεται σε μια ακόμη ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού, από τις 22 Μαρτίου και μετά, με τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα που φέρνει κάθε φορά. Το μήνα αυτό αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα με συνεργάτες, συναδέλφους ή πελάτες. Θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με έγγραφα και συμβάσεις που υπογράφετε! Η επιτυχία δεν απέχει πολύ, απλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και με πείσμα για να την κερδίσετε. Ωστόσο δεν είναι όλα δύσκολα το Μάρτιο. Ευνοούνται νομικές υποθέσεις, τα ταξίδια, ιδίως εάν είναι επαγγελματικής φύσης, και επαφές με άτομα σε μεγάλη απόσταση, ίσως με το εξωτερικό, καθώς και οι πολιτικές δραστηριότητες.

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές σε οικονομικό επίπεδο αυτό το μήνα και από τις κινήσεις και τους χειρισμούς σας εξαρτάται εάν θα κινηθούν προς μια θετικότερη κατεύθυνση, απαλλάσσοντας σας από άγχη και προβλήματα, ή θα αντιμετωπίσετε κάποιες καινούργιες δυσκολίες. Εάν πάντως κάνατε σοφές επιλογές, το πλανητικό σκηνικό θα σας ανταμείψει ανάλογα.

Σε προσωπικό επίπεδο, το Μάρτιο προσπαθήστε να αποφύγετε πιθανές επιπλοκές που σχετίζονται με το σπίτι σας ή με άτομα της οικογένειας σας, γιατί τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολα και με συνέπειες μακροχρόνιες. Ως αναφορά τη σχέση σας, γνωρίζετε πλέον τις αδυναμίες που υπάρχουν, και πρέπει να τις πάρετε στα σοβαρά και να δουλέψετε με το ταίρι σας για την επίλυση τους. Το επόμενο χρονικό διάστημα, εάν κάνατε καλή χρήση της ευκαιρίας αυτής, το κλίμα στη σχέση σας θα είναι εξαιρετικά καλό, απαλλαγμένο από οτιδήποτε αρνητικό.

Για τους ελευθέρους, το πλανητικό σκηνικά μπορεί να φέρει κατά το Μάρτιο ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως δε με ένα πρόσωπο που γνωρίσατε τους τελευταίους μήνες και σταδιακά αισθάνεστε να έρχεστε πολύ πιο κοντά. Κάντε προσεκτικά βήματα και μην αφήνεστε από την αρχή, για να μην απογοητευθείτε και βρεθείτε σύντομα και πάλι μόνοι…  

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Τα άστρα ευνοούν νέα ξεκινήματα μόνο κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, που όμως θα τονώνουν την ψυχολογία σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας. Από τις 22 του μήνα και μετά με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση απαιτείται από σας ψυχραιμία και λογική για να ξεκαθαρίσετε σωστά τα θέματα που προέκυψαν από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Συζητήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα πρόκειται να συμβούν, για να αποζημιώσουν τους κόπους σας στους επόμενους μήνες, αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Βέβαια οι καλές σχέσεις που χτίσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, αλλά σε πρώτο πλάνο έρχεται η πολύ και επίπονη δουλειά! Η επιτυχία μπορεί να έρθει μέσα από την ομαδική προσπάθεια ή με την υπογραφή καινούργιων συμβολαίων ή συμβάσεων. Προσέχετε όμως πάρα πολύ στην οδήγηση ή στα ταξίδια για πιθανά ατυχήματα, αλλά και στις συνομιλίες σας να μην διαφαίνεται από το τόνο της φωνής σας εκνευρισμός ή άγχος.

Στον οικονομικό τομέα διαφαίνεται αυξημένο το εισόδημα που θα εισρεύσει στα ταμεία σας. Επιπλέον, κάποια πολύπλοκα ή μπερδεμένα οικονομικά ζητήματα που σας δημιουργούσαν πονοκέφαλο και δεν ξέρατε πώς να τα χειριστείτε, την περίοδο αυτή θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και απόψεις σας και θα βρείτε τις συμφέρουσες για σας λύσεις.

Οι δεσμευμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Είναι πιθανόν ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό να προκαλέσει ένταση μετά τα μέσα του μήνα. Η επικοινωνία σας θα είναι λίγο προβληματική με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, με συνέπεια να υπάρξουν πολλές και αναπάντεχες προστριβές με το παραμικρό… Πόσο μάλλον εάν προκύψει κάποια σοβαρή αιτία…

Για τους ελεύθερους, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας έντονης κοινωνικοποίησης, χαράς και διασκέδασης! Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Ίσως λοιπόν να υπάρξει μια πιο ερωτική προσέγγιση με άτομο που λίγο πριν γνωρίσατε ή που θα γνωρίσετε μέσα στο μήνα και να κάνετε μια προσπάθεια να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο.

GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο τομέα της καριέρας σας κατά το Μάρτιο θα διαμορφωθεί κυρίως από τις αλληλεπιδράσεις σας με τρίτους. Ίσως να πρόκειται για συνεργάτες, μπορεί να είναι συνεταίροι, ενδεχομένως να είναι προϊστάμενοι. Οι εξελίξεις εξαρτώνται από τη στάση τους ή μπορεί και να υποκινούνται από αυτούς. Το τελικό αποτέλεσμα δεν φαίνεται όμως να έχει αρνητική επίδραση για την επαγγελματική σας θέση. Απλά θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι δεν θα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων με τον τρόπο που θα θέλατε. Ίσως να προκύψουν για πρώτη φορά θέματα αρμοδιοτήτων ή και προτεραιοτήτων, κάτι που θα πρέπει να διευθετηθεί. Ευνοείται όσων η δουλειά έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία, γραπτή ή προφορική.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα πρέπει να δείξετε πολύ μεγάλη προσοχή στην διαχείριση. Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό.

Για τα συναισθηματικά των δεσμευμένων ο μήνας αυτός θα είναι καθοριστικός. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες μετά τα μέσα Μαρτίου και μη δίνετε διαστάσεις στα θέμα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν. Μην ξεχνάτε ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Ίσως το διάστημα αυτό το ταίρι σας να έχει κάποια ξεχωριστή προσωπική επιτυχία, κάτι που θα τονίσει ακόμη πιο έντονα αυτή αίσθηση της υπερηφάνειας. Κάποια μικρά προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή, που όμως μέσα από ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας μπορούν να διευθετηθούν.

Για τους ελεύθερους ο Μάριος είναι ο μήνας εκείνος που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ έντονα την έλλειψη μιας σταθερής σχέσης. Ίσως να ταξιδέψει το μυαλό σας στο παρελθόν και στις προηγούμενες σχέσεις σας, οι πιθανότητες όμως μιας επανασύνδεσης μάλλον είναι μικρές. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί ωστόσο να σας φέρει μια καινούργια αγάπη από εκεί που δεν το περιμένετε, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε μέχρι τα μέσα Μαρτίου… 

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, μέχρι και τα μέσα του Απριλίου, τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιοι από σας θα υποφέρουν από έλλειψη ενέργειας ή από έλλειψη κινήτρων για να δραστηριοποιηθούν με τον τρόπο που πρέπει στον επαγγελματικό τομέα, ενώ κάποιοι άλλοι θα ανεβάσουν ταχύτητες, θα είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι και θα αναλάβουν μεγάλα ρίσκα μέσα από επιθετικές κινήσεις. Στην δεύτερη περίπτωση χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή, μια και δεν είναι βέβαιο  ότι θα είστε σε θέση, λόγω της παρόρμησης σας, να εκτιμάτε κάθε φορά σωστά το μέγεθος των κινδύνων που εκθέτετε την καριέρα σας. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι να κάνετε καινούργια ξεκινήματα κάθε μορφής μετά τα μέσα του μήνα. Μπορείτε όμως να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε ήδη κάνει τα πρώτα βήματα και θεωρούσατε ως αποτυχημένο σαν project. Με την φιλοδοξία σας στο έπακρο τονισμένη, μπορεί αυτή τη φορά να το κυνηγήστε περισσότερο και να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Από οικονομικής άποψης, τα χρήματα δεν θα σας λείψουν για να καλύψετε τις ανάγκες σας, θα πρέπει όμως όλο το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην διαχείριση και να αποφεύγετε κάθε τι περιττό ή μη αποδοτικό. Αποφύγετε επενδύσεις και ριψοκίνδυνες κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι μεγάλες.

Για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, η περίοδος της ανάδρομης κίνηση του Ερμή θα είναι λίγο ταραγμένη! Μπορούν να συμβούν πρακτικά τα πάντα!  Μπορεί να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια παλιά προβλήματα και παρεξηγήσεις, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις από το πουθενά ή απρόσμενες εξελίξεις, να υπάρξει προστριβή και γκρίνια μεταξύ των συντρόφων ή ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα από την πλευρά σας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς σας και να δώσετε έμφαση στα μικρά και καθημερινά που μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένους, ώστε να φέρνετε κάποια σχετική ισορροπία στην σχέση σας, μέχρι να περάσει ο ανάδρομος.

Για τους αδέσμευτους, την περίοδο μετά τις 22.3 ίσως να επανεμφανιστούν στην ζωή σας παλιές σχέσεις και να σας βάλουν σε σκέψεις και προβληματισμούς. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Δεν θα πρέπει να αποτολμήσετε όμως να εμπλακείτε σε μια καινούργια σχέση, γιατί θα περάσετε των παθών σας τον τάραχο και θα καταλήξει πολύ άσχημα. 

GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα λάμψει η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας! Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια και την καριέρα σας, τις οποίες δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες! Αρκεί βέβαια να είστε σωστά προετοιμασμένοι, να έχετε φρέσκες, καινοτόμες ιδέες και κάποιο βασικό πλάνο επεξεργασμένο για να μπορέσετε να περάσετε αμέσως στη πράξη. Καλλιεργήστε τις επαφές σας, αποφύγετε τις συγκρουσιακές καταστάσεις αλλά και διαχειριστικά λάθη, δείξτε διπλωματικότητα και ευελιξία στις κινήσεις σας. Οι επαφές σας με ξένες χώρες ή άτομα που βρίσκονται μακριά ευνοούνται, είναι μια εξαιρετική εποχή για ταξίδια που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, όπως ευνοούνται και θέματα που σχετίζονται με ακίνητα.   

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αυτός δεν θα είναι κακός, καθώς τα εισοδήματα σας θα είναι αρκετά. Εκεί που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας θα είναι οι δαπάνες σας, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε, ειδικά εάν πρόκειται για πολυτελείς αγορές ή για χρήματα που σας φεύγουν σε δαπανηρά χόμπι. Επίσης φροντίστε να τακτοποιήσετε, όσο αυτό είναι δυνατό, κάποιες παλιές οφειλές σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία ή εφορία.

Για τους Σκορπιούς που βρίσκονται σε μόνιμη σχέση ο Μάρτιος μπορεί να φέρει την αναζωογόνηση της σεξουαλικής σας ζωής μέσα από τον πειραματισμό. Μπορεί το πνεύμα της περιπέτειας που θα σας διέπει να σας ωθήσει να βιώσετε με το ταίρι σας κάτι καινούργιο, πρωτότυπο και συναρπαστικό. Πάθος, έρωτα και αισιοδοξία θα νιώσετε από την αρχή του μήνα. Θα ξεκαθαρίσετε δε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς είναι η περίοδος που μπορεί να αναζητήσουν τις καινούργιες εμπειρίες στη ζωή τους. Εάν ταξιδεύετε συχνά ή έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι μέσα στο Μάρτιο, δεν είναι καθόλου απίθανο να γνωρίσετε κάπου εκεί ένα πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, πέρα από τη σεξουαλική έλξη, και σαν άτομο. Η περίοδος αυτή πάντως μπορεί να σας φέρει μια ιστορία αγάπης, την στιγμή που ούτε καν το φαντάζεστε. Από άποψη υγείας, θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα από απροσεξία, τις λοιμώξεις, τους μικροτραυματισμούς και τις μεταδοτικές ασθένειες.  

GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Μάρτιος θα είναι ένας σημαντικό μήνας για τις επικοινωνίες σας και τις πληροφορίες που θα πρέπει να συλλέξετε ή να επεξεργαστείτε. Είναι ένας μήνας που θα διαπρέψετε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ή ανεξάρτητα εργαζόμενος και όχι σε ομάδες εργασίας που θα καταπνίξουν την δημιουργικότητα σας. Μπορείτε να συλλάβετε εξαιρετικές ιδέες, να υλοποιήσετε ευφάνταστα σχέδια, να δημιουργήσετε και να απογειωθείτε επαγγελματικά! Όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνία ή κατασκευές, οι δημιουργίες τους θα είναι αξιοθαύμαστες! Η γραπτή και προφορική σας επικοινωνιακή ικανότητα θα είναι δεινή και τυχόν επαγγελματικά ταξίδια θα είναι κερδοφόρα. Δεν είναι όμως η κατάλληλη περίοδος να θέσετε μακροχρόνιους στόχους, γιατί το τοπίο είναι αρκετά θολό και δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί ο κίνδυνος να κινηθείτε σε λανθασμένες ατραπούς είναι μεγάλος.

Τα οικονομικά σας είναι σταθερά έως ανοδικά, ειδικά αν καταφέρετε να μετουσιώσετε σε πράξη τις πρωτότυπος ιδέες σας ή να προωθήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα δημιουργικά σας ταλέντα. Προσοχή μόνο στη διαχείριση! Η σύνεση στις δαπάνες είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος. Από άποψη υγείας παρουσιάζετε βελτιωμένη φυσική κατάσταση, το άγχος σας υποχωρεί και η διάθεση σας είναι ανεβασμένη. Είναι ίσως η κατάλληλη περίοδος να βάλετε κάποια φυσική δραστηριότητα ή άσκηση στο πρόγραμμα σας. 

Μετά από μια περίοδο αστάθειας και παρεξηγήσεων, η ομαλότητα επανέρχεται και πάλι στη σχέση σας. Ίσως να υπάρχουν κάποια μικρής σημασίας ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, που θα πρέπει να διευθετηθούν, αλλά με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν να λυθούν. Αποφύγετε ωστόσο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας μετά τα μέσα του μήνα, καθώς η κρίση σας δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά και ίσως η άποψη σας να είναι έντονα υποκειμενική, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. 

Οι αδέσμευτοι θα απολαύσουν τις εξόδους τους, απαλλαγμένοι από πολλά καθημερινά προβλήματα που τους επιβάρυναν τους προηγούμενους μήνες. Μια νέα και παθιασμένη σχέση μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας, εάν όμως ξεκινήσει μετά τις 22.3 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, μια και τα φαινόμενα  ίσως να σας απατούν.     

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση από την 22η Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου, δυσκολεύοντας σας στον τομέα της καριέρας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί εκτός του ότι δεν θα ευοδωθούν τα σχέδια σας, θα μαλώσετε άσχημα με όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια σας αυτή. Είναι όμως η κατάλληλη εποχή να κάνετε μια αναδρομή εφ όλης της ύλης στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, να εντοπίσετε τα αδύναμα σας σημεία και να προχωρήσετε σε αλλαγές και αναπροσαρμογές, τόσο κατεύθυνσης όσο και νοοτροπίας ή φιλοσοφίας  χειρισμών. Το μήνα αυτό θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, ανατροπές, εκτροπές και επιπλοκές στα επαγγελματικά σας, γι αυτό ας είστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο…

Τα οικονομικά σας εξαρτώνται απόλυτα από τους άλλους αυτό το μήνα, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας, είτε για την οικογένεια σας ή το σύντροφό σας, οι οποίοι θα σας δώσουν μια σημαντική χείρα βοηθείας! Θα παρουσιάσουν ωστόσο μια αλλαγή προς το καλύτερο! Στον τομέα της υγείας χρειάζεται προσοχή μετά τα μισά του μήνα στις λοιμώξεις και στις μεταδοτικές ασθένειες. Εάν αντιμετωπίζετε ήδη κάποιο πρόβλημα υγείας, το διάστημα αυτό προσφέρεται να βρείτε λύσεις.

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορείτε να χαρείτε την ηρεμία με το ταίρι σας και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σας και χαλάσετε από μόνοι σας την καλή ατμόσφαιρα. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, δεν έχετε παρά να το συζητήσετε, για να το λύσετε εγκαίρως και αναίμακτα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας.

Για τους αδέσμευτους Αιγόκερους ο μήνας αυτός φέρνει αρκετή κοινωνική αλλά και σεξουαλική δράση. Οι γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη, υπάρχει όμως και ισχυρό το ενδεχόμενο να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας και να ανθίσει ένας έρωτας μεγάλος! Νέες γνωριμίες ερωτικής φύσης δεν συνιστώνται ωστόσο μετά τις 22 του Μάρτη, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν φέρνει μακροβιότητα σε καινούργιες σχέσεις…

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Στον επαγγελματικό τομέα ο Μάρτιος είναι ένας τυχερός μήνας! Μπορείτε να να μαγέψετε τους συνομιλητές σας με αποτέλεσμα να περνάτε τις απόψεις σας με μεγαλύτερη άνεση και να έχετε πολύ ενέργεια αλλά και πολλές ιδέες που θα τις επικοινωνείτε μέσα στα πρώτα δύο δεκαήμερα με μεγάλη άνεση αλλά και επιτυχία! Εκεί που ίσως τα βρείτε λίγο σκούρα είναι μετά τις 22 Μαρτίου, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Εκεί χρειάζεται μια καλή στρατηγική και επιχειρήματα που να πείθουν, αποφυγή λαθών και προσεκτική επικοινωνία!  Επίσης θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στα μακρινά ταξίδια ή στις επαφές σας με άτομα που διαμένουν μακριά, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρκετές επιπλοκές και προβλήματα.

Ο μήνας είναι πολύ παραγωγικός, άρα και κερδοφόρος για σας! Θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας και δεν φαίνεται να υπάρχουν αντίστοιχα αυξημένες υποχρεώσεις. Φροντίστε να χειριστείτε με υπευθυνότητα το πλεονάσματα σας γιατί έχετε μεγάλο δρόμο μπροστά σας. Από άποψη υγείας, θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα. Το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε άπειρη ενέργεια και ίσως να επιδοθείτε σε υπερβολές, τουλάχιστον αναφορικά με το φαγητό. Προσοχή λοιπόν στις ποσότητες τροφών που καταναλώνετε, και ιδίως στα γλυκά!

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι ένας μήνας συναισθηματικής ολοκλήρωσης, ειδικά για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση! Θα υπάρχει αρμονία στις μεταξύ σας σχέσεις, μια ήρεμη ατμόσφαιρα και πολύς ρομαντισμός και σεξουαλική έλξη. Πέρα από τις αρμονικές στιγμές, ο μήνας προσφέρεται επίσης για διασκέδαση και έντονη κοινωνικοποίηση. Μετά τις 22 όμως με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού, χρειάζεται αρκετή προσοχή στην επικοινωνία του ζευγαριού, για να μην δημιουργηθούν προστριβές και προβλήματα από το πουθενά.

Ως προς τους αδέσμευτους, τουλάχιστον μέχρι τις 22.3 δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά για να προσελκύσουν την προσοχή της ομήγυρης. Η παρουσία τους και μόνο ή ένα βλέμμα είναι αρκετό. Θα αισθάνεστε όμως αυτό το μήνα την ανάγκη για μεγαλύτερη οικειότητα και τρυφερές στιγμές που μπορεί να σας προσφέρει μόνο μια μόνιμη σχέση. Και που ξέρετε; Ίσως και να φανείτε τυχεροί…

GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ήλιος θα είναι γενναιόδωρος απέναντι σας στον τομέα της καριέρας το μήνα των γενεθλίων σας! Θα είναι τονισμένες οι ιδιότητες σας του καλού οργανωτή και συνετού ηγέτη, με επακόλουθο να ενισχυθεί η θέση σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, όποια και αν είναι η θέση εργασίας ή η ασχολία σας. Τα όσα θα καταφέρετε αυτό το μήνα είναι σημαντικά από κάθε άποψη και θα σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα σας. Το κυρός σας θα είναι ενισχυμένο, ανοίγοντας σας καινούργιους δρόμους που ούτε καν θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Εκεί που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από μέρους σας είναι τα οικονομικά σας! Ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει αισθητή την παρουσία του στη τσέπη σας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπλοκές, αναβολές και λάθη που θα αφορούν τις αμοιβές σας ή χρήματα που σας χρωστούν, παρεξηγήσεις με τους γύρω σας για θέματα χρημάτων και μια παρορμητική συμπεριφορά από μέρους σας που μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Προσέξτε ιδιαίτερα στην έγκαιρη τακτοποίηση των υποχρεώσεων σας στην εφορία, στις τράπεζες ή τα ασφαλιστικά ταμεία! Αποφύγετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε οικονομικά θέματα τουλάχιστον μέχρι τις 15.4 και αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα.

Το πρώτο μισό του μήνα θα επικρατεί μια επιφανειακή νηνεμία στην συναισθηματική σας ζωή και στη σχέση σας με το ταίρι σας. Και με το «επιφανειακή» εννοούμε ότι υπόγεια, παρασκηνιακά, κρυφά ίσως κάτι να διαμείβεται, να υπάρχει ένα μυστικό, που δεν γίνεται αντιληπτό αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να βγει στην επιφάνεια μετά τα μέσα του μήνα. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας, μια και το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να κρατά τα πράγματα υπό έλεγχο.

Οι αδέσμευτοι ίσως να αναμειχθούν σε μια ερωτική σχέση σαν τρίτο πρόσωπο και να διαμορφώνουν οι ίδιοι το παρασκηνιακό που θα ταράξει τα νερά μιας σχέσης. Ίσως όμως και να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που να σας αφορά και θα το διαπιστώσετε προς τα τέλη του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως φέρει μετά τις 22 Μαρτίου κάποια μυστικά την επιφάνεια…
 

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου