Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑΥΡΟΣ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !




ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2019 αναμένεται να είναι ένα μέτριο σε γενικές γραμμές έτος για σας, φίλοι Ταύροι! Θα υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα ενσκήψουν στον τομέα της υγείας και της καριέρας, αλλά σε αντιστάθμισμα, τα οικονομικά σας αναμένεται να παρουσιάσουν κάποια θετική μεταβολή.

Στην καριέρα σας θα πρέπει να κάνετε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και ναι μεν τα εισοδήματα σας αναμένεται να αυξηθούν, αλλά το ίδιο θα συμβεί και με τις δαπάνες σας. Για τα οικονομικά σας, το πρώτο μισό του 2019 θα είναι στο σύνολο θετικότερο.

Ως προς την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή! Μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτή με το ξεκίνημα του έτους, αλλά θα υπάρξει! Και για τους δεσμευμένους η ζωή θα είναι όμορφη αυτή τη χρονιά, αρκεί να αγνοείτε κατά καιρούς κάποια μικρά ζητήματα.

Κατά τον Μάρτιο αρκετοί του ζωδίου σας ενδέχεται να αγοράσουν ή να ξεκινήσουν την ανέγερση μιας νέαςκατοικίας, ενώ τον Απρίλιο ή Μάιο υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής με το ταίρι σας ή με μέλος της οικογένειας σας στο εξωτερικό. Όσο αφορά δε τους σπουδαστές, αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά καλύτερη αναφορικά με την πρόοδο σας, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα, πολύ δουλειά και προσήλωση στους στόχους για να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Με το ξεκίνημα του 2019 ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις ή καινούργια προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο. Θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του έτους αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να προσπαθήσετε πραγματικά πολύ για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε πολύ σοβαροί και αφοσιωμένοι στην δουλειά σας αυτή τη χρονιά και ότι θα είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Ίσως να αργήσετε να δείτε τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας σας, αλλά χρειάζεται να έχετε υπομονή, που εκ των πραγμάτων την διαθέτετε, και να περιμένετε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Η καριέρα σας θα πάρει μια νέα τροπή στην αρχή τουδεύτερου εξαμήνου του έτους που θα οφείλεται καθαρά στις έντιμες και έντονες προσπάθειες σας του πρώτου μισού του έτους.

Εάν εργάζεστε στον τομέα των υπηρεσιών ή έχετε μια υπαλληλική σχέση εργασίας, είναι η χρονική στιγμή να δεχτείτε μια πρόταση προαγωγής ή μια μισθολογική αύξηση. Οι ανώτεροι σας θα διαδραματίσουν εξαιρετικά θετικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας, αλλά δεν θα έβλαπτε να έχετε το νου σας σε κακεντρεχείς συναδέλφους που δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας. Συμβουλή: Μην συζητάτε ευαίσθητα ζητήματα δουλειάς ή μοιράζεστε εμπιστευτικές πληροφορίες με άτομα του χώρου εργασίας σας! Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ… 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η οικονομική κατάσταση σας θα είναι κάπως καλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά! Θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά αναλογικά αναμένεται να υπάρξει και αύξηση των υποχρεώσεων σας. Εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τις καταναλωτικές σας δαπάνες, ίσως να αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, κυρίως μέσα από μια δευτερεύουσα πηγή, και όχι από την κύρια απασχόληση σας. Το αυτό θα συμβεί και κατά τον Ιούνιο. Εάν έχετε κάνει κάποιες επενδύσεις, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απολαύσετε τις αποδόσεις τους, που θα είναι πολύ καλές. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρξει αύξηση απολαβών που θα προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας, σαν αποτέλεσμα μιας προαγωγής ή μιας μισθολογικής αύξησης. Και εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή!

Από άποψη ακινήτων, την χρονιά αυτή θα καταγραφεί μια θετική μεταβολή με την αύξηση της ακίνητης περιουσίας σας. Εάν υπάρχει μια δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη για κληρονομικά ζητήματα και θα εκδικαστεί η υπόθεση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε αναμφίβολα θετικά αποτελέσματα. Προσοχή θα χρειαστεί, εάν σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε στην χρηματιστηριακή αγορά, που θα απαιτηθεί η συμβουλή και η καθοδήγηση ενός ειδήμονα για να έχετε θετικές αποδόσεις.

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, θα χρειαστεί να κάνετε επενδύσεις σε σύγχρονη τεχνολογία στην επιχείρηση σας, κάτι όμως που θα έχει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Δραστηριότητες ή επιχειρήσεις που έχουν σχέση με αλουμίνιο ή σιδηρομεταλλεύματα θα έχουν εξαιρετική κερδοφορία, ενώ αγροτικές ή κτηνοτροφικές μονάδες δεν θα καταφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Η σπουδάζουσα νεολαία του ζωδίου σας θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στο 2019! Η χρονιά θα είναι καταπληκτική για μαθητές, σπουδαστές ή φοιτητές που είναι επιμελείς και συνεπείς στις σπουδές τους. Θα είστε σοβαροί και επικεντρωμένοι στις σπουδές σας, και γι αυτό θα περάσετε με περίπατο και υψηλές επιδόσεις τις εξετάσεις σας.

Για όσους μεταξύ σας ετοιμάζονται για εισαγωγικές εξετάσεις οποιουδήποτε επιπέδου, ας γνωρίζουν ότι θα απαιτηθεί πάρα πολύ καλή προετοιμασία, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ο Ιούνιος θα φέρει θετικά αποτελέσματα, με συνέπεια να έχετε ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι. Το ίδιο θετικοί μήνες με πολύ καλά αποτελέσματα είναι και οι Σεπτέμβριος – Οκτώβριος, ειδικά εάν υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον τομέα σας.

Παρ όλες τις θετικές προοπτικές, οι υποψήφιοι για Πολυτεχνικέςσχολές, Ιατρική και ΑνθρωπιστικέςΣπουδές θα πρέπει να καταβάλλουν συγκριτικά πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουν κάποια, ενδεχομένως πενιχρά, αποτελέσματα. Εκεί θα χρειαστεί πέρα από την σκληρή δουλειά, αρκετά σοβαρός προγραμματισμός και οργάνωση χρόνου και ύλης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Κατά το 2019 η συναισθηματική σας ζωή θα παρουσιάζει μια μάλλον μικτή εικόνα. Θα υπάρχουν οι στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας, αλλά και η περίοδοι εντάσεων και διαφωνιών, για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση. Η αρχή του έτους ωστόσο θα είναι αρκετά ομαλή, με κάποια μικρής σημασίας προβλήματα να παρουσιάζονται κατά περιόδους. Με προσεκτικούς χειρισμούς και ηρεμία θα καταφέρετε να έχετε τα πάντα υπό απόλυτο έλεγχο και να βρείτε τις προσφορότερες λύσεις. Προσοχή όμως, μην εμπιστεύεστε τρίτα άτομα και μην αμφισβητείτε την αξιοπιστία του συντρόφου σας χωρίς προφανείς λόγους!

Κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο θα επικρατεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στην σχέση σας και το δέσιμο μεταξύ σας θα γίνει πολύ πιο δυνατό! Το ταίρι σας θα σας σέβεται και θα σας στηρίζει και θα απολαμβάνετε ο ένας την συντροφιά του άλλου κάθε ελεύθερη στιγμή της μέρας. Σε περίπτωση που δεν το κάνατε ήδη, προς το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση σας.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ίσως να ερωτευτείτε και να γνωρίσετε το άλλο σας μισό μέσα στο 2019! Είναι πολύ πιθανή μια γνωριμία στον χώρο δουλειάς να σας κινήσει το ενδιαφέρον και να έρθετε πιο κοντά. Χρειάζεται όμως προσοχή, ιδίως με γνωριμίες που θα γίνουν κατά τον Μάιο, καθώς μπορεί να πληγωθείτε. Μην εμπιστεύεστε και ανοίγεστε γρήγορα, εάν δεν έχετε αρκετά δείγματα γραφής, γιατί κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αγνά σας συναισθήματα.Σε περίπτωση που θα ξεκινήσει μια σχέση κατά τους μήνες Ιούλιο ή Αύγουστο, ίσως να εμφανίζονται κατά καιρούς μερικά σύννεφα, αλλά με καλή επικοινωνία και ειλικρινή διάθεση όλα μπορούν να επιλυθούν.

ΥΓΕΙΑ

Στον τομέα της υγείας σας ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις μέσα στο 2019! Θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και ιδίως την διατροφή σας. Αποφύγετε πρόχειρα φαγητά και προσανατολιστείτε σε μια πιο υγιεινή διατροφή, ώστε να διατηρήσετε κατά το δυνατόν την καλή υγεία σας και να αποτρέψετε πιθανά προβλήτα υγείας. Καλά θα ήταν να προγραμματίσετε κάποιους προληπτικούς ελέγχους, για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Κατά καιρούς ωστόσο θα αισθάνεστε αδυναμία και κόπωση, κάτι που θα έχει άμεση σχέση με την απαιτητική σας δουλειά και το καθημερινό στρες.

Η χρονιά ξεκινάει αρκετά καλά, με καλή υγεία καθώς και ικανοποιητικά επίπεδα ενέργειας. Από τον Απρίλιο όμως μέχρι και τον Σεπτέμβριο τα πράγματα δυσκολεύουν και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το στομάχι σας και γενικότερα με το πεπτικό σας σύστημα, να αντιμετωπίσετε συχνούς πονοκεφάλους αλλά και υψηλούς πυρετούς κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Προσοχή θα χρειαστούν επίσης τα μάτι σας για αποφυγή μολύνσεων. Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και κατά τον Νοέμβριο. Ωστόσο, μετά από μια μακρά περίοδο προκλήσεων στον τομέα της υγείας, το 2019 φαίνεται να σας αποχαιρετά αρκετά φρέσκους και σε καλή κατάσταση υγείας!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου