Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Για τους φίλου Παρθένους, το 2019 θα είναι ένα μέσο έτος, ούτε πολύ καλό, αλλά ούτε και ιδιαίτερα δύσκολο. Σε επίπεδο καριέρας θα υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία, θα υπάρξουν όμως και δυσκολίες. Θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, που θα οφείλονται στην φήμη σας του σοβαρού επαγγελματία, αλλά και στις ισχυρές επικοινωνιακές σας ικανότητες.

Τα οικονομικά σας όμως αναμένεται να βελτιωθούν κάπως, καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας. Χρήματα φαίνεται να εισρέουν στα ταμεία σας από διάφορες πηγές, αλλά το κακό είναι ότι θα υπάρξει και αύξηση των δαπανών σας. Ίσως θα πρέπει να ελέγξετε τις καταναλωτικές σας δαπάνες για να διατηρήσετε την οικονομική σας ευρωστία άθικτη.

Η συναισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει κάποια σημάδια αστάθειας με το ξεκίνημα του έτους. Για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση, τα προβλήματα θα πηγάζουν από μια ασθένεια του συντρόφου σας. Ωστόσο οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος θα είναι ευνοϊκοί για τα συναισθηματικά σας, καθώς θα έχουν ξεπεραστεί φλέγοντα προβλήματα. Για τους αδέσμευτους, το έτος αυτό θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και ίσως σε τελική ανάλυση να μην αποδειχτεί τόσο γόνιμο όσο φανταζόσασταν ή ελπίζατε.

Όσο για τουςσπουδαστές ή φοιτητές, οι πιθανότητες για μια καλή πορεία είναι μεγάλες. Εάν είστε σοβαροί στις σπουδές σας και καταφέρετε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας θα είναι εξαιρετικά!

ΚΑΡΙΕΡΑ

Μεικτά θα είναι τα αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή κατά το 2019, φίλοι Παρθένοι! Ίσως να υπάρξουν ζητήματα που θα διαταράξουν την ομαλή πορεία σας, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές άλλες στιγμές επιτυχίας. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι καταλυτικής σημασίας για την πορεία της καριέρας σας. Επιτυχίες στον τομέα σας θα μπορέσετε να καταγράψετε μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου, καθώς είναι η περίοδος που μπορεί να εκτιμηθεί η προσφορά σας στην επιχείρηση που απασχολείστε και να προταθείτε για μια προαγωγή ή μια αύξηση απολαβών. Πιθανότητες να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας, να σας μετακινήσουν σε ένα νέο πόστο στην υφιστάμενη δουλειά σας ή να αλλάξετε επαγγελματική στέγη έχετε κατά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο και Μάιο – Ιούνιο.

Εάνείστε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες, οι δραστηριότητες σας θα παρουσιάσουν άνθιση και θα απολαύσετε τα ανάλογα χρηματικά οφέλη. Ίσως να χρειαστεί να επιτείνετε λίγο περισσότερο τις προσπάθειες σας κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους, καθώς θα υπάρξει μια αδυναμία συγκέντρωσης. Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε σε διαμάχες και διαπληκτισμούς, αλλά προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα που θα αναφύονται με ήρεμο τρόπο. Εάν ένα αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αντί να απογοητεύεστε, προσπαθήστε σκληρότερα. Μην χάνετε την υπομονή σας αυτή την περίοδο, καθώς είναι κρίσιμη για την φήμη και την μελλοντική σας επιτυχία, και αντικρίστε τις προκλήσεις με αισιοδοξία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι άνω του μετρίου κατά το 2019 και την πρώτη γεύση θα την πάρετε με το ξεκίνημα του έτους. Θα υπάρξει βελτίωση της περιουσιακής σας κατάστασης, υπάρχει το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο, ενώ δεν αποκλείονται και οι επενδύσεις σε ακριβά κοσμήματα κατά τη διάρκεια του έτους.

Τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο ίσως να γεμίσουν τα ταμεία σας με έσοδα από διάφορες πηγές, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στην διαχείριση, καθώς θα αυξηθούν αντίστοιχα και οι δαπάνες σας κατά η διάρκεια της περιόδου αυτής.Θα έχετε όμως τον έλεγχο των καταστάσεων και θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε την ρευστότητα σας.

Ιούνιος και Οκτώβριος θα είναι επίσης πολύ καλοί μήνες! Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη από διάφορες πηγές. Ίσως αυξηθεί η περιουσία σας μέσω μια κληρονομιάς που θα καταλήξει στα χέρια σας. Εάν είστε επενδυτές στο χρηματιστήριο, έχετε πολλές πιθανότητες να βγάλετε αρκετά κέρδη κατά τη διάρκεια του 2019, παρόλα αυτά θα χρειαστεί προσοχή στις επενδύσεις σας το δίμηνο Αύγουστος – Σεπτέμβριος, καθώς θα έχετε απώλειες. 

Κατά το δίμηνο αυτό υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αυξηθούν τα έξοδα σας, ενώ το εισόδημα σας θα παραμείνει σταθερό. Αυτή είναι η χρονική περίοδος που χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί στις δαπάνες σας, αλλιώς θα καταλήξετε να δανείζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Η φοιτητιώσα νεολαία του ζωδίου σας μπορεί να δείξει μια έλξη για θρησκευτικά ζητήματα ή οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί μυστήριο. Είναι η χρονιά επίσης που αναμένεται να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε κρυφά ή καινούργια ταλέντα, που πιθανότατα έχουν να κάνουν με τις τέχνες και τον αθλητισμό. Μετά τον Μάρτιο φαίνεται να σοβαρεύεστε και να επικεντρώνετε τις προσπάθειες σας στις σπουδές, κάτι που θα έχει άμεσα και θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας.

Εάν σκοπεύετε να φύγετε στο εξωτερικό για ανώτερες σπουδές, η κίνηση σας αυτή θα αποδειχτεί εξαιρετικά προσοδοφόρα για τη μελλοντική σας καριέρα. Εάν πάλι ετοιμάζεστε για κατατακτήριες εξετάσεις ή διαγωνισμούς, η τύχη ίσως να μην είναι με το μέρος σας. Παρόλα αυτά θα μπορέσετε να την γυρίσετε υπέρ σας μόνο όμως μέσα από την σοβαρή και σκληρή προετοιμασία.

Ιδιαίτερες δυσκολίες και εμπόδια στις σπουδές τους αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου, ενώ αντίθετα όσοι ετοιμάζουν το διδακτορικό τους θα έχουν εξαιρετικές πιθανότητες επιτυχίας μέσα στο 2019!

Σε γενικές γραμμές τις μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσετε το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες συγκέντρωσης, που ενδεχομένως να απορρέουν από μια κακή υγεία. Το 2019  κλείνει όμως δυναμικά, με ένα εξαιρετικά θετικό τελευταίο δίμηνο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όπως αναφέρθηκε και στην εισαγωγή, η συναισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του 2019. Το νέο έτος ξεκινάει με προκλήσεις, το κλίμα όμως θα βελτιωθεί με την πάροδο των μηνών. Το τελικό αποτέλεσμα όμως θα εξαρτηθεί απόλυτα από τους δικούς σας χειρισμούς! Εάν επιλέξετε τον εύκολο δρόμο, να γκρινιάζετε και να μεγαλοποιείτε το κάθε τι που θα παρουσιάζεται στην πορεία σας, θα ακολουθήσετε το δύσβατο μονοπάτι που ενδέχεται να οδηγεί στον γκρεμό… Θα πρέπει να μάθετε να ακούτε τις απόψεις του συντρόφου σας, να κατανοείτε τις θέσεις και την οπτική του και από κοινού να προσπαθείτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα σας δεν βοηθούν πάντοτε στην σωστή διαχείριση της καθημερινότητας. Δείξτε στο ταίρι σας ότι η σχέση είναι για σας σημαντική και ότι διατηρείτε την δέσμευση σας για μια κοινή πορεία. Δείξτε κατανόηση για τις ανησυχίες του και εκφράστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας απέναντι του.  Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα και αντιξοότητες βρείτε στο δρόμο σας, κάνοντας το δέσιμο σας ακόμη πιο ισχυρό.

Όσο για τους αδέσμευτους, αν και η χρονιά αυτή δεν είναι ότι καλύτερο για τον συναισθηματικό τομέα, εν τούτοις υπάρχουν δύο περίοδοι στα μέσα και στο τέλος του έτους που ενδείκνυνται για νέα ξεκινήματα. Τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο έχετε βάσιμες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, μέσα από μια γνωριμία που θα σας κλέψει την καρδιά. Αυτό είναι το θετικό νέο. Το όχι και τόσο θετικό είναι, ότι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί και μετρημένοι στα βήματα που θα κάνετε. Μην εμπιστεύεστε εύκολα και μην βιάζετε καταστάσεις, γιατί θα τρομάξετε το ταίρι σας και θα χαλάσετε κάτι ενδεχομένως καλό εν τη γενέσει του.

ΥΓΕΙΑ

Και στον τομέα της υγείας αναμένεται να παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του 2019. Με το ξεκίνημα της χρονιάς θα αισθανθείτε ακμαίοι και δυναμικοί, αλλά οι μήνες μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου ίσως να σας επιφυλάσσουν κάποιες προκλήσεις. Είναι η περίοδος που κινδυνεύετε περισσότερο από εποχιακές ασθένειες, όπως είναι οι γρίπες ή οι αλλεργίες. Αποφύγετε επίσης αυτό το τρίμηνο να τρώτε όσο το δυνατό από έξω ή εάν κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, τουλάχιστον επιλέξτε πιο υγιεινές τροφές.

Αυτή την περίοδο ίσως είναι επιβαρυμένος ο οργανισμός σας και από την πίεση της δουλειάς, καθώς το στρες και το πολύ φορτωμένο σας επαγγελματικό πρόγραμμα θα δείξει κάποια σημάδια στον οργανισμό σας. Το αίσθημα της κόπωσης θα είναι συνεχές και είναι η φάση που χρειάζεστε καλή διατροφή και ξεκούραση. Μια ελαφριάς  μορφής άσκηση θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε πιο γρήγορα την ευεξία σας. Ο διαλογισμός και η γιόγκα είναι καλές διέξοδοι για το εργασιακό στρες,την ανάκτηση της ηρεμίας του μυαλού και τη ψυχοσωματική σας ισορροπίας.

Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι οι ευεργετικοί μήνες για τον τομέα της υγείας σας. Τα διαστήματα αυτά μπορείτε να απαλλαγείτε από όποια ανεπιθύμητα συμπτώματα σας βασανίζουν. Γενικά, καθ όλη τη διάρκεια του έτους φροντίστε για μια πιο υγιεινή διατροφή, καλή ξεκούραση και αποφύγετε το αλκοόλ. Με μια ισορροπημένη δίαιτα και άσκηση θα βελτιώσετε την δυνατότητα συγκέντρωση στην δουλειάσας, θα έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας και η επιδερμίδα σας θα λάμψει από υγεία.

Καλή και δημιουργική χρονιά!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου