Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΛΕΩΝ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Το 2019 αναμένεται να είναι μια θετική χρονιά για το ζώδιο σας, φίλοι Λέοντες! Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα ζητήματα ή κρίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με την καριέρα σας να καταγράφει βήματα προόδου. Από οικονομικής άποψης τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σταθερά, αλλά η ερωτική-συναισθηματική σας ζωή θα είναι μάλλον κάπως αμφίρροπη, αν όχι περιπετειώδης.

Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει φέτος τους επιθυμητούς καρπούς, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τη θέση σας σε μια καινούργιαδουλειά. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας και να φτάσετε σε νέα επαγγελματικά ύψη! Αν και δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, δεν θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα επίπονο, καθώς τα εισοδήματα σας δεν αναμένεται να πληγούν. Να είστε ωστόσο προσεκτικοί στην διαχείριση σας, ιδιαίτερα την περίοδο από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο.

Κάποια προβλήματα θα αναδυθούν στην συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον χειρισμό τους. Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις που, εάν δεν τις χειριστείτε με προσοχή και περίσκεψη, μπορούν να καταλήξουν σε ανοιχτές συγκρούσεις που μπορούν να βλάψουν τη σχέση σας. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην σχέση σας κυρίως κατά τον Ιανουάριο, αλλά δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Ωστόσο σε γενικές γραμμές, η χρονιά αυτή θα είναι και σε συναισθηματικό επίπεδο κάπως καλύτερη από την περσινή. Προκλήσεις θα φέρει το 2019 για τους σπουδαστές, καθώς θα αντιμετωπίσουν προβλήματα συγκέντρωσης, κάτι που θα απεικονιστεί στις επιδόσεις τους.

ΚΑΡΙΕΡΑ

θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και κατά τη διάρκεια του 2019 για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα στον τομέα της καριέρας. Σημαντικός παράγοντας για την πρόοδο σας θα είναι η προσπάθεια σας για συνεχή ενημέρωση και διεύρυνση του γνωστικού σας αντικειμένου. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά θα αναγνωριστεί, με αποτέλεσμα να έχετε νέες προτάσεις συνεργασίας, ιδίως στην αρχή του έτους.

Η θετικότερη περίοδος για τα επαγγελματικά σας θα είναι το πρώτο μισό του έτους, όπου και θα καταγράψετε την σημαντικότερη πρόοδο. Οι ανώτεροι σας θα αναγνωρίσουν την δέσμευση και την σοβαρότητα σας και θα σας ανταμείψουν ανάλογα με μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού. Εξαιρετική περίοδος για την καριέρα σας θα είναι οι πρώτοι τέσσερις μήνες του έτους! Προσοχή όμως κατά τον Μάιο, όπου ανώφελες και ανούσιες προστριβές με συναδέλφους, ακόμη και εκτός εργασιακού χώρου, μπορούν να σας βλάψουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αναμενόμενος θα είναι ο Ιούνιος από άποψη αποτελεσμάτων, αλλά το τρίμηνο από Ιούλιο μέχρι και Σεπτέμβριο θα υπάρξει μια στασιμότητα που θα σας εκνευρίσει. Μπορεί όμως να εμπλακείτε και σε διαφωνίες με τους ανώτερους σας κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου.

Σαν αποτέλεσμα των διαφωνιών, ίσως να αλλάξετε επαγγελματική στέγη, με αφορμή μιανέα επαγγελματική πρόταση . Σε ένα εναλλακτικό σενάριο μπορεί να σας μεταθέσουν σε μια άλλη εργασιακή θέση στην εταιρία που ήδη απασχολείστε. Βελτίωση αναμένεται να φανεί κατά τον Οκτώβρη, αλλά προς το τέλος του έτους εμφανίζονται και πάλι προστριβές και αντιδικίες με συναδέλφους, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρξει κίνδυνος συντονισμένης συνομωσίας εναντίων σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις σε οικονομικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του 2019, αλλά συνολικά ο χρόνος δεν θα είναι κακός. Τουναντίον μάλιστα, θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα και θα επιτύχετε στους στόχους σας. Ίσως αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Απριλίου, με αυξημένα έξοδα, αλλά εάν φανείτε συνετοί με τις δαπάνες σας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες. Τα τέλη Απριλίου και ο Μάιος είναι θετικοί από οικονομικής άποψης μήνες και θα σημειωθεί μια σημαντική θετική μεταστροφή με αύξηση των εισοδημάτων σας, είτε είστε υπάλληλοι, είτε αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες.

Οι επιχειρηματίες θα απολαύσουν σημαντική κερδοφορία το 2019, που θα συνδέεται με μια επιχειρηματική συνεργασία με πελάτη του εξωτερικού. Καλοί μήνες με σημαντική οικονομική πρόοδο είναι και οι Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος! Λόγω των πολλών ευνοϊκών περιόδων κατά την διάρκεια του 2019 θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα σημαντικό απόθεμα για τις δύσκολες εποχές. Εάν υπάρχουν κληρονομικές διενέξεις, αυτή την χρονιά θα τελεσιδικήσουν προς όφελος σας. Φέτος έχετε μεγάλες πιθανότητες να ξεπληρώσετε ένα παλιό χρέος, να αγοράσετε ένα καινούργιο όχημα ή να πάρετε ένα δάνειο από τράπεζα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Θα υπάρξουν αρκετές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε φέτος, όσοι σπουδάζετε και ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό θα οφείλεται στην δυσκολία συγκέντρωσης που θα έχει άμεσο αντίκρισμα στην απόδοση και την επίδοση σας. Για όσους προετοιμάζονται για εισαγωγικές ή κατατακτήριες εξετάσεις ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εξέτασης που έχει το στοιχείο του διαγωνισμού, η περίοδος από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Μάρτιο είναι η καλύτερη! Μέσα στο διάστημα αυτό μπορείτε να πετύχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Μετά τον Μάρτιο εξαρτάστε περισσότερο από τον παράγοντα τύχη για την τελική έκβαση, παρά από την καλή σας προετοιμασία.

Κατά το 2019 ίσως να στραφείτε στην μελέτη θρησκευτικών ή μεταφυσικών ζητημάτων, ενώ δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε την εκμάθηση μια νέας ξένης γλώσσας. Όσοι μεταξύ σας μαθαίνουν ήδη μια ξένη γλώσσα και ετοιμάζονται για εξετάσεις γλωσσομάθειας, θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Και η τεχνολογία όμως μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας και να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα πληροφορικής.

Σπουδαστές ή φοιτητές θα πρέπει να διαβάσουν πραγματικά πολύ και να προετοιμαστούν σοβαρά και συγκεντρωμένα για τις εξετάσεις τους για να έχουν επιτυχία. Εάν ενδιαφέρεστε όμως για σπουδές στο εξωτερικό, εκεί μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να πετύχετε την είσοδο σας στην σχολή και το εκπαιδευτικό ίδρυμα της αρεσκείας σας, ιδίως εάν κινηθείτε τον Απρίλιο και Μάιο. Οι αρχικοί μήνες του έτους είναι καλοί σε γενικές γραμμές για την ανώτατη εκπαίδευση, ενώ καλά αποτελέσματα ίσως έχετε και κατά τους Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Όλους τους υπόλοιπους μήνες θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους σας για όχι και τόσο σπουδαία αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αισθηματική σας ζωή θα έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του 2019, φίλοι Λέοντες και χρειάζεται προσοχή και περίσκεψη. Κάποιες ανούσιες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά, που όμως θα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν σε ανώφελες αντιπαραθέσεις. Κακή επικοινωνία και παρεξηγήσεις μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση σας σε σημαντικό βαθμό! Σε ένα τέτοιο κλίμα παρεξηγήσεων και καυγάδων, θα αισθάνεστε δυσαρεστημένοι από την συναισθηματική σας ζωή. Μην παίρνετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές μέσα από το διάλογο και μια προσπάθεια για αμοιβαία κατανόηση.

Το να χάσετε την ψυχραιμία σας και να ξεσπάσετε στο ταίρι σας είναι ότι πιο εύκολο να κάνετε, αλλά θα χειροτερέψει τις καταστάσεις χωρίς λόγο. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψη σας στο ταίρι σας και καταβάλλετε μια ουσιαστική προσπάθεια κατανόησης της άποψης του συντρόφου σας. Καλμάρετε το ταίρι σας με ένα δώρο ή μια χειρονομία που ξέρετε ότι θα τον σκλαβώσει και θα πάρει το μήνυμα ότι δεν έχουν αλλάξει τα αισθήματα σας απέναντι του. Μια μικρή απόδραση θα ήταν επίσης μια πολύ καλή επιλογή! Προσπαθήσετε να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας, γιατί πολύ δύσκολα θα την ανακτήσετε.

Το 2019 είναι η χρονιά που αναμένεται να οδηγήσετε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο! Αυτό μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση, ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένας γάμος, στις χώρες που το επιτρέπει η νομοθεσία. Εάν η σχέση σας διανύει τα πρώτα της βήματα, προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Μη βιάζετε τις καταστάσεις και μη κάνετε πρόωρες κινήσεις, γιατί θα τρομάξετε το ταίρι σας και θα το βάλει στα πόδια.

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σας δεν φαίνεται να βάλλεται ιδιαίτερα κατά το 2019! Παρόλα αυτά, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς έχετε μεγάλες πιθανότητες να υποφέρετε από μικρά και ασήμαντα πράγματα, όπως από ένα κοινό κρυολόγημα. Θα αισθάνεστε αδύναμοι και ληθαργικοί, αλλά από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά θα ανακάμπτετε σταδιακά. Για την ακρίβεια, το διάστημα από το Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα απολαμβάνετε άριστη υγεία. Αυτό θα οφείλεται εν μέρει και στο γεγονός ότι θα προσπαθήσετε να έχετε κατά το δυνατό μια ισορροπημένη διατροφή και να εντάξετε την γυμναστική  ή την άσκηση στο πρόγραμμα σας.


Το άγχος θα είναι ο χειρότερος εχθρός σας και θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να το πολεμήσετε με όλα τα μέσα. Η γιόγκα ή ο διαλογισμός θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα! Κάποια προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσετε κατά το Δεκέμβριο, όπως θα μπορούσε να είναι μια δυσπεψία, μια δυσκοιλιότητα, κάποιοι πονοκέφαλοι, πιασίματα, κπλ. Πιθανοί είναι επίσης οι ξαφνικοί πυρετοί αλλά και οι μολύνσεις στα μάτια. Σε περίπτωση σοβαρών συμπτωμάτων, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε έγκαιρα τον θεράποντα γιατρό σας! 



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




Καλήκαιδημιουργικήχρονιά!

ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου