Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Gay αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019



GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Κριοί, κατά το μήνα Μάιο! Ο Πλούτωνας όντας ανάδρομος από τον Απρίλιο θα φέρει καθυστερήσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Μετά τα μέσα του μήνα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σας, μπορείτε να τολμήσετε καινούργια ξεκινήματα. Αν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, από τα μέσα Μαΐου  και μετά μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό.

Στον οικονομικό τομέα το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να πιέσει την τσέπη σας. ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις χρημάτων που σας χρωστούν, ίσως όμως να αντιμετωπίσετε έκτακτες δαπάνες. Χρειάζεται όσο καλύτερη διαχείριση μπορείτε, για να τα βγάλετε πέρα αξιοπρεπώς.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι και η πιο αρμονική για την ζωή των δεσμευμένων, καθώς θα χαρακτηρίζεται από ήρεμη ατμόσφαιρα και απόλυτη σύμπνοια απόψεων. Μετά τις 16 του μήνα με την διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο σας, θα προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σας. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. 

Και για τους αδέσμευτους αυτός ο μήνας αναμένεται να είναι  πιο ευνοϊκός για την ανεύρεση ενός συντρόφου που να πληροί τις προδιαγραφές σας. Η διέλευση του Ήλιου από το 9ο σπίτι σας ευνοεί τις γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό! Υπάρχει η πιθανότητα να βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ιδιαίτερα  προς το τέλος του μήνα με την αντίθεση Ερμή - Δία και το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)


Η θέση του Ερμή στον 2ο οίκο ευνοεί τα επαγγελματικά σας κατά τον μήνα Μάιο! Η προσπάθεια που κατεβάλλατε το τελευταίο διάστημα αποδίδει καρπούς και θα αναγνωριστούν οι κόποι σας. μπορείτε να υπολογίζετε στην στήριξη συναδέλφων, προϊσταμένων ή συνεργατών, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για καινούργια ξεκινήματα με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ανάδρομους. Μετά τις 21 του μήνα που ο Ήλιος περνάει στον 2ο οίκο σας οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σας βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί χρηστή διαχείριση των εισοδημάτων σας και αποφυγή περιττών εξόδων. Αποφύγετε προ πάντων επενδύσεις, παραγωγικού ή κερδοσκοπικού χαρακτήρα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε τα λεφτά σας. Μετά τις 15/5 ωστόσο φαίνεται να καλυτερεύει κάπως το κλίμα στα οικονομικά σας.

Ο Άρης από τον 3ο οίκο σας προκαλεί προβλήματα με γείτονες και συγγενείς! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Η Πανσέληνος στις 19 Μαΐου στον Σκορπιό θα φέρει κάποια μελαγχολία, αλλά και κάποια προβλήματα στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Η αιτία ίσως να είναι μια μικρή σας περιπέτεια που θα γίνει αντιληπτή από το ταίρι σας… Τις τελευταίες μέρες του μήνα το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αποτελεί άλλη μια πηγή ανησυχίας, καθώς θα φέρει πρόσθετες εντάσεις με τον σύντροφό σας.

Ως προς του αδέσμευτους του ζωδίου, ο μήνας σας ευνοεί με το εξάγωνο του Άρη και την σύνοδο της Αφροδίτης! Καινούργιες γνωριμίες, διασκέδαση και η δυνατότητα να κάνετε μια καινούργια αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο δεν είναι άσχημες προοπτικές! Εκμεταλλευτείτε τα θετικά πλανητικά για να ανανεωθείτε!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)


 Το μήνα αυτό θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας, καθώς θα αναλύσετε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, θα αναθεωρήσετε επαγγελματικά πλάνα και τακτικές, θα ανανεώσετε ότι χρειάζεται ανανέωση και θα κάνετε επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων σας. δεν αναμένονται ιδιαίτερες δυσκολίες, απαιτείται όμως προσοχή στις αποφάσεις σας και καλά σχεδιασμένα πλάνα. Θετικό είναι το γεγονός ότι αισθάνεστε οι ίδιοι πολύ καλά, κάτι που φαίνεται στις επαφές και τις διαπραγματεύσεις σας με τους γύρω σας.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται σημαντικές μεταβολές με το πέρασμα του Δία από τον Τοξότη και τον 7ο οίκο σας!  και στο ήδη θετικό κλίμα προστίθεται και το πέρασμα του Ήλου στον 3ο οίκο σας μετά τις 21 Μαίου, με συνέπεια το κλίμα να γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρο! Επειδή όμως έχετε την τάση να ζείτε για το σήμερα και να μη πολυσκέφτεστε το αύριο, καλό θα ήταν να μετριάσετε τα έξοδα σας και να αποφύγετε τις σπατάλες.

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα επηρεάζει αρνητικά το κλίμα της σχέσης σας, τουλάχιστον μέχρι τις 10/5 και παρά τις προσπάθειες σας δεν θα καταφέρετε να επιλύσετε τα όποια προβλήματα σας ταλαιπωρούν. Η Αφροδίτη από τον 12ο οίκο σας μετά τις 15 Μαΐου ίσως να βελτιώσει κάπως την κατάσταση, μην περιμένετε όμως θαύματα, ιδίως εάν έχετε την φωλιά σας λερωμένη… Στο ήδη επιβαρυμένο κλίμα προστίθεται και μια Πανσέληνος στον Σκορπιό, που θα σας βγάλει όλα τα ψυχολογικά σας στην επιφάνεια και θα ολοκληρωθεί το σκηνικό.

Αναφορικά με τους αδέσμευτους, η ρομαντική και αισθησιακή πλευρά του εαυτού σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε κάποια καινούργια άτομα που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν για κάτι πιο σταθερό. Η σύνοδος Ερμή επηρεάζει θετικά τον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας και φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε, όσοι βαρεθήκατε να είστε μόνοι.
Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)


Με τον Ήλιο να σας βοηθάει να βρείτε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας για την καριέρα σας! Επικουρικά θα δράσει και ο Άρης από τον 12ο οίκο σας! Βρίσκεστε αρκετοί από εσάς σε ένα μεταβατικό στάδιο που σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη.

Στο οικονομικό πεδίο δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες πρόσθετες δυσκολίες ή αναποδιές, καθώς τα εισοδήματα σας παραμένουν σταθερά και οι υποχρεώσεις σας επίσης. Η μόνη πηγή ανησυχίας θα προερχόταν από τις παράλογες σπατάλες σας, που θα μπορούσαν να σας στοιχίσουν ακριβά.

Η γοητεία σας θα είναι αυξημένη, το ίδιο και η δύναμη της αποπλάνησης σας. Δυστυχώς όμως, παρά τις καλές συνθήκες και τις καλύτερες των προθέσεων σας, δεν θα λείψουν και οι στιγμές εκείνες, που από ατυχείς κινήσεις ή παρατηρήσεις, μπορεί να προκληθούν εντάσεις με το ταίρι σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο της Πανσελήνου, και προς το τέλος του μήνα με την αντίθεση  Ερμή  και το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα.  

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, με την ανάδρομη πορεία των τριών πλανητών Δία -  Κρόνου -  Πλούτωνα θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τι να κάνετε. Επίσης μην εξιδανικεύετε ανθρώπους με την πρώτη ματιά, διότι θα εκπλαγείτε και θα πληγωθείτε αργότερα, καθώς η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας εγκυμονεί κινδύνους .


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η διέλευση της Αφροδίτης 15/5 από τον 1ο οίκο σας ευνοεί τα επαγγελματικά σας, καθώς και τα καινούργια ανοίγματα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλλει.

Προσεκτική διαχείριση απαιτείται από σας κατά την διάρκεια του Μαΐου, εάν θέλετε να καταφέρετε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. μετά τις 19/5 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές σας συμφωνίες!

Θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας για τους δεσμευμένους ασυνεννοησίες, ακόμη και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα λόγω της διέλευσης του Άρη από τον 12ο οίκο σας στις 16/5. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Αποφύγετε επίσης την ανάμειξη τρίτων προσώπων στην σχέση σας, γιατί δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Είναι καλύτερα να αποφασίσετε να θέσετε τα θέματα που σας ταλανίζουν επί τάπητος και να βρείτε λύσεις από κοινού.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο μετά τις 15 Μαΐου και την διέλευση της Αφροδίτης. Αν δεν κινηθείτε όμως διακριτικά κινδυνεύετε να γίνετε στόχος σχολίων από συναδέλφους.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)


Ο Μάιος θα σηματοδοτήσει για σας ένα μήνα με αρκετό εκνευρισμό, πολλές αναβολές και αργούς ρυθμούς, λόγω των ανάδρομων πλανητών Δία, Πλούτωνα και Κρόνου που τείνουν να επιβραδύνουν τα πάντα. Το πρώτο δεκαήμερο δεν είναι ιδανικό, καθώς θα υπάρχουν εκνευρισμοί με συνεργάτες και συναδέλφους, αλλά και μετά, με το πέρασμα του Άρη στον 11ο οίκο σας στις 16 Μαΐου μην ελπίζετε να βελτιωθεί η κατάσταση. Αποφύγετε τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί εξαρτάστε ακόμη από τα πρόσωπα ή από τις συνεργασίες αυτές.  Νέα ξεκινήματα καλό είναι να προγραμματιστούν μετά το τέλος του μήνα.

Από οικονομικής άποψης δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα, μια και θα υπάρχει σταθερή ροή ρευστού στα ταμεία σας. Εκεί που θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή είναι οι δαπάνες σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξοκείλετε σε περιττά έξοδα και να βρεθείτε χρεωμένοι.

Ο μήνας είναι αρκετά καλό μαζί σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα, με μία μόνο συμβουλή: Μην αφήνετε να παρεμβάλλονται εξωγενείς παράγοντες στην σχέση σας, εάν σας ενδιαφέρει να την διατηρήσετε, και προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τους πειρασμούς από κοντά σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 19/5 είναι φιλική απέναντι στο ζώδιο σας!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία, θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα φώτα και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις και τις σκέψεις σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σας φέρνει νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, καθώς και πολλά ταξίδια και διασκέδαση! Η συμβουλή του μήνα: Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε ή δεν έχετε καμία πρόθεση να τηρήσετε, αλλά και φανείτε δύσπιστοι στα ωραία και παχιά λόγια. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και κρίνετε τα πάντα με βάση την λογική.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κατά τον μήνα Μάιο θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, με πολλές επαφές και κάποια επαγγελματικά ταξίδια, που θα φέρουν όμως πολύ μεγάλα οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 19/5 έχετε επιτέλους τη δυνατότητα να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια! Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ανοδικής πορείας στην καριέρα σας, που θα έχει κάποια σημαντική διάρκεια. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν στο άμεσο μέλλον.

Κάποιες πρωτοβουλίες θα πάρετε για να βελτιώσετε την κατάσταση των οικονομικών σας, αλλά από εκεί που θα έρθει η μεγάλη αλλαγή στην τσέπη σας θα οφείλεται σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, που θα φέρει μεγάλα και μακροχρόνια οικονομικά οφέλη, λόγω της θετικής επιρροής του Άρη από το 9ο σπίτι σας μετά τις 1 Μαΐου!

Στον συναισθηματικό τομέα φαίνεται να ξεπερνάτε την τελευταία κρίση ή τις αρρυθμίες που παρουσίασε η σχέση σας και να είστε αποφασισμένοι να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος. Ο μήνας ξεκινάει αρμονικά και ειρηνικά και υπό την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σας μετά τις 15/5 οι καταστάσεις εξελίσσονται ακόμη πιο ομαλά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 19/5 ενισχύει τον ερωτισμό σας και βοηθάει να έρθετε ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σας.

Για τους αδέσμευτους ρόλο-κλειδί θα διαδραματίσει τον μήνα αυτό μια επαφή από το εξωτερικό. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και να αισθανθείτε ερωτική έλξη αλλά και πνευματική συγγένεια. Η επαφή αυτή θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία σας, που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και στα καλύτερα επίπεδα. Μετά τις 21 Μαΐου που ο Ήλιος περνάει στον 9ο οίκο σας, θα αισθανθείτε σαν να βγαίνετε από το τούνελ! Κινηθείτε μόνο με αργά βήματα και ο χρόνος θα αποτελέσει τον καλύτερο σας σύμβουλο.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ο Μήνας αυτός ξεκινάει με καλές ειδήσεις στον τομέα της καριέρας σας και τα πράγματα θα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς. Ο Ήλιος στον Ταύρο από το 7ο σπίτι σας υπόσχεται σταθερότητα και διάρκεια στα επαγγελματικά σας! Η διέλευση του Άρη από τον 9ο οίκο στις 17.5 χρειάζεται προσοχή για να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Μετά τις 21 του μήνα και την διέλευση του Ηλίου από τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα έρθουν στη ζωή σας πολλά καινούργια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση. Ο μήνας αυτός, με την σύνοδο του Ερμή σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα γεγονότα με το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας και  την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, στις 19 του μήνα. Μερικές αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε προς το τέλος του μήνα με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, όταν πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρον σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. 

Στον οικονομικό τομέα το πρώτο δεκαπενθήμερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευνοϊκό, μια και θα υπάρξουν κάποια πρόσθετα χρήματα που θα τονώσουν το εισόδημα σας. Ίσως να είναι από μια δεύτερη εργασία, ενδεχομένως από ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, ακόμη και ένα δώρο από ένα συγγενή. Η πηγή ελάχιστη σημασία έχει τελικά, το γεγονός είναι αυτό που μετράει, ιδίως κάτω από τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

Το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να φέρει τριγμούς στη σχέση σας κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό στις σχέσεις που μαστίζονται από χρόνια προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης. Θα υπάρχει πάθος, ένταση, διαπληκτισμοί αλλά και έντονες στιγμές ζήλιας. Προσπαθήστε να επιστρατεύσετε την λογική και την διπλωματία σας για να μπορέσετε να κρατήσετε τουλάχιστον ένα ανεκτό επίπεδο αντιπαράθεσης, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και στην βιαιοπραγία. Προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές.

Οι αδέσμευτοι θα στιγμές πάθους με μια νέα σας ερωτική γνωριμία! Ίσως απομονωθείτε και ζήσετε το απόλυτο παραμύθι, με το τέλειο για σας ταίρι!  Η Νέα Σελήνη στην14η μοίρα του Ταύρου στις 5 Μαΐου θα οδηγήσει πολλούς από εσάς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.
     


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)


Από την αρχή του μήνα, και ιδίως στο πρώτο δεκαήμερο, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Με τον Ερμή στον Ταύρο και στον 5ο σας οίκο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας! Θα χρειαστεί όμως πολύ δουλειά για να πετύχετε τα όποια θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο προδιαγράφεται ένα ταραχώδες δεύτερο μισό του μήνα για τα επαγγελματικά σας. Απαιτείται διπλωματία στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, πειθαρχία, υπομονή, χαμηλό προφίλ και ακρίβεια στην εκτέλεση του έργου σας, για να ξεπεράσετε αλώβητοι το δύσκολο αυτό διάστημα.

Αποφύγετε τις κερδοσκοπικές κινήσεις αυτό τον μήνα στο οικονομικό τομέα καθώς και το να δανείσετε χρήματα. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και αντί να κυνηγάτε τα «λαβράκια», θα πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα με ένα καλό νοικοκύρεμα του ταμείου σας και με περικοπές καταναλωτικών δαπανών. Τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά με την διέλευση της Αφροδίτης μετά τις 15/5 από τον 10ο οίκο σας, δεν αποκλείονται όμως τα σκαμπανεβάσματα.

Κάποια σύννεφα αναμένονται να εμφανιστούν στην σχέση σας, που θα διαρκέσουν όλο το δεύτερο μισό του μήνα. Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο και η  Πανσέληνος στις 19 του μήνα στον Σκορπιό  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.


Για τους αδέσμευτους, η ανάδρομη πορεία των Δία, Πλούτωνα και Κρόνου σας αναγκάζει να στρέψετε το βλέμμα σας στο παρελθόν και να επανεξετάσετε τα πεπραγμένα σας, διερωτώμενοι μήπως κάνατε σημαντικά λάθη στους χειρισμούς σας. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τις 21 Μαΐου και μετά, με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο και μετά, με το πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)


Οι ανησυχίες του παρελθόντος επανέρχονται με το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ότι αφορά την καριέρα σας με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο σε ανάδρομη πορεία και την στασιμότητα που παρουσιάζουν οι καταστάσεις.  Επικεντρωθείτε στους στόχους σας,  κινηθείτε μεθοδικά και μείνετε συγκεντρωμένοι  προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Με την διέλευση του Άρη από τον 11ο οίκο σας στις 16/5 έχετε μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γλώσσα σας σπάει κόκαλα! Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και ελέγξτε καλά πριν να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες με τράπεζες.

Η τύχη είναι στο πλευρό σας στον οικονομικό τομέα, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.  Μετά τις 21 Μαΐου και την διέλευση του Ηλίου ένα ελπιδοφόρο και δυνατό πλανητικό σκηνικό θα προωθήσει σημαντικά τον οικονομικό σας τομέα έως και τα το τέλος του μήνα.

Με τον ερωτικό σας σύντροφο σας απασχολούν θέματα κατοικίας, ανακαίνισης, ακόμη και συγκατοίκησης. Μην αφήνετε τρίτους να αναμειγνύονται στα της σχέσης σας, γιατί θα υπάρξουν εντάσεις από το πουθενά. Η πιθανότητα να κάνει την επανεμφάνιση της μια παλιά σχέση ή να επανέλθει ένα παλιό πρόβλημα στο προσκήνιο είναι έντονη και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς. Με την διέλευση της Αφροδίτης και το πέρασμα της στον Ταύρο 15/5 θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας! Η Πανσέληνος όμως στον Σκορπιό  στις 19 του μήνα  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας, οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ο αισθησιασμός που θα καταγραφεί στις αρχές Μαίου θα είναι εξαιρετικά έντονος, φίλοι Αιγόκεροι, και ίσως να είναι και η καλύτερη περίοδος του έτους στον τομέα αυτό. Είναι μια περίοδος κατακτήσεων, έρωτα και έντονης ερωτικής ζωής. Μια σχέση δεν είναι αυτή τη στιγμή στις άμεσες προτεραιότητες σας, μια και στο πρώτο πλάνο υπάρχει η ερωτική σας ικανοποίηση…


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας δύο ταχυτήτων για σας, τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα της καριέρας σας. Το πρώτο μισό του μήνα ως δια μαγείας και χωρίς να το επιδιώκεται θα βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη χρονική στιγμή για να σας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες. Το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο θα είναι δυσκολότερο, με αρκετά προβλήματα να βρίσκονται στον δρόμο σας, διαφωνίες και έριδες να ταράζουν τις μέρες σας, λόγω της διέλευσης του Άρη από τον 2ο οίκο σας 16/5! Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό  στις 19/5 και την αντίθεση Ερμή - Δία προς το τέλος του μήνα αποφύγετε να εμπλέξετε εργασία με φιλικές σχέσεις, γιατί θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα. 

Από οικονομικής άποψης θα ευνοηθείτε επίσης κατά το πρώτο σκέλος του μήνα με την αναπάντεχη εμφάνιση πρόσθετων πηγών οικονομικών απολαβών, δώρων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής έκτακτων εισροών. Εκείνο που μένει είναι να κάνετε απλά καλή διαχείριση για να μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα.

Οι πλανητικές θέσεις του Μαΐου δεν θα αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για μια ήρεμη περίοδο στην συναισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον κατά το δεύτερο μέρος του μήνα. Ωστόσο η αρχή του μήνα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη στη σχέση, και θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας να επιλύσετε οτιδήποτε δημιουργεί τριβές. Γιατί μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις, τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και οι διαπληκτισμοί θα σας προκαλέσουν απογοήτευση, ίσως ακόμη και θλίψη ή πόνο.

Το πρώτο μέρος του μήνα θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5/5 βοηθά να κάνετε κοινωνικές επαφές με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους!  Η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Πολλές οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε στον τομέα της καριέρας αυτό τον μήνα, έντονη η κινητικότητα γύρω από τα επαγγελματικά σας, σχέδια επί σχεδίων, επαφές και επαγγελματικά ταξίδια θα συνθέτουν το σκηνικό. Ο Δίας όμως από τον Τοξότη, όντας σε ανάδρομη πορεία θα δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις! Θα βρεθούν ωστόσο στον δρόμο σας νέες ευκαιρίες και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε πολύ καλύτερα τα δημιουργικά σας ταλέντα. Θα ευνοηθούν πνευματικής φύσης επιτεύγματα, εμπορικές δραστηριότητες ή νέες συνεργασίες.

Από οικονομικής πλευράς, το πρώτο δεκαήμερο παρουσιάζει μια σχετική εύνοια αναφορικά με τα εισοδήματα σας, την ακίνητη περιουσία, την κατοικία σας ή μια κληρονομιά που μπορεί να έρθει στα χέρια σας ανέλπιστα. Η συνέχεια θα είναι κάπως πιο περιοριστική με τις πλανητικές θέσεις να μην σας ευνοούν και τόσο. Προσοχή ωστόσο στην διαχείριση σας! Όσοι ενδιαφέρεστε να επιτύχετε ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση, κάντε το μετά τις 15 του μήνα και την διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σας, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας

Το πρώτο μισό του Μαΐου χαρακτηρίζεται από ηρεμία, γαλήνη και το αίσθημα της ασφάλειας επιστρέφει στην προσωπική σας ζωή. Στη συνέχεια όμως του μήνα με την επιρροή της Πανσελήνου και την αντίθεση του Άρη η σχέση σας φαίνεται να κλυδωνίζεται κάπως, λόγω της νευρικότητας που θα σας διακατέχει και θα σας οδηγεί σε αψυχολόγητες αντιδράσεις. Προσέξτε τα λόγια που ξεστομίζετε, γιατί την περίοδο αυτή θα είστε αδικαιολόγητα αιχμηροί, με συνέπεια να πυροδοτείτε μια σειρά από εντάσεις χωρίς λόγο.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι κάπως περίεργο, καθώς η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα φέρει στην σκέψη ίσως και στην πόρτα σας πρόσωπα από το παρελθόν! Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τις καταστάσεις και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε. Πριν αποφασίσετε όμως να κινηθείτε προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά η σχέση σας αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν σημαντικά με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού με την διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου