Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ωροσκόπιο φυσικής κατάστασης και εκλείψεις Ιουλίου 2019



Κριός

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι αρκετά έντονος μήνας, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε εξάντληση. Οι έντονη όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού (10-13/7) μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, να σας οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού ή στην ανάγκη να αναλάβετε μεγαλύτερα ρίσκα από αυτά που θα έπρεπε.

Ξανασκεφτείτε την διατροφή σας, αλλάξτε την δίαιτα σας και αναδιοργανώστε κατά το δυνατό το χρόνο σας, αφήνοντας περιθώρια ξεκούρασης. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Τα πράγματα βελτιώνονται την τελευταία εβδομάδα του μήνα κατά πολύ, με ένα οπτιμισμό να σας κυριεύει και τα επίπεδα ενέργεια σας να αποκαθίστανται!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ταύρος

Τόσο η Ηλιακή, όσο και η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου ενεργοποιούν τον
τομέα της γνώσης στο ζώδιο σας, που σημαίνει ότι θα υπάρξει έντονο το
ενδιαφέρον για επικοινωνία. Θα υπάρξει ενδεχομένως ένταση, λόγω φημών που θα φτάσουν στα αυτιά σας. Μπορεί όμως και η ένταση να προέρχεται από το ενδεχόμενο, το διάστημα αυτό να έχετε να δώσετε εξετάσεις. Στην περίπτωση των εξετάσεων το πιθανό προβλήματα θα είναι μια αλλαγή στη μεθοδολογία των θεμάτων ή των ασκήσεων την τελευταία στιγμή, που θα σας στρεσάρει στα άκρα! Διαβάστε και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε!

Εάν παρουσιάσετε κάποια περίεργα συμπτώματα τον μήνα αυτό ή επανέλθει μια παλιά σας ασθένεια, μην τα αγνοείτε. Ενημερωθείτε, αναζητήστε πληροφορίες, επισκεφθείτε τον θεράποντα γιατρό σας, μην το αφήνετε μόνο έτσι.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Δίδυμοι

Θα έχετε πολύ άγχος αυτό το μήνα που θα προκληθεί από τα υλικά αγαθά και τις φοβίες σας για απώλεια! Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να επηρεαστεί η σωματική και ψυχική σας ισορροπία, ιδίως μετά τις 17 Ιουλίου! Η Σεληνιακή έκλειψη στις 17 του μήνα μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη χρονική στιγμή για την υγεία σας, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα υγείας! Υπάρχει επίσης αυξημένη πιθανότητα τροχαίων ατυχημάτων κατά το δεύτερο μισό του μήνα!

Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και την ξεκούραση σας και να θυμάστε ότι με το άγχος δεν λύνονται προβλήματα. Απλά επιβαρύνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Ο ανάδρομος Ερμής ενθαρρύνει τις ενδοσκοπήσεις, την αλλαγή στρατηγικών αλλά και την αλλαγή των απόψεων σας όσο αφορά την ασφάλεια σας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να επαναφέρει συμπτώματα μιας παλιάς αρρώστιας που σας ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Ο Δίας είναι ακόμη ανάδρομος στο οίκο που καθορίζει τα επαγγελματικά και την υγεία σας, που σημάνει ότι υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν παρανοήσεις αλλά και λάθη που αφορούν διαγνώσεις ιατρικές! Μπορεί το μήνα αυτό να υποφέρετε επίσης από αϋπνίες, αλλά μην καταφύγετε εύκολα σε φάρμακα για την καταπολέμηση της.

Οι εκλείψεις του μήνα ενθαρρύνουν πρωτοβουλίες που αφορούν την βελτίωση του εαυτού σας και την επούλωση πληγών του παρελθόντος. Είναι μια περίοδος που χρειάζεστε ηρεμία, ησυχία και σοβαρή σκέψη, για να κλείσετε παλιά κεφάλαια της ζωή σας που σας ταλαιπωρούν ακόμη.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Λέων

Οι εκλείψεις του Ιουλίου ενεργοποιούν τον οίκο της υγείας σας, που σημαίνει ότι μπορεί την μια στιγμή να είστε καλά και με άφθονη ενέργεια, και την άλλη στα πατώματα με κατάθλιψη! Είναι καιρός να ισορροπήσετε μέσα σας, να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τα σφάλματα σας, να κλείσετε πληγές του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά. Είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος να αλλάξετε την διατροφή σας προς το υγιεινότερο!

Την περίοδο γύρω από την σεληνιακή έκλειψη στις 17 του μήνα ίσως να έχετε συμπτώματα μιας παλαιότερης αρρώστιας που επανέρχεται με ένταση! Η κατάσταση θα βελτιωθεί μετά τις 23 Ιουλίου, με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιο σας και να τον ακολουθεί η Αφροδίτη στις 28/7! Αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανησυχίες σας για τα υλικά αποκτήματα και δημιουργήστε χώρο για να καλλιεργήστε τον πνευματικό σας κόσμο!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Παρθένος

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα του μήνα ανάδρομος, συνιστάται να μειώσετε τον εργασιακό σας φόρτο, να αφιερώσετε χρόνο στην ξεκούραση σας, και να κλείσετε επιτέλους πληγές του παρελθόντος από κεφάλαια της ζωής σας που θα έπρεπε εδώ και καιρό να είχατε αφήσει πίσω σας. 

Ίσως να αισθάνεστε συχνά την ανάγκη απομόνωσης, και εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή, θα σας κάνει καλό. Όσοι μεταξύ σας αντιμετωπίζετε σημαντικά ζητήματα υγείας, ίσως το διάστημα αυτό να χρειαστεί να νοσηλευτείτε για λίγο. Ίσως να χρειαστεί και κάποια επέμβαση, εάν αποδειχτεί ότι αυτό αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις υπό συνθήκες πανικού…

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε την έλλειψη ζωτικής ενέργειας κατά τον Ιούλιο! Ίσως να ανησυχείτε για το μέλλον σας, ιδίως στο επαγγελματικό μέτωπο. Το άγχος αυτό θα σας ωθήσει σε ακόμη μεγαλύτερες αμφιταλαντεύσεις και αναποφασιστικότητα, που θα φέρει ένταση στη ζωή σας. Συμβουλευτείτε αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους που εμπιστεύεστε, που θα μπορούσαν να σας ξεμπλοκάρουν από τον φαύλο κύκλο που θα βρεθείτε.

Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή επίσης να αποσοβήσετε αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, με το να διαχωρίσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή! Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν το συναίσθημα, από ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν εστιάσετε σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας με μελλοντική προοπτική!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Σκορπιός

Το ηθικό σας αναμένεται να είναι πεσμένο κατά τον Ιούλιο και η κούραση σας μεγάλη! Το ταίρι σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτική για την ζωή και τον εαυτό σας και να αναθαρρήσετε. Συνιστάται τον μήνα αυτό να αποφύγετε την επιθετικότητα και να μην αναλαμβάνετε ανώφελα ρίσκα!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Τοξότης

Έχετε αρκετή ζωτική ενέργεια τον Ιούλιο, και εάν δεν την διοχετεύσετε εκεί που πρέπει, υπάρχει ο κίνδυνος να την εξαντλήσετε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και διενέξεις. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Μικρές εκδρομές στην φύση ή δραστηριότητες που απαιτούν δράση θα σας τονώσουν.

Χρησιμοποιήστε την υπερβάλλουσα ενέργεια με εποικοδομητικούς τρόπους για να μην σας κατατρώει. Εκτός αυτού μπορεί να σας εκθέσει σε ατυχήματα και να σας οδηγήσει σε πνευματική και ψυχική εξάντληση!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως

Οι κυβερνήτες του οίκου της υγείας σας, Ερμής και Δίας, είναι το μήνα αυτό σε ανάδρομη κίνηση. Συνιστάται να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και να δώσετε χρόνο στον οργανισμό σας να χαλαρώσει και να ανασυγκροτηθεί. Επισκεφθείτε τον γιατρό σας εάν αισθάνεστε εξάντληση. Θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, καθώς και τη συνήθεια σας να εφορμάτε στο ψυγείο, όταν σας καταβάλλει το άγχος. Και ανάμεσα στις υπερβολές που θα πρέπει να αποφύγετε είναι επίσης το κάπνισμα αλλά και το ποτό!

Μέσα στο μήνα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αναφορικά με θεραπείες, καθώς υπάρχουν πιθανότητες λαθών και παρανοήσεων στην δοσολογία! Κρατήστε καλές σημειώσεις και διευκρινίστε ότι δεν είναι απόλυτα σαφές!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Υδροχόος


Ο οίκος της υγείας σας ενεργοποιείται με τις εκλείψεις του μήνα, αλλά αναμένεται να έχετε αρκετή ζωτική ενέργεια και φυσική δύναμη να ξεπεράσετε την κούραση που θα αισθανθείτε να συσσωρεύεται.  Όσο αγχωμένοι ή απογοητευμένοι και αν αισθανθείτε σε στιγμές, θα βρείτε τις δυνάμεις που χρειάζεστε για να βρείτε λύσεις.  Εάν έχετε προγραμματισμένα ταξίδια με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, όταν οδηγείτε ή ακόμη και όταν περπατάτε, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί! Επίσης, κλείστε συναισθηματικής φύσης ζητήματα του παρελθόντος, για να μπορέσετε να στρέψετε την προσοχή σας στο μέλλον.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ιχθείς

Ο κυβερνήτης του σπιτιού της υγείας σας είναι ανάδρομος κατά τον Ιούλιο και για τον λόγο αυτό συνιστάται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους, εάν το έχετε παραμελήσει, για να προλάβετε προβλήματα υγείας.

Είναι μια εξαιρετικά καλή χρονική στιγμή ωστόσο να αλλάξετε καθημερινές συνήθειες ή ακόμη και τη διατροφή σας. Μετά τις 19/7 ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να αισθάνεστε ευτυχισμένοι, είτε πρόκειται για χόμπι, είτε για αναψυχή. Η χαρά στη ζωή έχει ανεκτίμητη αξία, ειδικά σε σχέση με την υγεία σας, και τα γεγονότα του μήνα θα σας βοηθήσουν να το εμπεδώσετε καλύτερα!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου