Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Έξι σημάδια ότι σας θέλει μόνο για… νυχτερινές επισκέψεις από τον Φοίβο Χρυσοσπάθη !



Σε μια καινούργια σχέση, πριν να γνωρίσουμε καλά κάποιον, ή να νομίσουμε ότι τον γνωρίζουμε, πάντοτε αναρωτιόμαστε εάν μας βλέπει σοβαρά, τι σκέφτεται, εάν έχει σκοπό τουλάχιστον να προσπαθήσει να εμβαθύνει την μεταξύ μας γνωριμία. Η ανασφάλειες αυτές είναι πολύ πιο έντονες σε μια gay σχέση, όπου πέρα από οτιδήποτε άλλο, εμπλέκονται και τα κοινωνικά στερεότυπα, που μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων.

Η συμπεριφορά του όμως απέναντι σας μπορεί να σας δώσει κάποιες αρκετά ασφαλείς απαντήσεις, αρκεί βέβαια να είστε παρατηρητικοί αλλά και αντικειμενικοί στην κρίση σας. Γιατί πολλές φορές εθελοτυφλούμε όταν αυτό που βιώνουμε μας αρέσει και δεν θέλουμε να δούμε τα σημάδια… Ας δούμε λοιπόν πια είναι τα σημάδια αυτά!

Ποτέ δε σας λέει ότι του λείπετε, ότι απολαμβάνει την συντροφιά σας, ότι λυπάται που δεν μπορείτε να βρεθείτε πιο συχνά ή για περισσότερη ώρα. Δεν κάνει κομπλιμέντα, δεν προσέχει αλλαγές επάνω σας και αποφεύγει να σχολιάζει και να επαινεί ή να εκδηλώνει θαυμασμό για οτιδήποτε σας αφορά.

Δεν κινεί τα νήματα να βρεθείτε και να περάσετε κάποιες στιγμές μαζί, έξω από την κρεβατοκάμαρα. Εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε, να οργανώσετε συναντήσεις και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό του και θα πρέπει να ελπίζετε να συγκατατεθεί σ αυτό που του προτείνετε.

Αποφεύγει να κάνει λόγο για τους φίλους και τις παρέες του, την οικογένεια του και γενικά την καθημερινότητα του και την μέχρι τώρα ζωή του. Όσο για συναντήσεις με φίλους του, είναι θέμα απαγορευμένο.

Τηλεφωνεί περίεργες ώρες και θέλει να βρεθείτε άμεσα. Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να ανατρέψετε το πρόγραμμά σας, καθώς θέλετε να τον δείτε, αλλά οι συναντήσεις αυτές είναι σύντομης διάρκειας και οδηγούν συνήθως κατευθείαν στο κρεβάτι. Και μετά το «συμβάν», εξαφανίζεται και πάλι.

Αποφεύγει να εμφανίζεται μαζί σας δημόσια, δεν σας δίνει ραντεβού σε δημόσιους χώρους, δεν βγαίνετε για φαγητό ή ποτό, όσο για εκδρομές ή διακοπές, ας μην το συζητάμε…
Ποτέ δεν προγραμματίζει εκ των προτέρων κάτι μαζί σας. Όλες σας οι συναντήσεις είναι της τελευταίας στιγμής και συμβαίνουν όταν και εάν έχει διάθεση να σας δει.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας πω, εάν υπάρχουν κάποιες ή όλες οι ενδείξεις αυτές, ότι τον ενδιαφέρετε μόνο για ένα πράγμα. Και εάν περνάτε καλά, έχοντας κατά νου ότι η σχέση σας είναι μόνο ένα βολικό ξεχαρμάνιασμα, απολαύστε το όσο διαρκεί.

Εάν όμως περιμένετε και ελπίζετε σε αγάπες και λουλούδια, λάθος πόρτα χτυπήσατε. Καλό είναι να ψάξετε με καθαρό μυαλό και να βρείτε το άτομο που είναι σε θέση και θέλει να σας προσφέρει όσα έχετε ανάγκη, παρά να αναλώνεστε με κάποιον που δεν σας εκτιμάει σαν άτομο και δεν σέβεται την προσωπικότητα σας. Γιατί στο τέλος και τον καιρό σας χάνετε και θα πληγωθείτε


Φοίβος Χρυσοσπάθης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου