Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Gay ζωδιακός - αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020 !




GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Στις 4 Απριλίου έχουμε την σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον 10ο οίκο σας, μια όψη ανοίγει ένα νέο κύκλο στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς στα οικονομικά σας. Για να έχετε πρόοδο στην δουλειά σας, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, έτοιμοι να αλλάξετε ιδέες και πιστεύω. Ίσως τώρα αποφασίσετε να κάνετε χρήση γνώσεων ή διπλωμάτων που είχατε αποκτήσει πριν από χρόνια. Είναι μια περίοδος που θα δοκιμαστεί η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας, καθώς και ο τρόπος άσκησης εξουσίας. Εάν ήσασταν υπερφίαλοι ή άδικοι, τώρα θα πληρώσετε το κάρμα σας με κακές αξιολογήσεις ή με σκάνδαλα, ανάλογα με τα πεπραγμένα σας. Στις 19.4 ο Ήλιος περνάει στον οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας, όπου θα συναντηθεί με τον Ερμή στις 27.4, ερχόμενοι σε στενή επαφή με τον Ουρανό. Την περίοδο αυτή δουλεύετε πολύ πιο αποτελεσματικά σε ομάδες. Την τελευταία βδομάδα του μήνα τιθασεύστε την επιθετικότητα σας, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. 

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σχετικά ομαλά, αρκεί και η διαχείριση σας να είναι προσεκτική. Δεν δικαιολογούνται παρορμητικές αγορές και αλόγιστα έξοδα, γιατί θα το πληρώσετε ακριβά λίγο μετά. Η τύχη είναι στο πλευρό μας και το πλανητικό σκηνικό καλοπροαίρετο αναφορικά με τα οικονομικά σας.

Για όσους είναι ήδη σε μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, οι πειρασμοί την περίοδο αυτή θα είναι πολλοί και μεγάλοι. Εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας, καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Με τον Άρη να περνάει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας(φιλία, ομάδες, κοινωνία) θα έχετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή και ευνοείται η φυσική δραστηριότητα. Ίσως προγραμματίσετε αποδράσεις στη φύση με φιλικά πρόσωπα, κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας ξεκουράσει.

Και για τους ελεύθερους του ζωδίου με το ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), κάτι που θα σας προικίσει με ιδιαίτερη γοητεία όταν θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Αυτό θα οδηγήσει νομοτελειακά σε νέες ρομαντικές γνωριμίες και αρκετά ραντεβού. Και μέσα από τις καινούργιες αυτές επαφές, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Από τα τέλη του προηγούμενου μήνα οι Άρης και Κρόνος ενεργοποίησαν τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, στόχοι, επιτεύγματα και φήμη). Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να εδραιώσετε με θαρραλέα βήματα ότι έχετε ήδη ξεκινήσει ή να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ίσως να επαναφέρετε ένα παλαιότερο project, θα το εξετάσετε τώρα όμως μέσα από μια νέα προοπτική. Μεταξύ 6 και Απριλίου υπάρχει ο κίνδυνος αισθανθείτε ότι πνίγεστε από υπευθυνότητες και να αντιδράσετε άσχημα, διαπληκτιζόμενοι με προϊσταμένους.    

Από οικονομικής άποψης τα χρήματα θα συνεχίσουν να ρέουν στις τσέπες σας, αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική πίεση. Η Αφροδίτη διέρχεται τον 2ο οίκο σας, φέρνοντας σας ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα! Ο δε Ερμής κινείται ταχύτατα μέσα στο Απρίλιου, διέρχεται από τον 12ο οίκο σας μεταξύ 11 και 27 του μήνα, για να περάσει στη συνέχεια στο ζώδιο σας. Το διάστημα αυτό έχετε εύνοια χρημάτων από το εξωτερικό.  

Οι παντρεμένοι ή όσοι έχουν μια μακροχρόνια σχέση αναμένεται να απολαύσουν ένα μήνα αρμονικό, με τη σχέση σας να γίνεται πιο ζεστή και εγκάρδια. Λόγω της θέσης της Αφροδίτης ίσως να βελτιωθούν τα οικονομικά του ζευγαριού από την αυξημένη οικονομική συμβολή του συντρόφου σας, κάτι που σαφώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Και στον ερωτικό τομέα η διαφορά θα είναι εμφανής, καθώς θα υπάρξει αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής με το ταίρι σας.

Όσο για τους αδέσμευτους, η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή, με πολλές γνωριμίες και αρκετά φλερτ. Εάν όμως θα καταλήξει κάποια από αυτές τις γνωριμίες σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, εξαρτάται και από τις δικές σας διαθέσεις και επιδιώξεις. Ο Άρης δε από τον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) σας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και μια ώθηση να κυνηγήσετε τη νίκη και την πρωτιά σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να καταφέρετε αυτά που ονειρεύεστε, πετυχαίνοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα! 


GAY ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Η ενεργεία της συνόδου Δία-Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σας (κληροδοτήματα, ασφάλειες, δάνεια, κλπ) μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα νέο επαγγελματικό κύκλο! Ωστόσο συνιστάται να είστε προσεκτικοί στους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες σας, ως προς την ακεραιότητα των ατόμων που επιλέγετε να συνεργαστείτε. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να ξυπνήσει τη δίψα σας για υλικά αποκτήματα και εξουσία, που μπορεί να σας οδηγήσει σε κακές επιλογές. Είναι η χρονική στιγμή που με τις παρούσες όψεις μπορείτε να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες πίσω σας, να πετάξετε οτιδήποτε περιττό και βλαβερό και να κοιτάξετε προς τα μπρος. Με τον Άρη και τον Κρόνο από τον 9ο οίκο σας μπορείτε να πείσετε τους γύρω σας για τις ιδέες και τις απόψεις σας, αποκτώντας την υποστήριξη τους.

Όσο για τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις σας. Μελετήσετε προσεκτικά τις κινήσεις σας για να μην χάσετε χρήματα. Επίσης σημαντικό είναι να μην δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε μεγάλα κεφάλαια, ακόμη και αν οι όροι δανεισμού σας φανούν ελκυστικοί.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας, έχουν δύο πιθανά σενάρια αυτό τον μήνα με την Αφροδίτη από τον 1ο οίκο τους: ή θα διοχετεύσετε όλη αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και αναγεννώντας την σεξουαλική σας ζωή, ή θα γοητευθείτε από ένα πειρασμό και θα ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση. Στην δεύτερη περίπτωση πάντως να έχετε υπόψη σας ότι η αποκάλυψη που αργά ή γρήγορα θα έρθει, θα θέση σε σοβαρό κίνδυνο τη σχέση σας.

Ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης θα σας χαρίσει, εσάς τους αδέσμευτους, γοητεία και την ικανότητα αποπλάνησης, κάνοντας σας ικανούς να γοητεύσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Το ενδιαφέρον σας αναμένεται να επικεντρωθεί στο φλερτ και την κατάκτηση, σαν είδος εκτόνωσης και επιβεβαίωσης, και γι αυτό δεν προβλέπεται να προχωρήσετε πέρα από τις επιφανειακές και εφήμερες γνωριμίες σε κάτι πιο ουσιαστικό αυτό το μήνα.


GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα έχει πολύ μεγάλη επίπτωση στο ζώδιο σας, ειδικά στους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες σας, καθώς ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του 6ου οίκου σας! Συνιστάται να τερματίσετε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που έπαψαν να είναι αποδοτικοί και να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για τις νέες ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν ευκαιρίες να ξεκινήσουν νέες συνεργασίες, πρέπει όμως να προσέξουν την ποιότητα των νέων τους συνεργατών για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο μέλλον. Μέχρι τις 19 Απριλίου ο Ήλιος διέρχεται το 10ο ηλιακό σας σπίτι και σας χαρίζει εύνοια, κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση και φήμη! Προς το τέλος του μήνα σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις και λύσεις από το πουθενά σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. 

Προσοχή σας οικονομικά σας, γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως ελπίζατε. Αγορές που είχατε προγραμματίσει ίσως να μην πραγματοποιηθούν, καθώς αυτό που είχατε σκοπό να αγοράσετε, ίσως να μην είναι πλέον προσιτό για σας

Η Αφροδίτη θα περάσει κατά τον Απρίλιο στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία), ένα τομέα που φέρνει στην επιφάνεια τις φοβίες μας, που μας περιορίζουν στην δράση μας. Θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί μεταξύ των συντρόφων το διάστημα αυτό. Αμφιβολίες θα σας βασανίζουν και  έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας, μια απόφαση όμως που θα είναι η χειρότερη δυνατή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας όσο πιο ανοιχτά γίνεται, να μοιραστείτε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας, και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία επάνω σε όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα της σχέσης σας, να βρείτε κοινό βηματισμό.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν θα έχουν πολλές πιθανότητες μέσα στον μήνα να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, καθώς οι ανασφάλειες και οι φοβίες τους θα υπερνικήσουν την ανάγκη τους για ένα σύντροφο. Το ενδεχόμενο να απογοητευτούν και να αποτραβηχτούν από τις κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ έντονο με τις πλανητικές αυτές συγκυρίες.


GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στις 4 του μήνα συντελείται στον 6ο ηλιακό σας οίκο (δουλειά!), υποσχόμενη μια νέα εποχή στα εργασιακά σας! Για να μπορέσετε να κατακτήσετε την επιτυχία, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με συνεργάτες, συνεταίρους ή συναδέλφους, καθώς και τον τρόπο που προβάλετε τα προσόντα σας. Μια ευκαιρία για μια καινούργια δουλειά δεν είναι καθόλου απίθανη μέσα στο πρώτο μισό του μήνα. Οι Άρης και Κρόνος υποδηλώνουν ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά από συνεργασίες ή συνεταιρισμούς, ενώ ο Ερμής από τον 9ο οίκο σας μπορεί να φέρει χρηματική εύνοια από το εξωτερικό! Στις 19 του μήνα ξενικά η διέλευση του Ήλιου από τον 10ο οίκο σας, που ευνοεί τις συνεργασίες, καθώς μέσα από αυτές θα έχετε πολύ θετικότερα αποτελέσματα.  

Στα οικονομικά σας χρειάζεται φειδωλή διαχείριση, καθώς με την ίδια ευκολία που θα εισρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας, θα εξαφανίζονται. Για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, θα πρέπει να αναλάβετε κάποια ρίσκα, επενδύοντας σε συνεργασίες κυρίως με το εξωτερικό! 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα στον μήνα τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των φιλικών σχέσεων, των κοινωνικών επαφών και των ομοϊδεατών. Οι δεσμευμένοι θα έρθουν αρκετά πιο κοντά με το ταίρι τους, επιλύοντας πιθανά προβλήματα του παρελθόντος και θα καταφέρουν να ισορροπήσουν και να χαρούν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Είναι επίσης μια πολύ καλή χρονική συγκυρία να αναθερμάνετε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, με τα οποία πιθανόν να έχετε ψυχρανθεί το τελευταίο χρονικά διάστημα. Ωστόσο ο Άρης από τον 7ο οίκο σας ίσως να προκαλέσει σκάνδαλα μεταξύ φύλων ή συντρόφων. Για αυτό, προσοχή στις κινήσεις σας.

Με την διέλευση της Αφροδίτης θα έχετε μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή, πολλές νέες γνωριμίες, που όμως οι περισσότερες από αυτές δεν αναμένεται να εμβαθύνουν σε κάτι πιο ουσιαστικό, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Μέσα όμως από τον πολύ κόσμο που θα έρθετε σε επαφή και θα γνωρίσετε, ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Το κακό είναι ότι θα συμβεί πιθανότητα σε μια χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένετε καθόλου και ίσως να μην είστε καν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Από τις 3 Απριλίου ξεκάνει η διέλευση της Αφροδίτης, του κυβερνήτη του οίκου των χρημάτων του ζωδίου σας, μέσα από τον 10ο οίκο. Και επειδή σύντομα θα γυρίσει σε ανάδρομη κίνηση, η διέλευση αυτή θα διαρκέσει πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το κανονικό. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να οικοδομήσετε όσες περισσότερες επαγγελματικές επαφές μπορείτε και να έχετε ανοιχτό μυαλό για νέες συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Οι Άρης και Κρόνος βρίσκονται αυτή την περίοδο στον οίκο σας που έχει σχέση με την εργασίας και σας βοηθούν να αλλάξετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες σας ή να αναπροσαρμόσετε τα προγράμματα εργασίας σας. 

Από οικονομικής άποψης, ο μήνας θα έχει ενδιαφέρον, με τη διέλευση της Αφροδίτης. Εάν έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε καλή φήμη στην δουλειά σας, τα έσοδα σας μπορούν τώρα να βελτιωθούν. Ίσως δε να δεχτείτε την οικονομική στήριξη από τους γονείς σας.

Κατά τον Απρίλιο η Αφροδίτη διέρχεται μέσα από τον 10ο οίκο σας, αυτόν της επαγγελματικής επιτυχίας και της καριέρας. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν την ηρεμία του οικογενειακού τους περιβάλλοντος και της σχέσης τους, καθώς και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από το ταίρι τους. Δεν είναι δε καθόλου απίθανο να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού επαγγελματικά, ξεκινώντας μια επαγγελματική δραστηριότητα μαζί. 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας συνιστάται να μην περιμένουν πότε θα ενδιαφερθεί κάποιος για αυτούς, αλλά να κινηθούν οι ίδιοι, να δείξουν ενδιαφέρον και να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Είναι πολύ πιθανό η επαφή με ένα άτομο να σας γοητεύσει και να υπάρξει αμοιβαία έλξη. Λόγω των πλανητικών διελεύσεων, είναι αυξημένες οι πιθανότητες το άτομο αυτό να προέρχεται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να πρόκειται για ένα νέο συνεργάτη, για ένα νέο συνάδελφο ή για κάποιο πρόσωπο που μέχρι στιγμής δεν είχατε την δυνατότητα να έχετε πραγματική επαφή μαζί του.


GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η παρουσία Άρη και Κρόνου στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) εκτοξεύει την δημιουργικότητα σας και σας επιτρέπει μια πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση των ταλέντων και ικανοτήτων σας, κατακτώντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί ευνοούνται και η συνδυασμένη δράση μπορεί να σας απογειώσει επαγγελματικά! Τοποθετήστε ιδέες και πόρους από κοινού και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να σας εκπλήξει με την ευνοϊκή τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Η σύνοδος ακριβείας Δία-Πλούτωνα ανοίγει ένα νέο κύκλο επαγγελματικής ζωής για σας, επιτρέποντας σας να κατακτήσετε καταξίωση αλλά και υλική ασφάλεια στο μέλλον. 

Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι άσχημος, καθώς αναμένονται αυξημένες ροές χρημάτων, κυρίως από το εξωτερικό ή από πληρωμές από συμβάσεις που υλοποιούνται. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα από διάφορες πηγές ταυτόχρονα!

Στις αρχές Απριλίου η Αφροδίτη μετακινείται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των ταξιδιών, της εξερεύνησης και της ανώτατης εκπαίδευσης. Για τους δεσμευμένους, ο μήνας προσφέρεται για επικοινωνία με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα εξομαλύνετε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας συμβίωση. Σ αυτό σας βοηθάει και ο Άρης, που θα βρίσκεται το μήνα αυτό στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας και του έρωτα!

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν μια πολύ σημαντική ευκαιρία αυτό το μήνα να αλλάξουν ριζικά την προσωπική τους ζωή! Ένα έντονο συναίσθημα που θα βιώσετε να γεννιέται θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι. Οι ορίζοντες σας διευρύνονται και η προσωπική σας ανάπτυξη είναι δεδομένη. Το πρόσωπο που θα προκαλέσει αυτή τη ριζική αλλαγή στάσης απέναντι στην ζωή υπάρχει η πιθανότητα να είναι ένα άτομο που κατέχει αξιώματα, μια θέση ευθύνης, να είναι δημοφιλές ή ακόμη και διάσημο. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ίσως να προέρχεται από διαφορετική χώρα, να έχει διαφορετική κουλτούρα ή να έχει διαφορετικό θρήσκευμα. Μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και την συνομιλία μαζί του, θα γοητευθείτε και θα ξεκινήσετε αργότερα μια συναισθηματική σχέση.


GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα συμβαίνει στον 5ο οίκο σας (δημιουργικότητα, έρωτα και παιδιά) και σας βοηθά μέσα από την δημιουργικότητα σας να ξεχωρίσετε από την μάζα και ενδεχομένως να επαναδιαπραγματευθείτε τις συνθήκες εργασίας και αμοιβής σας με τον εργοδότη σας. Διαπραγματευτείτε τώρα με επιτυχία καινούργιες συνεργασίες, συμφωνίες και συμβάσεις, καθώς η αυτοπεποίθηση σας είναι τονισμένη. Από την άλλη, περνάει στον 7ο ηλιακό σας οίκο ο Ήλιος στις 19 Απριλίου και τον ακολουθεί ο Ερμής στις 27, για να συναντήσουν από κοινού τον Ουρανό! Η συνάντηση αυτή θα φέρει απρόβλεπτες και ασυνήθιστες συνεργασίες, που μπορούν όμως να σας απογειώσουν επαγγελματικά!  Εάν δεν είστε ευχαριστημένη με την πορεία της καριέρας σας, τώρα μπορείτε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές, καθώς οι Άρης και Κρόνος από τον 4ο οίκο σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που θα απογειωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας είναι πολύ καλός, με την μόνη διαφορά ότι θα έχετε μια ροπή στη σπατάλη. Εάν δεν φροντίσετε να τη τιθασεύσετε, τότε σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα ρευστότητας μέχρι το τέλος του μήνα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο, ότι ο μήνας είναι ευνοϊκός για συγκέντρωση κεφαλαίων και κάποιοι μεταξύ σας ίσως γίνουν αποδέκτες μιας κληρονομιάς.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 8ο οίκο σας, που αφορά το σεξ, τα πάθη, τις επιθυμίες μας αλλά και το βαθύτερο συναίσθημα. Η πλανητική αυτή διέλευση θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε κάποια πιθανά προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, διασκεδάστε και επικοινωνήστε, ξαναχτίζοντας τις γέφυρες επικοινωνίας, που με τον καιρό έχουν κοπεί.

Όσο για τους αδέσμευτους, εάν το ερωτικό σας ενδιαφέρον για ένα άτομο βρίσκεται σε πλατωνικό στάδιο, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσει σε πιο «διαδραστικό» στάδιο. Έχετε την δυνατότητα αυτή την χρονική περίοδο να κάνετε εύκολα γνωριμίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι με την Αφροδίτη στο σημείο αυτό του ωροσκοπίου σας, συνήθως δεν είστε επιλεκτικοί στις επαφές σας. Με κίνδυνο να προσελκύσετε ανέντιμα άτομα, που θα σας εκμεταλλευτούν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά.


GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η τάση του μήνα είναι να πάρετε τα πράγματα λίγο πιο ελαφρά και να αφεθείτε ελεύθεροι να αντιδράσετε αυθόρμητα. Αυτό όμως εάν μπορεί να είναι αποτελεσματικό στο περιβάλλον εργασίας σας. Εάν όχι, αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικότατα προβλήματα μέχρι το τέλος του μήνα από προϊσταμένους ή εργοδότες. Μετά τις 19 του μήνα που ο Ήλιος περνάει στον μέσα από τον οίκο της εργασίας σας, αρχίζετε να είστε αρκετά πιο υπεύθυνοι και κινητοποιημένοι. Τον ακολουθεί ο Ερμής στα τέλη του μήνα και συνατούν από κοινού τον Ουρανό. Με την όψη αυτή θα μπορούσατε να εφαρμόσετε κάποιες έξυπνες ιδέες στην δουλειά σας ή να παρουσιάσετε κάποιες καινούργιες ιδέες στους προϊσταμένους σας.  

Όσο αφορά τα οικονομικά σας, θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι θα εμφανίζονται από το πουθενά λεφτά στο πορτοφόλι σας, αλλά θα εξαφανίζονται το ίδιο μυστηριωδώς. Για αυτό καλά θα κάνετε να προσέξετε τις δαπάνες σας.   

 Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα διέρχεται τον Απρίλιο από τον 7ο οίκο σας, που αντιπροσωπεύει τον γάμο, τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, φιλικές και συναισθηματικές, καθώς και τους συνεταιρισμούς. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση. Και με την Αφροδίτη στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας, ένας γάμος έχει την εύνοια της σταθερότητας και μακροβιότητας.

Όσο για τους ελεύθερους, θα έχετε μια απίστευτη ευκολία να πραγματοποιήσετε νέες επαφές και γνωριμίες! Και ναι μεν οι γνωριμίες σας θα είναι πολλές, αλλά δεν θα ξεπεράσουν το επίπεδο της απλής και επιφανειακής επικοινωνίας. Στην πλειοψηφία τους αναμένεται να είναι άσκοπες και ανούσιες, κάτι που όμως θα σας επιβαρύνει στο τέλος ψυχικά, και ίσως ακόμη και οικονομικά, προκαλώντας υλικές απώλειες λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων της κατάστασης. 


GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της καριέρας σας, βρίσκεται στον 6ο οίκο σας υπηρεσίες, υγεία και εργασία), και αναγεννά την όρεξη και την αγάπη σας για την δουλειά σας. Με το πέρασμα αυτό ίσως να σκεφτείτε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που θα σας προσφέρουν υλική και συναισθηματική ικανοποίηση στο άμεσο μέλλον. Κάποιοι μεταξύ σας μπορούν να εδραιώσουν τώρα την επαγγελματική τους φήμη, ενώ κάποιο άλλοι να επενδύσουν σε απόκτηση νέων γνώσεων ή δεξιοτήτων προς όφελος της μελλοντικής τους εξέλιξης.
  
Ο Άρης που ξεκίνησε τη διέλευση του στις 31.3 μέσα από τον οίκο της εργασίας σας, μπορεί να φέρει την οικονομική στήριξη από την οικογένεια σας. Από την άλλη ο Κρόνος θα σας δώσει κάποια σημαντικά μαθήματα που αφορά την διαχείριση σας και τον ρεαλισμό που θα πρέπει να διέπει τις κινήσεις σας σχετικά με τα χρήματα. Μεταξύ 25 και 27 του μήνα μπορεί να έχετε κάποιο έκτακτο έσοδο από μια κερδοσκοπική σας επένδυση ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε κεφάλαια, με τα οποία να εξοφλήσετε χρέη σας.  

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την υγεία και την εργασία σας, ο μήνας δεν υπόσχεται πολλά από άποψη ρομάντζο και φλερτ. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα απορροφηθούν από τις ευθύνες της σχέσης και του σπιτιού, ίσως δε να κληθούν να αντιμετωπίσουν και κάποιες κρίσεις που αφορούν τους ή αυτή του συντρόφου τους. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο και να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές κα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, εάν δεν θέλετε να διαπληκτίζεστε με το ταίρι σας για το παραμικρό.

Όσο για τους αδέσμευτους, μπορεί η παρούσα θέση της Αφροδίτης να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι και ένας τελείως άγονος μήνας. Ένα ρομάντζο θα μπορούσε να γεννηθεί στο γραφείο, στην δουλειά ή μέσα από επιχειρηματική επαφή. Αυτό θα σας δώσει τροφή, να ξεχαστείτε λίγο από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. 


GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Στις 4 Απριλίου, με την σύνοδο ακριβείας των Δία-Πλούτωνα, ανοίγει ένας νέος κύκλος επαγγελματικών δραστηριοτήτων για τους Υδροχόους, καθώς ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης της καριέρας σας. Ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για μια επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη, ενδεχομένως όμως και να βγάλετε από τα ντουλάπια ένα παλιό επαγγελματικό σας σχέδιο και να προσπαθήσετε να το θέσετε σε εφαρμογή. Συνιστάται να επενδύσετε σε κάθε περίπτωση στην νέα τεχνολογία και στο διαδίκτυο, καθώς από εκεί θα έρθει η μεγάλη σας πρόοδος. Σημαντικά κέρδη μπορείτε επίσης να αποκομίσετε από ομαδικές επαγγελματικές δραστηριότητες. Βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο της ζωής σας, και έργα και δραστηριότητες που αναλαμβάνετε αυτή τη χρονική στιγμή θα σας αποδώσουν τα μέγιστα στο μέλλον.    

Στον οικονομικό τομέα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, με τα έσοδα σας να είναι αυξημένα και σταθερά. Παρόλα αυτά προσπαθήστε ένα έχετε τον έλεγχο των εξόδων σας, γιατί ο κίνδυνος να ξεφύγετε είναι μεγάλος. Επιπλέον, εάν έχετε χρέη, συνιστάται να τους δώσετε προτεραιότητα.

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσωπικής σας ζωής κατά τον Απρίλιο, με την Αφροδίτη να περνάει μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στο ταίρι σας, ενώ συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας για την αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής. Μια συζήτηση με το ταίρι σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο ζωντανή και παθιασμένη ερωτική σχέση.

Η αδέσμευτοι δε, θα φαντάζουν ιδιαίτερα γοητευτικοί στα μάτια των γύρω τους, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές. Είναι ο μήνας που θα ανάγετε το φλερτ σε ολυμπιακό άθλημα και οι όποιες κατακτήσεις σας δεν θα έχουν διάρκεια, καθώς το μάτι σας θα είναι στραμμένο στο δρόμο και στο τι κυκλοφορεί εκεί έξω. Με την παρούσα θέση της Αφροδίτης έχετε πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, αλλά και εξ ίσου καλές πιθανότητες υπάρχουν να το προσπεράσετε, καθώς δεν θα έχετε διάθεση να αφιερώσετε χρόνο για να γνωρίσετε σε βάθος το άτομο που επικοινωνείτε προς στιγμή.


GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική περίοδο, καθώς η σύνοδος ακριβείας Δία-Πλούτωνα αναμένεται να φέρει ανάπτυξη, εδραίωση της καριέρας σας και κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωση. Οι στόχοι σας γίνονται τώρα πολύ πιο τολμηροί και μπορούν να υλοποιηθούν σε την συνδρομή φίλων ή μέσω ομαδικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Δεν αποκλείεται να έχετε νέες προτάσεις συνεργασίας, προτάσεις από το εξωτερικό που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Για να συμβούν όμως όλα αυτά τα θαυμαστά, θα πρέπει να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που επικρατούν στην δουλειά σας. Την τελευταία βδομάδα του Απριλίου προσέξτε να νεύρα και τη συμπεριφορά σας, καθώς οι πλανητικές όψεις φέρνουν εριστική διάθεση.

Στις 11 Απριλίου περνάει και ο Ερμής στον 2ο οίκο σας, δίνοντας σας κάποιες πρωτότυπες ιδέες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Φίλοι ή συγγενείς μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια δεύτερη εργασία, ενώ οι τομείς που σας ευνοούν το διάστημα αυτό έχουν σχέση κυρίως με πνευματικές δραστηριότητες, όπως μεταξύ άλλων οι συγγραφή κειμένων ή βιβλίων, η παροχή διαλέξεων ή η οργάνωση σεμιναρίων. Εάν έχετε κάποιο χρέος που θα απασχολεί, συγγενικά σας πρόσωπα μπορούν να σας διευκολύνουν οικονομικά, ώστε να ανασάνετε.

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον Απρίλιο από το 4ο ηλιακό σας σπίτι (οικογένεια, ρίζες και καταβολές, σπίτι), που είναι μια πολύ καλή διέλευση, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας εστίας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε αρκετά με την βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων του σπιτιού σας, κάνοντας κάποιες μετατροπές ή αλλάζοντας τη διακόσμηση για να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές αυτές. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, γιατί θα σας πιάσει η χαρά και θα είστε ασυγκράτητοι. Για όσους από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ο μήνας αυτός ευνοεί την απόφαση για την επισημοποίηση της σχέσης σας ή για μια συγκατοίκηση.

Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας δεν προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, μπορεί όμως ένας συγγενής σας μεγαλύτερης ηλικίας να προσφερθεί να σας γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, εν είδη προξενιού, και να αποφασίσετε να του δώσετε μια ευκαιρία.

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου