Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Gay ζωδιακός - αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2020 !




GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Με Κρόνο και Δία στο 11ο  και 10ο  οίκο του ωροσκοπίου σας αντίστοιχα να γυρνάνε ανάδρομοι στα μέσα του μήνα, είναι καιρός να επανεξετάσετε τις μακροχρόνιες στρατηγικές σας. Και εάν δεν το κάνετε από μόνοι σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαναγκαστείτε εκ των καταστάσεων. Αλλάξετε τις προτεραιότητες σας, αναλογιστείτε για την μελλοντική σας πορεία, αλλά οι πλανητικές διελεύσεις δεν ευνοούν νέα ξεκινήματα την περίοδο αυτή. Με τον Άρη να περνάει στον 12ο οίκο σας στις 13 του μήνα ίσως να έχετε αρκετές στιγμές μελαγχολίας, αλλά από την άλλη θα έχετε έντονη διαίσθηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους να κερδίσετε χρήματα. Και η Αφροδίτη περνάει σε ανάδρομη πορεία μέσα στον μήνα, και μάλιστα με τις όψεις τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μεταξύ 1-8 Μαΐου και 26-23 του μήνα, είστε ευάλωτοι σε εξαπατήσεις!  

Στον οικονομικό τομέα το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να πιέσει την τσέπη σας. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις χρημάτων που σας χρωστούν, ίσως όμως να αντιμετωπίσετε έκτακτες δαπάνες. Χρειάζεται όσο καλύτερη διαχείριση μπορείτε, για να τα βγάλετε πέρα αξιοπρεπώς.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι και η πιο αρμονική για την ζωή των δεσμευμένων, καθώς θα χαρακτηρίζεται από ήρεμη ατμόσφαιρα και απόλυτη σύμπνοια απόψεων. Μετά τις 13 του μήνα που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στον 3ο οίκο σας (επικοινωνία και μάθηση), το μήνυμα είναι ένα και σαφές: Ακούστε τον σύντροφό σας! Έχετε πολλά να μάθετε από το ταίρι σας και για μια φορά στη ζωή σας, δώστε σημασία σ αυτά που σας λέει!

Εάν είστε αδέσμευτοι και ενδιαφέρεστε να προσεγγίσετε ένα άτομο ερωτικά, κάντε το στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα! Μετά την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, μην ξεκινήσετε τίποτε καινούργιο, όσο και αν θεωρείτε ότι η γνωριμία είναι μοναδική. Ειδικά τις μέρες μεταξύ 16 και 23 Μαΐου με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, οι γνωριμίες που ενδεχομένως να προκύψουν θα είναι απατηλές και θα φέρουν πολύ μεγάλη απογοήτευση να ψυχικό πόνο, όταν τελειώσει η επιρροή της όψης και συνέλθετε.

GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Κρόνος περνάει σε ανάδρομη κίνηση στις 11 του μήνα, με αποτέλεσμα να φέρνει περιορισμούς και εμπόδια στην καριέρα σας. Ίσως αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή να κάνετε μια ευρεία αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων σας. Αν και ανάδρομος, ο Κρόνος σχηματίζει ευνοϊκές για το ζώδιο σας όψεις, φέρνοντας λύσεις μέσα από ρεαλιστικές προσπάθειες. Ο Ουρανός που διέρχεται από το ζώδιο σας θα φέρει στο πλευρό σας φίλους που θα σας συνδράμουν σε σημαντικό βαθμό.

Και με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, ανάδρομη μετά τα μέσα του μήνα, θα υπάρξει κάποια δυσκολία στον οικονομικό τομέα. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στο να κερδίσετε χρήματα και ενδεχομένως να πρέπει να ζητήσετε την στήριξη συγγενών ή να γραφτείτε στο ταμείο ανεργίας. Με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 14 Μαΐου, η υλική στήριξη δεν θα έρθει εύκολα. Θα πρέπει να μειώσετε τα έξοδα σας, να επανεξετάσετε τις στρατηγικές σας όσον αφορά τα υλικά σας αγαθά και αποκτήματα και να προετοιμαστείτε ψυχικά για μια παρατεταμένη περίοδο χαμηλών εισοδημάτων.      

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των ερωτικών σας υποθέσεων, θα βρίσκεται μέχρι τις 11 του μήνα στο ζώδιο σας, δίνοντας σας δύναμη  αποπλάνησης και ακτινοβολία. Ακολούθως περνάει στους Διδύμους, ενώ στις 28 Μαΐου εισέρχεται στον Καρκίνο. Εκ των πραγμάτων ο μήνας θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με ποικιλία γεγονότων και εναλλαγή καταστάσεων. Για τους δεσμευμένου η εναλλαγή αυτή μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα στην σχέση τους. Μετά τις 13 Μαΐου που η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μπορεί να αισθανθείτε ανασφάλειες ή να αισθανθείτε μπερδεμένοι ως προς το ταίρι σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σας το διάστημα αυτό, γιατί τα φαινόμενα θα απατούν και θα κάνετε σημαντικά λάθη.     

Ως προς του αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες. Μια γνωριμία δε προς τα τέλη του μήνα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σας ζωή και να αλλάξει την πορεία της ζωής σας! 

GAY ΔΙΔΥΜΟΙ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη του σπιτιού της εργασίας σας, ήδη ανάδρομο και τον Δία, κυβερνήτη της σταδιοδρομίας σας, να γυρίζει και αυτός σε ανάδρομη κίνηση μέσα στον μήνα, είναι μοναδική ευκαιρία να κάνετε μια επαναξιολόγηση των δεξιοτήτων σας ή μια αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων σας. Εάν αναζητάτε την περίοδο αυτή δουλειά, έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να βρείτε σε έναν παλιό σας εργοδότη, παρά σε κάποιον καινούργιο. Προσοχή χρειάζεται μεταξύ 22 και 23 Μαΐου που ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει δύσκολες όψεις με το Ποσειδώνα. Τις μέρες αυτές μπορείτε να παραπλανηθείτε πολύ εύκολα, καθώς η κρίση σας δεν θα λειτουργεί αποτελεσματικά. Προσέξετε επίσης τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους γύρω σας, γιατί κινδυνεύετε να γελοιοποιηθείτε. 

Ο μήνας αναμένεται να φέρει πολύ μεγάλη πίεση στα οικονομικά σας, καθώς ορισμένα χρέη σας θα γίνουν πιεστικά και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα χρειαζόταν. Η διαπραγμάτευση μισθών και αμοιβών είναι δύσκολη, και αν και θα ενθουσιαστείτε με τις συμφωνίες που μπορεί να κλείσετε, η πραγματικότητα όμως θα σας διαψεύσει. Γιαυτό κρατήσετε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σας.

Με την Αφροδίτη και τον Δία να περνούν σε ανάδρομη κίνηση στα μέσα περίπου του μήνα, θα είναι σαν να περνάτε σε μια περίοδο επανεκτίμησης της συναισθηματικής σας ζωής. θα επανεξετάσετε την σχέση σας και θα αναλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε και περιμένετε από τη σχέση και το ταίρι σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τα τέλη Ιουνίου και τις όψεις τετραγώνου που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο λανθασμένων επιλογών, εάν προχωρήσετε σε μια αναθεώρηση των όρων της σχέσης σας την περίοδο αυτή. Εάν η σχέση είναι καινούργια, ίσως να μην προχωρούν τα πράγματα όσο γρήγορα θα θέλατε και να απογοητευτείτε. Έχετε υπομονή.

Όσο για τους αδέσμευτους, μετά τα μέσα του μήνα ίσως να έχετε μια μικρή μελαγχολία και να αναπολείτε μια προηγούμενη σας σχέση. Ακόμη και αν κάνετε κινήσεις για επανασύνδεση, τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα φανταζόσαστε ή τα περιμένατε. Αποφύγετε δε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μετά τα μέσα του μήνα, γιατί σας περιμένουν μεγάλες απογοητεύσεις.     

GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Δίας, ο κυβερνήτης της εργασίας σας, γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 14 Μαΐου στον 7ο οίκο σας (συνεταιρισμοί και συνεργασίες). Την περίοδο που θα ακολουθήσει, συνιστάται να επανεξετάσετε με προσοχή τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς σας, τις συμβάσεις που σας δεσμεύσουν και τα άτομα που απασχολείτε στην επιχείρηση σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ορισμένοι συνεταιρισμοί ή συνεργασίες μπορεί να περάσουν σε μια φάση αναδιοργάνωσης μετά τα μέσα του μήνα, συνιστάται δε να είστε πολύ προσεκτικοί στις νέες συμβάσεις που θα κληθείτε να υπογράψετε. Επίσης μετά τις 14.5 ίσως προκύψουν δικαστικές διαφορές ή διαμάχες, που καλό θα ήταν να αποφύγετε ή να τις καθυστερήσετε όσο μπορείτε.

Ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος μετά τις 11.5 στο 8ο σπίτι σας (κοινοί πόροι, κληρονομικά, φόροι και δάνεια) με αποτέλεσμα να υπάρξει μια καθυστέρηση ή σημαντική μείωση των εισοδημάτων του συντρόφου σας που θα σας επηρεάσει, εάν έχετε κοινό ταμείο. Συνιστάται προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή μειωμένες εισροές από τυχόν κέρδη, προμήθειες, αποδόσεις περιουσιακών στοιχείων, κλπ

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον τομέα των σχέσεων, με την ανάδρομη πορεία του από τις 11 Μαΐου και μετά φέρνει αναθεωρήσεις στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων. Και καθώς είναι ανάδρομος και ο Πλούτωνας από τις 25.4, ο κυβερνήτης σας του τομέα της αγάπης, τα συναισθηματικά σας δεν θα προχωράνε με τον τρόπο που θα θέλατε. Εάν έχετε συνηθίσει να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε ασκώντας συναισθηματικό εκβιασμό, είναι καιρός να αναθεωρήσετε την στάση και την τακτική σας και να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές, εάν θέλετε να σώσετε τη σχέση. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα, μην βιαστείτε να χωρίσετε την περίοδο αυτή. Με υπομονή και προσπάθεια από κοινού μπορούν να βρεθούν λύσεις που να ικανοποιούν και τους δύο σας. 

Για αρκετούς αδέσμευτους του ζωδίου σας η περίοδος του Μαΐου θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα σας απασχολούν υπαρξιακής φύσης ζητήματα. Θα αμφιβάλετε για τους χειρισμούς σας σε μια παλαιότερη σχέση ή ενδεχομένως να επιστρέψετε στην τελευταία σας σχέση. Φροντίστε τουλάχιστον στην περίπτωση της επανασύνδεσης να μην κάνετε τα ίδια λάθη και αυτή τη φορά. 

GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Ο Μάιος δεν είναι ένας κακός μήνας για την καριέρα σας, γιατί η πρόοδος που θα σημειώνεται θα είναι αργή και θα πρέπει να αναμορφώσετε τα μακροχρόνια σχέδια σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωσης) ξεκινάει στις 13 Μαΐου την ανάδρομη κίνηση της στον 11ο οίκο σας, που συνεπάγεται μειωμένα έσοδα από την εξάσκηση του επαγγέλματος σας ή αργοπορημένες ροές χρημάτων. Αποφύγετε συζητήσεις επαγγελματικής φύσης και ανάπτυξη μελλοντικών σχεδίων μεταξύ 1-8.5 και 16-23.5, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια με αποτέλεσμα να κάνετε τραγικά λάθη.  

Ο μήνας προσφέρεται ωστόσο για κάποια θετική αντιμετώπιση ενός πιθανού σας χρέους, γι αυτό δεν πρέπει να χάσετε τις ελπίδες σας. Μεταξύ 22 και 23 Μαΐου, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνιστά να μην ονειρεύεστε θαυματουργές λύσεις για τα οικονομικά σας αδιέξοδα και επίσης να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας, ειδικά τις διαδικτυακές!

Στα συναισθηματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι αρκετά πιο αργές μέσα στον Μάιο, οπότε θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από την πλευρά σας. Ο Δίας, ο κυβερνήτης σας του 5ο οίκου (αγάπη, φλερτ, ρομαντισμός) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 14 Μαΐου στον 5ο οίκο σας, που σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και υπομονή με το ταίρι σας, για να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα. Επιπλέον, στις 11 Μαΐου γυρίζει ανάδρομος και ο Κρόνος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος). Εάν σας ενδιαφέρει η διατήρηση της σχέσης που έχετε, είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, όσο σοβαρά και αν είναι.   

Με τον Δία ανάδρομο και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλετε για κάτι καινούργιο στην ζωή σας την περίοδο αυτή, το πιο πιθανό είναι να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και απλά να περάσετε καλά, καθώς πολλοί από σας θεωρείτε ότι κανείς δεν αξίζει το κόπο και την προσπάθεια, εάν δεν είναι έτοιμος να υποκλιθεί στην μεγαλοσύνη σας… 

GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση στους Διδύμους και στον 10ο οίκο σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωση) μετά τις 13 Μαΐου, με αποτέλεσμα τα όποια κέρδη από τη δουλειά σας το διάστημα αυτό να είναι περισσότερο ηθικής παρά οικονομικής φύσης. Τα διαστήματα μεταξύ 1 και 8 Μαΐου, καθώς και 16 μέχρι 23 αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα έχετε μη ρεαλιστικές προτάσεις ή προσδοκίες. Μετά τις 11 του μήνα είναι και ο Κρόνος ανάδρομος στο οίκο της εργασίας σας, που προϊδεάζει για ένα διάστημα σκληρής δουλειάς. Στις 28 Μαΐου ίσως συναντήσετε ένα πρόσωπο ή να βιώσετε μια κατάσταση, που να αλλάξει την πορεία της καριέρας σας προς το καλύτερο! 

Τα έσοδα το μήνα αυτό δεν θα έρχονται με την ίδια ευκολία λόγω των ανάδρομων πλανητών. Αποφύγετε επίσης τις μεγάλες επενδύσεις, ενώ ερευνήστε εξονυχιστικά κάθε πιθανή πτυχή, όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν τα οικονομικά σας.

Η συναισθηματική σας ζωή απαιτεί αυτό το μήνα αρκετή δουλειά και προσπάθεια! Με τον Κρόνο ανάδρομο μετά τις 11 Μαΐου πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Τα βήματα που πρέπει ή θέλετε να κάνετε στην σχέση σας θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά, για να οδηγήσετε τη σχέση εκεί που επιθυμείτε. Στην πορεία θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια, αλλά θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε, εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση. Ο Ποσειδώνας διέρχεται από τον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και μπορεί να είναι αιτία για κάποιες απογοητεύσεις την περίοδο που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη (1-8.5 και 16-23.5) και τον Ερμή (22-23.5). Επιπλέον, ο Άρης εισέρχεται στον 7ο οίκο σας στις 14 Μαΐου, επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την ισορροπία της σχέσης σας.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, το φλερτ το διάστημα αυτό θα είναι κουραστικό, καθώς δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θα θέλατε στην ταχύτητα που θα επιθυμούσατε. Για άλλους όμως του ζωδίου σας, με την επιρροή όλων των ανάδρομων πλανητών, είναι μια περίοδος που θα λοξοκοιτάξετε προς το παρελθόν και μια παλιά σας σχέση και θα θελήσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί του. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην σας βγει όπως θα το περιμένατε…   

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Άρης εισέρχεται στις 13 Μαΐου στο σπίτι της εργασίας του ζωδίου σας, φέρνοντας ευκαιρίες να συμμετέχετε σε μια ομάδα εργασίας ή να κάνετε μια καινούργια συνεργασίας ή ένα συνεταιρισμό. Ίσως όμως και να απολαύσετε την στήριξη του συντρόφου σας, ώστε να καταστεί δυνατή η εκπλήρωση ενός επαγγελματικού σας ονείρου. Εάν αναζητάτε εργασία, προσοχή τα διαστήματα που η Αφροδίτη σχηματίζει όψεις τετραγώνου με το Ποσειδώνα (1-8.5 και 16-23.5), γιατί άλλα θα περιμένετε από τις συμφωνίες που θα κλείσετε και άλλα θα δείτε στο τέλος να υλοποιούνται.  

Στα οικονομικά σας επηρεάζεται το ζώδιο σας από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, που είναι ανάδρομος ήδη από τις 25 Απριλίου. Αυτό συνεπάγεται κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη μείωση των εισοδημάτων σας ή καθυστερήσεις στις εισπράξεις χρημάτων. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί θα κινδυνεύσετε να χάσετε πολλά περισσότερα.

Στον συναισθηματικό τομέα με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση από τις 11 και τις 13 Μαΐου και μετά, όσοι είστε σε μόνιμη σχέση θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα ρομαντικά σας ιδεώδη, να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να δείτε εάν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε επί της ουσίας στην σχέση σας. Το διάστημα που ακολουθεί χρειάζεται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή! Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβλήματα του παρελθόντος και να βασίσετε την σχέση σας σε νέα και πιο σταθερά θεμέλια. Και με τον Άρη να περνάει στις 13.5 στον οίκο της αγάπης του ωροσκοπίου σας, έχετε μια σημαντική ευκαιρία να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή! 

Για τους αδέσμευτους το πέρασμα του Άρη στον τομέα του ωροσκοπίου σας που ενεργοποιεί τον ερωτισμό σας, προσφέρει πολλές ευκαιρίες να κάνετε γνωστά τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή να ανακτήσετε την καρδιά ενός ατόμου που χάσατε πρόσφατα από την ζωή σας. Κάποια άλλοι μεταξύ σας δε ίσως να εκλυθούν από άτομα διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας, με την Αφροδίτη όμως σε ανάδρομη κίνηση, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Μέχρι τις 20 Μαΐου ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της καριέρα του ζωδίου σας, θα διέρχεται από τον 7ο οίκο (συνεταιρισμοί και συνεργασίες), για να περάσει μετά στον 8ο (κοινοί, πόροι, κεφάλαια και φόροι). Οι όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος καθ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι αρμονικές για το ζώδιο σας και στηρίζουν την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις και την σύναψη συμβάσεων. Οι συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για την μελλοντική επαγγελματική σας επιβίωση, οπότε μη χάνετε ευκαιρίες να σχηματίσετε συνεταιρισμούς ή να συμμετάσχετε σε ομαδικά έργα. Στις 13 Μαΐου περνάει ο Άρης στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, με συνέπεια να έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, αναδεικνύοντας το ταλέντο ή τις δεξιότητες σας, και να κατακτήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας ή να βρείτε μια καινούργια πηγή εισοδημάτων. 

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, με τον Κρόνο και τον Δία σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 11 και 14 του μήνα, θα πρέπει να περιμένετε κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις σας. Είναι όμως μια πολύ καλή περίοδος να επαναδιαπραγματευθείτε το μισθό σας ή μια σύμβαση που έχετε υπογράψει παλαιότερα, έχετε όμως υπόψη σας ότι μέχρι το φθινόπωρο τα εισοδήματα σας θα είναι μειωμένα, ότι και να κάνετε.

Στις αισθηματικές σας σχέσεις, η ανάδρομη Αφροδίτη προσφέρει από τις 13 του μήνα και μετά ευκαιρίες για επαναπροσέγγιση των συντρόφων και την αποκατάσταση μιας βαθύτερης επικοινωνίας στην σχέση. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη μπορεί να επανέλθει, αν και ζητήματα απιστίας του παρελθόντος ίσως να θολώσουν για λίγο καιρό το τοπίο. Είναι όμως μια μοναδική ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα για τα καλά.

Ως προς τους ελεύθερους, υπάρχει η πιθανότητα να επανέλθουν πρόσωπα του παρελθόντος στην ζωή σας, διεκδικώντας επανασύνδεση. Λόγω όμως των τετραγώνων που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα μέσα στο μήνα (1-8.5 και 16-23.5), δεν θα ήταν σοφό να ενδώσετε, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε ψυχικά άδικα. Τα τετράγωνα επίσης αυτά μπορεί να οδηγήσουν κάποιους από εσάς σε συναισθηματική εμπλοκή με άτομα ήδη δεσμευμένα. Γύρω στις 28 του μήνα υπάρχει έντονη η πιθανότητα, μια φιλική σχέση να πάρει μια ερωτική τροπή και να ανθίσει με τον καιρό μια ιστορία αγάπης που θα αλλάξει την αισθηματική σας ζωή.         
     
GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, βρίσκεται μετά τις 13 Μαΐου ανάδρομη στον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Και με δεδομένο ότι η ανάδρομη πορεία της θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου, θα έχετε αρκετό καιρό μπροστά σας να επανεκτιμήσετε τις συνεργασίες σας και τους πιθανούς συνεταιρισμούς, εάν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας ή εάν θα χρειαστεί να κάνετε στο μέλλον κάποιες αλλαγές για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα. Εάν αναζητάτε το διάστημα αυτό εργασία, δεν θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια της τύχης. Ξεχάστε την υπερηφάνεια σας και ζητήστε την βοήθεια του φιλικού ή κοινωνικού σας κύκλου, καθώς θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοήθεια τους. 

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις εισπράξεις χρημάτων, καθώς τόσο ο Κρόνος, όσο και ο κυβερνήτης σας Δίας θα είναι ανάδρομοι μετά τις 11 και τις 14 του Μάη αντίστοιχα. Είναι όμως μια εξαιρετική περίοδος να επανεξετάσετε την αποτελεσματικότητα της οικονομικής διαχείρισης σας και τα προσωπικά σας έξοδα.

Με την Αφροδίτη και τον Δία να ξεκινούν στις 13 και 14 του μήνα ανάδρομες πορείες στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τις σχέσεις και τον γάμο σας, υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια για όσους βρίσκονται σε μόνιμη σχέση: ή να καταστρέψετε τη σχέση σας από παρεξηγήσεις ή να αποσαφηνίσετε όλες τις γκρίζες ζώνες και να συμφιλιωθείτε. Μεταξύ 11 και 28 του μήνα διέρχεται ο Ερμής από τον 7ο οίκο σας και την περίοδο αυτή το ταίρι σας θα είναι σταθερό και ακλόνητο στις απόψεις και τις θέσεις του. Δείξετε διάθεση κατανόησης και συνεννόησης για να μην δημιουργήσετε καινούργια προβλήματα. Τα τετράγωνα όμως που θα σχηματίσουν τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Ερμής με το Ποσειδώνα μέσα στο μήνα θα φέρουν ανασφάλειες και μια σύγχυση ως προς το τι θέλετε από την σχέση σας.

Ο μήνας αυτός με τις πολλές και δύσκολες όψεις του δεν προσφέρεται για ρομαντισμό, ουσιαστικές γνωριμίες ή καινούργια αισθηματικά ξεκινήματα για τους αδέσμευτους. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Ερμή με τον Ποσειδώνα θα προσθέσουν σύγχυση στα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να μην είναι η ιδανική περίοδος να κάνετε κινήσεις ουσίας. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει μια γνωριμία στις μέρες γύρω από τις 28 του μήνα που μπορεί να φέρει στο μέλλον μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.      

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Παρά τα εμπόδια και τους περιορισμούς που υπάρχουν την περίοδο αυτή, ο Μάιος δεν είναι ένας κακός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της καριέρας σας, θα βρίσκεται μετά τις 13.5 σε ανάδρομη κίνησης στον οίκο τους εργασίας και της υγείας σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να απαιτείται πολύ πιο έντονη προσπάθεια από εσάς, για να καταφέρετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Χρειάζεται σταθερότητα, υπομονή και επιμονή, ομαδικό πνεύμα και νεωτεριστικές απόψεις για να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την δουλειά σας ή είστε άνεργοι, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε καριέρα ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επικερδή εργασία.

Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας ανάδρομο μετά τις 11.5 στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα από την εργασία, προσωπικοί πόροι και αξίες), τα οικονομικά σας αναμένεται να πληγούν το χρονικό διάστημα που ακολουθεί. Τα εισοδήματα σας από την επαγγελματική σας δραστηριότητα θα είναι μειωμένα, ωστόσο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αξιολογήσετε με νηφαλιότητα την διαχείριση σας, μειώνοντας τις δαπάνες σας.

Από αισθηματική άποψης, οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσετε ένα παθιασμένο ερωτικά μήνα! Θα αισθάνεστε ασφαλείς και απόλυτα ισορροπημένοι με τον σύντροφό σας δίπλα σας, θα εκτιμήσετε την αξία του, θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και θα τον εκπλήξετε ευχάριστα με δώρα. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση. Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία ίσως να θελήσετε να πειραματιστείτε ή να ανανεωθείτε ερωτικά.

Οι αδέσμευτοι θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα πρόσωπο που να ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες και στις συγκεκριμένες απαιτήσεις που έχετε για έναν σύντροφο. Με την Αφροδίτη ανάδρομη μετά τις 13 Μαΐου ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσουν να επιστρέψουν στην προηγούμενη τους σχέση, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα κάνετε σωστή επιλογή με την κίνηση σας αυτή, καθώς τα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θολώνουν την κρίση.   

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Επαγγελματικά θα έρχεται το μήνα αυτό η πρόοδος αργά! Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης της σταδιοδρομίας του ωροσκοπίου σας, είναι ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα ανάδρομος και τα πράγματα στον τομέα αυτό της ζωής σας θα κυλίσουν το διάστημα που ακολουθεί αργά. Ωστόσο η εποχή προσφέρεται για την επανεξέταση της πορείας της σταδιοδρομίας σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη δουλειά σας, εάν μπορεί η παρούσα απασχόληση σας να σας προσφέρει αυτό που έχετε ανάγκη, και αν όχι, τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε πορεία. Είναι μια δύσκολη και πολλές φορές οδυνηρή εσωτερική αναζήτηση, αλλά είναι αναγκαία να γίνει.
                                             
Οικονομικά, ο παραδοσιακός κυβερνήτης των χρημάτων σας, ο Άρης, περνάει στις 13.5 στον ένα από τους οίκους του ζωδίου σας που αφορά τα οικονομικά σας. Τα εισοδήματά σας, τουλάχιστον αυτό το μήνα είναι εξασφαλισμένα, και εάν ακόμη θεωρείτε ότι δεν είναι αρκετά από την κύρια δραστηριότητα σας, έχετε τις ευκαιρίες να εξασφαλίσετε κάποια επιπλέον χρήματα από άλλες πηγές. Επικερδείς θα αναδειχτούν οι συνεργασίες, καθώς και οι πρωτότυπες ιδέες, που μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις για μια επιχειρηματική εκμετάλλευση.  

Στην συναισθηματική σας ζωή, όσοι είστε σε μόνιμη σχέση, θα βιώσετε μια απίστευτη ηρεμία, ισορροπία και πληρότητα, που θα σας βοηθήσει να δεθείτε σε πολύ βαθύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας. Το γεγονός αυτό θα οφείλεται στην ενεργοποίηση από τον Ερμή μεταξύ 11 και 28 Μαΐου του οίκου της αγάπης, όπου θα περάσει στις 20.5 και ο Ήλιος. Το διάστημα αυτό είστε ανοιχτοί συναισθηματικά, εκφραστικοί και παιχνιδιάρηδες. Λόγω όμως της ανάδρομης Αφροδίτης μετά τις 13.5 ίσως να έχετε κάποιες αμφιβολίες και αβεβαιότητες για το ταίρι σας. Τα δε τετράγωνα που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρουν κάποια ψέματα στην επιφάνεια που θα έχουν σαν αποτέλεσμα πιθανές απογοητεύσεις.

Όσο για τους ελεύθερους, οι ανάδρομοι πλανήτες της περιόδου, και κυρίως ο Δίας, ίσως σας ωθήσουν να κάνετε την πρώτη κίνηση για την αποκατάσταση της επικοινωνίας σας με έναν πρώην, με σκοπό την επανασύνδεση σας. Ιδανική περίοδος για την αναζωπύρωση παλαιών ερώτων είναι η το διάστημα μεταξύ 16 και 18 Μαΐου! Μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο, εάν έχετε τέτοιες βλέψεις.   

GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Δίας, ο κυβερνήτης της καριέρας του ζωδίου σας, θα βρίσκεται από τις 14.5 και μετά σε ανάδρομη κίνηση στον 11ο οίκο σας, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια επιβράδυνση στην επαγγελματική σας δραστηριότητα ή ότι θα αποκομίσετε περιορισμένα οφέλη από την άσκηση του επαγγέλματος σας το διάστημα αυτό. Συνιστάται όμως να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επανεκτιμήσετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τυχόν συνεταιρισμούς, να αναθεωρήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία, τον ιστότοπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας ή τον τρόπο που διαφημίζεστε.

Μέσα στο Μάιο ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με ένα παλαιότερο δάνειο σας και να χρειαστεί να κάνετε μια ρύθμιση. Με τον Άρη όμως να στηρίζει τις προσπάθειες σας μετά τις 13.5, μπορείτε να βασιστείτε στις δυνάμεις σας για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας από άλλες πηγές. Μετά τις 23.5 δε ίσως να λάβετε ένα χρηματικό ποσό που δεν το περιμένατε ή να κερδίσετε χρήματα με ένα απροσδόκητο τρόπο με τη βοήθεια συγγενών ή φίλων.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για την αισθηματική ζωή των δεσμευμένων μέσα στον Μάιο. Με τον Ερμή να διέρχεται μέσα από τον 3ο οίκο σας μέχρι τις 11.5 και μετά να περνάει στον 4ο οίκο, έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας από καρδιάς! Υπάρχει το ενδεχόμενο το άλλο σας μισό να είναι πιο ευαίσθητο και ευάλωτο το διάστημα αυτό, οπότε να χρειάζεται την κατανόηση και την στήριξη σας. Με τον Άρη δε στο ζώδιο σας μετά τις 14 Μαΐου γίνεστε πιο σαγηνευτικοί και γοητευτικοί στα μάτια των άλλων και ιδίως του συντρόφου σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ανάγκη τον μήνα αυτό να κάνουν μια ουσιαστική γνωριμία ερωτικής-συναισθηματικής φύσης, με άτομο που να αισθάνονται ότι μπορούν να βασιστούν επάνω του. Χρειάζεται όμως προσοχή, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στις 14 Μαΐου, και οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα αυξάνουν τις πιθανότητες για παραπλανητικές σχέσεις ή σχέσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό συναισθηματικό αντίκτυπο σε βάθος χρόνου.     

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου