Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη και τον Φοίβο Χρυσοσπάθη !!!


 

Gay Κριός

 

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων σας, φιλικών ή συναισθηματικών, λόγω της διέλευσης του Ήλιου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μέσα στον τον 7ο οίκο σας, προϊδεάζοντας για προβλήματα επικοινωνίας με τα άτομα που έχετε γύρω σας. Με τον Ερμή να διέρχεται τον 8ο οίκο σας, και από τα μισά του μήνα να είναι ανάδρομος, η διαίσθηση σας είναι τονισμένη και συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Η θέση αυτή όμως του Ερμή μπορεί να κλονίσει ανεπανόρθωτα παλιές σχέσεις, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε άτομα από τη ζωή σας, επαγγελματικούς εταίρους, συνεργάτες ή φιλικά πρόσωπα.

Με την Αφροδίτη στον οίκο της εργασίας και της υγείας σας (6ος), για να καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας, όταν θα φτάσουν στα χέρια σας. Κάποιοι ίσως να έχουν μια ευχάριστη έκπληξη, με μια κληρονομιά που δεν την περιμένουν. 

Λόγω της θέσης του Ήλιου μέσα στον Οκτώβριο στο ωροσκόπιο σας, η σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, αποκτά σημαίνουσα βαρύτητα! Ζητήματα συνύπαρξης έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να διευθετηθούν, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε μερικά βήματα πίσω, για να μπορέσετε να βρεθείτε κάπου στη μέση. Σε σχέσεις που έχουν μακροχρόνια προβλήματα, μια κρίση την παρούσα χρονική στιγμή μπορεί να φέρει το οριστικό τέλος.

Οι αδέσμευτοι μεταξύ σας δεν θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν ιδιαίτερα με τα αισθηματικά τους τον Οκτώβριο, αυτό όμως δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι δεν θα έχουν προσωπική ζωή. Με τις ατέλειωτες ώρες που θα περνάτε στον χώρο της δουλειάς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανθίσει μια ερωτική σχέση με ένα συνεργάτη ή συνάδελφο σας. Προσοχή τουλάχιστον να μην είναι ήδη δεσμευμένος.

 

Gay Ταύρος

 

Ο τομέας της εργασίας και της υγείας σας είναι ενεργοποιημένος μέσα στον Οκτώβριο με την διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σας. Οι εποχές είναι δύσκολες και τελείως απρόβλεπτες, οπότε δεν μπορεί να ελπίζει κανείς σε θαύματα, αλλά το γεγονός και μόνο ότι παλεύετε με επιμονή και υπομονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους γύρω σας, συναδέλφους, συνεργάτες και προϊσταμένους. Ο Ερμής βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (γάμος, συνεργασίες, φιλίες) και μετά τα μέσα του μήνα γυρίζει ανάδρομος, οπότε ξεκινάει μια περίοδος εσωστρέφειας και δυσαρέσκειας με την καριέρα σας, ως προς την εξέλιξη της.

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχίες για τα οικονομικά σας, αντίθετα μάλιστα, για κάποιους από εσάς αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα λαχείο. Έργα της προηγούμενης περιόδου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και από άποψη εισοδημάτων, με αποτέλεσμα να έχετε μερικές έγνοιες λιγότερες.

 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας με τον Ερμή στον 7ο οίκο στρέφει την προσοχή σας στο ταίρι και την σχέση σας. Το πρώτο μισό του μήνα που είναι ορθόδρομος, όλα θα βαίνουν καλώς, με έντονη κοινωνική ζωή και αρκετή διασκέδαση. Όταν γυρίσει ανάδρομος, εάν υπάρχουν παλιά προβλήματα που προτιμήσατε να αγνοείτε, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν τριβές. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να τα επιλύσετε οριστικά για να ηρεμήσετε...

Οι αδέσμευτοι θα έχουν ένα εξαιρετικά κοινωνικό μήνα, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο (διασκέδαση, σεξ και παιδιά), με πολύ διασκέδαση, πολλές γνωριμίες και περιπέτειες. Δεν θα λείψει ωστόσο από το πίσω μέρος του μυαλού σας η διαρκής επιθυμία για έναν σταθερό σύντροφο και κάθε νέα γνωριμία σας θα την περνάτε από ακτινογραφία. Προσοχή όμως στην τάση που υπάρχει να εξιδανικεύετε τα άτομα, γιατί σας περιμένουν απογοητεύσεις στο μέλλον. Άλλωστε με τον Ερμή ανάδρομο μετά τα μέσα του μήνα, δεν μπορείτε να περιμένετε σταθερότητα και διάρκεια εάν ξεκινήσετε κάτι νέο τις μέρες αυτές.

 

 

Gay Δίδυμοι

 

 

Με τον Ήλιο να βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου στον 5ο οίκο σας (διασκέδαση, σεξ, παιδιά) το μυαλό σας μόνο στην δουλειά δεν θα είναι! Θα έχετε όμως έναν ανορθόδοξο τρόπο σκέψης και προσέγγισης των ζητημάτων που θα βοηθήσει αποτελεσματικά να βρεθούν λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σας προβληματίζουν. Ο Ερμή από τον 6ο  οίκο (εργασία και υγεία) θα είναι ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα. Η θέση του αυτή σώζει κάπως την κατάσταση, προσγειώνοντας σας στην πραγματικότητα. Εάν έχετε σκοπό να προσλάβετε προσωπικό στην επιχείρηση σας ή να αναζητήσετε συνεργάτες ή συνεταίρους, φροντίστε να ολοκληρώσετε τις επαφές το πρώτο μισό του μήνα. Εάν αναζητάτε δουλειά, θα υπάρξουν ευκαιρίες μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη.

Από οικονομικής άποψης δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα από πλευράς εισοδημάτων. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή είναι τα έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν, γιατί όπως θα βγάζετε τα χρήματα, έτσι και θα φεύγουν. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως σκεφτούν την λύση της δεύτερης δουλειάς για να καλύψουν με μεγαλύτερη άνεση τα έκτακτα έξοδα.

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον 4ο οίκο (γονική εστία και οικία) και θα σας ωθήσει να περάσετε μέσα στον μήνα περισσότερες ώρες στο σπίτι με το ταίρι σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρμονική και ήρεμη, προσοχή μόνο στο δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή ανάδρομο, να αποφύγετε τις προστριβές και παρανοήσεις. Ίσως μέσα στον Οκτώβριο να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στη σχέση σας, εάν είναι ήδη δοκιμασμένη στο χρόνο και αισθάνεστε ασφαλείς.

Οι αδέσμευτοι του ζώδιο σας επιθυμούν συντροφικότητα, έχουν ανάγκη από σεξουαλική εκτόνωση, τους ελκύει όμως και το σπίτι τους, οπότε δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν κόσμο. Ακόμη όμως και να γνωρίσουν κάποια άτομα, δε θα μπορούν να τους προσφέρουν αυτά που έχουν ανάγκη την περίοδο αυτή της ζωής τους. Απλά δεν είναι ο μήνας σας αυτός...

 

Gay Καρκίνος

 

Ο Ήλιος είναι κατά το μεγαλύτερο τμήμα του Οκτωβρίου στον 4ο οίκο σας (γονική εστία και κατοικία), μια θέση που δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγάλο αγώνα και να έχετε τεράστια υπομονή για να καταφέρετε να κάνετε βήματα προόδου ή να ολοκληρώσετε όσα σχεδιάζετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή προϊσταμένους και θα χρειαστεί να αναπτύξετε τις διπλωματικές σας ικανότητες για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας. Εάν αναζητάτε την τύχη σας σε μια άλλη επιχείρηση και ετοιμάζεστε να μεταπηδήσετε, η κατάσταση που θα αντιμετωπίσετε και στο νέο περιβάλλον θα είναι παραπλήσια με αυτή που θα αφήσετε πίσω σας. Ο Ερμής στον 5ο οίκο μπορεί να σας ωθήσει σε πιο πνευματικές ασχολίες και ενδιαφέροντα και να σας δώσει ιδέες για το πως να αξιοποιήσετε μια απασχόληση σας σε επικερδή επιχείρηση.

Οικονομικά δεν αναμένονται μεταβολές άξιες λόγου. Επαγγελματικές δραστηριότητες με συγγενικά πρόσωπα μπορούν να σας προσφέρουν ένα πολύ καλό εισόδημα, ακόμη και αν η προοπτική συνεργασίας δεν σας ενθουσιάζει καθόλου.

 

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) θα φέρει εξομάλυνση και σύσφιξη των σχέσεων σας με συγγενείς. Οι δεσμευμένοι θα έχουν ομαλές σχέσεις με το ταίρι τους, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα. Μετά γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και υπάρχουν πιθανότητες για ασυνεννοησία, έριδες και προστριβές. Και με φιλικά σας πρόσωπα ίσως να έρθετε σε σύγκρουση, λόγω των δυσάρεστων σχολίων τους για το ταίρι σας!

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσα στον μήνα, καθώς η Αφροδίτη ευνοεί την επικοινωνία και την διασκέδαση. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο μετά τα μέσα του Οκτώβρη, δεν είναι σίγουρο ότι θα μακροημερεύσει μια σχέση που θα ξεκινήσει την περίοδο αυτή.

 

Gay Λέων

 

Ο Ήλιος μετακινείται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, συγγενείς και αδέλφια), ενώ ο Ερμής περνάει στον 4ο (γονική εστία και κατοικία), γυρίζοντας ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα. Τον Οκτώβρη θα δείξετε δείγματα εγωιστικής συμπεριφοράς και θα επιδιώξετε να αποδείξετε την ανωτερότητα και την αποτελεσματικότητα σας για να αποσπάσετε τα εύσημα των συναδέλφων ή προϊσταμένων. Θα είναι όμως ένας μάταιος αγώνας, γιατί μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα καταφέρετε. Μείνετε μακριά από έριδες και συγκρούσεις, ίσως δε να χρειαστεί να διαδραματίσετε τον ρόλο του ειρηνοποιού σε πιθανές συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο.

Οικονομικά ο μήνας θα είναι ικανοποιητικός! Τα χρήματα θα βρίσκουν τον δρόμο τους για το πορτοφόλι σας, θα προέρχονται από διάφορες πηγές και η τύχη σας θα είναι μεγάλη, τουλάχιστον για κάποιους από εσάς, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια ή στο χρηματιστήριο. Τα ποσά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι υπολογίσιμα!

Η Αφροδίτη από τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά) σας κάνει πιο τρυφερούς και εκδηλωτικούς με το ταίρι σας. Αυξάνει τον αισθησιασμό και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να αναζωογονηθεί. Τα συναισθήματά σας ωστόσο τα κρατάτε υπό έλεγχο, αν και η εικόνα που παρουσιάζετε στον σύντροφό σας δείχνει το εντελώς αντίθετο. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις μετά τα μέσα Οκτώβρη να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο!

 

Για τους αδέσμευτους δεν είναι ο κατάλληλος μήνας να αναζητήσετε τον έρωτα της ζωής σας, κυρίως γιατί η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε πιο πεζά και υλικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με τον Ερμή μετά τα μέσα του Οκτώβρη σε ανάδρομη πορεία, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για μια μακροχρόνια σχέση. Εάν παρ όλα αυτά σας χαμογελάσει η τύχη, εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα από κάθε πιθανή οπτική, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Τουλάχιστον να είστε σίγουροι ότι κάνατε σωστή επιλογή συντρόφου.

 

Gay Παρθένος

 

Ο Ήλιος περνάει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 2ο οίκο σας (μετρητά και ακίνητα), δίνοντας σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από μια καλύτερη θέση εργασίας! Ίσως να μπορέσετε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και έχετε έτοιμα σχέδια και επιχειρηματικά πλάνα. Εάν σκοπεύετε ωστόσο να κάνετε τέτοιου είδους αλλαγές στα επαγγελματικά σας, καλό θα ήταν να τις έχετε ολοκληρώσει πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος! Με τον πλανήτης της επικοινωνίας και του εμπορίου στον 3ο οίκο σας (επικοινωνία, πληροφορίες, συγγενείς και αδέλφια) γίνεστε το διάστημα αυτό καχύποπτοι. Σας κινεί το ενδιαφέρον όμως παράλληλα οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό, που μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες ιδέες που θα υλοποιηθούν σε πιο ευνοϊκό χρονικό διάστημα.

 

Τα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να σας προβληματίζουν καθόλου, καθώς η αμοιβή για την εργασία σας θα είναι αξιοπρεπής και ικανή να καλύψει τις υποχρεώσεις σας. Σε περίπτωση έκτακτων δαπανών, θα καταφέρετε να τα φέρετε βόλτα χωρίς καμία δυσκολία.

Η Αφροδίτη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 1ο οίκο σας, αυτόν της προσωπικότητα σας! Θα πρέπει να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας και να βάλετε την λογική μπροστά, για να ισορροπήσετε την σχέση σας. Η όψη αυτή δεν προσφέρεται για ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές, αλλά για πρακτικά ζητήματα συνύπαρξης. Είναι η στιγμή που πιθανά θα σκεφτείτε ότι έφτασε η εποχή να κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα στην σχέση σας.

Όσο για τους αδέσμευτους, η θέση αυτή της Αφροδίτης σας κάνει εξαιρετικά προσεκτικούς στην επιλογή συντρόφων. Η λογική είναι αυτή που κυριαρχεί και εξετάζετε κάθε υποψήφιο σύντροφο από όλες τις πλευρές. Με τον Ερμή μετά τα μέσα του μήνα ανάδρομο, κάθε νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει το διάστημα αυτό είναι λίγο-πολύ καταδικασμένη, εκτός και εάν έχετε ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη σας.

 

Gay Ζυγός

 

Ο Ήλιος θα περάσει στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σε σας και την προσωπικότητα σας, και είναι η περίοδος του χρόνου που θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Μπορείτε να μοιραστείτε με τους προϊσταμένους ή τα αφεντικά σας τους προβληματισμούς σας που αφορούν την δουλειά και να εισακουστείτε. Εάν νομίζετε ότι αδικείστε μισθολογικά, διεκδικήστε καλύτερες απολαβές. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 2ο οίκο σας (μετρητά, ακίνητα) και γυρίζει ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα, ανοίγοντας τον δρόμο για επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι τα μισά όμως του μήνα.

Οικονομικά το πρώτο μισό του Οκτώβρη θα είναι πολύ καλό, αν και θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ευκαιρίες που θα εκμεταλλευτείτε. Μετά τα μέσα ωστόσο χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση σας! Περιορίστε τις δαπάνες, πριν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να ξεμείνετε από μετρητά. Αποφύγετε επίσης να δανειστείτε χρήματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα επιστρέψετε εύκολα.

Στις αρχές Οκτωβρίου η Αφροδίτη μετακινείται στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες και περιορισμοί) και κυριαρχούν τα φοβικά σύνδρομα στο μυαλό σας. Οι αποφάσεις σε ζητήματα αισθηματικής φύσης λαμβάνονται το διάστημα αυτό με το μυαλό και την λογική, και όχι με γνώμονα το συναίσθημα, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με αμφιβολίες, εάν είστε αρκετοί για τον σύντροφό σας, εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε σ αυτό που έχει ανάγκη. Με τον τρόπο αυτό θα σαμποτάρετε οι ίδιοι την σχέση σας.

Η θέση αυτή της Αφροδίτης συνδέεται συνήθως με την επανεμφάνιση παλαιών συντρόφων στην ζωή μας, και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να έχουν ένα τέτοιο πισωγύρισμα. Είναι συνήθως σχέσεις που μας έχουν πληγώσει και μας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν και γι αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή και σκέψη, πριν κάνετε βήματα επανασύνδεσης, για να μην βιώσετε μια από τα ίδια.

 

Gay Σκορπιός

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες και περιορισμοί) και καλείστε να βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να ιεραρχήσετε προτεραιότητες. Ότι δεν «βγαίνει», μην το πιέζετε, γιατί ίσως δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνει. Όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα θέση εργασίας, ίσως να δοκιμάσετε τον μήνα αυτό να μετακινηθείτε, οι απολαβές όμως δεν προβλέπεται να είναι το ίδιο καλές. Ο Ερμής από τον 1ο οίκο (προσωπικότητα!) και από τα μέσα του μήνα ανάδρομος, σας καλεί να μελετήσετε και να καλύψετε τα κενά ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο σας.

Οικονομικά δεν θα είστε άσχημα μέσα στον Οκτώβριο και έρχονται έσοδα από τρίτους, όπως είναι για παράδειγμα μια επαγγελματική δραστηριότητα από κοινού με κάποια άτομα ή από πρόσθετο εισόδημα του συντρόφου σας που θα μπει στον κοινό κουμπαρά, εάν ζείτε μαζί.

Η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο (ομοϊδεάτες, φίλοι, κοινωνική ζωή) είναι ότι καλύτερο για την σχέση σας! Είναι η τέλεια περίοδος να δεσμευτείτε σοβαρά και να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο σοβαρό εξελικτικό βήμα. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μετά τα μέσα του μήνα, από παρεξηγήσεις και μικρο-προστριβές.

Η Αφροδίτη στην θέση αυτή φέρνει πολλές φορές καινούριες σχέσεις με άτομα που μοιραζόμαστε κοινά ενδιαφέροντα ή δραστηριότητες. Μπορεί να είναι ένας επιχειρηματικός εταίρος ή να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που σας στήριξε οικονομικά για να βάλετε τις βάσεις στην δική σας επαγγελματική προσπάθεια. Μπορεί επίσης να φέρει για τους αδέσμευτους μια σχέση με ένα πρόσωπο που θεωρούσανε φίλο, αλλά που υπήρχαν βαθύτερα συναισθήματα εδώ και καιρό και από τους δύο.

 

Gay Τοξότης

 

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο αυτό τον μήνα (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνικές επαφές) και σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επιθετικούς με την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων σας στον χώρο δουλειάς. Θα έχετε νέες ιδέες, ίσως και για μια δική σας δουλειά, θα χρειαστείτε όμως την στήριξη των γύρω σας, την οποία δεν θα σας αρνηθούν. Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τα μέσα του μήνα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, φοβίες) θα έχετε την τάση να εμπιστεύεστε αλόγιστα τους γύρω σας, κάτι που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αναμένεται να είναι πολύ θετικός και αναμένεται πολύ καλή πορεία των εισοδημάτων σας. Δεν πρέπει να αποκλείονται επίσης ποσά από εκεί που δεν τα περιμένατε ή κέρδη από λαχεία ή τυχερά παιχνίδια.

Ως προς την συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων, θα πρέπει να καταβάλετε σημαντικές προσπάθειες να επαναφέρετε τις διαταραγμένες ισορροπίες. Θα καταφέρετε όμως να βελτιώσετε την σχέση σας σε σημαντικό βαθμό. Προσοχή μόνο μετά τα μέσα του μήνα, που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, μην χαλάσετε το καλό κλίμα, μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια, εξ αιτίας των παρεξηγήσεων.

Η Αφροδίτη περνάει στον 10ο οίκο σας, αυτόν της  επαγγελματικής επιτυχίας και της καριέρας σας. Στην θέση αυτή λάμπετε και κινείτε την προσοχή των γύρω σας, οπότε θα πρέπει να επιδεικνύετε τα προσόντα σας για να προσελκύσετε επίδοξους εραστές όσοι είστε ελεύθεροι. Ίσως όμως να μην χρειαστεί καν να προσπαθήσετε, γιατί θα σας περιτριγυρίζουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Gay Αιγόκερως

 

Τον Οκτώβριο ο Ήλιος θα βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας επιτυχίας, καθώς θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας, και υπόσχεται ότι θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα! Θα πρέπει να είστε επίμονη και εργατικοί για να πετύχετε τα όσα ονειρεύεστε, αλλά αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς και επιλύστε τις διαφορές σας με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο. Ο Ερμής θα διέρχεται τον Οκτώβριο τον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνική ζωή) και θα γυρίσει ανάδρομος στα μέσα του μήνα. Το πρώτο μισό του Οκτωβρίου θα προσπαθήσετε να φτάσετε στον πάτο των υποθέσεων που διαχειρίζεστε, παρακάμπτοντας ακόμη και την πεπατημένη.

Οικονομικά ο μήνας θα είναι λίγο άστατος και γι αυτό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Όσο θα προχωράει ο μήνας τόσο πιο άνετοι θα είστε από εισοδήματα που θα φτάσουν απροσδόκητα στα χέρια σας. Είναι πολύ πιθανό να προέρχονται από το εξωτερικό ή να πρόκειται για μια πληρωμή σε υλοποίηση μιας σύμβασης με το εξωτερικό.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας τον Οκτώβριο (φιλοσοφία και ταξίδια) και μπορεί να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σας, κατά προτίμηση στο εξωτερικό, εάν δεν υπάρχουν άλλης φύσης εμπόδια να σας αναγκάσουν να αλλάξετε ρότα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε προστριβές με τον σύντροφό τους, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, γιατί θα πυροδοτήσετε το κλίμα και θα χαλάσετε όλη την ρομαντική διάθεση που προϋπήρχε. Το καλύτερο από όλα είναι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μην αισθάνεται κανείς αδικημένος.

Εάν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή συντρόφου, γιατί η υπερβολική σας συναισθηματικότητα μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Μην εμπιστεύεστε μεγάλα λόγια και παχιά, καθώς και λάγνα βλέμματα, ιδίως εάν πρόκειται για ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας. Αποφύγετε ωστόσο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία γιατί δεν θα υπάρξουν πολλά περιθώρια να στεριώσει η σχέση.

 

Gay Υδροχόος

Ο 9ος οίκος σας (φιλοσοφικές αναζητήσεις και ταξίδια) είναι ενεργοποιημένος μέσα στον Οκτώβριο με την παρουσία του Ήλιου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ξεπεράσετε τα προβλήματα, εάν έχετε ένα ανοιχτό μυαλό και προσεγγίσετε το εκάστοτε πρόβλημα από άλλη διάσταση. Μέσα στο μήνα ίσως να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ κάποιοι άλλοι ενδεχομένως να ξεκινήσουν να μαθαίνουν μια ξένη γλώσσα, για να επικοινωνούν με τους επιχειρηματικούς τους εταίρους απευθείας στην γλώσσα τους. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 10ο οίκο σας (καριέρα και επιτυχίες), ανάδρομο μετά τα μέσα Οκτωβρίου, ίσως έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που σχετίζονται με εμπόδια που όρθωσαν κάποια άτομα στην καριέρα σας.

Ο Οκτώβρης θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ κάποιοι μεταξύ σας θα μπορέσετε να κερδίσετε κάποια χρηματικά ποσά, εκμεταλλευόμενοι τις προσωπικές ή ερωτικές σας γνωριμίες. Το σενάριο επίσης μιας κληρονομιάς που δεν περιμένετε είναι επίσης πιθανό!

Εάν είστε σε μακροχρόνια σχέση, ετοιμαστείτε να υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο ύφος της σχέσης, ενδεχομένως επειδή έχει κουραστεί το ταίρι σας από τον άστατο χαρακτήρα και τα καπρίτσια σας. Τότε θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από την ζωή και αν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να ζείτε με το άτομο αυτό πλάι σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να εξετάσετε τον χωρισμό σαν την καλύτερη δυνατή λύση.

Οι αδέσμευτοι με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας (ακραίες καταστάσεις, κληρονομιές και χρήματα από τρίτους) να εγγυάται μια έντονη κοινωνική ζωή, θα έχετε πολλές εξόδους, άφθονα φλερτ και άπειρες ερωτικές περιπέτειες. Η σεξουαλική αυτή επαφή χωρίς διάκριση μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες ή ακόμη και ακραίες καταστάσεις και γι αυτό χρειάζεται προσοχή, ενίοτε και κάποιο φρένο στους ξέφρενους ρυθμούς...

 

Gay Ιχθείς


Ο Ήλιος θα διέρχεται ένα μεγάλο μέρος του μήνα από τον 8ο οίκο σας (χρήματα τρίτων, κληρονομικά, ακραίες καταστάσεις) και οι γενικές προβλέψεις δείχνουν ένα μήνα με μικτά μηνύματα και αρκετή ασάφεια. Ο Ήλιος από την θέση του αυτή δίνει στο ζώδιο σας διεισδυτικές ικανότητες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τον επιδιωκόμενο κάθε φορά σκοπό. Ο Ερμής θα διέρχεται τον 9ο οίκο σας (φιλοσοφία και ταξίδια) και το δεύτερο δεκαπενθήμερο γυρίζει ανάδρομος και χρειάζεται προσοχή. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε θα πρέπει να επιλυθούν με ένα ανατρεπτικό ή μη συμβατικό τρόπο, ενώ τα ενδεχόμενα ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής, θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.

Τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν να είναι σταθερά μέσα στον Οκτώβριο. Προς τα τέλη δε του μήνα ίσως να έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεγάλες αγορές, ενώ εάν είστε επιχειρηματίες, να επενδύσετε τα κεφάλαια σας, με προοπτική να αποκομίσετε κέρδη στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Η Αφροδίτη περνάει στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας τον Οκτώβρη, αυτόν του γάμου, της φιλίας και των συνεργασιών και θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση της σχέσης σε όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η σχέση θα είναι ιδιαίτερα ζεστή και θα υπάρξει μια πολύ σημαντική μεταστροφή στο κλίμα της. Μετά τα μέσα του μήνα χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος και να προκαλεί παρανοήσεις και προστριβές, για να μην χαλάσετε το καλό κλίμα.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορούν να έχουν μια γνωριμία, που θα οδηγήσει σε μια σταθερή σχέση με προοπτική γάμου στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικά ευνοϊκός για επικοινωνία, κοινωνικοποίηση, φλερτ και ραντεβού. Το πρόβλημα είναι ότι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα αισθάνεστε αρκετά ευαίσθητοι και εύθικτοι το διάστημα αυτό, κάτι που δεν βοηθάει μια σχέση, ειδικά όταν είναι στο ξεκίνημά της.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου