Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΚΥΡΙΟΙ, ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΓΥΜΝΟΙ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ




Το ότι ο καλός και επαρκής ύπνος είναι απαραίτητος για την γενικότερη σωματική και πνευματική μας υγεία, είναι πλέον γνωστό στους πάντες. Οι έρευνες όμως που γίνονται σε πολλά μήκη και πλάτη της γης καταδεικνύουν, ότι η ποιότητα του ύπνου μας σχετίζεται και με το πώς κοιμόμαστε. Και το πώς έχει σχέση με την αμφίεση την ώρα του ύπνου.

Η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα επιμένει ότι η καλύτερη ενδυμασία στο κρεβάτι μας είναι αυτή του Αδάμ, και παραθέτει 10 πολύ σημαντικούς λόγους, που θα έπρεπε να τους ακούσουμε τουλάχιστον με προσοχή!

      Κοιμηθείτε γυμνοί για να κοιμηθείτε καλύτερα!
Η αδαμιαία περιβολή στο κρεβάτι υποστηρίζεται ότι βοηθάει να κοιμηθεί κανείς ποιοτικά καλύτερα, καθώς το σώμα αισθάνεται επιτέλους ελεύθερο, μετά από μια μακρά μέρα κλεισμένο και περιορισμένο σε στενά ρούχα, και μπορεί να χαλαρώσει ευκολότερα. Η ανεμπόδιστη χαλάρωση υποβοηθά την παραγωγή από τον εγκέφαλο της ντοπαμίνης, χημικής ουσίας απαραίτητης για τον βαθύ ύπνο, που θα φέρει την πραγματική ξεκούραση.

      Κοιμηθείτε γυμνοί για να αδυνατίσετε!
Πέρα όμως από τον βαθύ ύπνο και την ξεκούραση του οργανισμού μας, η  αίσθηση χαλαρότητας και άμεση επαφή με το σεντόνι έχει θετικές επιπτώσεις στη εξισορρόπηση του επιπέδου της κορτιζόλης στον οργανισμό. Η κορτιζόλη είναι η βιοχημική ορμόνη, υπεύθυνη για το σήμα της πείνας που αποστέλλεται στον εγκέφαλο. Όταν είναι εκτός ισορροπίας, μπορεί να πάρουμε σημαντικό βάρος λόγω της πολυφαγίας μας. Με το να την επαναφέρουμε σε ισορροπία, μπορούμε να ελέγξουμε με μεγαλύτερη ευκολία το βάρος σας.

      Κοιμηθείτε γυμνοί πολεμώντας την κατάθλιψη!
Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τον οποίο θα έπρεπε να ακούσουμε τις παραινέσεις της επιστήμης έχει να κάνει με την κατάθλιψη, που ταλαιπωρεί σημαντική μερίδα του πληθυσμού! Ο καλός ύπνος βοηθάει να έχουμε καλύτερη διάθεση την επόμενη μέρα. Με το να φοράμε όμως εσώρουχα, πόσο μάλλον πιτζάμες στον ύπνο μας, μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερυπνία, καθώς δεν καταφέρνουμε να ξεκουραστούμε όσο πρέπει σε ένα υγιές επτάωρο, που μας οδηγεί με την σειρά της αργά αλλά σταθερά στην αγκαλιά της κατάθλιψης.

      Κοιμηθείτε γυμνοί για να γίνετε πιο κοινωνικοί!
Εάν είστε ο τύπος του άντρα που έχει προβλήματα κοινωνικοποίησης και επικοινωνίας, θα πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά έχει αποδειχτεί ότι οι περιορισμοί και η στενότητα που φέρνουν ρούχα και εσώρουχα κατά την διάρκεια του ύπνου, οδηγούν και σε μια γενικότερη υποσυνείδητη καταπίεση της προσωπικότητας. Με το να απολαμβάνετε έστω και τις ώρες του ύπνου σας την απόλυτη ελευθερία του σώματος σας, σας κάνει λιγότερο «σφιχτούς» στην επαφή σας με τον κόσμο τις υπόλοιπες ώρες της μέρας.

      Κοιμηθείτε γυμνοί για υγιέστερη επιδερμίδα!
Όταν δεν απολαμβάνετε ένα υγιή και βαθύ ύπνο, ξυπνάτε κουρασμένοι και φαίνεστε αναπόφευκτα κομμένοι. Με το πέρασμα του χρόνου η επιδερμίδα σας κρεμάει, ειδικά κάτω από τα μάτια, και οι μαύροι κύκλοι γίνονται η μόνιμη συντροφιά σας. Με το να κοιμάται κανείς γυμνός, εκτός από ποιοτικά καλύτερο ύπνο, επιτρέπει στην επιδερμίδα του να αναπνεύσει ανεμπόδιστα και μέσα από τους πόρους να αποβάλει τις τοξίνες και τις χημικές ενώσεις εκείνες, που είναι υπεύθυνες για την δημιουργία ρυτίδων.

      Κοιμηθείτε γυμνοί για να δείχνετε νεώτεροι!
Η αδαμιαία περιβολή στο κρεβάτι και ο ποιοτικός ύπνος βοηθάνε στην αύξηση της παραγωγής μελατονίνης από τον οργανισμό, μιας ορμόνης υπεύθυνης για την ρύθμιση του κύκλου του ύπνου σας. Συνδυασμένα με την παραγωγή και άλλων χημικών ενώσεων, που παράγονται κυρίως κατά τη διάρκεια του ύπνου, η μελατονίνη βοηθάει την επιδερμίδα μας να παραμείνει νέα, απαλή και ελαστική.  

      Κοιμηθείτε γυμνοί για να απελευθερωθείτε!
Η έρευνα έχει δείξει, ότι τα άτομα που επιμένουν να κοιμούνται σε πιτζάμες ή έστω και με τα εσώρουχα τους, καταπιέζονται τις περισσότερες φορές κάποια σεξουαλικά κόμπλεξ. Εάν όντως ισχύει στην περίπτωση σας, δεν χάνετε τίποτε να ξεκινήσετε την απελευθέρωση σας πρώτα από την απαλλαγή των μη απαραίτητων κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον καιρό θα συμφιλιωθείτε με το κορμί σας και θα οδηγηθείτε με βεβαιότητα σε σεξουαλικούς πειραματισμούς, που λίγο πριν δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Με την πάροδο του χρόνου η απελευθέρωση αυτή θα φέρει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή και πολύ μεγαλύτερη απόλαυση!

      Κοιμηθείτε γυμνοί για πιο δραστήρια σεξουαλική ζωή!
Όσοι κοιμούνται γυμνοί με το ταίρι τους, έχει αποδειχτεί ότι έχουν πιο δραστήρια ερωτική ζωή! Η επαφή των επιδερμίδων εκτοξεύει την παραγωγή της οξυτοκίνης, που είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική διέγερση, στα ύψη! Εάν διανύετε στην σχέση σας περίοδο «ανομβρίας», μήπως να το ξανασκεφτόσασταν;

      Κοιμηθείτε γυμνοί για καλύτερη «έπαρση»!
Με το να κοιμάται κανείς γυμνός επιτρέπει σε όλο το σύστημα των γεννητικών οργάνων να έρθει στην σωστή και ισορροπημένη θερμοκρασία που πρέπει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που βελτιώνει την στυτική λειτουργία και επιδρά θετικά στην παραγωγή σπέρματος. Εάν πάει καιρός από τότε που ξυπνήσατε τελευταία φορά «μεσίστιος», ήρθε η ώρα να τα πετάξετε όλα και να αφήσετε την άμεση και ανεμπόδιστη επαφή με το σεντόνι να σας συνεπάρει!

      Κοιμηθείτε γυμνοί για καλύτερο σπέρμα!
Ο δέκατος αλλά ίσως σημαντικότερος λόγος για να κοιμηθεί κανείς γυμνός, είναι ότι η επαφή με τα σεντόνια βοηθάει να επανέλθει η ισορροπία θερμοκρασίας στο όσχεο, στους 35 – 36ο C.  Πρόκειται για τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας για το  αυτό των αναπαραγωγικών οργάνων του άντρα, υπεύθυνα για την παραγωγή σπέρματος.

Όλο το σώμα μας μπορεί να επωφεληθεί από ένα καλό και ανεμπόδιστο ύπνο, και στο χέρι μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον απολαύσουμε. Και υπάρχουν παράμετροι στην σύγχρονη ζωή μας που είναι πέρα και πάνω από τις δυνάμεις μας να ελέγξουμε, κάποιες μικρές αλλά θαυματουργές παρεμβάσεις όμως μπορούμε να τις κάνουμε! Ας δοκιμάσουμε λοιπόν και δεν χάνουμε τίποτε! Ας ξεκινήσει η επανάσταση της πιτζάμας…

Φοίβος Χρυσοσπάθης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου