Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022


 

 

Κριός

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Με το πέρασμα του Ήλιου στον 11ο οίκο σας (μέχρι τις18.2) μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις με άλλα άτομα και συνεργάτες.

 

Αισθηματικά: Μη χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάτε. Η κυκλοθυμική σας διάθεση σας κάνει μυγιάγγιχτο, γκρινιάρη και μπορείτε να παρεξηγήσετε τα πάντα, φτάνοντας εύκολα σε καυγαδάκια. Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας προσελκύει νέους θαυμαστές κατά την διάρκεια του μήνα.

 

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

 

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

 

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9.

 

Ταύρος

Επαγγελματικά: Τον Φεβρουάριο θα σε απασχολήσουν υποθέσεις του παρασκηνίου. Έχεις την τάση να σκαλίσεις κρυφές πτυχές, να ανακαλύψεις κάποιους κρυφούς εχθρούς η παρασκηνιακές κινήσεις. Μην σε πάρει από κάτω η μέρα. Κάποια από αυτά μπορεί να υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που ενισχύει την επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα και φέρνει θετικές εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας

 

Αισθηματικά: Κατά την διάρκεια του μήνα θα περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός σου κόσμος, αφού αισθάνεσαι ότι δεν αγαπιέσαι όσο πρέπει, ή καθόλου, θα σκαλίζεις μνήμες και θα βρίσκεις ίσως και φανταστικούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ηρέμησε λίγο.

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

 

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

 

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 8, 10.

 

Δίδυμοι

Επαγγελματικά: Το πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει να κάνεις ανοίγματα προς τα έξω. Να μιλήσεις με φίλους ή ανθρώπους του ίδιου κύκλου, να δώσεις στη δημοσιότητα στοιχεί ή σχέδια. Μπορεί να σε παροτρύνει κάτι στα ανοίγματα αυτά, ή να δεχθείς μια βοήθεια από το πουθενά.

 

Αισθηματικά: Το κλειδί των άστρων  είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι, ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο. Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρους του Φεβρουαρίου στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια)

 

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , συνεργασίες, θέματα γάμου .

 

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

 

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8.

 

 

Καρκίνος

 

Επαγγελματικά: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας όπου τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο ζενίθ, είναι μήνας  που πρέπει να δείξεις σοβαρότητα, να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και τις εκδηλώσεις σου, που πρέπει να είναι ανάλογες με εκείνους που συναλλάσσεσαι, για να μην παρεξηγηθείς. Όλοι σε βλέπουν και σε κρίνουν.

Αισθηματικά: Μέχρι τις  18 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος θα διέρχεται τον 8ο ηλιακό σας οίκο (πάθη και σεξουαλικές ορμές), Χωρίς να είναι από τους  καλύτερους μήνες για σένα και τις σχέση σου, μπορείς όμως να έχεις συνάντηση με οικεία σου πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσου όποια καλή προσπάθεια κάνεις. Έτσι αν οργανώσεις κάποιο δείπνο, κάποια δεξίωση, θα εκτιμήσουν την οργάνωση και τη μαγειρική σου. Μέσα σ' αυτό το πρίσμα να δεις και την προσωπική σου ζωή.

 

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

 

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , συνεργασίες, θέματα συμβίωσης .

 

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12.

 

Λέων

 

Επαγγελματικά: Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 7οοίκο μέχρι τις 14.2, για να καταλήξει στον 8ο  για τα επόμενο μισό του μήνα. Η επιθυμία σου να μιλήσεις με κόσμο, να ασχοληθείς με υποθέσεις, κάποιες οικονομικές, κάποιες που σχετίζονται με την παιδεία, ή να ταξιδέψεις, δεν σε κρατά τίποτε. Καλή τύχη!

 

Αισθηματικά: Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σου βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου γενικά και αυτές που είναι δύσκολες. Είναι μήνας  κατάλληλος, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

 

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

 

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

 

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

 

Παρθένος

 

Επαγγελματικά: Με την έναρξη του μήνα ίσως σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όσο αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, κληρονομικά κ.λ.π. Δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστους μήνες, αλλά η ενασχόλησή σας με κάποια παλιά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα.

 

Αισθηματικά: Από κάποια εσωτερική παρόρμηση, θα δεις ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις, που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, με την Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κατά μήκος του 5ου οίκου σας ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μήνας δεν θα περάσει έτσι.

 

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

 

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

 

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14.

 

Ζυγός

 

Επαγγελματικά: Το σημαντικότερο πράγμα, είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματά των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά. Από σένα υπάρχει ειλικρινής διάθεση, αλλά πρέπει να βρει απήχηση και στους άλλους. Με τους ειλικρινείς, μπορείς να έχεις πολύ καλές συνεργασίες.

 

Αισθηματικά: Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Εσύ και να θέλεις να κρύψεις τον έρωτά σου, δεν το μπορείς, αλλά κι οι άλλοι που σε πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε πιστεύω ότι θα έχεις πολλές τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου.

 

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

 

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

 

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

 

 

Σκορπιός

 

Επαγγελματικά: Τα ζητήματα καθημερινότητας, λογαριασμοί, υποχρεώσεις, θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα, τα τρεξίματα, οι ουρές, οι πολλές επικοινωνίες, τηλεφωνήματα, μηνύματα, αλληλογραφία, θα σας κουράσουν αρκετά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

Αισθηματικά: Καθώς οι μέρες του Φεβρουαρίου είναι απ΄ αυτές που σε τρώνε τα καθημερινά τρεξίματα, μην περιμένεις και πολύ περισσότερο μην προγραμματίζεις οτιδήποτε που να καλύπτει τον αισθηματικό σου τομέα. Άντε ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα και τίποτε παραπέρα, δεν θα προλάβεις εξάλλου. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο με το ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14.2, για να προχωρήσει στην συνέχεια στον 4ο . Οι διελεύσεις αυτές δίνουν έμφαση στο ανήσυχο και περίεργο πνεύμα σας.

 

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

 

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

 

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16.

 

Τοξότης

 

Επαγγελματικά: Τις πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 18.2, θα είναι ενεργοποιημένος ο 3ος ηλιακός οίκος του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), καθώς θα διέρχεται ο Ήλιος μέσα από αυτόν, μπορείς να χαράξεις ή να ασχοληθείς με επαγγελματικά σχέδια που θα σε απασχολήσουν στη διάρκεια ενός μηνός. Έχεις την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, αποφασιστικότητα κ.λ.π. Διώξε λίγο το άγχος σου.

 

Αισθηματικά: Τον Φεβρουάριο έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να κάνετε κάτι που ευχαριστεί εσάς, να διασκεδάσετε. Δεν σας νοιάζουν οι άλλοι. Θέλετε τη χαρά για σας. Αυτό θέλετε, αυτό κάνετε. Φλερτάρετε λοιπόν, διασκεδάστε, χαρείτε. Δεν το αξίζετε;

 

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

 

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

 

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

 

Αιγόκερως

 

Επαγγελματικά: Στις αρχές του μήνα θα βρίσκεται ο Ερμής στον 1ο σας οίκο, όπου θα περάσει τις 2 πρώτες βδομάδες του μήνα, για να συνεχίσει στις 14.2 στον 2ο οίκο σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά). Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή προς το σπίτι και την οικογένεια, είναι τα χαρακτηριστικά που σε επηρεάζουν γενικά  και φυσικά και τα επαγγελματικά σου. Απόφυγε κάθε κόντρα τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά.

 

Αισθηματικά: Μια υπερβολική ευαισθησία , σας ωθεί στο να μείνετε μέσα, να ζητήσετε τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε λοιπόν να μείνετε στο σπίτι με το σύντροφό σας, ή και κάποιους φίλους.

 

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

 

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9.

 

 

Υδροχόος

 

Επαγγελματικά: Αν και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή, στο χώρο των επαγγελματικών σας, αποφύγετε λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τίποτε δεν δείχνει σταθερότητα στην τήρησή τους.

 

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη θα συνεχίσει και μέσα στον Φεβρουάριο την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 12ο οίκο σας. Η υπερευαισθησία σας, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα σας οδηγήσει σε κάποια συνάντηση, ή το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε. Ευνοούνται περίπατοι ή έξοδοι σε εξοχικά μέρη νέα φλέρτ.

 

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

 

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

 

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 10, 8.

 

Ιχθείς

 

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να υπάρχει μια ηρεμία, με κάποια χρήματα που έρχονται και κάποιες επιτυχίες που πηγάζουν από τη δική σας προσωπική ακτινοβολία.

 

Αισθηματικά: Ο Ερμής έως 14/2 θα βρίσκεται στον  11ο οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές). Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνεις προς το αγαπημένο σου πρόσωπο, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Μια ευθυμία, κοινωνικότητα, μια γλυκύτητα τρόπων σας φέρνει πιο κοντά. Μπορείτε να βγείτε, ή και να προτιμήστε την θαλπωρή ενός όμορφα στολισμένου σπιτιού.

 

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

 

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

 

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9.

 

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου