Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 GAY ΖΩΔΙΑΚΟΥ



GAY ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ο μήνας Νοέμβριος ξεκινάει με ένταση στον εργασιακό τομέα, που δεν αποκλείεται να οφείλεται σε οικονομικές διαφορές. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και επιστρατεύστε όλη την διπλωματία που διαθέτετε, ώστε να καταφέρετε να διαφυλάξετε τα συμφέροντα σας, χωρίς να έρθετε σε οδυνηρές ρήξεις. Θα πρέπει ενδεχομένως να επανακαθορίσετε τους στόχους σας, να θέσετε προτεραιότητες και να κινηθείτε με συνέπεια. Θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το πρώτο δεκαήμερο, ιδίως κατά το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας! Οι 21 και 22 του μήνα είναι μέρες εντάσεων, οπότε καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ενώ κατά τις τελευταίες δύο μέρες του μήνα θα ήταν φρόνιμο να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό σε ζητήματα που ενδεχομένως να σας απασχολήσουν, εάν δεν ξέρετε πιο δρόμο να ακολουθήσετε.

Οικονομικά είναι μια καλή περίοδος, με αύξηση των εσόδων σας, ιδιαίτερα μετά τα μέσα του μήνα, ανάλογα βέβαια και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο.  Καλό θα ήταν, εάν πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή  σημαντικές αγορές, να κάνετε προσεκτικές κινήσεις.

Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ο μήνας αυτός θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, μια και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στην επιφάνεια τα άλυτα προβλήματα της σχέσης σας. Τα προβλήματα θα οξυνθούν στις αρχές του μήνα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε σε συνεννόηση με την σύντροφό σας τις λύσεις που θα δώσουν μια ανάσα ζωής στην σχέση. Η φλόγα μπορεί να ξαναφουντώσει σε μια σχέση που νομίζατε ότι πνέει τα λοίσθια και να ξαναβρείτε την ευτυχία. Κάποια αντιπαράθεση ή και σύγκρουση με το ταίρι σας γύρω στις 20 του μήνα μπορεί να αποτελέσει μια χρυσή ευκαιρία για να εμβαθύνετε την σχέση σας.

Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν την προσοχή πολλών επίδοξων εραστών, ειδικά μετά τα μέσα του μήνα. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλές νέες γνωριμίες και πολύ έντονα συναισθήματα. Κινδυνεύετε όμως να χαθείτε στην υπερπροσφορά και να μην ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Από συναισθηματικής άποψης θα μπορούσαν να υπάρξουν ενδιαφέροντα αυτό το μήνα, ιδίως τις τελευταίες μέρες!

GAY ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο τον τελευταίο καιρό, φίλοι Ταύροι, και μπορείτε τώρα να υπολογίζετε στην υποστήριξή τους. Ο επαγγελματικός σας τομέας φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μια και ρίξατε όλο το βάρος σας εκεί τον τελευταίο καιρό. Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα όμως. Για τις αλλαγές ή τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες. Προς την αρχή του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπλακείτε σε αγώνες εξουσίας και επικράτησης που θα εξελίσσονται γύρω σας, μια και θα μπορούσαν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι εξαιρετικά παραγωγικό και μπορεί να σας δώσει σημαντική ώθηση στον τομέα της καριέρας! Τις τελευταίες μέρες του μήνα φροντίστε να διατηρήσετε τα σχέδια σας μυστικά, καθώς η κοινοποίηση τους θα κινητοποιήσει τους αντιπάλους ή αντίζηλους που θα προσπαθήσουν να τα τορπιλίσουν!

Οικονομικά δεν θα είστε στα καλύτερα σας... Θα αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και δεν θα λείψει το άγχος για το πώς θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων, αποφεύγοντας τις σπατάλες, ιδίως γύρω στις 6/11 για να μην εκτεθείτε.

Ίσως αισθανθείτε ότι ήσασταν πολύ υποχωρητικοί με το ταίρι σας και φτάσατε στο σημείο να ασφυκτιάτε στην σκιά του. Πριν κάνετε την επανάσταση σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας. Χρειάζεται μια πίστωση χρόνου και αρκετή διπλωματία για να επέλθουν οι ισορροπίες, Εάν όντως υπάρχει κάποιο θέμα, και δεν είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι από μόνο του δύσκολο. Κάποια πράγματα μπορεί να βρουν την λύση τους, κάποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν, κάποια θέματα ίσως λυθούν με την πάροδο του χρόνου... Ιδιαίτερα ερωτικό είναι το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος του.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου φαίνεται ότι τα ερωτικά σας βρίσκονται αυτή την περίοδο σε δεύτερη μοίρα, μια και σας ταλαιπωρούν προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας.  Δυσκολεύεστε να έρθετε σε επαφή με τους γύρω σας και να φλερτάρετε, αν και δεν περνάτε απαρατήρητοι... Μετά τα μέσα του μήνα το κλίμα μπορεί να γίνει λίγο πιο ανάλαφρο και να θελήσετε να μπείτε στην περιπέτεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και δεν θα χάσετε. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε περάσει καλά… Μια νέα γνωριμία ίσως εμφανιστεί κατά το τελευταίο δεκαήμερο, πιθανόν στις 20 του μήνα ή και γύρω στις 26-27/11, και να σας συνεπάρει ερωτικά!

GAY ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες αυτό το μήνα, φίλοι Δίδυμοι, και σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Είστε σε μεταβατικό στάδιο με τις μεγάλες ευκαιρίες που αναζητούσατε να πλησιάζουν. Πρέπει απλά να είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε και να τις αδράξετε έγκαιρα. Προσοχή θα χρειαστεί ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς ξεκινάει κάπως δύσκολα στον εργασιακό χώρο, με μέρες γεμάτες ένταση και απρόοπτα. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά και ακούστε τις συμβουλές και παροτρύνσεις ενός δικού σας ατόμου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι αρκετά πιο ήρεμο και παραγωγικό, τόσο αναφορικά με τις ευθύνες και τον όγκο της δουλειάς που θα έχετε να διεκπεραιώσετε, όσο και με τις υποχρεώσεις που θα σας βαραίνουν.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, σταδιακά αρχίζει να απομακρύνεται η έντονη ανασφάλεια και ο φόβος για το αύριο. Βέβαια απέχετε ακόμη αρκετά από το να είναι τα πράγματα ιδανικά, αλλά το σημαντικό είναι ότι το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο. Το Νοέμβριο από την μια θα παίρνετε χρήματα και από την άλλη θα σας φεύγουν λόγω έκτακτων ή απρόβλεπτων δαπανών. Εάν έχετε προγραμματίσει να συνάψετε οικονομικές συμφωνίες, το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ πιο ευνοϊκό.

Ο μήνας αυτός θα φέρει ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και άγχος, ανασφάλεια και εκνευρισμό αναφορικά με τα οικονομικά σας. Πάρτε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Μπόρα είναι και θα περάσει… Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταπιαστείτε στο πρώτο δεκαήμερο με τα προβλήματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την σχέση σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα θέματα. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε το περιθώριο να προσπαθήσετε να βελτιώσετε κάποια κακώς κείμενα στην σχέση σας, να εξαλείψετε τυχόν παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά. Είναι μια εξαιρετικά ερωτική περίοδος που μπορεί να θεραπεύσει και να κλίσει παλιές πληγές! Ρομαντικό και ενδιαφέρον αναμένεται να είναι και το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, που είναι ιδανικό για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου έχουν πολύ καλύτερη τύχη να βρουν έναν νέο ερωτικό σύντροφο κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Προσοχή στις επαφές με το εξωτερικό, γιατί ότι λάμπει κάθε άλλο παρά χρυσός μπορεί να είναι… Ο μήνας ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα παλιών λογαριασμών και τον τερματισμό καταστάσεων που δεν ήταν ξεκάθαρες ή ισορροπημένες, γι αυτό φροντίστε να κλείσετε υποθέσεις που μπορεί να σας κρατάνε δέσμιους με το παρελθόν σας. Άκρως ερωτικές ημερομηνίες είναι οι 18-20/11, καθώς και οι τελευταίες δύο ημέρες του Νοέμβρη!

GAY ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, φίλοι Καρκίνοι. Θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να κλείσετε πολλές εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν και να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχουν πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Οι ρυθμοί δουλειά σας γίνονται ξέφρενοι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με συνέπεια να μέμφεστε τους συνεργάτες σας για τους αργούς και αναποτελεσματικούς χειρισμούς τους. Μην είστε απότομοι με τους συνεργάτες ή το προσωπικό σας, ιδίως στο πρώτο μισό του μήνα, καθώς η αγαστή συνεργασία μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από μια ανοιχτή κόντρα. Μετά τα μέσα του μήνα τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πιο ομαλά και με λιγότερα απρόοπτα, και θα είναι μια καλή περίοδος για ανοίγματα και επεξεργασία μελλοντικών σχεδίων.

Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείστε συντηρητικά, για να μην βγείτε από τα πλάνα σας. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Ίσως να έχετε την τάση να πάρετε ένα οικονομική ρίσκο αυτή την περίοδο, να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και η κερδοφορία κάθε άλλο παρά σίγουρη. ! Από οικονομικής άποψης, το καλύτερο διάστημα καταγράφεται μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα.

Από συναισθηματικής άποψης, ο μήνας αυτός θα ταράξει λίγο τα νερά της σχέσης σας. Δεν θα λείπουν εντάσεις και διαπληκτισμοί που μπορούν να πάρουν με τους λανθασμένους χειρισμούς διαστάσεις. Οι πλανητικές συγκυρίες βοηθούν να βρεθεί ισορροπία, αλλά… Κάποιες στιγμές θα αισθάνεστε ότι τα πράγματα εξισορροπούν, την επόμενη στιγμή ότι έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πολύ καλή περίοδος τόσο για να προσεγγίσετε το ταίρι σας, όσο και να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες είναι τα τέλη του δεύτερου δεκαήμερου. Εξαιρετικά ρομαντικό είναι και το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου! Μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο!

Όσοι είστε μόνοι, η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Στις αρχές του μήνα ενδέχεται να αναπολείτε μια προηγούμενη ερωτική σας σχέση. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και να κλείσετε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας. Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Φροντίστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο προς τα τέλη του δεύτερο δεκαήμερου που ευνοεί την προσέγγιση.


GAY ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Αγαπητοί μου Λέοντες, το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό σας τομέα, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, αρκεί να τις αξιολογήσετε σωστά και να τις αξιοποιήσετε έγκαιρα. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά και να μπορέσετε να τηρήσετε τα χρονοδιαγράμματα σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του  μήνα είναι αρκετά καλύτερο και με περισσότερες ευκαιρίες καριέρας. Ίσως κατά την περίοδο αυτή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας σας, ακόμη και στον τόπο εργασίας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο εάν κάποια πράγματα έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα περάσουν στην ιστορία ή εάν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές, αναπροσαρμογές και ξεκαθαρίσματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που θα λειτουργεί αποτελεσματικά γύρω στις 20 Νοεμβρίου!

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είστε πολύ συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα αυτή την περίοδο, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σας τα επιστρέψουν ποτέ.

Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, όσοι είστε σε σχέση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εντάσεις εξαιτίας της επιρροής και της ανάμειξης τρίτων στον δεσμό σας.  Ειδικά την περίοδο γύρω από την Πανσέληνο το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό, γι αυτό πάρτε τα μέτρα σας από νωρίς, μόλις πέσουν στην αντίληψη σας τα πρώτα σημάδια. Το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικό για τα αισθηματικά σας, εάν καταφέρετε και βρείτε έως εκείνη τη χρονική στιγμή τις προσωπικές σας ισορροπίες.

Οι αδέσμευτοι μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με όλη την προσοχή στραμμένη επάνω σας. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους, τουλάχιστον εκεί γύρω στην Πανσέληνο. Μπορεί να παραπλανηθείτε από ανθρώπους και να πληγωθείτε. Εξαιρετικές μέρες για τα αισθηματικά σας παρουσιάζονται στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου του μήνα!


GAY ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο μήνας αυτός μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και φραστικά επεισόδια με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, ενδεχομένως και με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας. Έχετε πολύ ενέργεια, διεκπεραιώνετε την μια υπόθεση μετά την άλλη και προκαλείτε τον φθόνο και την ζήλια. Αφήστε χώρο και στους συνεργάτες σας, εάν δεν έχετε διάθεση για «βυζαντινές» δολοπλοκίες. Δεν ευνοούνται επίσης οι βιαστικές αποφάσεις σε θέματα καριέρας. Το πλανητικό σκηνικό δεν προσφέρεται για δραστικές αλλαγές, επαναστατικές κινήσεις και νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του Νοεμβρίου. Εξαιρετικές ειδήσεις για την καριέρα σας σας περιμένουν στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου, ενώ πρωτοπόρες ιδέες και νεωτερισμοί σας ευνοούν τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Οικονομικά δεν έχετε φτάσει ακόμη στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μην απογοητεύεστε όμως. Η σκληρή δουλειά και ο κόπος σας δεν θα πάνε χαμένα. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων στο μέλλον.

Στον ερωτικό τομέα, όσοι από σας έχετε μια μόνιμη σχέση θα αντιμετωπίσετε πολλές εντάσεις. Αιτία θα είναι τις περισσότερες φορές τα νεύρα σας από πράγματα που δεν σας «βγαίνουν» όπως τα προγραμματίζετε και απλά θα ξεσπάτε στον σύντροφο σας. Περιορίστε τις φιλοδοξίες σας, κάνοντας πιο ρεαλιστικά πλάνα και κινήσεις, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και στην σχέση σας. Λύστε τα προβλήματα σας μαζί του μέσα από την συζήτηση, αν σας ενδιαφέρει η σχέση σας να έχει και συνέχεια. Προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου το κλίμα φαίνεται να είναι πολύ πιο θετικό, καθώς ένα ρομαντικό τριήμερο μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου μπορεί να ελαφρύνει την κατάσταση. Προσοχή στις δράσεις σας προς τα μέσα του τρίτου δεκαήμερου, ενώ κατά τις τελευταίες δύο μέρες του μήνα ο νεωτερισμός μπορεί να σας επιβραβεύσει ανέλπιστα…

Είναι μια περίοδος για τους αδέσμευτους του ζωδίου που αναζητάτε σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε σημαντικά για σας κομμάτια της καθημερινότητας σας και εκφράστε όλη την δημιουργικότητα σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ικανοποιήστε τις προσωπικές σας ανάγκες, ξαποσταίνοντας για λίγο από τους έντονους ρυθμούς σας. Ανανεωθείτε εξωτερικά και φροντίστε την φυσική και ψυχική σας υγεία. Το έχετε ανάγκη! Και εάν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο.

GAY ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Με το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου, φίλου Ζυγοί, θα αντιμετωπίσετε θέματα που θα αφορούν ακίνητη περιουσία ή προβλήματα με το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι η περίοδος που παλιές διαφωνίες επανέρχονται με την έκλειψη στο προσκήνιο και ταράζουν τα νερά. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, γιατί δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής.  Με σύνεση προσπαθήσετε να επαναφέρετε τα πράγματα σε ισορροπία. Το πρώτο μισό του μήνα θα αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση, τόσο από τις ευθύνες και τον όγκο της δουλειάς που θα έχετε να διεκπεραιώσετε, όσο και από τις υποχρεώσεις που θα σας βαραίνουν. Προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και τις αρχές του τρίτου αναμένεται να υπάρξουν κάποιες ελπιδοφόρες για την καριέρα σας ειδήσεις, ενώ καλό θα ήταν στα μέσα του τρίτου δεκαήμερου να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και την ξεκούραση σας.

Από οικονομικής άποψης φαίνεται ότι το ρίξατε λίγο έξω τον τελευταίο καιρό και κινδυνεύετε να ξεμείνετε από μετρητά. Περιορίστε λοιπόν έγκαιρα τις δαπάνες σας πριν να είναι αργά. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα ίσως πυροδοτήσει αποκαλύψεις για ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που θα σας απογοητεύσουν. Μετά τα μέσα του μήνα όμως τα πράγματα ισορροπούν και πάλι. Κάποιοι πρόσωπα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην οικονομική σας ανέλιξη.

Η σχέση σας απαιτεί την προσοχή σας αυτό τον μήνα. Το ομιχλώδες τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και θα αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφο σας μπορούν να λυθούν, αρκεί να θελήσετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Υπάρχει η εύνοια των πλανητών για μια ευτυχή έκβαση που θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας ανανεώσει, χαρίζοντας στην σχέση σας προοπτική. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα βοηθάει να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ο ρομαντισμός επανέρχεται έστω και για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στις 21 και 22 Νοεμβρίου, καθώς και την τελευταία μέρα του μήνα.  

Όσο για τους αδέσμευτους, φαίνεται ότι τα ποτά, τα ξενύχτια και οι έντονη ερωτική ζωή να σας έχουν κουράσει λιγάκι. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας απασχολούν πρόσωπα του παρελθόντος. Μην βιαστείτε να κάνετε οτιδήποτε. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην παρασύρεστε επίσης από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους. Δεν θα σας βγει σε καλό σε βάθος χρόνου. Το πρώτο τριήμερο του μήνα, οι 21 και 22, καθώς και οι 30 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικές μέρες για να κάνετε μια γνωριμία που υπόσχεται ένα ευοίωνο μέλλον!


GAY ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Ενέργεια, τρέξιμο, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση στα ύψη φέρνει ο μήνας Νοέμβριος, φίλοι Σκορπιοί! Οι συνεργασίες και οι σχέσεις δεν ήταν και οι πιο πετυχημένοι τομείς σας τους μήνες που πέρασαν, τώρα όμως θα έχετε τις ευκαιρίες να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Η Πανσέληνος του μήνα θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στον επαγγελματικό σας τομέα. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα έχετε την ενέργεια και διαύγεια που απαιτείται, ώστε να καταφέρετε να χειριστείτε επιδέξια και να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που σας απασχολούσαν στον επαγγελματικό τομέα. Αλλαγές ή επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται περισσότερα στο δεύτερο μισό του μήνα, ενώ θετική είναι και η περίοδος στο τέλος του μήνα. Εξαιρετικά ελπιδοφόρες θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα μέσα του μήνα, ενώ στις 23-24 του μήνα ίσως να συμβεί κάτι ανέλπιστο που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

Είναι επίσης ένας μήνας που θα σκεφτείτε σοβαρά την αξιοποίηση ή την καλύτερη διασφάλιση των αποταμιεύσεων σας. Προσοχή μόνο στις κινήσεις σας, μια και θα μπορούσατε να βγάλετε κάποια κέρδη, θα μπορούσατε όμως και να μετρήσετε απώλειες. Ερευνήσετε προσεκτικά και να αναλύσετε διεξοδικά κάθε παράμετρο, πριν προχωρήσετε.

Κάποια σημαντική αλλαγή καταγράφεται αυτή την περίοδο, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε ότι πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην σχέση σας, να βλέπετε τον σύντροφό σας με διαφορετική ματιά και με μεγαλύτερη σοβαρότητα και σεβασμό. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια σχέση που απλά την ανέχεστε, γιατί δεν βρήκατε ακόμη το κουράγιο να ανοίξετε την πόρτα και να φύγετε, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσετε να την κάνετε την κίνηση αυτή. Στα μέσα του μήνα δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας με αποτέλεσμα να αμελείτε τα ταίρι σας, αλλά στις 23 με 24 Νοεμβρίου σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη που θα βελτιώσει κατά πολύ την ατμόσφαιρα στην σχέση. Η αρμονία στα ερωτικά σας αναμένεται να έρθει τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη!

Ολόκληρος ο μήνας Νοέμβριος θα σημαδευτεί από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Πολλές οι επαφές, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Οι ελεύθεροι δεν αποκλείετε να εμπλακούν σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις ή και να αναβιώσουν παλιοί έρωτες. Θα υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης, μη ξέροντας τι να κάνετε και πώς να προχωρήσετε.

GAY ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αγαπητοί μου Τοξότες, το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, δεν ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό σας τομέα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Ίσως κατά την περίοδο αυτή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας σας, ακόμη και στον τόπο εργασίας. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ έντονος, τα εμπόδια πολλά, κρυφοί εχθροί παντού, ιδίως γύρω στα μέσα του μήνα, και θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά περισσότερο από ότι υπολογίζατε για να φτάσετε στον στόχος σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, ώστε να μπορέσετε να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Την προσοχή σας θα απαιτήσουν οι πρώτες μέρες του μήνα. Γύρω στις 10 Νοεμβρίου προσέξτε τις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε παγίδες, ενώ προς τα μέσα του μήνα μην ξεχνάτε να ρίχνετε και μια ματιάς την συνολική εικόνα, παίρνοντας το βλέμμα σας από τις λεπτομέρειες, για να μην χάσετε τον προσανατολισμό σας. Στις 21 με 22 Νοεμβρίου πάρτε αποφάσεις για την σταδιοδρομία σας, εάν κρίνετε ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, και κινηθείτε επιθετικά για την υλοποίηση τους στις 25-26/11!

Ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας κατά το δεύτερο μισό, αρκεί να τις αξιολογήσετε σωστά και να τις αξιοποιήσετε έγκαιρα. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να είστε πολύ συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα αυτή την περίοδο, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην σας τα επιστρέψουν ποτέ.

Μπορεί στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα να αντιμετωπίζετε δυσκολίες τον μήνα αυτό, η ακτινοβολία σας όμως θα είναι έντονη και θα απολαύσετε το γεγονός ότι θα είστε το επίκεντρο της προσοχή των άλλων! Για τους δεσμευμένους αυτό δεν θα είναι και ότι καλύτερο, μια και γύρω στην Πανσέληνο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο σας. Θα αισθάνεται ότι τον παραμελείτε και θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά ώστε να καλύψετε την μεταξύ σας απόσταση, που φαίνεται να δημιουργήθηκε πρόσφατα. Θα πρέπει να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες γύρω στις 21-23 του μήνα, ώστε να είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τις θαυμάσιες και ρομαντικές μέρες στις 25 και 26 Νοεμβρίου, που μπορούν να μεταστρέψουν το κλίμα στη σχέση σας! 

Οι αδέσμευτοι περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα μυαλά στην θέση τους. Μετά τα μέσα του μήνα οι καταστάσεις εξομαλύνονται και μια νέα ερωτική γνωριμία θα σας ανανεώσει σημαντικά. Μετά τα μέσα του μήνα, τα πράγματα γίνονται πιο ανάλαφρα, ενώ το τρίτο δεκαήμερο ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.


GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το πλανητικό σκηνικό εφιστά την προσοχή σας στον επαγγελματικό τομέα, μια και προβλέπεται ένας μάλλον χαοτικός μήνας, τουλάχιστον κατά το πρώτο ήμισυ.  Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένες, ώστε να αποφύγετε λάθη ή παραλήψεις που θα σας στοιχίσουν σημαντικά σε βάθος χρόνου. Θέματα συνεργασιών επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο τραπέζι και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, με κίνδυνο να παρεξηγηθείτε με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Γύρω στα μέσα του μήνα θα πρέπει να συμβιβαστείτε για να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Εάν αποφασίσετε να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας, γύρω στις 20 με 22 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε να κάνετε τις κινήσεις σας που θα σας οδηγήσουν σε κάτι νέο και συναρπαστικό!

Στον οικονομικό τομέα οι καθυστερήσεις θα φέρουν στα όρια τους το νευρικό σας σύστημα. Χρήματα που περιμένετε δεν θα έρχονται και το άγχος θα σας κυριεύσει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με σύνεση και προσοχή τους όποιους οικονομικούς σας πόρους, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με αξιοπρέπεια στις υποχρεώσεις σας.

Όσοι Αιγόκεροι βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε μια κρίση γύρω στα μέσα του μήνα. Θα νοιώθετε ότι έχετε απομακρυνθεί μεταξύ σας ψυχικά και θα υπάρξουν περίεργες εντάσεις και διαφωνίες, ίσως και σκηνές ζηλοτυπίας. Επιβαρυντικό ρόλο θα παίξουν και οι πολλές και έντονες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε το τέλος του πρώτου δεκαήμερου, που το πλανητικό σκηνικό είναι πιο ευνοϊκό,  για να εξισορροπήσετε τα πράγματα. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου για να χαρείτε μαζί κάποιες εξαιρετικά ερωτικές μέρες που θα φέρει το τρίτο δεκαήμερο!

Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν την ιδιαίτερα ευεργετική συνδρομή του πλανητικού σκηνικού, ξυπνώντας μέσα σας την διάθεση για κάθε είδους περιπέτειας. Δεν θα χρειάζεται να κάνετε πολλά για να ικανοποιήσετε το ερωτικό σας πάθος, κυρίως προς τα μέσα του μήνα. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και οι νέες γνωριμίες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Μια από αυτές ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την συνδρομή της στην προώθηση της καριέρας σας. Και δεν αποκλείεται να προσχωρήσετε και σε σχέση μαζί του… Ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας μέρες είναι οι 21, 22, 27 και 28 Νοεμβρίου!

GAY ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η αρχή του μήνα σας βρίσκει πολύ συγκεντρωμένους και επικεντρωμένους στα επαγγελματικά σας, χειρίζεστε θέματα και καταστάσεις με σοβαρότητα και περιμένετε και από τους άλλους να σας αντιμετωπίσουν ανάλογα. Είναι η ιδανική εποχή να έχετε επαφές με αφεντικά, προϊσταμένους ή Τράπεζες και Δημόσιες Υπηρεσίες για να κλείσετε ανοιχτά μέτωπα. Προσοχή όμως στον επαγγελματικό σας χώρο! Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και θα πρέπει να δείξετε σύνεση, πέρα από καλή οργάνωση και ρεαλισμό, ακόμη και στην επιλογή των συνεργατών σας. Ζητήστε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε για να χαράξετε νέα και επικερδή πορεία. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία και προετοιμάστε το έδαφος ώστε την κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Και η κατάλληλη στιγμή θα έρθει στις 21 με 22 Νοεμβρίου, καθώς και κατά τις τέσσερις τελευταίες μέρες του μήνα!

Στον οικονομικό τομέα ο ουρανός δεν θα μπορούσαν να είναι ανέφελος σε έναν τόσο σύνθετο και δύσκολο μήνα. Θα χρειαστεί πολύ καλή και προσεκτική οργάνωση των εσόδων και εξόδων σας για να καταφέρετε να κρατήσετε μια σχετική ισορροπία. Θα υπάρχει ο από μηχανής Θεός για σας, που θα σας βγάζει την τελευταία στιγμή από τα δύσκολα, δεν είναι ανάγκη όμως να παίζετε με την τύχη σας…

Στα αισθηματικά σας, ο μήνας αυτός θα φέρει στην επιφάνεια και θα μεγεθύνει όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν στην σχέση σας. Θα εναπόκειται στο χέρι σας από εκεί και πέρα, ποια γραμμή θα ακολουθήσετε. Θα την παλέψετε για να την σώσετε ή θα την αφήσετε να κλείσει τον κύκλο της; Αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα της σχέσης αλλά και από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιδιώξεις. Ζυγίστε τα πράγματα προσεκτικά πριν αναλάβετε δάση. Εάν επενδύσετε στην διατήρηση της, η κρίση αυτή ίσως να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πιο συνειδητή και συντονισμένη κοινή πορεία προς το μέλλον. Εάν ξεπεράσετε αυτό τον σκόπελο, ο υπόλοιπος μήνας μετά τις 10 Νοεμβρίου είναι πιο χαλαρός, με έντονη κοινωνικότητα αλλά και φλερτ… Συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα στα μέσα του μήνα για να μπορέσετε να έχετε μια πιο ομαλή πορεία.

Προς τα μέσα Νοεμβρίου κατακλύζεστε από μια πρωτόγνωρη ενέργεια οι ελεύθεροι του ζωδίου και καταπλήσσετε τους πάντες. Η γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ είναι πολύ πιθανό, ανάμεσα στα άτομα που θα γνωρίσετε, κάποιος να σας πάρει τα μυαλά! Έντονο θα είναι το πάθος και καταπληκτική η ερωτική χημεία!!! Ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτή την περίοδο που θα σας συναρπάσει. Εξαιρετικά ευοίωνες μέρες για την συναισθηματική σας ζωή είναι οι 9, 10, 29 και 30/11!


GAY ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι Ιχθείς, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους και εκκρεμότητες να τακτοποιούνται, απαλλάσσοντας σας από ένα άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά για να μπορέσουν να αποφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη. Μην κοινολογείτε σε κάθε περίπτωση τα σχέδια σας, γιατί το παρασκήνιο είναι έντονο και οι ανατροπές καθόλου απίθανες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα εν τη γενέσει τους καταστάσεις που μπορούν να τους φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Όσο για εκείνους που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας τους, ιδίως κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Οικονομικά παραμένουν οι δυσκολίες και θα πρέπει για έναν ακόμη μήνα να επιδείξετε σύνεση στην διαχείριση των πόρων σας. Μην ξανοίγεστε, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά! Απλωθείτε μέχρι εκεί που σας παίρνει προς το παρόν…

Η Πανσέληνος θα εξαναγκάσει τους δεσμευμένους του ζωδίου σας σε υποχωρήσεις, προκειμένου να σώσετε την σχέση σας. Είναι η περίοδος που θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια, ταράζοντας την σχέση σας με τον σύντροφο σας. Σε γενικές γραμμές όμως ο μήνας έχει πολλές και διάσπαρτες καλές μέρες για τα συναισθηματικά σας! Εάν τις εκμεταλλευτείτε, θα έχετε καταφέρει να φέρετε τα πράγματα πάλι σε κατάσταση ηρεμίας, εάν η σχέση σας έχει γερά θεμέλια, ή να θέσετε τις βάσεις για μια επικοινωνία σε ανεκτό επίπεδο, εάν αντιμετωπίζετε πολύ μεγάλες δυσκολίες στην συμβίωση σας. Οι τελευταίες μέρες του Νοέμβρη χαρακτηρίζονται από ονειροπόληση! Αφεθείτε να ταξιδέψετε!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, φαίνεται ότι θα επηρεαστούν από το κλίμα που θα δημιουργήσουν τα πλανητικά και ίσως θελήσουν και αναζητήσουν κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή τους. Ο ερωτισμός σας θα είναι ασυγκράτητος και οι ερωτικές επαφές σας πολλές. Εάν θελήσετε όμως να κάνετε μια νέα αρχή, φροντίστε αυτή να γίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Ιδανικές μέρες είναι οι 9, 10 14 και 15/11!


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου