Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω και ζώδια !




Κριός

Ο Κρόνος σας βοήθησε μέχρι τώρα να προσγειωθείτε αναφορικά με τις φιλοδοξίες σας. Ίσως να καταφέρατε να ανελιχθείτε μια ή δύο βαθμίδες στην κλίμακα ιεραρχίας του τομέα που δραστηριοποιείστε, να ξεχωρίσετε ανάμεσα στη μάζα, ακόμη και να προβληθείτε ή να γίνετε διάσημοι στο χώρο σας. Εάν δεν έχει συμβεί ήδη, αυτά θα έχετε να περιμένετε από τον Κρόνο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Την περίοδο που ακολουθεί με τον Κρόνο ανάδρομο στο Αιγόκερω θα πάρετε χρήσιμα μαθήματα για την θέση σας στον κόσμο, θα σκεφτείτε την καριέρα σας και πώς να την προωθήσετε στο μέλλον. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες στην καθημερινότητα σας, καθώς θα ολοκληρώνετε τις δουλειές σας με μεγαλύτερη προσπάθεια και  χρονοτριβή, κάτι που θα σας εξουθενώνει ψυχικά.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ταύρος

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω έχετε θέσει ένα στόχο ζωής και έχετε δεσμευτεί να τον πραγματοποιήσετε. Είστε σε θέση να εκθέσετε τις απόψεις σας, να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, να ξεκινήσετε μια περιπέτεια που θα σας οδηγήσει σε ανώτερη μόρφωση και προσωπική βελτίωση. Ή εάν δεν έχετε ξεκινήσει την διαδικασία αυτή ακόμη, αυτά σας επιφυλάσσει το μέλλον με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Τους μήνες που ακολουθούν θα ευνοηθείτε με προσωπική ανάπτυξη αλλά και διεθνείς συνεργασίες ή αναγνώριση στον γνωστικό σας τομέα ή σε ένα χόμπι σας. Μέχρι τον Σεπτέμβριο πρέπει να βάλετε αργά και προσεκτικά τα θεμέλια για τις μελλοντικές σας  δραστηριότητες, ώστε να μπορέσετε να μεγαλουργήσετε. Τα μαθήματα που θα λάβετε την περίοδο αυτή θα σας χρειαστούν για να διαχειριστείτε την εξουσία ή την επιρροή που θα κατακτήσετε στο άμεσο μέλλον, κάνοντας καλή χρήση. Απλά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιλογές που έχετε κάνει και την πορεία που ακολουθείτε και το Σύμπαν θα σας οδηγήσει στο πεπρωμένο σας!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Δίδυμοι

Ο Κρόνος πορεύεται σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, τις πηγές διαβίωσης και επιβίωσης σας και την περιουσία σας. Είναι ο τομέας που αφορά τις επενδύσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τις σοβαρές δεσμεύσεις, ίσως και νομικές ή οικονομικές συμφωνίες που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Τον χρόνο που ακολουθεί θα πρέπει να συνεταιριστείτε, να ξεπληρώσετε τα χρέη σας, να έρθετε σε γενικές γραμμές σε συμφωνία με εταίρους και να ακολουθήσετε μια κοινή πορεία. Είναι επίσης μια θέση που σηματοδοτεί τον θάνατο, την αναγέννηση και την μετάλλαξη, με σκληρές ειδήσεις και ακόμη πιο σκληρές καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν. 

Με τον Κρόνο σε ανάδρομη κίνηση τους επόμενους μήνες, χρειάζεται σοβαρή σκέψη και προσεκτική δράση για να μην τα τινάξετε όλα στον αέρα. Δάνεια που σκοπεύετε να πάρετε, συμφωνίες που είστε έτοιμοι να υπογράψετε, συνεταιρισμοί που πρόκειται να ενεργοποιηθούν οφείλουν να γίνουν πολύ προσεκτικά! Θα ήταν πολύ πιο εύκολο και ασφαλές να κάνετε σημαντικές για τη ζωή σας κινήσεις μετά το Σεπτέμβριο, εάν έχετε την δυνατότητα επιλογής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καρκίνος

Ο Κρόνος σας ωθεί από τον Δεκέμβριο και μετά σε συνεταιρισμούς, βοηθώντας σας να δείτε τους γύρω σας μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Οι σχέσεις σας δυσκόλεψαν τελευταία πολύ και ίσως κάποια άτομα που είναι κοντά σας να σας φαίνονται ψυχρά και απόμακρα, αποτέλεσμα της κρόνειας επιρροής ή δικών τους προσωπικών προβλημάτων. Η φάση αυτή σας ωρίμασε και παίρνετε την σχέση σας ή ένα συνεταιρισμό πολύ πιο σοβαρά από ότι έως τώρα.

Είστε πολύ κοντά στο να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε να κατακτήσετε στη ζωή, καθώς και πιο άτομο θέλετε να έχετε πλάι σας, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ανάλογα με τις επιδιώξεις σας. Δεν είναι ωστόσο εποχή να κάνετε βιαστικές κινήσεις προώθησης των ονείρων σας, όσο ο Κρόνος είναι ανάδρομος, αλλά για αξιολόγηση των έως τώρα αποτελεσμάτων και επανακαθορισμού της πορείας και των δράσεων σας. Τολμήστε το απίθανο, για να το πετύχετε. Σας αξίζει!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Λέων

Το πέρασμα του Κρόνου από τον Αιγόκερω αγγίζει την υγεία και ευεξία σας και σας αναγκάζει να εστιάσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μέσα από την επιρροή αυτή θα πρέπει να ανασχεδιάσετε τις ημερήσιες δραστηριότητες σας, ώστε να είστε πιο αποδοτικοί, να αλλάξετε την διατροφή σας και να εντάξετε δράσεις που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις και να κατακτήσετε ευεξία! Την περίοδο αυτή θα πρέπει να κάνετε ένα απολογισμό των τελευταίων μηνών, και να δείτε τι λειτούργησε θετικά και τι όχι στις αλλαγές που θα πρέπει να έχετε εφαρμόσει.

Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε σημαντικές αλλαγές που αφορούν την καθημερινότητα σας. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες ή την φυσική σας κατάσταση. Η πειθαρχία που επιβάλλεται από τον Κρόνο δεν θα σας αρέσει, αλλά ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και θα ανασάνετε κάπως.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Παρθένος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, καθώς και των εξωεργασιακών δραστηριοτήτων, των χόμπι σας, αναγκάζοντας σας να δείτε τα πάθη σας με πιο σοβαρό μάτι. Ο δημιουργικός τομέας του ωροσκοπίου σας βρίσκεται κάτω από το πατρικό βλέμμα του Κρόνου, ωθώντας σας να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα πιο πρακτικό πνεύμα. Σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τα πάθη σας με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα, σαν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κόσμου σας! Στα πλαίσια αυτά θα αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά το άτομο εκείνο που μπορεί να έχει κλέψει την καρδιά σας ή να ερωτευτείτε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, μια πατρική σχεδόν φιγούρα.

Καθώς ο Κρόνος εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία, οι ρυθμοί επιβραδύνουν και για τους αδέσμευτους του ωροσκοπίου σας θα είναι όλο και πιο δύσκολο τους μήνες που ακολουθεί να κατακτήσουν αυτό που επιθυμούν σε συναισθηματικό επίπεδο, κυρίως λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου. Είναι όμως μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αξιολογήσετε εκ νέου τις επιλογές σας στον συναισθηματικό τομέα. Βγαίνοντας από την περίοδο αυτή στα μέσα Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχετε κατασταλάξει ως προς το είδος του συντρόφου που θα θέλατε να έχετε στο πλευρό σας και να μοιραστείτε την ζωή σας μαζί του.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός

Ο Κρόνος διέρχεται από τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την οικογενειακή ζωή ή ακόμη και την εργασιακή σας «οικογένεια» και τις σταθερές στην καθημερινή σας ζωή! Από τα τέλη του 2017 η προσοχή σας πρέπει να έχει στραφεί στις καταβολές σας, την κληρονομιά και τις ρίζες σας.

Τώρα ήρθε η εποχή να αξιολογήσετε εκ νέου τις ιδέες και τις αξίες σας γύρω από την οικογενειακή ζωή και να χαράξετε μια αξιόπιστη και ρεαλιστική πορεία για το μέλλον. Να αποφασίσετε για το πώς βλέπετε τον εαυτό σας σε συσχετισμό με τους γύρω σας, και για το πώς μπορείτε να κατακτήσετε συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια. Εάν έχετε βάλει στόχο να αγοράσετε μια καινούργια κατοικία, μετά τον Σεπτέμβριο θα είναι πολύ πιο ομαλή η διαδικασία.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Σκορπιός

Ο Κρόνος διέρχεται από τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την επικοινωνία σας με τους γύρω σας, τον τρόπο σκέψης σας και την αλληλεπίδραση. Ίσως να υπήρξαν ή και να προκύψουν προκλήσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε τα άτομα στο σπίτι, με τους γείτονες, τους συνεργάτες σας στη δουλειά ή τα αδέλφια σας.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι που ακολουθεί θα σας δώσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αξιολογήσετε τα μαθήματα που πήρατε μέχρι τώρα στον τομέα αυτό και κατά πόσο έχετε εφαρμόσει τις προτροπές του Κρόνο στην καθημερινή σας επικοινωνία με τους γύρω σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Τοξότης

Ο Κρόνος φωτίζει τον τομέα των οικονομικών σας, καθώς διέρχεται από τον Αιγόκερω, και κυρίως τον υπεύθυνο χειρισμό τους. Ίσως τους τελευταίους μήνες να αισθάνεστε κάποια οικονομική στενότητα και ένα περιορισμό που σας είναι σχεδόν άγνωστος.

Εάν πάρετε τα μαθήματα σας αναφορικά με ένα συνετό χειρισμό των οικονομικών σας πόρων, τα χρόνια που ακολουθούν θα βιώσετε μια οικονομική άνεση πέρα από τα αναμενόμενα. Τους μήνες που ακολουθούν, με τον Κρόνο ανάδρομο, θα πρέπει να δείτε ρεαλιστικά που βρίσκεστε. Να είστε υπεύθυνοι σε οικονομικά θέματα, να αξιολογήσετε το αποταμιευτικό σας πρόγραμμα και να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και δαπανών!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αιγόκερως

Το πέρασμα του Κόρνου από το ωροσκόπιο σας, σας αναγκάζει να αξιολογήσετε την πορεία σας των τελευταίων ετών σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι ρυθμοί επιβραδύνουν, οι περιορισμοί έντονοι, αλλά είναι μια φάση που πρέπει να περάσουμε όλοι, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουμε τις διδαχές του παρελθόντος και να αλλάξουμε πορεία ζωής, όπου απαιτείται.

Η περίοδος που ξεκινάει τώρα με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιο σας είναι εξαιρετική για να πάρετε μια ανάσα και να δείτε από μια σχετική απόσταση που βρίσκεστε και πως πρέπει να κινηθείτε μετά τον Σεπτέμβριο. Οι περιορισμοί της περιόδου που διανύετε δεν θα είναι καλοδεχούμενοι, αλλά θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα μαθήματα που πρέπει. Και καθώς ο Κρόνος κυβερνά τα οστά και τα δόντια, είναι η σωστή χρονική στιγμή να κάνετε ένα προληπτικό ιατρικό έλεγχο. Με το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο σας ίσως να έχετε χάσει βάρος. Βεβαιωθείτε ότι θρέφεστε κανονικά και ότι, παρά τους περιορισμούς, απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας, κυρίως εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Υδροχόος

Ο Κρόνος μαζί με τον Ουρανό είναι ένας από τους δύο παραδοσιακούς σας κυβερνήτες! Όντας σε ανάδρομη κίνηση, θα αισθάνεστε σα να αποσύρεστε από το προσκήνιο και να βλέπετε τη ζωή σας σε ταινία. Καθώς διέρχεται από τον 12ο οίκο σας, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες σας, την μεταφυσική πλευρά του εαυτού σας, είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αποβάλετε ανεπιθύμητες συνήθειες τις καθημερινότητας σας, καθώς και να καταστρώσετε μακροχρόνιες στρατηγικές.

Η περίοδος της ανάδρομης κίνησης του σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε παλιές υποθέσεις, να γιατρέψετε πληγές, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε με ελπίδες στην καινούργια πορεία της ζωής σας. Γιατί μέχρι να ολοκληρώσει το πέρασμα του ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα επιφορτισθείτε με βαριά καθήκοντα που θα σας οδηγήσουν στον μετασχηματισμό της ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την άνοιξη και το καλοκαίρι, χαράσσοντας στρατηγικές και ανοίγοντας νέους δρόμους!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Ιχθείς

Με το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω, ξεκίνησε η επιρροή του στον τομέα των φιλικών επαφών σας και των κοινών δραστηριοτήτων σας! Πρόκειται να αναβαθμιστεί η παρουσία και η συμβολή σας, εάν δεν συνέβη ήδη, στους φιλικούς σας κύκλους ή στις ομάδες που δραστηριοποιείστε και να συνάψετε νέους, ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη μέχρι τα μέσα περίπου του Σεπτέμβρη θα σας δώσει την ευκαιρία να οραματιστείτε εκ νέου για το που θέλετε να οδηγήσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις στο άμεσο μέλλον, χτίζοντας την ομάδα των ονείρων σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου