Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Gay αστρολογικές προβλέψεις - τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !






Gay Κριός


Μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξουν αλλαγές για αρκετούς από εσάς στον τομέα της καριέρας σας, και θα αισθανθείτε πίεση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις! Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, στην καρδιά του καλοκαιριού, καθώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες μεταξύ εργασίας, οικογένειας και ελεύθερου χρόνου…  Η έκλειψη Ηλίου στις 2 του μήνα πραγματοποιείται στον οίκο που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, το σπίτι και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Ενδεχομένως το διάστημα αυτό να υπάρξει κάποιο γεγονός που θα σας αναγκάσει να αναδιοργανώσετε την οικογενειακή σας ζωή, πριν ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 6ου  οίκου (εργασία και υγεία) θα είναι ανάδρομος από τις 8 του μήνα και μετά. Ανάδρομος όμως είναι και ο Κρόνος, κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα, κοινωνικοί και επαγγελματικοί στόχοι και φήμη). Στον 10ο  οίκο συντελείται επίσης η Σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου. Λόγω όλων αυτών των όψεων, δεν θα ήταν σοφό να κάνετε βιαστικά βήματα στην καριέρα σας. Μπορείτε όμως και πρέπει να αναθεωρήσετε επαγγελματικούς στόχους και να αναπροσαρμόσετε μακροχρόνια σχέδια καριέρας. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις συνεργασίες σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εκ των πραγμάτων λοιπόν θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τις στρατηγικές σας. Αναλύστε πιθανότητες, ευκαιρίες και πάρτε αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη σας το απώτερο μέλλον και όχι την παρούσα χρονική στιγμή! Από άποψη οικονομικών, ενδεχομένως να υπάρξουν ανησυχίες και ανασφάλειες ακόμη και προστριβές μέσα στο σπίτι ή με τους συνεταίρους σας! Αναθεωρήστε τις προτεραιότητες σας, αναφορικά με τα έξοδα σας.Σχετικά με τα ερωτικά σας, ο Ιούλιος είναι ένας καυτός μήνας! Ο 5ος οίκος σας, αυτός που αφορά τον έρωτα, την αγάπη και τα φλερτ, φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του μήνα πλήθος πλανητών, όπως είναι ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, μέχρι τις 2 Ιουλίου, ο Ερμής μέχρι τις 23 του μήνα και η Αφροδίτη μέχρι τις 28! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είστε γοητευτικοί, ακατανίκητοι και ρομαντικοί! Δεν περιμένετε για να δράσετε, αλλά το πολύ πάθος μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, ιδίως μετά τις 10 του μήνα… Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο σας μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα επικοινωνιακής φύσης στις συναισθηματικές σχέσεις σας και όχι μόνο. Η πορεία της Αφροδίτης ευνοεί ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό για τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί. Η ζωή στην οικογένεια θα είναι πολύ πιο αρμονική! Σε γενικές γραμμές όμως, οι περισσότεροι του ωροσκοπίου σας θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την συναισθηματική τους ασφάλεια και κάλυψη, παρά για εφήμερες γνωριμίες και αμφίβολες σχέσεις, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις κινήσεις των ελεύθερων του ζωδίου σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα συμβίωσης, φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Ταύρος

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών του ζωδίου σας, είναι ανάδρομος κατά τον Ιούλιο! Αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας, αποφύγετε περιττές δαπάνες και εξοικονομήστε χρήματα από όπου μπορείτε. Ίσως διαπιστώσετε ότι κοντινά σας άτομα που σας είχαν υποσχεθείτε οικονομική στήριξη, να μην είναι σε θέση να σας την παρέχουν για διάφορους λόγους.  Αναζητήστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας και καταστρώστε πλάνα. Αποφύγετε τραπεζικά δάνεια και καλά θα ήταν να αποφύγετε για λίγο καιρό δαπάνες για διακόσμηση του σπιτιού σας.
Σε ότι αφορά την καριέρα σας, πολλοί από σας που θα θελήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές, θα αμφιταλαντευτείτε με την  διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως ωστόσο η ανάγκη σας αυτή να πηγάζει από την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε προσωπικό και πνευματικό επίπεδο, που όμως αντανακλάται σε επαγγελματικό προς στιγμή. Κάποια αναπάντεχα οικογενειακά ή περιουσιακά γεγονότα θα αναγκάσουν κάποιους από σας να αλλάξετε ριζικά όσα σχεδιάζετε και να εστιάσετε στην επίλυση των προβλημάτων που θα προκύψουν, τουλάχιστον για λίγο.Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη κίνηση μετά τις 8 του μήνα και σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εκφράζετε τον συναισθηματικό σας κόσμο! Δείτε μέσα σας και αναγνωρίστε τις προσωπικές σας ανάγκες. Μέχρι ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε, τι ζητάτε από το άλλο σας μισό, τι αλλαγές και αναπροσαρμογές πρέπει να κάνετε στη ερωτική σας ζωή. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό το εσωτερικό διάλογο σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να είστε σε ισορροπία με τα συναισθήματα σας αλλά και η συναισθηματική σας ζωή να σας εκφράζει και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Η δύσκολη όψη μεταξύ Άρη, που κυβερνά τον οίκο των σχέσεων σας, και του Ουρανού, που είναι στο ζώδιο σας, σας εκθέτει σε κεραυνοβόλους έρωτες και σκοτεινά πάθη, πιθανόν διανθισμένα με πολύ ζήλια, κτητικότητα, εγωισμό και συγκρούσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, ίσως να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα φέρουν διαπληκτισμούς και διενέξεις. Με προσοχή και πολύ συζήτηση μπορείτε να ξεπεράσετε ότι και αν βρεθεί στο δρόμο σας. Επικοινωνιακά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν πολλούς από σας που έχετε μόνιμη και σταθερή σχέση, σε ζητήματα που αφορούν την κοινή σας ζωή, την επικοινωνία με τους συγγενείς και την ανάμιξη τους στην ζωή σας. Εάν η σχέση σας είναι ακόμη καινούργια, αποφύγετε να κάνετε το μήνα αυτό σημαντικές αλλαγές, ειδικά εάν προγραμματίζετε να προτείνετε συγκατοίκηση, γάμο, κλπ.  Ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες του μήνα το κλίμα βελτιώνεται αισθητά! Ότι ζημιά έγινε κατά το προηγούμενο διάστημα μπορεί να αποκατασταθεί, εάν υπάρχουν όμως διαφωνίες σε ζητήματα αρχών, εκεί θα πρέπει να γίνει πολύ δουλειά.


Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .


Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .


Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 14, 16.
                                                                               



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Δίδυμοι

Η Ηλιακή και η Σεληνιακή έκλειψη στις 2 και στις 17 Ιουλίου αντίστοιχα ενεργοποιούν οίκους που αφορούν τα οικονομικά σας! Συνιστάται να είστε πολύ σοβαροί στη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και ενδεχομένως να πρέπει να σκεφτείτε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στο κομμάτι αυτό. Παλιά ζητήματα που έχουν σχέση με χρέη, δάνεια, απλήρωτους φόρους ή κληρονομικά ζητήματα θα επανέλθουν με ένταση! Η Ηλιακή έκλειψη ενδεχομένως να προκαλέσει ένα κρίσιμο γεγονός σε σχέση με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, που θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε επειγόντως νέους πόρους εισοδήματος ή να επαναξιολογήσετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες ή προτεραιότητες. Πολλοί από σας έχετε την τάση να ξοδεύετε άσκοπα σε είδη πολυτελείας, ενώ δεν σας φτάνουν να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος από τις 8/7 και στις 19 του μήνα εισέρχεται ανάδρομος στον οίκο που αφορά εισοδήματα από δουλειά και δαπάνες. Έτσι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος μετά τις 19/7 να σπαταλήσετε τα χρήματα σας σε ανούσιες αγορές ή να κάνετε εντελώς λανθασμένες οικονομικές κινήσεις. Οι περιορισμοί σε οικονομικό επίπεδο θα οδηγήσουν πολλούς από σας σε δραστικά μέτρα σε σχέση με οικονομικά και καριέρα, συνιστάται όμως να μην κάνετε κινήσεις πανικού! Έτσι και αλλιώς, με τόσους πλανήτες ανάδρομους, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Εκείνο που μπορείτε και πρέπει να κάνετε όμως, είναι να προγραμματίσετε με την ησυχία σας τα επόμενα βήματα σας.
Τον Ιούλιο θα πρέπει να σκεφτείτε και τα αποφασίσετε τι αξία έχει για σας η αγάπη, τι αξία έχουν οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σας, την ουσία της συναισθηματικής οικειότητας, της πίστης σε μια σχέση, της γενναιοδωρίας απέναντι στο σύντροφό σας, αλλά και της διαχείρισης των κοινών οικονομικών πόρων. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε άστατη ερωτική ζωή ή έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε για σχέση, καθώς σας καλεί η ελευθερία! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας κάνετε εντύπωση στους κύκλους που κινείστε τον μήνα αυτό και με μεγάλη ευκολία προσελκύετε υποψήφιους εραστές με το χιούμορ σας αλλά και την ικανότητα σας να ανακαλύπτετε το ευαίσθητο σημείο του συνομιλητή σας που θέλετε να κατακτήσετε.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας μια στιγμή κρίσης για τους παντρεμένους, αλλά και για όσους σκοπεύουν να πάνε την σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ίσως να υπάρχουν πιεστικά ζητήματα  που θα μεγεθυνθούν με την έκλειψη, όπως είναι η χειραγώγηση, ο έλεγχος, οι εξαρτήσεις ή ακόμη και το εκτός ελέγχου πάθος στη σχέση. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό!  Ο Δίας συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος), που δεν προσφέρει ανακούφιση στον τομέα αυτό. Τη τελευταία βδομάδα του μήνα υπάρχει μια θετική όψη μεταξύ Άρη και Δία, που ευνοεί την αρμονική επίλυση διαφορών αλλά και παλαιότερων ζητημάτων συναισθηματικής φύσης.


Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Gay Καρκίνος


Οι εκλείψεις του Ιουλίου έχουν επίπτωση στα οικονομικά σας, αλλά και στους επιχειρηματικούς συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Προσπαθήστε να περιορίσετε την εξάρτηση σας από τρίτους και καθορίστε με σαφήνεια τις ανάγκες σας, τις υλικές δυνατότητες σας και τι μπορείτε να καταφέρετε με τη παρούσα οικονομική σας δυνατότητα ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας. Ο Άρης, κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, στόχοι, επιτυχία και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση), ξεκινάει τη διέλευση του στις 2 Ιουλίου μέσα από τον 2ο οίκο σας (απολαβές από τη δουλειά και προσωπικοί πόροι). Με το πέρασμα αυτό πολλοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους μέσα από την κύρια δραστηριότητα τους ή μια δεύτερη ανάγνωση δείχνει πως η όποια επαγγελματική επιτυχία αλλά και αποτυχία έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Ίσως έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να σκεφτείτε μια αλλαγή καριέρας, αλλαγή εργοδότη, ή εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, πώς να αυξήσετε την αποδοτικότητα και κερδοφορία της επιχείρησης σας και να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας. Κατά τη διάρκεια του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν θα έχετε την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 23/7 και της Αφροδίτης μετά τις 28/7 στο δεύτερο οίκο σας ευνοεί τα οικονομικά σας! Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 8 Ιουλίου δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις και καλό θα ήταν να τις αναβάλλετε, εάν είναι εφικτό. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο ζώδιο σας και η σεληνιακή στις 17 του μήνα ενεργοποιούν τον άξονα του «εγώ» σας σε σχέση με τους άλλους (7ος οίκος – δεσμοί με τρίτους, γάμος, συνεργασίες). Αναμένεται ότι κάποιες σχέσεις ίσως και ο γάμος σας να φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, που θα απαιτήσει σημαντικές αποφάσεις, ίσως και δραστικές. Κάτι θα ανατραπεί και θα αλλάξει ριζικά στη μέχρι τώρα δυναμική του ζευγαριού! Η ηλιακή έκλειψη ευνοεί την προσωπική ανασυγκρότηση, την αναδιάρθρωση και την επανατοποθέτηση στις σχέσεις. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές του συντρόφου σας. Εάν όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά και χρόνια προβλήματα σε ένα γάμο ή μια σχέση, ίσως να ήρθε η στιγμή του χωρισμού. Κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να σκέφτονται τον γάμο, αλλά ο Ιούλιος δεν ευνοεί τέτοιες αποφάσεις! Ίσως κάποιες πτυχές της σχέσης σας να γίνουν εμφανείς μετά την σεληνιακή έκλειψη, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε για σημαντικές αποφάσεις. Ο ελεύθεροι του ζωδίου σας αποζητάτε σχέσεις που να οδηγούν στον γάμο, που εκ των πραγμάτων περιορίζει τις επιλογές σας.  Υπό την έννοια αυτή, μόνοι σας βάζετε εμπόδια στη ζωή σας. Χαλαρώστε και κοινωνικοποιηθείτε για λίγο, καθώς θα υπάρξουν πολύ καλές γνωριμίες την περίοδο αυτή. Σημειώστε όμως ότι, τόσο ο κυρίαρχος του οίκου των ερωτικών και του φλερτ του ωροσκοπίου σας, όσο και αυτός των σχέσεων και του γάμου, είναι σε ανάδρομη πορεία, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για ξεκινήματα με προοπτικές μακροβιότητας που ονειρεύεστε.



Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .


Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .


Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Gay Λέων


Προσοχή στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας των χρημάτων που σχετίζονται με τη δουλειά, αλλά των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 19, οπότε εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου. Το διάστημα αυτό είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας σε ότι έχει σχέση με διαχείριση προσωπικών πόρων ή την λειτουργία σας μέσα σε μια επαγγελματική ομάδα. Οι όποιες διαπραγματεύσεις για αλλαγή επαγγελματικής στέγης, εργοδότη, κλπ, την περίοδο αυτή θα παραμείνουν στάσιμες ή θα αποτύχουν παταγωδώς! Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ανάδρομο Ερμή  με το να αλλάξετε καθημερινές συνήθεις που έχουν σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας, επανεξετάζοντας τα κριτήρια των καταναλωτικών σας δαπανών. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας θα αισθάνεστε ότι σας εκμεταλλεύονται στη δουλειά με πενιχρές οικονομικές απολαβές και με μεγάλες θυσίες στην προσωπική σας ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί το σπίτι της υγείας σας, φέρνοντας στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα που θα σας οδηγήσουν να κάνετε δραστικές αλλαγές στην ζωή σας ή θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε, τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στον επαγγελματικό τομέα. Η ερωτική – συναισθηματική ζωή σας είναι γεμάτη γεγονότα τον μήνα αυτό! Θα υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους αλλά και αναπάντεχες ανατροπές στις ζωές των παντρεμένων. Ο Άρης ξεκινάει τη διέλευση του στις 2 του μήνα στο ζώδιο σας, κάτι που επιτείνει την ανάγκη σας να λάμψετε με την παρουσία σας, να κατακτήσετε και να εμπλουτίσετε με ρομάντζο και πάθος τη ζωή σας! Μέσα στην ένταση της στιγμής μπορεί να χαλάσετε εν δυνάμει πολύ καλές γνωριμίες οι ελεύθεροι, με το να προβάλετε ένα πολύ εγωιστικό χαρακτήρα ή με την ανάγκη σας να επιβάλετε τις απόψεις σας στους γύρω σας! Με την συμπεριφορά σας αυτή δεν θα αφήσετε περιθώρια έκφρασης και ελιγμών στο υποψήφιο ταίρι σας, θα αισθανθεί πως εγκλωβίζεται, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια. Και οι παντρεμένοι όμως ή σε μόνιμη σχέση κινδυνεύουν μέσα στην υπερβολή των στιγμών, να προκαλέσουν την αντίδραση του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανεπιθύμητες και αναπάντεχες αντιδράσεις, έως και επαναστάσεις… Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων ταλαιπωρούνται αυτό το μήνα από αστάθεια και εντάσεις, ειδικά το διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου! Κάποιοι ωστόσο που δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν τους, θα βασανιστούν και πάλι από νοσταλγία για τον χαμένο τους έρωτα. Εκμεταλλευτείτε σοφά την περίοδο αυτή, καθορίζοντας επακριβώς τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε στο ταίρι σας ή σε έναν υποψήφιο σύντροφο.



Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , Συνεργασίες, θέματα συμβίωσης .


Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .


Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Παρθένος



Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου αλλά και του οίκου της καριέρας σας, είναι ανάδρομος μετά τις 8 Ιουλίου, μια διέλευση που θα σας οδηγήσει σε επανεκτιμήσεις επαγγελματικών στόχων, τις σχέσεις σας με την ιεραρχία και τα μακροχρόνια projects που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες, να σκεφτείτε εάν η δουλειά που κάνετε σας εκφράζει, εάν σας φέρνει χαρά και σας δίνει ικανοποίηση και σε υλικό επίπεδο. Παράλληλα είναι πολύ καλή η στιγμή να αναθεωρήσετε ένα παλιό επαγγελματικό σας όνειρο και να το προωθήσετε για μελλοντική υλοποίηση. Μέχρι τις 19 Ιουλίου ο Ερμής ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φίλοι, ομάδες, κοινά προγράμματα, τεχνολογία και συνεργασίες με πολυεθνικές ή οργανισμούς). Ο ίδιος οίκος ενεργοποιείται επίσης από τον Ήλιος μέχρι τις 23 Ιουλίου και την Αφροδίτη μεταξύ 3 και 28/7! Επειδή όμως η Αφροδίτη κυβερνά τον 2ο οίκο σας (χρήματα από την εργασίας και προσωπικές πηγές), η διέλευση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα έχετε εισοδήματα με μεγαλύτερη ευκολία το μήνα αυτό, μέσω συνεργασιών με φίλους ή από ομαδικές δραστηριότητες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούσαν να αυξήσουν την κερδοφορία τους με μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο ή βελτιώνοντας την ιστοσελίδα της επιχείρησης τους. Επιλέξτε ποιο προϊόν σας είναι πραγματικά κερδοφόρο και βελτιώστε την προβολή του! Μετά τις 10 Ιουλίου ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με μια χρηματοδότηση σας, ένα χρέος ή μια καθυστερημένη πληρωμή, αλλά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και πάλι προς το τέλος του μήνα. Αντί να κατατρώγεστε με τις επιπλοκές σε μια μυστική ή δύσκολη συναισθηματική σχέση, αυτή τη περίοδο φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ανανεωθείτε! Κινηθείτε εκτός του κύκλου των γνωριμιών σας, εάν αποζητάτε ανανέωση της ερωτικής σας ζωής! Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου και η σεληνιακή στις 17 ενεργοποιούν τον άξονα φιλίας και έρωτα του ωροσκοπίου σας! Το μήνα αυτό ευνοούνται μεν οι καινούργιες γνωριμίες, μπορεί όμως να αισθάνεστε μπερδεμένοι, εάν κάποια γνωριμία θα πρέπει να μείνει σε φιλικό επίπεδο ή εάν θα πρέπει να επιδιώξετε κάτι περισσότερο. Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση ίσως να αισθανθείτε ανασφάλεια για τα αισθήματα που έχει απέναντι σας το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Μην εκμαιεύετε οι αδέσμευτοι ερωτικές εξομολογήσεις και αποφύγετε να κάνετε και σεις με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας, ανάδρομο μετά τις 8 του μήνα. Αφήστε καλύτερα το χρόνο να κυλίσει και σκεφτείτε προσεκτικά τα συναισθήματα σας και τις επιδιώξεις ή τα θέλω σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, ζυγίστε καλά τις προθέσεις σας, εάν θέλετε η σχέση σας να έχει μέλλον. Ευτυχώς για σας, οι Κρόνος και Πλούτωνας που διέρχονται, αν και ανάδρομοι, το 5ο σπίτι σας( έρωτας, φλερτ και σχέσεις), ευνοούν τις ρεαλιστικές προσεγγίσεις, όσο δύσκολες και επίπονες και αν είναι.
 

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 14, 20.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Ζυγός


Ο 10ος  οίκος του ωροσκοπίου σας (καριέρα και επαγγελματική – κοινωνική καταξίωση)  είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος το μήνα αυτό, με τις πλανητικές διελεύσεις αλλά και τις δύο εκλείψεις που πραγματοποιούνται σ αυτόν! Αυτό το γεγονός προϊδεάζει για σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σας κατεύθυνση ή μια αλλαγή σε εργοδότη. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε δραστικές αποφάσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, ίσως και να δηλώσετε παραίτηση από τη δουλειά σας. Εάν δραστηριοποιείστε σε ένα σύλλογο, μια ομάδα ή έναν οργανισμό, έχετε ηγετική θέση ή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό. Εάν κυνηγάτε μια διευθυντική θέση σε μια επιχείρηση, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Θα πρέπει να καταβάλλετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι φανταζόσασταν για να καταφέρετε κάποια θετικά αποτελέσματα. Μετά τα μέσα του μήνα αυξάνεται η δυσαρέσκεια σας για τις οικονομικές απολαβές από την εργασία σας ή από ζητήματα που έχουν σχέση με προνόμια που συνεπάγεται η εργασιακή σας θέση. Όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν σε κάποιο επίπεδο τα εισοδήματα σας, ειδικά μετά τις 9 Ιουλίου! Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί ίσως προκύψουν αναπάντεχα έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας. κατά τη διάρκεια του μήνα όμως ίσως ανακαλύψετε τις κρυφές αρετές των επενδύσεων και να θελήστε να δραστηριοποιηθείτε…Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την παρόρμηση μέσα στον Ιούλιο να εκφράσουν ή να ανακαλύψουν εκ νέου την σαγηνευτική πλευρά του χαρακτήρα τους. Θα κυνηγάνε τα ευκαιρίες για φλερτ και αποπλάνηση. Το κακό είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα το βλέπετε σαν παιχνίδι, χωρίς να έχετε διάθεση να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό, με αποτέλεσμα να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Και επειδή το σύμπαν είναι δίκαιο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πέσετε οι ίδιοι στα δίχτυα που θα στήσετε… Οι αδέσμευτοι συνιστάται να ζήσετε στο έπακρο τις στιγμές, αλλά να έχετε κατά νου, ότι οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα δεν ευνοούν κάτι πιο σταθερό. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να κατευθύνουν όλη τους την σαγήνη στο ταίρι τους,  ειδικά εάν υπάρχουν προβλήματα ή ένα βεβαρυμμένο παρελθόν με καχυποψίες ή διαπληκτισμούς. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σας και έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε τόσο την σχέση σας, όσο και την ερωτική σας ζωή και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Προφυλάξτε τους συντρόφους σας όμως όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί τα πλανητικά του μήνα δείχνουν ατυχήματα… 


Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 21, 14.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Σκορπιός


Σε ζητήματα καριέρας ο Ιούλιος θα είναι ο μήνα που θα μπορέσετε να αποδείξετε στους γύρω σας την αξία και τις ικανότητες σας. Είναι ο μήνας που μπορείτε να καταγράψετε αξιοσημείωτη πρόοδο στα επαγγελματικά σας! Η αναγνώριση θα έρθει, και ίσως μια προσαγωγή, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική προβολή του «εγώ» σας και να έχετε το νου σας στον ανταγωνισμός ή στους ανταγωνιστές σας. Οι ίντριγκες συναδέλφων μπορούν να βλάψουν την φήμη και αξιοπιστία σας και γίνουν εμπόδιο σε μια προαγωγή ‘η αναβάθμιση της θέσης σας. Μέσα στο μήνα μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιες συνεργασίες έχουν πάψει πια να εξυπηρετούν τον σκοπό τους και ίσως να αποτελούν σοβαρό τροχοπέδη στην εξέλιξη σας. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 10ο οίκο σας (καριέρα και κοινωνική – επαγγελματική φήμη και καταξίωση), οπότε είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας βήματα στον επαγγελματικό τομέα και να ελέγξετε την επάρκεια των οικονομικών σας πόρων, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αναφορικά με αυτά που σχεδιάζετε. Ίσως να διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά σας, ότι γραφειοκρατικά κάτι λείπει και θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Προσέξτε το θέμα της χρηματοδότησης, γιατί δεν θα ήταν προς συμφέρον σας να συνάψετε αβασάνιστα δανειακές συμβάσεις με τράπεζες. Αντίθετα, συνιστάται να ξεπληρώσετε, εάν είναι δυνατόν, παλαιές οφειλές, ιδίως παλιά φορολογικά βάρη. Το να κάνε σωστή διαχείριση των κεφαλαίων σας είναι ένα από τα ζητούμε των όψεων του μήνα, καθώς οι πλανήτες που έχουν σχέση με τους οίκους των οικονομικών σας, ο Δίας και η Αφροδίτη, είναι αυτή τη στιγμή ανάδρομοι.Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει μια σχετική αστάθεια μέσα στο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναρπαστική! Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ανατροπές, ιδίως μετά τις 9/7 που η Αφροδίτη, κυβερνήτης του  οίκου σας των σχέσεων και του γάμου, διέρχεται από τον 9ο οίκο σας. Η διέλευση αυτή συνιστά να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και τη βαρετή καθημερινότητα σας. Αναζητήστε νέους τρόπους προσέγγισης των καταστάσεων, ανανεώστε την ερωτική σας ζωή και ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες εμπειρίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να αισθανθούν μια έλξη για άτομα από το εξωτερικό, άτομα άλλης κουλτούρας ή να είναι ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Δύσκολη είναι η περίοδος μεταξύ 16 και 22 του μήνα, που η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με Κρόνο και Πλούτωνα. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια αντιθέσεις ουσίας μέσα στο ζευγάρι. Θα έχετε την τάση να παραμείνετε άκαμπτοι στις απόψεις σας και να διατηρήσετε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, αλλά θα είναι η λανθασμένη προσέγγιση και θα φέρει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Οι εκλείψεις του μήνα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε απόψεις σε συγκεκριμένα ζητήματα και να δείτε τα θέματα μέσα από μια  διαφορετική οπτική. Εάν η σχέση σας είναι τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργική, ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Παλιά μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια που θα σας ωθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση.



Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .


Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .


Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 14, 22.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Gay Τοξότης



Στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες τον μήνα αυτό, φίλοι Τοξότες! Ο Ερμής που κυβερνά τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων αλλά και αυτόν της καριέρας σας και της κοινωνικής και επαγγελματικής σας φήμης είναι ανάδρομος, που υποδεικνύει την ανάγκη για επανεξέταση καταστάσεων. Δείτε εάν οι συνεργασίες που έχετε συνεχίζουν να είναι αποδοτικές, εάν οι επενδύσεις σας αποδίδουν όσα ελπίζατε. Συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έχουν τεθεί σε ισχύ, εάν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, ίσως να είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε αναδιαπραγμάτευση των όρων τους. Εάν έχετε δανείσει χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να διεκδικήσετε την αποπληρωμή τους, αλλά και να εξοφλήσετε οφειλές σας σε εφορία και ταμεία. Για όσους έχουν σκοπό να κάνουν επενδύσεις ή να ξεκινήσουν κάποια νέα επαγγελματικά βήματα, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες χρηματοδότησης. Η ηλιακή έκλειψη στις 2/7 αλλά και η σεληνιακή στις 17/7 ενεργοποιούν τους οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, γεγονός που προϊδεάζει για κάθε είδους απρόοπτα που έχουν σχέση με χρήματα και κεφάλαια. Αλλά μπορεί να σας ανοίξουν και νέες πόρτες σε πηγές χρηματοδότησης που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι στιγμής, ενώ για τους όσους από σας έχετε υπαλληλική σχέση, να δείτε ξαφνικά το εισόδημα σας να αυξάνονται. Η δυναμική των εκλείψεων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά και να διαγνώσετε τα λάθη στη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να αλλάξετε συμπεριφορά ή συνήθειες. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πιέσετε εσείς για αύξηση το αφεντικό σας, γιατί μπορεί να σας δείξει την πόρτα εξόδου… Μεταξύ 10 και 13 του μήνα να είστε προετοιμασμένοι για εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην διανοηθείτε να παραιτηθείτε, όσο άσχημη και αν είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζετε.  Οι αστρολογικές όψεις του μήνα συνιστούν και σας οδηγούν, είτε το θέλετε είτε όχι, στο να αξιολογήσετε εκ νεόυ στις απόψεις σας για τον γάμο, την συμβίωση, τον έρωτα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται οποιαδήποτε συναισθηματική σχέση. Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του οίκου σας, σχετικού με τις συναισθηματικές σχέσεις και τον γάμο, είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 του μήνα στον 9ο οίκο σας, και μετά μέχρι τις 1 Αυγούστου στον 8ο οίκο σας. Αυτό το πέρασμα θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα αρχών και αξιών με το ταίρι σας, να φέρει αποξένωση μεταξύ των συντρόφων, ακόμη και μια ακύρωση ενός ταξιδιού ή των διακοπών λόγω του άσχημου κλίματος που θα επικρατεί. Ζητήματα πίστης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κτητικότητας, ελέγχου και χειραγώγησης αναφύονται μετά τις 19 Ιουλίου, που θα οδηγήσει τη σχέση στα άκρα, με έντονα συναισθήματα, ιδίως από την πλευρά του συντρόφου σας. Θα πρέπει να δείξετε έμπρακτα ότι είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στη σχέση και να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφό σας για να βρείτε την χρυσή τομή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα είστε ρομαντικοί μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Θα σας ελκύσουν περισσότερο άτομα υψηλής μόρφωσης και διανόησης, άτομα με έντονη δημιουργικότητα ή με διαφορετική κουλτούρα από σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να σας προσελκύσει ένα άτομο που θα είναι από άλλη χώρα. Εάν αναζητάτε την αγάπη και μια καινούργια σχέση, η ακατάσχετη πολυλογία σας και η περιαυτολόγηση θα αποδειχτεί αυτό το μήνα η αχίλλειος πτέρνα σας.



Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες ,επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .


Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 23, 14.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Gay Αιγόκερως


Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις συνεργασίες και συνεταιρισμούς σας και ίσως να βιώσετε καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός κύκλου. Εάν βρίσκεστε σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων για νέα συμβόλαια, συμβάσεις ή συνεργασίες, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όσο ανέφελα θα περιμένατε. Ίσως υπάρξουν εντάσεις, κρίσεις, ασυνεννοησία και παρανοήσεις ή και μια γενική σύγχυση, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής φήμης και καταξίωσης σας, υποστηρίζει τις συμπράξεις μεταξύ 3 και 28 του μήνα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, καλύτερα να συνεργαστείτε, παρά να προσπαθήσετε να τα βγάλετε πάρα μόνοι σας. Εάν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με την ιεραρχία, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις μετά τις 20 του μήνα. Δείξτε ότι είστε ευέλικτοι και συνεργάσιμοι! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σας, είναι ανάδρομος από τις 8 Ιουλίου. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας στην δουλειά, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, ώστε να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Και η αποτελεσματικότητα, δηλαδή η αποδοτικότητα, μπορεί εύκολα να μετρηθεί με βάση το εισόδημα σας ή την οικονομική επιφάνεια που σας βοήθησε να κατακτήσετε η παρούσα επαγγελματική σας πορεία. Δεν είναι καλή η στιγμή να συνάψετε μια δανειακή σύμβαση, ακόμη και εάν κρίνετε ότι είναι απόλυτα απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας. Επίσης χρειάζεται προσοχή εάν σκέφτεστε να πιστοποιήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας, καθώς ο φορέας πιστοποίησης μπορεί να μην είναι αναγνωρισμένος. Γενικά χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις που έχουν σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και βέβαια σφιχτό έλεγχο των δαπανών σας. Οι σχέσεις γενικά θα είναι αρκετά δύσκολες μέσα στον Ιούλιο, πιθανόν γιατί και σεις δεν θα είστε ιδιαίτερα ισορροπημένοι αυτό το διάστημα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας, του γάμου και των σχέσεων – συμπράξεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κρίση, που όμως θα οδηγήσει σε ανανέωση και αλλαγή. Ζητήματα χρημάτων μπορεί να αποτελέσουν σημαντική αιτία έριδας με το ταίρι σας και όσοι βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου, το μοίρασμα των κοινών περιουσιακών σας στοιχείων θα είναι εφιάλτης.  Ένα άλλο σενάριο των ημερών είναι να περνάει δύσκολα ο σύντροφός σας, καθώς θα βρίσκεται σε φάση προσωπικού επαναπροσδιορισμού, με αποτέλεσμα να συναντάτε άρνηση και απόρριψη στην κάθε σας κίνηση!  Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 συντελείται στο ζώδιο σας, και η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου και του 7ου οίκου σας, του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Έτσι, μπορεί να βιώσετε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, στην βάση της ύπαρξης και της λειτουργία της σχέσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την θέση σας, τις προτεραιότητες σας στο γάμο ή την σχέση, να εκφράσετε ανοιχτά την άποψη σας στα θέματα που σας απασχολούν ή σας ανησυχούν. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις ανάγκες από κάθε πλευρά του δίπολου και η έκλειψη αυτή μπορεί να καταδείξει, πως η παρούσα σχέση δεν μπορεί να επιτύχει την πολυπόθητη ισορροπία, τουλάχιστον υπό την παρούσα μορφή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια, σε άλλες όμως να γίνουν σημαντικά βήματα για την εμβάθυνση και σταθεροποίηση σε ένα νέο, ουσιαστικότερο επίπεδο. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, έχετε την στήριξη της Αφροδίτης, η οποία διέρχεται τον 7ο οίκο σας μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα είναι και έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση με μακροχρόνιες προοπτικές.


Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση ,υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .


Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.






Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Υδροχόος


Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου συντελείτε στον οίκο του ζωδίου σας που έχει σχέση με την εργασία, ένα τομέα της ζωής σας που τον επηρεάζει και η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7! Ξεκινήματα συνεργασιών που μπορεί να γίνονται αυτή την χρονική περίοδο θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, εντάσεις, θα υπάρξουν παιχνίδια επιβολής δύναμης και ισχύος αλλά και διεργασίες στα παρασκήνια. Κάποιοι θα καταλάβουν μόλις τώρα, με την δυναμική των εκλείψεων, καταστάσεις που διαδραματιζόταν στον εργασιακό τους χώρο ή τις προθέσεις των αφεντικών τους. Κάποιοι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, κάποιο άλλοι να πρέπει να συνεργαστούν με νέους συναδέλφους. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσετε διλλήματα ως προς την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, μια διαδικασία που θα σας στρεσάρει. Εάν έχετε συνεταίρους, το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησίες είναι έντονο, καθώς και να ανακαλύψετε κρυφούς εχθρούς εκεί που δεν το περιμένετε.  Μετά τις 17 Ιουλίου κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία ή προσανατολισμό, όχι όμως επειδή θα το έχετε επιλέξει εσείς, αλλά επειδή θα το έχουν φέρει έτσι οι συνθήκες. Ο Ερμής, κυβερνήτης του 8ου οίκου σας (κοινές αξίες, δάνεια, φόροι και κληρονομιές) είναι ανάδρομος μετά τις 8 του μήνα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας περιόδου ιδανικής για την επανεξέταση στόχων που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείτε την έξοδο σας από μια συνεργασία, να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός μεγαλύτερου μεριδίου σε μια επιχείρηση ή να τακτοποιήσετε την διανομή κοινών περιουσιακών στοιχείων ή κληρονομιών. Τα συναισθηματικά σας θα είναι λίγο-πολύ στάσιμα αυτό το μήνα, φίλοι Υδροχόοι. Από την μια μπορεί να στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους, από την άλλη να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τις προθέσεις αυτών που έχετε απέναντι σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου της αγάπης και του έρωτα του ωροσκοπίου σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος). Συνιστάται να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για δεσμεύσεις μακροχρόνιες, εάν δεν είστε παντρεμένοι και έχετε απλά μια σχέση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε, και εάν κρίνετε σκόπιμο, συμβουλευτείτε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα που εμπιστεύεστε, πριν ανακοινώσετε το οτιδήποτε σημαντικό. Όσοι είστε παντρεμένοι, με τον ανάδρομο Ερμή έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να λύστε διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας. Ίσως και να αποφασίσετε το διάστημα αυτό να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ο 7ος οίκος σας είναι σε σημαντικό βαθμό ενεργοποιημένος μέσα στον Ιούλιο. Έχουμε την διέλευση του Άρη, τον οποίο θα συναντήσουν ο Ήλιος μετά τις 23 Ιουλίου και η Αφροδίτη μετά τις 28! Το διάστημα μεταξύ 10 και 18/7 υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αψιμαχίες και διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σας, αλλά μετά τις 23 η ένταση καταλαγιάζει. Χρειάζεται ωστόσο αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, γιατί καμία πλανητική όψη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει μια σχέση λειτουργική. Όσο για τους αδέσμευτους, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος να βρείτε ένα ταίρι και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Κάποιους μεταξύ σας μπορεί να τους απασχολεί ακόμη μια παλιά τους σχέση και να σκέφτονται το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.



Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Gay Ιχθείς



Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο του ωροσκοπίου σας, σχετικό με τα χρήματα από την εργασία, διέρχεται τον Ιούλιο τον 6ο οίκο (εργασία και υγεία) του ωροσκοπίου σας. Σε πρώτη ανάγνωση, τα χρήματα θα έρθουν μέσα από σκληρή και σοβαρή δουλειά, αφοσίωση και αγαστή συνεργασία με συναδέλφους. Να είστε επιφυλακτικοί με φήμες που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 10 Ιουλίου που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις στην δουλειά. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, καθώς μπορεί να προκαλέστε χωρίς να το θέλετε εχθρότητες μεταξύ των συναδέλφων, ενώ θα προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα. Εάν έχετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε μια παλιά συνεργασία σας, δεν θα καταφέρετε με τα μαλώματα να βρείτε το δίκιο σας, ούτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας χρήματα. Εκεί χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση για να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο αυτό. Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα ξαναζήσουν την περίοδο αυτή άγχη και φοβίες αναφορικά με τα οικονομικά τους. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε εργασιακή στέγη ή και επάγγελμα, ακόμη και να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Ο Δίας είναι ακόμη ανάδρομος στον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την καριέρα σας και σας ωθεί σε μεγάλες αναθεωρήσεις στον τομέα αυτό. Συνιστάται να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, να ανανεώσετε τις στρατηγικές σας και να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ. Προς το τέλος του μήνα ίσως σας επιστρέψουν κάποια δανεικά ή να σας δώσουν κάποια από τα χρήματα που σας οφείλουν από τη δουλειά. Έχετε σημαντικά τονισμένη τη δύναμη της αποπλάνησης αυτό το μήνα, φίλοι Ιχθείς! Εκπέμπετε συναίσθημα, τρυφερότητα και έχετε πολύ καλές ευκαιρίες να κάνετε επανεκκίνηση της ερωτικής και συναισθηματικής σας ζωής. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση που δείχνει καλά δείγματα, τώρα είναι μια περίοδος που θα σκεφτείτε να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (έρωτας, φλερτ και σχέσεις), αλλά ο οίκος αυτός επηρεάζεται επίσης και από την σεληνιακή έκλειψη στις 17/7. Έτσι, νέοι έρωτες μπορεί να ανθίσουν, παλιές και προβληματικές σχέσεις να τελειώσουν. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι, ότι η συναισθηματική σας ζωή θα βιώσει καθοριστικές στιγμές! Ο Ερμής, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας ( συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος) είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 Ιουλίου στον 5ο οίκο σας, γεγονός που συνιστά προσεκτικές κινήσεις στα συναισθηματικά σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να καταλάβετε πως αισθάνεστε για το άτομο που έχετε δίπλα σας ή εάν αυτό που έχετε, είναι αυτό που θέλετε. Σε μακροχρόνιες σχέσεις και πολυετείς γάμους η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει μια πολυπόθητη αναγέννηση στην σχέση, μέσα και από την ανανέωση της ερωτικής τους ζωής. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο κάποιας ζήλιας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να εμπλουτίσετε λίγο την κοινωνική σας ζωή. Είναι επίσης πολύ καλή χρονική στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τους όρους, κάτω από τους οποίους λειτουργεί ο γάμος ή η σχέση σας και να μοιράσετε τις ευθύνες σε μια καινούργια βάση.


Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου