Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Αφροδίτη στον Λέοντα (από 28 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2019)




Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της σαγήνης, της πολυτέλειας και των χρημάτων, εισέρχεται στις 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο της φωτιάς, το πιο εκφραστικό του ζωδιακού κύκλου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Αυγούστου. Πρόκειται για μια αρμονική θέση, καθώς ένας θετικός πλανήτης συναντά ένα θετικό ζώδιο , με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας χαρούμενης ατμόσφαιρας στην καρδιά του καλοκαιριού! Η συνδυασμένη ενέργεια τους έχει την ικανότητα και την δυναμική να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος και να μας ωθήσει προς τα εμπρός, σε πιο ελπιδοφόρα και συναρπαστικά «ταξίδια».

Η διέλευση της Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο δημιουργικό, που εκφράζεται από καρδιάς αλλά λατρεύσει την προβολή, μας προϊδεάζει για ραντεβού γεμάτα νάζια και φλερτ, ηχηρές ίσως και επιδεικτικές εκμυστηρεύσεις αγάπης, αλλά και πιθανά κάποιες έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.  Τα συναισθήματα θα εκφραστούν την περίοδο αυτή, όποια και αν είναι, θετικά ή αρνητικά, με ένταση και επίφαση!  Όσο η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα, κανείς δεν ενδιαφέρεται απλά να αρέσει. Όλοι θέλουμε να μας λατρεύουν! Και στο πλαίσιο αυτό πολλοί είναι αυτοί που θα κάνουν την υπέρβαση και θα εκφράσουν, αναλαμβάνοντας ρίσκα, τα συναισθήματα τους. Γιατί είναι η φάση της ζωής μας, που όποιος τολμά νικά!

Στον έρωτα θέλουμε μεταχείριση αυτοκρατορική για να ικανοποιήσουμε το υπερτροφικό μας «εγώ», και θέλουμε και να μας σέβονται για αυτό που είμαστε και για όσα έχουμε καταφέρει στη ζωή. Στο κρεβάτι είμαστε εκφραστικοί λόγω Λέοντα και ρομαντικοί λόγω Αφροδίτης, ενώ στην κοινωνική μας ζωή εκτιμάμε την γενναιοδωρία και τον θαυμασμό των γύρω μας. 

Δεν είναι όμως όλα ιδανικά το διάστημα διέλευσης της Αφροδίτης μέσα από τον Λέοντα. Γιατί ενώ η Αφροδίτη είναι παιχνιδιάρα, ο Λέοντας δραματικοποιεί τα πάντα, ειδικά εάν δεν απολαύσει τον θαυμασμό και την λατρεία στην έκταση που αυτός επιθυμεί. Στο διάστημα της μετάβασης αυτής είμαστε σε θέση να προκαλέσουμε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό μας, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθούμε ότι αποτελούμε ακόμη το επίκεντρο του κόσμου του συντρόφου μας. Χρειάζεται όμως προσοχή, καθώς όσο πιο εγωκεντρικοί γινόμαστε, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να μείνουμε στο τέλος μόνοι …

Και το χρήμα διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παρούσα διέλευση, καθώς ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την υπερβολή, την πολυτέλεια, την χλιδή και την λάμψη! Θα επιδιώξουμε όλοι να βάλουμε λίγη λάμψη στην ζωή μας και σ αυτή των αγαπημένων μας προσώπων, με αγορές που θα ξεφεύγουν από την αγοραστική μας δύναμη ή και διακοπές πολύ πιο χλιδάτες από αυτές που σηκώνει το βαλάντιο μας. Το να κάνουμε ακριβά δώρα και να  βλέπουμε τα πρόσωπα των δικών μας ανθρώπων να λάμπουν από χαρά, θα αποτελεί η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας για μας το διάστημα αυτό.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια εξαιρετικά πολύχρωμη και χαρούμενη περίοδος! Για τα παντρεμένα ζευγάρια ή αυτά που είναι σε πολυετείς σχέσεις, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αναθερμάνουν την συναισθηματική και σεξουαλική τους ζωή. Μας υπενθυμίζει ότι η ζωή χρειάζεται και διασκέδαση, για να μπορέσει να είναι ισορροπημένη. Οι ελεύθεροι κάνετε τα πάντα για να προσελκύσετε την προσοχή των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, και που την περίοδο αυτή είναι άτομα που δεν τσιγκουνεύονται τα κομπλιμέντα, ούτε όμως και τα χρήματα, προκειμένου να σας εντυπωσιάσουν. Ιδιαίτερα έντονη είναι η όψη αυτή για όσους ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Αλίντα Κανάκη
Mήτρας Δημήτρης
  

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δημοφιλή : 

Ανάδρομος Χείρων στον Κριό 8 Ιουλίου – 13 Δεκεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου