Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Άστρα : Της μοίρας τα χτυπήματα… Ιούλιος 2021


Ο Ιούλιος φιλοξενεί κάποιες αρκετά δύσκολες όψεις για πολλά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, έχει όμως και τις καλές του στιγμές. Στο παρόν άρθρο θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε δύο όψεις των αρχών του μήνα, που αναμένεται να επηρεάσουν αρκετούς του ζωδιακού κατά ένα μάλλον δυσάρεστο τρόπο.

Την πρώτη μέρα του μήνα έχουμε μια αντίθεση του Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Λέοντα και τον Υδροχόο αντίστοιχα. Είναι μια όψη με αρκετά μακρά επίδραση και προοιωνίζει αδιέξοδα και συγκρούσεις συμφερόντων, περιορισμούς στην έκφραση των απόψεων μας, χάσματα απόψεων και γενεών, ατυχήματα και κατάθλιψη. Με την όψη αυτή είναι πολύ συχνά τα προβλήματα στα οστά και στα δόντια. Λόγω δε της συμμετοχής του Άρη, που βρίσκεται προς στιγμήν σε ένα ζώδιο της φωτιάς, θα πρέπει να προσέχουμε να μην έρθουμε σε συγκρούσεις με τα αφεντικά ή τους εργοδότες μας, τους γονείς αλλά και τα ηλικιωμένα πρόσωπα του στενού μας κύκλου, καθώς οι εκρήξεις θυμού μας μπορεί να είναι παροιμιώδεις και καταστροφικότατες. Όσοι επηρεάζονται ιδιαίτερα από την όψη θα βιώσουν έλλειψη ενέργειας και ζωτικότητας, κάνοντας την σωματική εργασία και τις αθλητικές δραστηριότητες σχεδόν αδύνατες. Τα ζώδια που θα δεχτούν τα πλήγματα της όψης είναι κυρίως ο Υδροχόος και ο Λέοντας, δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν όμως ούτε στιγμή επίσης Κριοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου.

 

Υδροχόοι

 

Πιθανότατα να βιώσετε το διάστημα που ακολουθεί μια απώλεια, την διακοπή μιας ερωτικής ή μια επαγγελματικής σχέσης. Μπορεί εδώ και καιρό να έχετε προγραμματίσει στο μυαλό σας την αλλαγή αυτή, τώρα όμως θα υλοποιηθεί. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να έχει προηγηθεί το συμβάν και την παρούσα χρονική στιγμή να πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με το κενό που άφησε η διακοπής της σχέσης στην ζωή σας. Είναι όμως μακροχρόνια για το καλό σας, γιατί πιθανά απομακρυνθήκατε από ένα άτομο αγενές, απότομο, ακόμη και βίαιο. Επειδή κινδυνεύετε από κατάθλιψη, μην κλείνεστε τελείως στον εαυτό σας και μην αποφεύγετε φίλους και παρέες. Η κοινωνικοποίηση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ευκολότερα το κενό. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε εξαιρετικά μεγάλη πίεση από την δουλειά σας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε από υπερκόπωση και υπέρμετρο άγχος.

 

Λέοντες

 

Η όψη αυτή είναι πιθανό να φέρει χωρισμούς στην συναισθηματική σας ζωή, που θα οφείλονται κυρίως στην δική σας πιεστική και επιθετική συμπεριφορά. Και με τον Άρη στο ζώδιο σας, ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται απόλυτα λογικό και αναμενόμενο. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, αποφύγετε άσκοπες και ανώφελες συγκρούσεις, διαφορετικά θα χάσετε ξαφνικά ένα άτομο από τη ζωή σας, που απλά θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει, χωρίς να ρίξει δεύτερη ματιά πίσω του. Εάν έχετε βιώσει πρόσφατα ένα χωρισμό ή ένα διαζύγιο, η όψη αυτή προϊδεάζει για μια μακρά περίοδο μοναξιάς, χωρίς να φαίνονται στον ορίζονται ευκαιρίες να ορθοποδήσετε συναισθηματικά, δημιουργώντας μια νέα σχέση.

 

Κριοί

 

Είναι μία όψη που θα σας κάνει να αισθανθείτε άβολα. Θα έχετε την διάθεση να αποτραβηχτείτε από τη δράση, να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε. Οι φυσικές σας δυνάμεις και αντοχές, για τις οποίες είστε τόσο γνωστοί, φαίνεται να σας προδίδουν και το κορμί σας να έχει ανάγκη από ξεκούραση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε εξαιρετικά δύσκολα και περίπλοκα προβλήματα με τους απογόνους σας, να βιώσετε ένα χωρισμό ή ακόμη και να χάσετε χρήματα σε λοταρίες και στοιχήματα.

 

Αιγόκεροι

 

Η όψη αυτή προϊδεάζει για σοβαρές οικονομικές δυσκολίες για το ζώδιο σας μέσα στον Ιούλιο. Θα υπάρχει μια συνεχής έλλειψη χρημάτων, μισθοί μπορεί να καθυστερήσουν να καταβληθούν, να χάσετε κάποια μπόνους από την δουλειά σας, να βιώσετε ξαφνικές οικονομικές απώλειες ή να σας επιβληθούν χρηματικά πρόστιμα. Προβλήματα στην εύρεση εργασίας είναι επίσης πιθανά. Προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος σας, να ξεκουράζεστε όσο καλύτερα μπορείτε και να τρέφεστε σωστά για να μην αρρωστήσετε.

 

Στις 8 Ιουλίου έχουμε ένα τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού από Λέοντα και Ταύρο αντίστοιχα. Η όψη θα είναι υπεύθυνη για την κατάρρευση των σχεδίων μας, ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και οικονομικά προβλήματα ή απώλεια χρημάτων. Πολλές φορές φέρνει γνωριμίες με άτομα εκκεντρικά και περίεργα, πειραματισμούς στον ερωτικό τομέα αλλά και μια αντιφατική συμπεριφορά. Αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.

 

Λέοντες

 

Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιφατικές και απρόβλεπτες συμπεριφορές, γιατί θα πληρώσετε ένα πολύ μεγάλο τίμημα στο άμεσο μέλλον. Με την όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό να πραγματοποιήσετε τολμηρές και ακραίες αλλαγές στην εμφάνιση σας, συνιστάται όμως να τις αποφύγετε, γιατί θα έχουν το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δε, μη προγραμματίσετε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής αυτή την χρονική περίοδο, γιατί κινδυνεύετε να παραμορφωθείτε.

 

Ταύροι

 

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει αστάθεια στο τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την οικογένεια και τους γονείς σας, αλλά και τα σπίτι σας. Ίσως να κληθείτε να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες οικογενειακές καταστάσεις ή συνθήκες, μπορεί να χάσετε κάποια χρήματα που είχατε επενδύσει σε ακίνητα, ίσως όμως να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που αφορούν τους γονείς σας και αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως την μητέρα σας.

 

Υδροχόοι

 

Σας περιμένουν πιθανότατα ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές με έναν συνεργάτη το διάστημα αυτό. Η στάση του απέναντι σε οικογενειακά σας προβλήματα και η επιπόλαια συμπεριφορά του απέναντι στις ευθύνες που επωμίζεται, θα σας οδηγήσει σε οριστική ρήξη.

 

Αλίντα Κανάκη 

Δημήτρης Μήτρας 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου