Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΚΡΙΟΣ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Το 2019 θα φέρει μεικτά αποτελέσματα για σας, φίλοι Κριοί! Κάποια μικρά προβλήματα υγείας θα κάνουν κατά περιόδους την εμφάνιση τους και θα σας ταλαιπωρούν. Κάποια σκαμπανεβάσματα επίσης μπορεί να αντιμετωπίσετε, τόσο στον τομέα της καριέρας σας, όσο και σε αυτό των οικονομικών σας.

Θα έχετε μεικτές τάσεις στην καριέρα και στις επιχειρήσεις σας, αλλά η σκληρή σας δουλειά και η σοβαρότητα θα φέρουν τελικά θετικά αποτελέσματα. Εάν έχετε υπαλληλική σχέση εργασίας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να δεχτείτε μια προαγωγή ή μια αύξησημισθού. Θα κλιθείτε να δουλέψετε πάρα πολύ σκληρά στις αρχές του χρόνου, κάτι όμως που θα αποδειχτεί εξαιρετικά ωφέλιμο για σας, καθώς η ανταμοιβή σας θα είναι σημαντική.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν κατά τη διάρκεια του έτους περίοδοι αντιθέσεων με το ταίρι σας, κάτι που θα φέρει διάσταση απόψεων και μια αρνητική ατμόσφαιρα στην σχέση. Μέσα από την διαδικασία αυτή θα γίνει φανερό ότι θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε και να σέβεστε ο ένας τον άλλο. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε και το ενστερνιστείτε, τόσο πιο γρήγορα θα ισορροπήσει η σχέση και η προσωπική σας ζωή.

Για τα ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, η αρχή του χρόνου μέχρι και τον Φεβρουάριο αναμένεται να είναι εξαιρετική, καθώς η περίοδος ευνοεί την οικογενειακή ζωή. Πολύ καλοί θα είναι επίσης και οι μήνες Απρίλιος και Μάιος!  Θα υπάρχει σεβασμός στα συναισθήματα του συντρόφου, καθώς και αμοιβαία κατανόηση. Η σχέση αναμένεται το διάστημα αυτό να εμβαθύνει και να γίνει πολύ πιο δυνατή. Παρόλα αυτά, κάποια μικρά ζητήματα μπορεί να εμφανίζονται περιστασιακά και να διαταράσσουν την ηρεμία σας.

Οι φοιτητές του ζωδίου σας θα πρέπει να εργαστούν πάρα πολύ σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά θα καταφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά εάν κινητοποιηθούν από ανταγωνιστικό πνεύμα. Οι μήνες Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικά καλοί για τον τομέα της εκπαίδευσης!

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα έχετε ανάμεικτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του 2019 στον τομέα της καριέρας σας. Το βέβαιο όμως είναι ότι η σκληρή δουλειά και η σοβαρότητα θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δεχτείτε μια πρόταση προαγωγής ή μια αύξηση του μισθού σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς. Στην αρχή της χρονιάς θα κλιθείτε να δουλέψετε πραγματικά σκληρά, αλλά θα ευεργετηθείτε μακροχρόνια για την ταλαιπωρία που μπορεί να υποστείτε.

Εάν κατέχετε  μια υπαλληλική θέση εργασίας, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να καταφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η προσήλωση σας στον στόχο δεν θα περάσει όμως απαρατήρητη από τους προϊσταμένους σας, με αποτέλεσμα να σας ανταμείψουν αναλόγως. Ίσως κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής να χρειαστεί να διανύετε μακρύτερες διαδρομές για τη δουλειά σας, από ότι μέχρι τώρα.  Αυτό θα σας στρεσάρει και θα σας κουράσει σε μεγάλο βαθμό.

Το 2019 θα είναι εξαιρετικά θετικό για όσους μεταξύ σας ασκούν το επάγγελμα του προγραμματιστή! Ίσως να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για δουλειά. Αν και θα έχετε όλοι την στήριξη των ανωτέρων σας, καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας από ζηλόφθονους συναδέλφους. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε κουτσομπολιά και δολοπλοκίες στο χώρο της δουλειάς, ώστε να γλυτώσετε από ανούσιες και ανώφελες διαμάχες και διαπληκτισμούς, κάτι που θα μείωνε αισθητά την θετική εικόνα που έχουν οι προϊστάμενοι σας για σας. Πιθανά να προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια προς τα μέσα του χρόνου, ενώ εάν είστε δημόσιοιυπάλληλοι ή απασχολείστε στον τομέα των υπηρεσιών, θα έχετε πολύ καλές ειδήσεις από τη δουλειά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σταθερά κατά το 2019, καθώς θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Στην αρχή της χρονιάς ωστόσο θα παρουσιάζουν μια πολύ θετική εικόνα. Καθώς θα προχωρούν οι μήνες θα αυξάνονται τα έξοδα σας, ενώ τα εισοδήματα σας θα παραμένουν σταθερά. Εάν δεν κάνετε μια πολύ προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, δεν θα αργήσετε να αντιμετωπίσετε σημαντικέςδυσκολίες!

Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, το δίμηνο Ιούνιος και Ιούλιος αναμένεται να είναι εξαιρετικοί μήνες για τα ταμεία σας! Ίσως με την ευκαιρία αυτή να θελήσετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις με την ελπίδα μεγαλύτερων εισοδημάτων. Θα χρειαστεί όμως πολύ μεγάλη προσοχή και η συμβουλή ειδικών, για να μην χάσετε τα χρήματα σας. Ούτε η διαίσθηση, ούτε και οι φιλικές συμβουλές θα είναι αρκετές για να τα καταφέρετε αυτή τη φορά.

Αντί επενδύσεων σε οτιδήποτε ενέχει ρίσκο, με την προσδοκία εύκολου κέρδους, καλύτερα θα ήταν να ανοίξετε τα φτερά σας σε διεθνείς συνεργασίες.Η χρονιά αυτή ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες σε διεθνές επίπεδο, ειδικά τις συνεργασίες με πολυεθνικές, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό,  και υπόσχεται υψηλή κερδοφορία.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Οι σπουδαστές του ζωδίου σας θα πρέπει να μελετήσουν και να προσπαθήσουν πραγματικά πολύ σκληρά για να καταφέρουν τους στόχους τους! Οι μήνες Απρίλιος-Μάϊος και Αύγουστος-Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα θετικοί για τις σπουδές σας. Όσοι δουλέψουν συνειδητά αυτές τις περιόδους, θα πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι μήνες Μάρτιος-Απρίλιος, καθώς και Νοέμβριος-Δεκέμβριος παρουσιάζουν πολύ μεγάλη εύνοια για ανώτερες σπουδές. Ίσως και να φύγετε στο εξωτερικό για ανώτερες σπουδές, θα πρέπει όμως να κάνετε πολύ καλή επιλογή τόσο πανεπιστημιακού ιδρύματος, όσο και σχολής.

Στην αρχή του 2019 ίσως να έχετε έλλειψη συγκέντρωσης ή να αποσπασθεί η προσοχή σας από άλλα γεγονότα που θα συμβαίνουν στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να υπάρχει μεγάλο άγχος, κάτι που θα μειώσει την απόδοση σας στις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου. Η κατάσταση όμως θα βελτιωθεί αργότερα και θα καλύψετε το χαμένο έδαφος σταδιακά. Εάν ετοιμάζεστε για Πανελλαδικές και σας ενδιαφέρουν οι σπουδές στο Πολυτεχνείο ή στην Ιατρική, τότε αυτή την χρονιά έχετε τα εχέγγυα να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, με δεδομένο ότι θα καταβάλλετε την ανάλογη προσπάθεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι μάλλον σταθερή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για όσους του ζωδίου σας βρίσκονται ήδη σε σχέση, χωρίς μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές. Για να καταφέρετε να διατηρήσετε το δεσμό σας ισχυρό, θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια κινήσεων μεταξύ των συντρόφων. Κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν σποραδικά, που προσωρινά θα δημιουργήσουν μικρές εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήσετε το υπερτροφικό σας «εγώ» να βλάψει τη σχέση σας.

Οι πιο επικίνδυνοι μήνες για παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι από την αρχή του έτους μέχρι και τα μέσα Απριλίου. Αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε να οξύνετε το κλίμα, γιατί μια μικρή παρεξήγηση θα μπορούσε να καταλήξει σε πλήρη και οργανωμένη σύρραξη! Προσπαθήσετε με υπομονή και διπλωματία να εκθέσετε τα επιχειρήματα σας, ακούστε με προσοχή τις απόψεις του συντρόφου σας και σεβαστείτε τις ανησυχίες του. Παρόλο το περίεργο κλίμα που μπορεί να επικρατεί κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, ο μήνας Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μπορεί να σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση σας, κάτι που θα έχει επιτυχία.

Για όσους αναζητούν την αγάπη και μια ουσιαστική και σταθερή σχέση, υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες, μέσα στο 2019 να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας! Θα υπάρξουν πραγματικά πολλές ευκαιρίες, όχι μόνο να βρείτε ένα σύντροφο, αλλά το άλλο σας μισό. Οι πρώτοι μήνες του έτους είναι αρκετά γόνιμοι αναφορικά με τα αισθηματικά σας και ίσως ξεκινήσει ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο που θα έχει αρκετή δυναμική για να εξελιχθεί σεκάτι ουσιαστικό. Πέρα από το πρώτο τετράμηνο του έτους όμως, και ολόκληρο το 2019 προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες ερωτικής-αισθηματικής μορφής. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι γεμάτοι ρομαντική διάθεση και καλό θα ήταν μέχρι τότε να έχετε βρει το ταίρι σας και να απολαύσετε αγκαλιά τα ηλιοβασιλέματα.

ΥΓΕΙΑ

Η αρχή του 2019 σας βρίσκει σε καλή υγεία, ακμαίους και δυναμικούς! Πέρα από μερικά ασήμαντα ζητήματα, απολαμβάνετε τέλεια υγεία. Και λόγω της καλή σας φυσικής κατάστασης και της πολύ θετικής αντιμετώπισης της ζωής σας, ίσως προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές του τρόπου ζωής σας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους, κυρίως αναφορικά με την διατροφή σας.

Κάποιες δυσκολίες αναμένεται να αντιμετωπίσετε κατά την περίοδο Ιουλίου–Αυγούστου, καθώς υπάρχει υψηλό ρίσκο να αρρωστήσετε από δυσεντερίες ή να ανεβάσετε υψηλούςπυρετούς. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και να μην αψηφήσετε τα αρχικά προειδοποιητικά σημάδια του οργανισμού σας, για ν΄ αποφύγετε τα χειρότερα. Και οι μήνες όμως Σεπτέμβριος και Οκτώβριος συγκαταλέγονται στους μήνες υψηλής επικινδυνότητας για την υγεία σας. Κατά την περίοδο αυτή ίσως οι επιπλοκές να οφείλονται στο αυξημένο άγχος, λόγω προσωπικών προβλημάτων αλλά και εργασιακού φόρτου. Φροντίστε την υγεία σας και κυρίως, ξεκουραστείτε!

Κατά την περίοδο των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και του στρες ελλοχεύει ο κίνδυνος των περιττών κιλών, οπότε δεν θα ήταν άσχημο να εντάξετε μια αθλητική δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα σας, καθώς και μια πιο υγιεινή διαστροφή. Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα αισθάνεστε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι, με αποθέματα ενέργειας και θετική στάση ζωής.


  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!




Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου