Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, το 2019 αναμένεται να είναι μια θετική χρονιά, με τον επαγγελματικό τομέα να δίνει μεικτά αποτελέσματα και τον τομέα των οικονομικών σας να παρουσιάζει μια βελτίωση. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, θα καταφέρετε όμως κάποιες νίκες, αν και με δυσκολία. Το ενδεχόμενο μια προαγωγής δεν είναι απίθανο, καθώς θα δουλεύετε σκληρά και ακάματα για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες  προβλέπεται να έχουν αυξημένη κερδοφορία, καθώς η επαγγελματική ή επιχειρηματική τους δραστηριότητα αναμένεται να επεκταθεί. Ίσως να καταλήξουν περισσότερα χρήματα στα χέρια σας αυτή τη χρονιά, από όσα θα μπορούσατε να ελπίζετε, ενδεχομένως και από μια κληρονομιά.

Ως προς τη συναισθηματική σας ζωή, ίσως να είστε αρκετά πιο σοβαροί και προσγειωμένοι φέτος. Χρειάζεται από την πλευρά σας αρκετή ψυχραιμία και αυτοέλεγχο. Σε πιθανές διαφωνίες ή προστριβές με το ταίρι σας, η υπομονή και η ηρεμία σας είναι αυτή που μπορεί να εξασφαλίσει μια ήρεμη επίλυση των διαφορών. Εάν χάσετε τον έλεγχο σας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ευχάριστο για την σχέση σας. Θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του έτους και θα πρέπει να προσπαθήσετε πραγματικά να κατανοήσετε τις απόψεις του συντρόφου σας, ώστε να βρείτε μια κοινή συνισταμένη. Η στήριξη του συντρόφου σας θα είναι καταλυτικής σημασίας για την ζωή σας αυτή τη χρονιά!

Η υγεία θα σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ενώ θα ήταν χρήσιμο να προσέξετε πολύ την οδική σας συμπεριφορά μέσα στο 2019! Το ενδεχόμενοι να αισθανθείτε κουρασμένοι από τις συνεχείς μετακινήσεις ή τις πολλές εξόδους είναι έντονο. Μεγάλη πιθανότητα επίσης υπάρχει να απορροφήσει την προσοχή σας ένα πρόβλημα υγείας των γονέων σας, που θα προκύψει μέσα στο έτος αυτό.

Όσο για τους σπουδαστές και φοιτητές, προβλέπεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά την περίοδο των εξετάσεων, ενώ η γενική απόδοση σας αναμένεται στον μέσο όρο. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στην μελέτη και πολύ σκληρή δουλειά για να καταφέρετε ικανοποιητικά αποτελέσματα μέσα στο 2019!

ΚΑΡΙΕΡΑ

Μέσα στο 2019 προβλέπεται να υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό τομέα, φίλοι Τοξότες! Ίσως υπάρξει όμως η πολλά  αναμενόμενη προώθηση σας μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι πολύ καλύτερα την χρονική περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια επαγγελματική πρόταση που θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα! Αλλά και στην επιχείρηση που ήδη δραστηριοποιείστε, υπάρχει ισχυρή ένδειξη να σας ανατεθεί μια καινούργια θέση εργασίας με καλύτερες προοπτικές. Οι προϊστάμενοι σας, σας στηρίζουν, καθώς και οι συνεργάτες σας.

Καλό είναι να εντείνετε την προσπάθεια σας και να ολοκληρώνετε τις εργασίες που σας αναθέτουν στην ώρα τους. Οι αναβολές και καθυστερήσεις καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί μπορεί να βλάψουν την εργασιακή σας εικόνα. Οι μήνες Ιούνιος και Σεπτέμβριος θα είναι πολύ αποδοτικοί για την καριέρα σας, καθώς τις περιόδους αυτές αναμένεται να καρποφορήσουν οι προσπάθειες σας. Έχετε αίσθηση του εργασιακού σας περιβάλλοντος και των τεκταινόμενων γύρω σας, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα από συνεργάτες ή συναδέλφους που δεν θα δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας.

Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές απογοήτευσης μέσα στο 2019 ή που θα έρθετε αντιμέτωποι με την αποτυχία. Αποτελέσματα που δεν τα περιμένατε θα σας καταβάλλουν, φοβίες για το επαγγελματικό σας μέλλον δεν θα λείψουν… Εκείνο που πρέπει να μπορείτε να κάνετε, είναι να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία σας και να παλέψετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και θα τα καταφέρετε σίγουρα! 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2019 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για τα οικονομικά σας! Κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξει αύξηση των δαπανών και εξόδων σας, θα υπάρξει όμως και κατακόρυφη αύξηση των εσόδων! Με λίγο σκληρότερη δουλειά μπορείτε να απολαύσετε πολλά περισσότερα έσοδα φέτος. Καλό θα ήταν ωστόσο να διατηρήσετε καλό έλεγχο των εξόδων σας, αποφεύγοντας αδικαιολόγητες δαπάνες. Θετικοί μήνες για τα οικονομικά σας, που θα συνοδεύονται από αύξηση των εσόδων σας θα είναι οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος και Οκτώβριος.

Η οικονομική αυτή άνοιξη μπορεί να προέρχεται από διάφορες πηγές. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα είναι και η αύξηση της οικογενειακής σας περιουσίας ή μια γενναιόδωρη οικονομική στήριξη που θα λάβετε από την οικογένεια σας για να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.

Εάν είστε επιχειρηματίες, θα υπάρξουν κέρδη από την επέκταση των δραστηριοτήτων σας το 2019. Οι σχέσεις σας με τους πελάτες σας σε εσωτερικό και εξωτερικό θα βελτιωθούν και επιτέλους θα έρθουν στα χέρια σας χρήματα που σας όφειλαν. Δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σας σχέδια, ενώ εάν κρίνετε σκόπιμο,  συμβουλευτείτε κάποιο ειδικό. Η εύνοια σας στον οικονομικό τομέα είναι τόση, ώστε το να κερδίσετε ένα λαχνό ή την λοταρία δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο. Η οικονομική σας άνεση δε, μπορεί να σας οδηγήσει να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο ή να κάνετε επενδύσεις.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Για τις σπουδές, το 2019 θα είναι ένας μέσος χρόνος, φίλοι Τοξότες! Εάν ωστόσο είστε σπουδαστές ή φοιτητές που δουλεύετε σκληρά, τότε θα μπορέσετε να καταφέρετε κάτι περισσότερο. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά την διάρκεια των εξετάσεων και γι αυτό θα πρέπει να είστε τυπικοί στις παραδόσεις, συγκεντρωμένοι στις σπουδές σας. σε αντίθετη περίπτωση αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σπουδές σας. η επικέντρωση των προσπαθειών σας στις σπουδές σας θα πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας κατά το 2019, εάν θέλετε να κάνετε βήματα προόδου.

Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατανόησης της ύλης σπουδών σας, είναι καλύτερο να ζητήσετε τη βοήθεια των διδασκόντων σας, παρά να στηριχτείτε στην καλή σας τύχη για να περάσετε το μάθημα. Αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη για όσους έχουν επιλέξει έναν τεχνικό τομέα σπουδών, όπως για παράδειγμα οι μηχανικοί ή οι μηχανολόγοι. Θα πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Όσο για τους σπουδαστές της σχολής Καλών Τεχνών, ενδεχομένως να είναι απαραίτητο φέτος να καλύψετε και άλλους γνωστικούς τομείς, όπως η λογοτεχνία ή η φιλοσοφία, ώστε να έχετε μια σφαιρικότερη εγκυκλοπαιδική γνώση. Όσοι ενδιαφέρονται για ανώτερου επιπέδου σπουδές, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θα ξεπεραστούν μόνο με σκληρή δουλειά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ καλή κατά το 2019, χωρίς όμως να λείπουν οι συγκρούσεις και να προβλήματα με το ταίρι σας. θα υπάρξουν αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους που θα δοκιμάσετε τα όρια σας και θα πρέπει να δαμάσετε τα νεύρα σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι φέτος θα είστε απόλυτα σοβαροί με την συναισθηματική σας ζωή και την παρούσα σχέση σας.

Η καλή επικοινωνία θα αποτελέσει το κλειδί μια ήρεμης συναισθηματικής ζωής κατά το 2019, καθώς μέσα από την συζήτηση και την κατανόηση των απόψεων και των δύο πλευρών θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι καλύτεροι μήνες για την συναισθηματική σας ζωή είναι ο Γενάρης, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Μάιος! Κατά την περίοδο αυτή θα καταφέρετε να εμβαθύνετε την σχέση, όσοι είστε δεσμευμένοι, ή να συνάψετε μια νέα σχέση, όσοι είστε αδέσμευτοι. Εάν ξεκινήσετε μια σχέση αυτή την περίοδο, είναι έντονο το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε παράφορα! Θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι, θα κάνετε ακριβά δώρα, θα προσπαθήσετε να τον κακομάθετε. Να είστε προετοιμασμένοι όμως και για κάποιες απογοητεύσεις και πικρίες…

ΥΓΕΙΑ

Από άποψη υγείας, το 2019 θα είναι μια μέτρια χρονιά! Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα με την υγεία σας. Οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος ωστόσο θα είναι εξαιρετική στον τομέα αυτό. Τα κύρια προβλήματα που αναμένεται να αντιμετωπίσετε θα αφορούν αρθριτικά ή ενοχλήσεις στην πλάτη ή την μέση σας. Φροντίστε την υγεία σας κυρίως κατά το πρώτο δίμηνο του έτους! Ίσως να κλιθείτε να αντιμετωπίσετε αλλεπάλληλα προβλήματα την περίοδο αυτή, όπως είναι πυρετοί, πονοκέφαλοι, οιδήματα, κλπ. Θα πρέπει να φροντίσετε να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα για να ξεπεράσετε τα προβλήματα με μεγαλύτερη ευκολία.

Τα ταξίδια θα σας τονώσουν το αίσθημα της κόπωσης, οπότε θα ήταν καλό να αποφύγετε αυτή την περίοδο, εάν είναι δυνατό, να ταξιδέψετε. Επίσης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση! Το άγχος θα επιδράσει πολύ αρνητικά στην γενική κατάσταση της υγείας σας μέσα στο 2019, οπότε θα πρέπει βρείτε τρόπους χαλάρωσης. Εάν είστε διαβητικοί, ίσως θα πρέπει μέσα στο έτος αυτό να φροντίστε την δίαιτα σας. η γιόγκα και η άσκηση θα σας βοηθήσει πολύ στο να βελτιώστε την γενική κατάσταση της υγείας σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου