Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ετήσιες gay αστρολογικές προβλέψεις 2019 από την Αλίντα Κανάκη !





ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2019 αγαπητοί Δίδυμοι θα είναι ένα έτος χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Για να κατακτήσετε την επιτυχία στον τομέα της καριέρας σας θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να δουλέψετε πολύ σκληρά. Ακόμη όμως και για να διατηρήσετε τις θέσεις σας, δεν θα υπάρξει λεπτό εφησυχασμού! Θα πρέπει να βρείτε νέους και πρωτοποριακούς τρόπους να κάνετε την δουλειά σας, κάτι που θα σας φέρει και την επιτυχία και την ανέλιξη.  Μην διστάζετε να ζητήσετε καθοδήγηση από τους ανωτέρους σας, αφενός για να πάρουν την ευθύνη, αφετέρου για να είναι εις γνώση τους η προσπάθεια σας.

Πάντως, είτε έχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας, είτε έχετε την δική σας επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της χρονιάς αναμένεται να κάνετε ένα ξεπέταγμα στην καριέρα σας! Οι επιχειρηματίες θα οφείλουν πολλά για μια πετυχημένη επιχειρηματική χρονιά στις πρωτότυπες, νεωτεριστικές, έξυπνες ιδέες τους, είτε στον τομέα της παραγωγής, είτε στον τομέα της προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Στον οικονομικό τομέα θα παρουσιάσετε σημαντική πρόοδο, κατακτώντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο ευημερίας!Από την μια θα έχετε αυξημένα εισοδήματα, από την άλλη αναμένεται να κάνετε καλή χρήση των οικονομικών σας πόρων. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα επιδιώξετε να αποταμιεύσετε, αντί να προσφύγετε σε καταναλωτικές δαπάνες.

Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του έτους. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αισθάνεστε ευτυχείς που έχετε το συγκεκριμένο ταίρι και απολαμβάνετε μια υπέροχη ζωή! Ιδίως κατά το ξεκίνημα του 2019 θα ψάχνετε διαρκώς για ευκαιρίες να δείξετε και να εκφράσετε με κάθε δυνατό τρόπο τα αισθήματα σας στο ταίρι σας.

Οι σπουδαστές του ζωδίου σας αναμένεται να μην αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα στις σπουδές τους. Η σκληρή δουλειά όμως και η σοβαρότητα σας θα είναι καταλυτικής σημασίας για το μέλλον σας. Θα έχετε διαύγεια πνεύματος και άφθονη ενέργεια καθ όλη τη διάρκεια του έτους!

ΚΑΡΙΕΡΑ

Για την καριέρα σας το 2019 δεν θα είναι ούτε ιδιαίτερα καλό, αλλά ούτε και κακό, φίλοι Δίδυμοι, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες! Θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά κατά την διάρκεια του έτους, αλλά σε αντάλλαγμα θα καταφέρετε να υλοποιήσετε όλους σας τους επαγγελματικούς στόχους. Για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να είστε επικεντρωμένη στην δουλειά σας και πάρα πολύ σοβαροί σ αυτό που κάνετε. Κάποιες νέες ιδέες ή μια καινούργια δημιουργική προσέγγιση δεν θα έβλαπτε, ανάλογα και με το είδος της απασχόλησης σας. Μην ξεχνάτε όμως να συμβουλεύεστε άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς, για να αποφύγετε τα στραβοπατήματα… 

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις παρακαμπτηρίους, τις πονηριές ή τις εκπτώσεις στην δουλειά σας. Για να κατακτήσετε την επιτυχία, εάν την θέλετε πραγματικά, χρειάζεται πολύ δουλειά αλλά και ειλικρινή αφοσίωση και αγάπη γι αυτό που κάνετε. Το σύμπαν δεν χαρίζει τίποτε σε κανέναν και δίνει μόνο, αφού εκτιμήσει την σοβαρότητα και εντιμότητα στην προσπάθεια του καθένα. 

Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε στις δολοπλοκίες του γραφείου ή του χώρου δουλειά σας, γιατί ότι πείτε ή κάνετε θα το βρείτε μπροστά σας, και μάλιστα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ο Απρίλιος και ιδίως οΜάιος είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί μήνες για την καριέρα σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο προαγωγής, που θα οφείλετε στην εκτίμηση των ανωτέρων στο πρόσωπο σας. Ίσως δε να έχετε μια προσέγγιση για δουλειά από κάποιομεγάλο όνομα του χώρου που δραστηριοποιείστε. Μια ακόμη περίοδο ραγδαίας επαγγελματικής ανόδου σας περιμένει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, κλείνοντας έτσι με πολύ καλές ειδήσεις, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα το έτος. Μην αφήνετε όμως η επιτυχία να σας πάρει τα μυαλά, γιατί, μην ξεχνάτε, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει…

Καθώς οι εποχές αλλάζουν γοργά, ίσως υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα  κατά περιόδους, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας απασχολεί ιδιαίτερα. Εκείνο που θα πρέπει να φροντίσετε είναι να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια αρκετά σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια του 2019! Υπάρχει πολύ έντονη η πιθανότητα να απολαύσετε υψηλά εισοδήματα, σαν αποτέλεσμα της προόδου που θα καταγράψετε στην καριέρα σας, αλλά είναι η χρονιά που θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε κάποιο ποσό για τις πιο δύσκολες μέρες.

Ίσως να κλιθείτε να ταξιδέψετε σε αρκετά μεγάλες αποστάσεις για τη δουλειά σας, ακόμη και στο εξωτερικό. Μια νέα συμφωνία με εταιρία του εξωτερικού θα μπορούσε να φανεί σωτήρια για την επιχείρηση σας, εάν είστε επιχειρηματίες, καθώς θα περάσετε με μεγάλη ευκολία σε ένα άλλο επίπεδο δραστηριοτήτων, από το οποίο θα ωφεληθείτε τα μέγιστα οικονομικά. Εάν δραστηριοποιείστε στον τομέα των υπηρεσιών, το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας, με μια πιθανή αύξηση μισθού να σας περιμένει, σαν ανταμοιβή για την προσφορά σας στην εταιρία.

Προσοχή όμως, γιατί ενώ θα αυξάνονται τα εισοδήματα σας, θα αυξάνονται αντίστοιχα και τα έξοδα σας. Θα χρειαστεί πραγματικά καλή διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην δημιουργήσετε προβλήματα που θα βρείτε μπροστά σας λίγο αργότερα.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Η χρονιά αυτή θα είναι πάρα πολύ καλή για τους σπουδαστές ή φοιτητές του ζωδίου σας! Αναμένεταιεπιτυχίαστιςεξετάσεις, αλλάκατόπινπολύκαλήςπροετοιμασίας, η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μελλοντική σας πορεία. Εάν καταφέρετε να έχετε συνέχεια και μια σταθερή πορεία, με πάθος και ενθουσιασμό, τότε θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάθε σας σχέδιο!

Εάνετοιμάζεστε για κατατακτήριες ή εισαγωγικές εξετάσεις οποιουδήποτε  επιπέδου μέσα στο 2019, θα πρέπει να προετοιμαστείτε νυχθημερόν, αλλά η επιτυχία θα είναι δική σας! Δείξτε μόνο λίγη περισσότερη προσοχή στην επιλογή του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή του τμήματος/ειδικότητας, ειδικά εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε Νομική. Οι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών δεν θα ήταν κακό να προσανατολίζατε τις σπουδές σας σε τομείς που θα μπορούσαν να σας παρέχουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από το 2019! Όσοι είναι δεσμευμένοι θα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με το ταίρι τους. Η ευφορία σας θα είναι μεγάλη και θα αισθάνεστε ευλογημένοι που έχετε ένα εξαιρετικό άτομο στο πλάι σας να μοιράζεστε τη ζωής σας μαζί του. Κάποια χρονική στιγμή μέσα στον χρόνο θα θεωρήσετε ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να περάσετε στο επόμενο λογικό εξελικτικό στάδιο της σχέσης, που μπορεί να είναι η συγκατοίκηση, μπορεί ένα ΣύμφωνοΣυμβίωσης ή ένας γάμος, όπου αυτός επιτρέπεται. Ο πιο ευνοϊκός μήνας του έτους για σας τους δεσμευμένους είναι ο Απρίλιος!

Για όσους αναζητούν το άλλο τους μισό, ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας σας! Μια γνωριμία θα οδηγήσει σε μια σχέση και σε ένα καινούργιο lovestory! Υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν κάποιες διαφωνίες και προστριβές κατά τον Σεπτέμβριο, και εκεί είναι που θα πρέπει να δείξετε υπομονή, αυτοσυγκράτηση αλλά και καλή θέληση και επικοινωνία για να λυθούν τα όποια προβλήματα εν τη γενέσει τους. Ήδη από τον Οκτώβριο και μετά το κλίμα γίνεται πιο αρμονικό, αλλά και πολύ πιο ερωτικό, έως καυτό…

ΥΓΕΙΑ

Η υγεία σας θα είναι καλή κατά το 2019, φίλοι Δίδυμοι, καθώς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα. Κάποιαμικρότεραθεματάκιαθαεμφανίζονταιπρόσκαιρα, κάτι όμως που δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Προσέξτε προληπτικά την υγεία σας, γυμναστείτε σε τακτική βάση και αποφύγετε τα φαστφούντ, λιπαρές τροφές και τα πρόχειρα γεύματα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε κατά τον Ιανουάριο, καθώς θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις για την υγεία σας. Η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες δερματικές ασθένειες, όπως έκζεμα,ψωρίαση, ακόμη και έντονη ακμή, είναι μεγάλη, αλλά ότι και να είναι, θα είναι ιάσιμο. Η περίοδος από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο θα είναι εξαιρετική για την υγεία σας, θα διαθέτετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και θα αισθάνεστε σε εξαιρετική φόρμα!

Δεν θα ήταν κακό όμως να προσέχετε και να αποφεύγετε το άγχος. Μια εγγραφή στο γυμναστήριο ή η συμμετοχή σε μαθήματα γιόγκα θα μπορούσε να βοηθήσει να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας. Πρέπει να κοιμάστε αρκετές ώρες και να τηρείτε ένα προσεκτικό πρόγραμμα διατροφής, τόσο ως προς τις ώρες φαγητού, όσο και ως προς το περιεχόμενο της διατροφής σας. Ο Δεκέμβρης θα σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αλλά δεν θα πρόκειται για τίποτε περισσότερο από ένα κρυολόγημα ή μια κοινή γρίπη.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου