Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΤΑΥΡΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


 

1 Ιανoυαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 1ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σας, θα σημάνει μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Είναι ο καιρός της δικής σας επανάστασης. Θα απελευθερωθείτε από περιορισμούς και συμβατικότητες, είτε αυτοί προέρχονται από την οικογένεια, είτε από την κοινωνία. Μην σας τρομάζει αυτή η αλλαγή. Απλά πρέπει να βρείτε ποία είναι εκείνα τα στοιχεία της ζωής σας που είναι τα αληθινά, τα οποία και θα κρατήσετε και ποια αυτά από τα οποία πρέπει να απαγκιστρωθείτε. Ίσως σ'αυτή την αναζήτηση καταφύγετε και στην αστρολογία, το διαλογισμό, γιόγκα κλπ. ή όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σας φέρει κοντά στην αληθινή γνώση, το μόνο όπλο για τη μελλοντική σας πορεία.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 10ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι'αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε, αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες υπευθυνότητες αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε, βασισμένος στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 11ο οίκο.

 

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 12ο οίκο.

 

Ο χρόνος που ακολουθεί θα σας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια, καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις και θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε γι'αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχθείτε τα πράγματα όπως έχουν και προσπαθήστε το διάστημα αυτό να επωφεληθείτε από την αναζήτηση της αλήθειας, ώστε η τελική τοποθέτησή σας μέσα στη ζωή, να είναι η πιο σωστή από εδώ κι εμπρός. Για πολλούς η αναζήτηση της αλήθειας ίσως έχει βαθύτερες θρησκευτικές και πνευματικές διαστάσεις, καθώς θα έλθουν σε επαφή με πνευματικούς δασκάλους, ή μέσω του μεταφυσικής και αποκρυφιστικής αναζήτησης.

 

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 12ο οίκο.

 

Ο χρόνος που ακολουθεί θα σας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια, καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις και θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε γι'αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχθείτε τα πράγματα όπως έχουν και προσπαθήστε το διάστημα αυτό να επωφεληθείτε από την αναζήτηση της αλήθειας, ώστε η τελική τοποθέτησή σας μέσα στη ζωή, να είναι η πιο σωστή από εδώ κι εμπρός. Για πολλούς η αναζήτηση της αλήθειας ίσως έχει βαθύτερες θρησκευτικές και πνευματικές διαστάσεις, καθώς θα έλθουν σε επαφή με πνευματικούς δασκάλους, ή μέσω του μεταφυσικής και αποκρυφιστικής αναζήτησης.

 

Καριέρα

 

Η καριέρα σας μπορεί να έχει θετική εξέλιξη πέρα από το αναμενόμενο, εάν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων, καθώς και τον τρόπο επίλυσης τους. Ο Άρης είναι αυτός που ανορθώνει συνήθως εμπόδια στην καριέρα σας, οπότε μια δυναμική και κατά μέτωπο αντιμετώπισης των όποιων δυσκολιών ή προβλημάτων δεν συνιστάται. Στην περίπτωση σας είναι απαραίτητη περισσότερη πονηριά και ευελιξία. Εάν καταφέρετε να δράσετε δια της πλαγίας οδού, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Μπορείτε να παρακάμψετε κάθε δυσκολία και να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Το 2022 προοιωνίζει επιτυχίες σε σχέση με την αύξηση του εισοδήματός σας. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν, εάν δεν είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στις συνθήκες και να κάνετε θυσίες, όταν και όπου απαιτούνται. Κάποια στιγμή ίσως να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, η επιτυχία όμως θα έχει για τον λόγο αυτό ακόμη πιο γλυκιά γεύση. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας και σχεδιάστε τις δράσεις σας εκ των προτέρων. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε ωστόσο στην διαχείριση των οικονομικών σας!

 

Το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν πρόκειται να είναι μια ακόμη περίοδος με τα γνωστά και τετριμμένα προβλήματα. Τώρα θα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια και τους στόχους σας, καθώς και την στρατηγική που θα ακολουθήσετε για την επίτευξη τους. Εάν ονειρευόσασταν ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, το διάστημα αυτό προσφέρει την κατάλληλη χρονική στιγμή να τις κάνετε πράξη. Η αρχή του ετήσιου κύκλου είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση. Εάν έχετε ήδη την δική σας δουλειά και σκέφτεστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, θα πρέπει να δράσετε άμεσα. Εάν οι ιδέες σας χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και μακροχρόνια σχεδιασμό για να υλοποιηθούν, είναι καλύτερα να τις αφήσετε για μια πιο εύθετη περίοδο, γιατί στην παρούσα φάση ο χρόνος τρέχει με αμείλικτους ρυθμούς και θα χάσετε την δυναμική. Για να πετύχετε τώρα, θα πρέπει να δράσετε άμεσα! Όσοι του ζωδίου σας δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή μη στις χρηματιστηριακές αγορές, βρίσκονται στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Εύνοια θα έχουν και όσοι δραστηριοποιούνται στους τομείς των μεταφορών, της βιομηχανίας και των κατασκευών. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 ενδέχεται να είναι λίγο λιγότερο ελπιδοφόρο για την καριέρα και τα επιτεύγματα σας. Οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες και περισσότερο επικεντρωμένες στις δεξιότητες και τα ταλέντα που διαθέτει ο καθένας. Εάν είστε υπάλληλοι, προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς και τις δράσεις των υπολοίπων. Όσο πιο σκληρά εργαστείτε το φθινόπωρο, τόσο καλύτερες θα είναι οι απολαβές σας το χειμώνα. Τώρα μπορείτε να ελπίζετε σε μια αύξηση απολαβών, η οποία όμως μπορεί να έρθει μόνο μέσα από έντονη προσπάθεια. Εάν κατέχετε μια ηγετική θέση σε μια επιχείρηση ή μια θέση ευθύνης, δείξτε ιδιαίτερα προσοχή στο προσωπικό που διαχειρίζεστε. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε να μειωθεί η παραγωγικότητα, ενώ θα ήταν χρήσιμο να ξεχωρίσετε τα άτομα εκείνα που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς να το πετύχουν.

 

Οικονομικά

 

Ως προς τα οικονομικά σας, θα επικρατεί μια αστάθεια μέσα στο 2022, αλλά θα είναι σε γενικές γραμμές μια θετική χρονιά. Οι περίοδοι απότομης αύξηση των εισοδημάτων σας θα εναλλάσσονται με διαστήματα μειωμένων εισοδημάτων, χωρίς ωστόσο να είναι πάντοτε χειροπιαστά τα αίτια των έντονων διακυμάνσεων. Παρόλα αυτά, ο προγραμματισμός των επαγγελματικών σας δράσεων είναι απαραίτητος, ακόμα και εάν πολλά από τα σχέδια σας θα χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσετε μέσα στο έτος. Αυτό όμως θα είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας σε οικονομικό επίπεδο. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει διαχειριστείτε έξυπνα τον χρόνο σας, ενώ κατά το δεύτερο, με τις γρήγορες και άμεσες δράσεις σας θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η κατάσταση μπορεί να περιπλακεί και να ανορθωθούν απαγορευτικά εμπόδια στο δρόμο σας, μόνο από καταστάσεις που δεν θα μπορούσε να προβλέψεις κανείς. Μην επικεντρώνετε όμως την προσοχή σας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί θα χάσετε την εστίαση σας από το ουσιαστικό, καθώς και την δυναμική του έτους.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια αρκετά ήρεμη και προβλέψιμη περίοδος για τα οικονομικά σας, αν και ορισμένες στιγμές θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια. Θα είναι οι χρονικές εκείνες στιγμές που οι πλανήτες και το σύμπαν θα συνιστούν να εντατικοποιήσετε την προσπάθεια σας, προκειμένου να κερδίσετε ένα χρηματικό μπόνους ή μια μισθολογική αύξηση. Το πρώτο εξάμηνο του 2022 προσφέρεται επίσης να μετατρέψετε το χόμπι σας σε μια επικερδή απασχόληση και να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα. Το πως θα το κάνετε, εξαρτάται αποκλειστικά από σας. Μπορείτε όμως να εμπνευστείτε και να πάρετε χρήσιμες ιδέες από αυτούς που προηγηθήκαν στο ίδιο με το δικό σας αντικείμενο. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή σε παρατηρήσεις ή ιδέες των εργατών ή συνεργατών σας. Ίσως θα έχετε να κερδίσετε κάτι σημαντικό. Εάν εργάζεστε όμως σαν υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, όπως είναι λογικό, τα εισοδήματα ή τα κέρδη σας δεν θα εξαρτώνται πάντοτε από την θέση που κατέχετε ή από το είδος της δουλειάς που κάνετε.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα πολύ πιο δυναμικό διάστημα για τα οικονομικά σας και κάποιες στιγμές θα επηρεαστούν δραματικά από την γενικότερη κατάσταση που θα επικρατεί. Μην κατατρίβεστε ωστόσο με την γενική κατάσταση, που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να επηρεάσετε, αλλά προσπαθήστε να δείτε εάν κάνατε εσείς κάποιον λανθασμένο χειρισμό ή τι θα μπορούσατε να προβλέψετε έγκαιρα. Στα τέλη του καλοκαιριού και τον πρώτο μήνα του φθινόπωρου είναι σημαντικό να έχετε αποκτήσει εμπειρίες αλλά και καινούργιες δεξιότητες, που θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε των καταστάσεων και να κλείσετε την χρονιά με πολύ καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Αυτές μπορεί να είναι μια μισθολογική αύξηση, μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος ή η διεύρυνση της πελατειακής σας βάσης και η επέκταση των πωλήσεων σας, εάν έχετε δική σας επιχείρηση. Το σημαντικό είναι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας μέσα στο 2022, που δεν πρέπει να τις χάσετε. Οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας σας σε μεγάλο βαθμό από απρόβλεπτες κακοτυχίες ή κακοτοπιές. 

 

Συναισθηματικά

 

Το 2022 θα είναι για τον τομέα των συναισθηματικών σας μια θετική χρονιά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών τους, εάν έχουν κάποιους, αλλά να έχουν πάντοτε κατά νου, ότι η κάθε πράξη μας έχει και τις αντίστοιχες συνέπειες. Το έτος αυτό θα είναι μοναδικό για την συναισθηματική σας ζωή και μπορείτε να πετύχετε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε. Εάν οι πράξεις σας είναι ευγενείς και ειλικρινείς, δεν αναμένεται να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες. Εάν όμως έχετε κρυφά κίνητρα και πονηρές σκέψεις, είναι πολύ πιθανό να μην εξελιχθεί η κατάσταση με τον τρόπο που θα ελπίζατε ή περιμένατε. Σε γενικές πάντως γραμμές τα αστέρια συνιστούν να αυτοπεριοριστείτε, ειδικά εάν δεν έχετε αποφασίσει για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσει η συναισθηματική σας ζωή στο άμεσο μέλλον.

 

Το πρώτο εξάμηνου το 2022 θα είναι από πολλές απόψεις μια μοναδική περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή! Το χειμώνα θα έχετε πολλές ταυτόχρονες γνωριμίες και την άνοιξη θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε σχεδόν οποιαδήποτε σχέση με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να έχετε ωστόσο κατά νου, ότι δεν είστε οι μόνοι που έχετε συγκεκριμένες ιδέες ή επιθυμίες. Ίσως να συναντήσετε ακόμη ένα τέτοιο άτομο, με δυναμικό χαρακτήρα. Η αντιπαράθεση σας μπορεί να είναι μαγευτική και θα χαραχθεί στην μνήμη σας για πολύ καιρό. Το τι εξέλιξη όμως θα έχει η μεταξύ σας γνωριμία, εάν θα έχει συνέχεια ή όχι, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς και τις επιθυμίες σας. Συνιστάται ωστόσο στους ελεύθερους του ζωδίου σας να σταματήσετε να σκέφτεστε το παρελθόν και να επικεντρώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στο παρόν και το μέλλον, γιατί η ζωή είναι μπροστά σας. Για τους παντρεμένους ή δεσμευμένους του ζωδίου, η περίοδος του πρώτου εξαμήνου θα είναι αρκετά ισορροπημένη. Κάποια συμβάντα όμως θα σας γεμίσουν με περισσότερα ερωτηματικά, παρά με απαντήσεις. Ότι και να συμβαίνει όμως, αφεθείτε ελεύθεροι, εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς, για να αποκομίσετε την μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση και απόλαυση από αυτό που συμβαίνει.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα συναισθηματικά σας πολύ πιο δυναμικό και με μεγαλύτερη ποικιλία γεγονότων από το πρώτο. Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου θα φέρουν απαραίτητες αναπροσαρμογές στα σχέδια σας, κάτι που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό την ζωή της οικογένειας ή του συντρόφου σας. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε στο ταίρι σας ποιοι είστε, γιατί το γνωρίζει ήδη καλά. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε κάτι για ένα άλλο άτομο, η προσφορότερη λύση θα είναι να πάτε κατευθείαν στην πηγή και να ρωτήσετε ευθέως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν και τώρα την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή, εάν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλύσουν τυχόν διαφορές με το ταίρι τους, συνιστάται όμως να μην επιτρέψουν έξωθεν παρεμβάσεις, για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Τα άστρα συμβουλεύουν επίσης, να μην εμπιστευθείτε κάποιον, που εκ πρώτης όψεως αντιπαθήσετε. Η πρώτη αίσθηση που αποκομίζουμε από μια γνωριμία, είναι πάντοτε η ορθή.

 

Υγεία

 

Το 2022  μπορεί να φανεί επικίνδυνο από άποψης υγείας για το ζώδιο σας, στην ουσία όμως δεν πρόκειται να είναι. Συνιστάται να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ότι προκύψει που έχει σχέση με την υγεία σας. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια μέσα στο 2022, θα είναι αυτή που θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και αρκετή συναισθηματική αστάθεια. Ως αποτέλεσμα των έντονων συναισθημάτων, μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις που θα έχουν σχέση με την υγεία σας. Και σε κάποιες περιπτώσεις, η λανθασμένη εικόνα που θα σχηματίσετε μπορεί να θέσει την υγεία σας σε πραγματικό κίνδυνο. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα διατρέξετε πραγματικό κίνδυνο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την εικόνα που σχηματίζετε στο μυαλό σας για την κατάσταση της υγείας σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 η υγεία είναι σταθερή, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.  Το διάστημα αυτό μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας και να παρέχετε την στήριξη σας σε κοντινούς σας ανθρώπους που θα αντιμετωπίσουν κατά τους πρώτους μήνες του έτους κάποια προβλήματα με την υγεία τους. Δεν αντιμετωπίζετε εξωτερικούς κινδύνους που να αφορούν την υγεία σας, πέρα από αυτούς που εσείς οι ίδιοι εκθέτετε τον εαυτό σας. Επομένως, να είστε προσεκτικοί, κυρίως στον χειρισμό των καταστάσεων. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, είναι η αρνητικότητα των σκέψεων σας. Όπως γνωρίζετε, οι σκέψεις έχουν δύναμη, μέσα από την ενέργεια που παράγουν, και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές καταστάσεις. Εστιάστε στην θετική πλευρά της ζωής, επενδύστε σε θετικές σκέψεις, για να έχετε και θετικά αποτελέσματα, ακόμη και στην υγεία σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι από τη μια πιο δυναμικό, από την άλλη όμως και αρκετά πιο εύκολο από το πρώτο. Οι κοντινοί σας δεν έχουν πλέον ανάγκη την φροντίδα σας και μπορείτε τώρα να επικεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Εάν βασανίζεστε από κάποια προβλήματα υγείας και δεν είχατε χρόνο μέχρι στιγμής να ασχοληθείτε με αυτά, έχει φτάσει η κατάλληλη χρονική στιγμή να τους δώσετε την δέουσα προσοχή. Μην αποθαρρύνεστε από το τυχόν μεγάλο κόστος μιας θεραπείας, γιατί το σημαντικότερο είναι να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Ίσως να πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξουν λανθασμένες επιλογές. Ακόμη και εάν θεωρήσετε ότι χάσατε μια ευκαιρία, στο τέλος θα αποδειχτεί ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν υπέρ σας. Μην κολλάτε σε αμφίβολες καταστάσεις, που θα σας φορτίσουν ψυχικά και θα σας στρεσάρουν χωρίς λόγο και αιτία. 

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου