Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΡΘΕΝΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 6ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σας, σημαίνει για σας σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβετε τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχετε άλλη κούραση, θα έχετε την αίσθηση ότι οι κόποι σας δεν βρίσκουν αναγνώριση. Προσέξτε μήπως η υπερκόπωση υποσκάψει την υγεία σας. Μη χάσετε τη ψυχραιμία σας. Βάλετε σε τάξη, όσο γίνεται, τις υποχρεώσεις σας, φανείτε μεθοδικός και υπομονετικός και στο τέλος της περιόδου αυτής, μετά από δυόμισι χρόνια δηλαδή, θα δείτε ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 7ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 9ο οίκο.

 

Η διέλευση του Ουρανού από τον ένατο οίκο σας, σας δίνει την ευκαιρία και την επιθυμία να ασχοληθείτε με τις πνευματικές και ηθικές αξίες της ζωής. Αφήστε τον εαυτό σας να δεχθεί τις αλλαγές που θα έρθουν, απαγκιστρωθείτε από τις παλαιολιθικές αντιλήψεις σας και αποκτήστε νέο τρόπο σκέψης, νέα φιλοσοφία. Η αστρολογία μπορεί να είναι ο τομέας με τον οποίο θα ασχοληθείτε την περίοδο αυτήν. Σ'όλη την περίοδο που αρχίζει από τώρα και θα διαρκέσει επτά περίπου χρόνια, φανείτε νομοταγής, επιδιώξετε επαφές με κάποιους δασκάλους, δείτε με ανοιχτό μυαλό τα προηγούμενα λάθη σας και κάνετε τις απαραίτητες ανατοποθετήσεις και στο τέλος θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένος.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 8ο οίκο.

 

Για τον επόμενο περίπου χρόνο από σήμερα, προβλέπεται βελτίωση των οικονομικών σας, από χρήματα που παίρνετε από τρίτους. Κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση είναι πιθανό, ή και κάποια κληρονομιά. Επίσης τώρα ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και με την αναζήτηση κάποιου βαθύτερου νοήματος της ζωής, μέσω της θρησκείας, του αποκρυφισμού ή της φιλοσοφίας.

 

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 8ο οίκο.

 

Για τον επόμενο περίπου χρόνο από σήμερα, προβλέπεται βελτίωση των οικονομικών σας, από χρήματα που παίρνετε από τρίτους. Κάποιο δάνειο ή επιχορήγηση είναι πιθανό, ή και κάποια κληρονομιά. Επίσης τώρα ανακαλύπτετε νέες δυνάμεις του εαυτού σας, κάτι που σας γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία για τη ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε και με την αναζήτηση κάποιου βαθύτερου νοήματος της ζωής, μέσω της θρησκείας, του αποκρυφισμού ή της φιλοσοφίας.

 

Καριέρα

 

Το 2022 αναμένεται να είναι αρκετά θετικό για την καριέρα σας, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα λάβει ευνοϊκή θέση σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Θα είναι ένα έτος που θα προσφέρεται για απόκτηση νέων γνώσεων ή δεξιοτήτων μέσα από την ανώτερη εκπαίδευση ή ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό που θα ακολουθήσετε. Όσοι ονειρεύεστε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, η χρονιά δεν ευνοεί ούτε τα ανοίγματα, αλλά ούτε και τις επενδύσεις. Η κατάσταση μπορεί να περιπλακεί αρκετές φορές μέσα στην χρονιά, καθώς θα κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Ότι και να επιλέξετε στις στιγμές αυτές, κάτι θα καλύψετε, κάπου θα εκτεθείτε, μια και δεν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα παντού. Συνιστάται όμως να μην αφήσετε να χρονίζουν τα προβλήματα, αλλά να γνωρίζετε ότι και η έξωθεν βοήθεια δεν θα μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Θα πρέπει να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα και μάλιστα χωρίς να χρονοτριβείτε!

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος, γεμάτη από πυκνά γεγονότα. Θα έχετε κάθε φορά τον απαιτούμενο χρόνο στην διάθεση σας να σκεφτείτε και να δρομολογήσετε την καλύτερη τακτική για την επίλυση του προβλήματος που θα αντιμετωπίζετε. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, συνιστάται να αποφύγετε περιττά έξοδα! Στην αρχή του έτους είναι πολύ σημαντικό να συμπιέσετε το κόστος λειτουργίας και να ρίξετε βαρύτητα στο προσωπικό σας. Προς το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν αρκετά πιεστικά κάποια τεχνικά προβλήματα. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να δείτε τα διαμειβόμενα γεγονότα από την πλευρά της εργοδοσίας, ώστε να καταλάβετε πολλές από τις αποφάσεις τους. Εάν σκεφτόσασταν να αλλάξετε εργοδότη, τώρα ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να το πραγματοποιήσετε. Από τις δίκες σας προσπάθειες εξαρτάται αν θα κερδίσετε αυτά που προσδοκάτε.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό για τα επαγγελματικά σας! Τα γεγονότα θα είναι πολλά περισσότερα μέσα στο δεύτερο μισό του έτους, θα φέρουν όμως και αυξημένο άγχος. Εάν υπάρχουν στην επιχείρηση σας προβλήματα λόγω έλλειψης επενδύσεων, θα πρέπει να προχωρήσετε σε επενδύσεις, αν και με προσεκτικά βήματα και όχι μεγάλου μεγέθους. Το φθινόπωρο θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα, αποκτώντας ή κατακτώντας μια νέα θέση εργασίας. Το πως ή εάν θα καταφέρετε να φτάσετε στο αποτέλεσμα αυτό, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων. Συνιστάται ωστόσο να μην χάσετε χρόνο και ενέργεια σε φιλονικίες που δεν έχουν ουσία. Η αποφασιστικότητα και ο επαγγελματισμός θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας και θα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα γυρίσουν τον τροχό της τύχης υπέρ σας.

 

Οικονομικά

 

 

Για τα οικονομικά σας το 2022 θα είναι μια αμφίσημη χρονιά, ωστόσο τα αστέρια υπόσχονται κάποια αύξηση των εισοδημάτων σας. Τα εμπόδια που θα κληθείτε να παραμερίσετε για να πετύχετε θετικότερα αποτελέσματα στα οικονομικά σας, θα έχουν όλα σχέση με τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή, που θα πρέπει να είναι θεμελιώδεις! Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν αλλαγή επιχειρηματική στρατηγικής, ίσως να έχουν σχέση με την εγκατάλειψη ξεπερασμένων αρχών και αντιλήψεων, μπορεί να αφορούν προσωπικά προβλήματα που θα φρενάρουν την επαγγελματική εξέλιξη, καθόλου απίθανο και όλα μαζί. Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια όμως καταβάλλετε και όσο πιο επίπονες θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, τόσο θετικότερα αποτελέσματα αναμένεται να έχετε στο τέλος της χρονιάς. Το 2022 μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και οι πλανήτες συνιστούν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν! 

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα παρουσιάσει αυξημένη δυναμική στον οικονομικό τομέα, κάτι που σας διακρίνει από τα περισσότερα ζώδια. Δεν θα υπάρξει ούτε στιγμή για χάσιμο! Εκμεταλλευτείτε κάθε σας ταλέντο, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες σας. Τα πάντα μπορούν να συμβάλουν, ώστε να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι οι εξαπατήσεις.  Εάν είστε υπάλληλοι μιας επιχείρησης, μην δίνετε σημασία τι συμβαίνει στους άλλους γύρω σας μέχρι την άνοιξη. Επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά. Από το καλοκαίρι και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα χρειαστεί να συνεργαστείτε για να το καταφέρετε. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στον προγραμματισμό των δράσεων σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 θα είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο. Όχι μόνο επειδή η δυναμική των γεγονότων θα διαφοροποιηθεί, αλλά και γιατί η ενίσχυση των εισοδημάτων σας θα έχει άμεση σχέση με τις γνωριμίες και τις επαφές σας. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσετε επαφές όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, γιατί θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε και τα μυαλά σας στην θέση τους. Γιατί οι δυνατότητες για την βελτίωση των οικονομικών σας είναι καλές, ωστόσο δεν θα είναι αστείρευτες. Και μέσα στο φθινόπωρο ίσως να υπάρξουν απρόσμενα  γεγονότα που θα σας βγάλουν οικονομικά εκτός πορείας. Προσέξτε τους χειρισμούς σας στην κρίση αυτή του φθινοπώρου, γιατί από μια στραβοτιμονιά μπορούν να γίνουν τα πάντα στάχτη…

 

Συναισθηματικά

 

Στα συναισθηματικά σας θα βιώσετε μέσα στο 2022 αρκετές σημαντικές, ίσως και μοιραίες στιγμές. Σε γενικές γραμμές η χρονιά αυτή θα είναι θετική, θα υπάρξουν όμως και οι καταστάσεις εκείνες που θα σας στοιχειώσουν… Η αιτία είναι ότι οι αποφάσεις που πήρατε μέχρι σήμερα, δεν ήταν όλες δίκαιες για το ταίρι σας, και τώρα θα κληθείτε να πληρώσετε το τίμημα των έργων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βιώσετε μεγάλες κρίσεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να ξεπληρώσετε το κάρμα σας και να επαναφέρετε τις καταστάσεις σε μια αποδεκτή από το σύμπαν ισορροπία. Πέραν του γεγονότος αυτού, οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις του έτους συνιστούν να κοιτάξετε κατάματα το μέλλον σας, καθώς σας περιμένουν  αρκετές φωτεινές και αξέχαστες στιγμές. Μην ελπίζετε όμως να έρθει κάτι από μόνο του. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την ευτυχία, την δουλειά όμως θα την κάνετε μόνοι σας. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε τον φιλικό κύκλο να σας συμπαραστέκετε και να σας καθοδηγεί στα δύσκολα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια σημαντική περίοδος για τα συναισθηματικά σας, αν και δεν θα το συνειδητοποιήσετε αμέσως. Θα υπάρξουν στην αρχή του έτους κάποιες αμφιλεγόμενες καταστάσεις, από τις οποίες μπορείτε να βγείτε νικητές και με τονισμένη την αυτοπεποίθηση σας. Μην αφήνετε όμως τίποτε στην τύχη και αν έχετε υποψίες για κάτι, συνιστάται να φτάσετε στην πηγή του προβλήματος, ώστε να το κατανοήσετε από κάθε άποψη. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να επιλύσετε την άνοιξη και το πρώτο μισό του καλοκαιριού κάποια προσωπικά σας ζητήματα, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για φλερτ και γνωριμίες. Κλείστε τα ανοιχτά μέτωπα του παρελθόντος, αντλώντας μεν χρήσιμες εμπειρίες και διδάγματα, αλλά μην επιτρέπετε πλέον να επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον σας. Και οι δεσμευμένοι θα πρέπει να επιλύσετε τα προβλήματα που σας κατατρώνε, αλλά θα έχετε στο πλευρό σας το ταίρι σας σαν στήριγμα. Και όταν καταφέρετε να ισορροπήσετε και να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, η καινούργια σας στάση θα επηρεάσει με τον θετικότερο τρόπο την σχέση σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό από το πρώτο! Προς τα τέλη του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου πολλά μπορούν να αλλάξουν στις ζωές των ελεύθερων του ζωδίου σας, εκτός και αν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε την προσωπική τους κατάσταση. Ακόμη όμως και στην περίπτωση αυτή θα βιώσετε ασυνήθιστες ή ενδιαφέρουσες καταστάσεις και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα που δεν φανταζόσασταν.

Για τους δεσμευμένους προτείνεται από τις πλανητικές διελεύσεις και όψεις της περιόδου να μην ακολουθείτε παθητικά το ταίρι σας, αλλά να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας. Να εκφράζετε την άποψη και τα πιστεύω σας, ακόμη και αν είναι λανθασμένες οι θέσεις σας. Θα είναι πολύ καλύτερο να εκφράζεστε και να διεκδικείτε, παρά να δέχεστε παθητικά και αδιαμαρτύρητα ότι έχει την ευχαρίστηση να σας προσφέρει ο σύντροφός σας. Να θυμάστε ότι πολλά θα εξαρτηθούν στην συναισθηματική σας ζωή μέσα στο 2022 από τις ενέργειες σας ή από την απουσία αυτών.

 

Υγεία

 

Το 2022 δεν θα είναι η πιο σταθερή και ανέφελη χρονιά για την υγεία σας, αλλά σε γενικές γραμμές δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις του έτους δεν φέρνουν σημαντικές εξωτερικές απειλές για σας, όπως και για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο οι κίνδυνοι που θα εκθέσετε εσείς τον εαυτό σας θα είναι υπολογίσιμοι. Καθώς κυριαρχείστε από το συναίσθημα, θα υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Και οι φυσικοί κίνδυνοι όμως δεν θα εκλείψουν και θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς, εάν αποφασίσετε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε ρίσκα τέτοια, που μπορούν να φέρουν ατυχήματα ή τραυματισμούς. Το 2022 ωστόσο είναι εξαιρετικό για την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας. Το έτος που ξεκινά θα φέρει πραγματικά μοναδικές ευκαιρίες για όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας να βελτιώσουν την γενική κατάσταση της υγεία τους ή να θεραπευτούν.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι σημαντικό για όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας, γιατί τώρα μπορούν να κάνουν σημαντικά βήματα για την βελτίωση της κατάστασης τους ή την οριστική απαλλαγή τους. Διαφυλάξτε όσο καλύτερα μπορείτε την υγεία σας, γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σας.  Επιπλέον, οι πράξεις σας μπορούν να εμπνεύσουν και τους άλλους γύρω σας και να αποτελέσετε ένα θετικό πρότυπο. Το καλό είναι ότι έχετε άτομα στο περιβάλλον σας που όχι μόνο σας στηρίζουν, αλλά σκέφτονται και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο με σας. Εάν παρόλα αυτά κάτι δεν εξελιχθεί όπως σχεδιάζατε ή περιμένατε, μην αποθαρρύνεστε γιατί θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον οι κατάλληλες ευκαιρίες να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας. 

 

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 θα είναι και στον τομέα της υγείας σας πολύ πιο δυναμικό από το πρώτο. Αυτό θα είναι σε γενικές γραμμές καλό, γιατί δεν θα σας μένει χρόνος από τις υποχρεώσεις να κατατρώγεστε με την υγεία σας. Είναι ένα πολύ παραγωγικό και ζωντανό μέρος του χρόνου, χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους για σας, το οποίο δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτο! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τα όνειρα και οι προσδοκίες σας! Αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως αναμενόταν, φροντίστε να λύσετε το πρόβλημα άμεσα. Διαφορετικά θα το βρείτε γιγαντωμένο μπροστά σας πριν τα τέλη του χρόνου, θα κουραστείτε χωρίς λόγο και θα στρεσαριστείτε για να το λύσετε και να περισώσετε ότι σώζεται. Σημειώσετε επίσης ότι δεν συνιστάται μέσα στο 2022 η αυτοθεραπεία. Μην παίρνετε δηλαδή φάρμακα χωρίς ιατρική γνωμάτευση και μην αμελείτε τις μικρές ενοχλήσεις για να μην γίνουν μεγάλες.

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου