Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 2ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Κρόνου από το δεύτερο οίκο σας, σας καλεί να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες της ζωής, είτε αυτές για σας είναι τα υλικά αποκτήματα, είτε τα πνευματικά και ηθικά νοήματα. Ειδικά στον τομέα των οικονομικών σας όμως, θα χρειαστεί καλή διαχείριση και πνεύμα οικονομίας, επειδή στα δυόμισι χρόνια περίπου που διαρκεί η διέλευση αυτή, ο τομέας των οικονομικών θα δοκιμασθεί πιο πολύ. Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να σταθμίσετε τώρα ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές, από αυτές που θεωρούσατε σαν τέτοιες μέχρι τώρα.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 3ο οίκο.

 

Το επόμενο διάστημα, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας. Οι καθημερινές εμπειρίες, η άνεση στις καθημερινές σας επικοινωνίες, η ευρύτητα των ιδεών, σας οδηγούν στο να κάνετε περισσότερα ταξίδια, στην μεγαλύτερη ενημέρωση επί παντός επιστητού, αλλά και στην οργάνωση της καθημερινής σας ζωής, ώστε να γίνει πιο άνετη. Η πραγματική αντίληψη όσων συμβαίνουν γύρω σας θα σημάνει για σας κάποιες αναθεωρήσεις, αλλά και κάποια νέα σχέδια για το μέλλον. Τέλος με συγγενείς και γείτονες θα υπάρχει περισσότερη επικοινωνία και κατανόηση, χωρίς να αποκλείεται και κάποιο ευεργέτημα απ' αυτούς.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 5ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον πέμπτο οίκο σας, θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο, στον ερωτικό τομέα. Αν και πολλά μπορούν να συμβούν σ'όλο το διάστημα της επιρροής του, που διαρκεί επτά περίπου χρόνια, εν τούτοις οι δεσμοί που θα δημιουργηθούν δεν θα έχουν διάρκεια. Πολύ πιθανόν στο στάδιο της προσωρινής διακοπής μιας μόνιμης σχέσης, να υπάρξει εμβόλιμη κάποια άλλη, που θα είναι συναρπαστική αλλά πρόσκαιρη. Άλλος τομέας που θα δεχθεί την επίδραση, θα είναι τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας ταλέντα, που θα εκφράζονται τώρα με πιο πρωτοποριακό τρόπο. Επίσης τα παιδιά μπορεί να σας δώσουν κάποιες ανησυχίες και επιπλέον φροντίδες.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 4ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Δία από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει για σας αφ'ενός την αναζήτηση της ηρεμίας και της γαλήνης, μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφ'ετέρου την ευκαιρία βελτίωσης του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και ίσως την αγορά ή την αλλαγή σπιτιού. Προσέξτε να δείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε για την απόκτηση σπιτιού, είτε για τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Είναι το διάστημα που θα σας δώσει τις πιο πολλές ευκαιρίες, για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Λίγη τόλμη χρειάζεται από σας. Η επιτυχία θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, είτε άμεσα, είτε αργότερα, χάρις όμως στα θεμέλια που θα βάλετε τώρα.

 

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 4ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Δία από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει για σας αφ'ενός την αναζήτηση της ηρεμίας και της γαλήνης, μέσα σε μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφ'ετέρου την ευκαιρία βελτίωσης του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και ίσως την αγορά ή την αλλαγή σπιτιού. Προσέξτε να δείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε για την απόκτηση σπιτιού, είτε για τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Είναι το διάστημα που θα σας δώσει τις πιο πολλές ευκαιρίες, για να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή. Λίγη τόλμη χρειάζεται από σας. Η επιτυχία θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, είτε άμεσα, είτε αργότερα, χάρις όμως στα θεμέλια που θα βάλετε τώρα.

 

Καριέρα

 

Το 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για την καριέρα σας, στην οποία θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε σημαντικά βήματα. Αυτό όμως για να το καταφέρετε θα πρέπει ενδεχομένως να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να αλλάξετε τομέα επαγγελματικής δράσης. Εάν δεν κάνετε ριζικές αλλαγές, και πάλι θα σημειώσετε βήματα προόδου, αλλά δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε πλήρως την πλανητική εύνοια. Η ανάγκη της αλλαγής θα πρέπει να γεννηθεί μέσα σας, για να είστε σε θέση να κάνετε τα βήματα που πρέπει. Τα άστρα θα σας δείξουν τον δρόμο, την δουλειά όμως θα την κάνετε μόνοι σας. Η χρονιά αυτή είναι ιδανική για την επανεκτίμηση των αξιών σας, την αναθεώρηση των σχεδίων σας, την αλλαγή στρατηγικών. Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε δική σας δουλειά ή να επεκτείνετε μια υφιστάμενη, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή. Ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά, θα διαμορφωθούν συνθήκες τέτοιες, που θα σας προσφέρουν ευκαιρίες να δράσετε και να μεγαλουργήσετε. Εάν καταφέρετε να τις εκμεταλλευτείτε, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην επαγγελματική σας ζωή και σας περιμένει μια λαμπρή πορεία στο μέλλον.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι σημαντικό για τα επαγγελματικά σας, γιατί τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δυνατότητα σας να προσαρμοστείτε στις τρέχουσες συνθήκες. Νικητές της περιόδου θα είναι όσοι καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους και να ακολουθήσουν από κοντά τα γεγονότα. Τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε μέσα στο πρώτο εξάμηνο, θα είναι αυτά που θα δημιουργήσετε από μόνοι σας στον εαυτό σας. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση έχετε πάντοτε το νου σας για ευκαιρίες και να αναζητάτε συνεχώς εναλλακτικές λύσεις ή διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ενός ζητήματος. Εάν είστε υπάλληλοι, η πεπατημένη δεν μπορεί να σας βγάλει από το τέλμα. Θα συνεχίσετε να κάνετε σταδιακά και μικρά βήματα, αλλά τίποτε το θεαματικό. Εάν θέλετε περισσότερα, θα πρέπει να χαράξετε νέα μονοπάτια, να δοκιμάστε καινούργια πράγματα, να προσεγγίσετε την δουλειά σας με διαφορετικό τρόπο.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό και ασυνήθιστο για την καριέρα σας! Τώρα δεν πρέπει να αφήσετε να σας προσπεράσει καμία ευκαιρία. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, πιθανότατα να μην έχετε τον χρόνο να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Επειδή όμως θα είναι σημαντικές, συνιστάται να ακολουθήσετε μια πιο αποκεντρωμένη διαχείριση, ώστε να δημιουργήστε χώρο και χρόνο. Θα πρέπει να εκχωρήσετε  τμήμα της εξουσίας και την δύναμης σας, εάν θέλετε να επεκτείνετε την επιρροή σας στην αγορά. Δεν θα είναι εύκολη η απόφαση, γιατί θέλετε να έχετε τον έλεγχο των πάντων, δυστυχώς όμως δεν θα έχετε την δυνατότητα και να κρατάτε σταθερά τα ινία, και να επεκτείνετε την δράση σας. Αναφορικά δε με τις επενδύσεις που είναι πιθανόν τα χρειαστούν, προτείνεται να μην τσιγκουνευτείτε τα έξοδα, εάν θέλετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Εάν είστε υπάλληλοι συνεχίστε τον δρόμο που χαράξατε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Μην επιτρέπετε να σας βγάλουν από την πορεία σας, γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν κάποια στιγμή να σας σαμποτάρουν.

 

Οικονομικά

 

Οι ουράνιοι προστάτες και ευεργέτες του ζωδίου σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας μέσα στο 2022 και θα σας ευνοήσουν με κάποια χρηματικά μπόνους. Το σημαντικό είναι ότι θα είστε σε θέση να γνωρίσετε  σε ποιο τομέα μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Δεν θα μπορεί να σας εμποδίσει κανείς να πετύχετε μια νόμιμη αύξηση της κερδοφορίας σας, όσο και αν προσπαθήσει. Και το ποιο σημαντικό είναι, ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνετε, γιατί όλοι θα έχετε ευκαιρίες επέκτασης των εισοδημάτων σας. Το ερώτημα είναι, θα έχετε το θάρρος να τις εκμεταλλευτείτε! Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις θα απαιτήσουν δραστικές αλλαγές! Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε στην καριέρα σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πιθανή κερδοφορία. Στα μέσα του έτους μπορεί να έχετε κάποιοι από σας ορισμένες σημαντικές γνωριμίες, που θα διαδραματίσουν πρωταρχικό ρόλο στην οικονομική σας ευμάρεια στα τέλη του έτους. Πολλοί δε του ζωδίου σας ενδεχομένως να λάβετε κάποια μπόνους στα τέλη του έτους, που δεν θα έχουν καμία σχέση με την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τα οικονομικά σας. Την άνοιξη θα έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα και ανάλογα με τις επιλογές σας θα διαμορφωθούν οι προοπτικές τόσο των δικών σας εισοδημάτων, όσο και αυτά των ανθρώπων γύρω σας. Η πορεία της ζωής σας μπορεί το διάστημα αυτό να συνδέεται με τον πιο εκπληκτικό και απρόβλεπτο τρόπο με αυτήν συγγενών, συναδέλφων ή φίλων σας. Εάν είστε υπάλληλοι, δεν θα υπάρξει χρόνος για ανάπαυση, ακόμη και στα διαστήματα που θα κοπάζει η δουλειά. Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μην φοβόσαστε να ρισκάρετε, γιατί οι συνθήκες θα διαμορφωθούν υπέρ σας και θα πετύχετε. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, την περίοδο του πρώτου εξαμήνου θα είναι τα πάντα σημαντικά, όσο ασήμαντα και αν σας φαίνονται. Λύνετε τα προβλήματα όσο πιο άμεσα μπορείτε. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα αρκετά πιο βατό για τα οικονομικά σας χρονικό διάστημα αλλά και πιο ξεκάθαρο. Αυτό σημαίνει στην ουσία ότι θα μπορείτε να διακρίνετε ευκολότερα τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείτε.  Εκείνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν θα υπάρξουν στο εξής δεύτερες ευκαιρίες. Εάν χάσετε το τρένο, απλά θα μείνετε στο σταθμό… Από το φθινόπωρο και μετά, και η παραμικρή σας απόφαση θα έχει επίπτωση στο πορτοφόλι σας, οπότε πάρτε προσεκτικές αποφάσεις. Για τους επιχειρηματίες είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να πάρουν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με τα μελλοντικά τους σχέδια. Εάν είστε υπάλληλη, δεν θα είναι εύκολο να επιβάλετε την άποψη σας, καθώς τις αποφάσεις θα τις λάβει η διοίκηση της επιχείρησης που σας απασχολεί. Εάν καταφέρετε όμως να τους πείσετε για την ορθότητα των απόψεων σας, η επιρροή που θα έχει το γεγονός αυτό στην καριέρα σας θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

 

Συναισθηματικά

 

Για τα συναισθηματικά σας θα είναι το 2022 ένα έτος προκλήσεων, γεμάτο πειρασμούς που δεν θα είστε εύκολα σε θέση να αντισταθείτε, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ενδώσετε. Και θα είναι μια μοναδική εμπειρία, μια έκρηξη αισθήσεων και μετάγγιση ζωής. Τα άστρα προειδοποιούν όμως, ότι εάν είστε σε σχέση, έχετε δεσμεύσεις και φέρετε ευθύνες σε σχέση με το ταίρι σας και αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε τις ατασθαλίες σας. Όσοι από σας βρίσκεστε σε μια ήρεμη και αρμονική σχέση, θα έχετε μια αρκετά ήρεμη χρονιά, θα έχετε όμως και τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές ή αναπροσαρμογές στην ζωή σας, βελτιώνοντας αρκετά πράγματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι που θα μπορούσε να διαρκέσει στον χρόνο και να έχει μια εξαιρετική πορεία. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, μια γνωριμία και μια ερωτική εμπειρία μέσα στην χρονιά θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας για τα χρόνια που ακολουθούν.    

 

Το πρώτο μισό του 2022 αναμένεται να είναι αρκετά ήρεμο για τα συναισθηματικά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν την τρέχουσα κατάσταση τους και να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτό που θέλουν. Στην πραγματικότητα μπορεί να επιθυμούσατε κάτι άλλο από την ζωή σας και απλά να συμβιβάζεστε. Θα αντιμετωπίσετε διλήμματα, στα οποία μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε απαντήσεις, καθώς δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες επιλογές. Εξαρτάται από τι έχετε ανάγκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και τι μπορεί να σας γεμίσει. Όσο πλησιάζουμε προς του καλοκαίρι, οι γνωριμίες γίνονται επιφανειακές και φευγαλέες, με έντονα ωστόσο συναισθήματα. Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης μεταξύ των μελών της οικογένειας σας που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας, βλέποντας με κατανόηση και την πλευρά των υπολοίπων που μπορεί να έχουν μια διαφορετικό οπτική από την δική σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό από το πρώτο! Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και πιο θετικό. Είναι πιθανό να πήρατε μια σημαντική απόφαση για την συναισθηματική σας ζωή μέσα στο πρώτο εξάμηνο, οπότε τώρα πιά, εάν η επιλογή σας ήταν η κατάλληλη για σας, μπορείτε να απολαύσετε την ζωή. Εάν όμως διαπιστώσετε ότι δεν ήταν αυτό που θέλατε, τώρα θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αναπροσαρμογές. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν κόσμο και να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, αλλά δεν θα πρέπει να τις αφήνουν ανεκμετάλλευτες. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίοδο που μπορεί να σας φέρει μια μοναδική σχέση και να ζήσετε εξαιρετικές εμπειρίες. Θα πρέπει όμως να αναπροσαρμόσετε κάποια δεδομένα της ζωής σας για να μπορέσει να ανθίσει η σχέση αυτή. Ποια θα είναι αυτά, θα εξαρτηθεί από την εκάστοτε περίπτωση και τις αποφάσεις για το αν θα αναλάβετε τα ρίσκα που θα υπάρχουν, θα πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας. Οι οικογενειάρχες ή όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση συνιστάται να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να μην ρουτινιάσετε στην σχέση. Χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο στην ζωή, εκπλήξεις, ρομαντικές βραδιές, δώρα και αποδράσεις για να διατηρήσετε την φλόγα ζωντανή. Εάν επενδύσετε στην σχέση και στο ταίρι σας, το τέλος του χρόνου θα είναι μαγικό για σας.

 

Υγεία

 

Το 2022 αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλό για την υγεία σας και οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις θα εξουδετερώσουν αρκετούς από τους κινδύνους που θα προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες. Αποφύγετε ωστόσο το άγχος και το να σκέφτεστε διαρκώς τα πολύ πιεστικά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε, γιατί η ανασφάλεια που θα γεννήσει η επίπονη σκέψη, θα μπορούσε να έχει συνέπειες στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Το πως θα καταφέρετε ωστόσο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να εξετάσετε με ψυχραιμία τα προβλήματα σας, αυτό θα είναι προσωπική σας υπόθεση. Συνιστάται όμως να ακούσετε την διαίσθηση σας. Το 2022 είναι θετικό για να βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Οι εποχιακές ασθένειες δεν προβλέπεται να σας δημιουργήσουν προβλήματα πέρα από το φυσιολογικό, ενώ για να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία σε καλά επίπεδα, αναζητήστε εναλλακτικές διεξόδους, όπως θα μπορούσε να είναι η άσκηση ή η γιόγκα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ήρεμη περίοδος για τον τομέα της υγείας σας. Προσοχή τους πρώτους μήνες του έτους, τον χειμώνα δηλαδή, να μην κρυώσετε. Με την έναρξη της θερινής περιόδου ωστόσο συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί στους εξωτερικούς χώρους, ειδικά όταν βρίσκεστε στην φύση. Εάν σχεδιάζετε δραστηριότητες στην φύση, φροντίστε να έχετε εφόδια μαζί σας για κάθε πιθανή περίπτωση, ώστε να μην σας βρει κάτι έκτακτο απροετοίμαστους. Για όσους του ζωδίου σας δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις πεζοπορίες, το ελεύθερο κάμπινγκ, τα εξτρίμ σπορ κλπ., η περίοδος δεν κρύβει ιδιαίτερους κινδύνους ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022  θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Χωρίς να χρειαστεί να γίνετε υποχόνδριοι, εάν δείτε ωστόσο κάποια συμπτώματα να επιμένουν και να μην υποχωρούν, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας. Ίσως να μην πρόκειται για τίποτε ιδιαίτερο. Υπάρχουν όμως αρκετές πιθανότητες, κάποια ήπια συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσετε μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, εάν δεν ακολουθήσετε την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, να γιγαντωθούν στο μέλλον και να σας δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα.

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου