Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΙΧΘΕΙΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 1ο οίκο.

 

Σήμερα αρχίζει μια νέα περίοδος στη ζωή σας, που θα κρατήσει ένα σχεδόν χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο Δίας θα κινείται στον πρώτο οίκο σας κι εσείς θα διακατέχεστε από μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ το όραμά σας θα είναι μια πιο πετυχημένη και άνετη ζωή. Πράγματι όλα το χρόνο αυτό θα δουλεύουν για σας, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και μπορείτε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανισθεί, για να φθάσετε στην επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 3ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Ουρανού από τον τρίτο οίκο σας, θα σημάνει μια βασική αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς, σκέψης και επικοινωνίας. Απελευθερώνεστε από συνήθειες και προκαταλήψεις. Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής αλλάζει. Ξαφνικά ταξίδια προκύπτουν, απρόοπτα τηλεφωνήματα ή ειδήσεις αλλάζουν τον προγραμματισμό σας, κάτι που μπορεί να σας συναρπάσει πραγματικά, αν σας αρέσουν οι αλλαγές. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε, είναι η μελέτη των λεπτομερειών σ'αυτές τις αλλαγές και τις μετακινήσεις, και κάποια προσοχή για να αποφύγετε δυστυχήματα. Οι αλλαγές μπορεί να εκδηλωθούν και στο πεδίο των πνευματικών σας ενδιαφερόντων, οπότε στο διάστημα της επταετίας που διαρκεί η πορεία του Ουρανού μέσα στον τρίτο οίκο σας, θα δείτε πολλές ενδιαφέρουσες όψεις της ζωής, και είναι πιθανόν να στραφείτε προς τις θετικές επιστήμες, την ηλεκτρονική, τα computers, αλλά και την αστρολογία ή τον αποκρυφισμό.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 12ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Κρόνου από το δωδέκατο οίκο σας, κλείνει ένα Κρόνιο κύκλο, και τώρα είναι καιρός για περισυλλογή και απολογισμό. Τι πετύχατε; Πού αποτύχατε και γιατί; Δεν χρειάζονται απογοητεύσεις αν τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά όσο τα περιμένατε. Ήδη είσαστε πιο πεπειραμένος. Μπορείτε να διδαχθείτε από τα λάθη σας, αν έγιναν, και να τα αποφύγετε στο νέο σας ξεκίνημα. Είναι καιρός για σκεπτικισμό και αυτογνωσία. Μη ξεχνάτε πως ό,τι και να έγινε, κάποια σελίδα έκλεισε και μια άλλη τώρα ανοίγει, που περιμένει από εσάς να γραφεί πολύ καλύτερα από την προηγούμενη.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 2ο οίκο.

 

Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό,τι θεωρείτε σαν "αξία" και φυσικά και στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την έννοια ότι θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσής τους, αλλά προσέξτε αφ' ενός την πλεονεξία, αφ' ετέρου την τάση για σπατάλη. Μην απορροφηθείτε στο κυνήγι της καλυτέρευσης των οικονομικών και ξεχάσετε ο,τιδήποτε άλλο, η μην σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία και κάνετε κακή διαχείριση αυτών. Ευκαιρίες θα σας δοθούν αλλά "παν μέτρον άριστον".

 

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 2ο οίκο.

 

Το επόμενο διάστημα που χαρακτηρίζεται από την κίνηση του Δία στο δεύτερο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ό,τι θεωρείτε σαν "αξία" και φυσικά και στα υλικά αγαθά. Πράγματι τα οικονομικά σας ευνοούνται, με την έννοια ότι θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσής τους, αλλά προσέξτε αφ' ενός την πλεονεξία, αφ' ετέρου την τάση για σπατάλη. Μην απορροφηθείτε στο κυνήγι της καλυτέρευσης των οικονομικών και ξεχάσετε ο,τιδήποτε άλλο, η μην σας παρασύρει η υπεραισιοδοξία και κάνετε κακή διαχείριση αυτών. Ευκαιρίες θα σας δοθούν αλλά "παν μέτρον άριστον".

 

Καριέρα

 

Το 2022 θα είναι τόσο θετικό για την καριέρα σας, όσο εσείς θελήσετε να είναι. Οι ουράνιοι προστάτες σας δεν θα παρεμβαίνουν στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά η βοήθεια τους θα είναι περισσότερο έμμεση. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι δεν θα έχετε περιορισμούς ως προς το τι θα μπορέσετε να πετύχετε μέσα στην χρονιά. Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε μια δική σας επιχείρηση, να αποκτήστε μια νέα θέση εργασίας, να πάρετε μια προαγωγή, να βελτιώσετε το εισόδημα σας, όποιος και αν είναι ο στόχος σας θα έχετε την δυνατότητα να τον πετύχετε. Οι δυσκολίες στον δρόμο σας θα είναι ελάχιστες ή ανύπαρκτες, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, ειδικά εάν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι λιγότερο δυναμικό από το δεύτερο, για να έχετε περιθώριο να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να καλύψετε πιθανά κενά. Από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά όλα αλλάζουν και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. 

 

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα υπάρξουν πολλές νέες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά προτείνεται να σκεφτείτε προσεκτικά και συνετά, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε, ώστε να αξιοποιήσετε αυτό που πρέπει. Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να κάνετε χρήση όλων των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, μην βιάζεστε να προχωρήστε σε νέες συμμαχίες ή συνεταιρισμούς. Θα χρειαστείτε πρόσθετους πόρους για να προχωρήσετε στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας, τους οποίους υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσετε. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην φοβάστε να αντιδράσετε σε φαινόμενα εκφοβισμού, από όπου και αν προέρχονται. Θέστε προτεραιότητες και αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα τρέχοντα προβλήματα, διεκπεραιώνοντας την εργασία σας το συντομότερο δυνατόν. Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να θέσετε σε εφαρμογή καινούργιες ιδέες, πιθανά για μια δική σας δουλειά, και δεν θα πρέπει να βιαστείτε να επενδύσετε προς την κατεύθυνση αυτή. 

 

Τοι δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα υπάρξουν μερικές πραγματικά μοναδικές προτάσεις και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα αλλάξουν την ζωή σας! Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, εστιάστε στις δυνατότητες σας και όχι στις προοπτικές. Κάντε αυτό που πρέπει να γίνει και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα. Εάν θέλετε να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας, μην αφήνετε τα συναισθήματα να παρεμβαίνουν στο έργο σας και να ματαιώνουν τις προσπάθειες σας. Εάν είστε υπάλληλοι, η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να μην φοβάστε τις αλλαγές.  Εάν βρεθεί μια καλή ευκαιρία στον δρόμο σας, τολμήστε να την αδράξετε. Και δεν είναι απαραίτητο να δραστηριοποιηθείτε μόνοι σας. Αναζητήστε έναν σύμμαχο και συνοδοιπόρο. Αρχικά μπορεί να υπάρξουν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν, στην συνέχεια όμως θα κάνει την εμφάνιση του ένα άτομο που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να απογειώσετε την καριέρα σας.

 

 

Οικονομικά

 

Για τα οικονομικά σας το 2022 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά! Ακόμη και αν δεν κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, θα υπάρξουν συνθήκες τέτοιες, που θα αυξηθούν τα εισοδήματα σας. Εάν ωστόσο δεν καταβάλετε καμία προσπάθεια να βελτιώσετε τις συνθήκες τις καριέρας σας, μην περιμένετε να έχετε αξιοσημείωτη βελτίωση των εισοδημάτων σας. Για τον λόγο αυτό συνιστάται να μην χάσετε τις ευκαιρίες καριέρας που θα είναι πολλές μέσα στο 2022. Πολλές αποφάσεις που θα λάβετε μέσα στην χρονιά, ακόμη και αν φαίνονται ασήμαντες, θα αποδειχτεί στην συνέχεια ότι θα έχουν εκτεταμένες συνέπειες στο πορτοφόλι σας. Με αποφασιστικότητα και προσεκτικά βήματα θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα και εμπόδια και θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για πολλούς από σας, η αύξηση των εισοδημάτων σας δεν θα συνδέεται κατ’ ανάγκη με την βελτίωση των συνθηκών της καριέρας σας, αλλά με την εξεύρεση μια δεύτερης πηγής εισοδημάτων.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα για τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε πολλές περιττές δαπάνες. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και να μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε αγορές. Σκεφτείτε πριν ξοδέψετε, εάν η αγορά που έχετε σκοπό να κάνετε θα έχει πρακτική χρήση και εάν η τιμή της είναι συμφέρουσα. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, θα πρέπει να συνηθίσετε να αντιδράσετε απρόβλεπτα και ει δυνατόν νεωτεριστικά, γιατί τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δεν θα είναι συνηθισμένα, άρα και προβλέψιμα. Οι δυσκολίες θα είναι ωστόσο απόλυτα διαχειρίσημες και δεν θα πρέπει να σας εμποδίσουν να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας πολύ πιο φωτεινό και ενδιαφέρον! Εάν σας προσφέρεται μια περιπέτεια επαγγελματικής φύσης, μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Σκεφτείτε την προσεκτικά, γιατί μπορεί να αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας και ευνοούν την κερδοφορία σας. Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε, είναι να ρισκάρετε σε παντελώς άγνωστες καταστάσεις ή αντικείμενα, εκεί που δεν θα μπορείτε δηλαδή να έχετε κανενός είδους έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση, τα κέρδη σας θα καθοριστούν από τις προσπάθειες που θα καταβάλετε να βελτιώσετε την καριέρα σας και η τύχη θα προσφέρει το δικό της μπόνους σε όσους πασχίζουν. Όσο περισσότερες ευκαιρίες εκμεταλλευτείτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σας στο τέλος του χρόνου.

 

 

Συναισθηματικά

 

Στα συναισθηματικά σας το 2022 δεν προβλέπεται να προσφέρει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Θα είναι μια αρκετά τυπική χρονιά, αλλά θα χρειαστεί σε στιγμές να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πάρετε πρωτότυπες για τα δεδομένα σας αποφάσεις. Αυτό θα οφείλεται εν μέρει, γιατί οι προσπάθειες σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή επειδή θα έχετε βαρεθεί το τέλμα που βρίσκεστε και θα αναζητήσετε τρόπους εξόδου. Δεν χρειάζεται άγχος και περιττή ανησυχία, παρά να δράτε όταν πρέπει. Το καλό είναι ότι και λανθασμένες επιλογές να κάνετε, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Για όσους αναζητάτε μια καινούργια σχέση και το αντικείμενο του πόθου σας δεν ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον σας, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια. Η τύχη σας θα βρίσκεται κάπου αλλού.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια θετική περίοδος για τα συναισθηματικά σας, σε αντίθεση με ότι θα συμβαίνει στα υπόλοιπα ζώδια. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα πολύ ελεύθερο χρόνο για κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, ωστόσο μπορεί να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας στην δουλειά ή στο μάθημα σας, εάν είστε σπουδαστές. Θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα που θα γεννήσουν ασυνήθιστα αισθήματα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αντιμετωπίσετε το διάστημα αυτό προβλήματα συνεννόησης ή έλλειψη κατανόησης από το ταίρι σας ή τους απογόνους σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέσετε. Η κατάσταση τουλάχιστον με τον σύντροφό σας θα σταθεροποιηθεί από μόνη της. Εάν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τα τέλη της άνοιξης, τότε προσπαθήσετε να δείτε αντικειμενικά τι μπορεί να συμβαίνει. Γιατί κάτι θα συμβαίνει και έχει φτάσει η ώρα να το λύσετε.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια σημαντικά γεγονότα. Εάν είστε ελεύθεροι, συνιστάται να μην ανατρέχετε στο παρελθόν σας και να μην ανακατεύετε καταστάσεις με πρώην συντρόφους σας. Είναι προτιμότερο να αναλάβετε ρίσκα και να πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες, ίσως να είναι χρήσιμο ωστόσο να έχετε κάποια άτομα γύρω σας, στα οποία να μπορείτε να βασιστείτε και να συζητήσετε ανοιχτά. Για τους δεσμευμένους προτείνεται να μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα της σχέσης και να εστιάσετε σε ένα σημαντικό στόχο: να είστε οι ίδιοι και το ταίρι σας ευτυχισμένοι! Το πως θα το πετύχετε αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Μέχρι τα τέλη της χρονιάς φροντίστε να κλείσετε τα ανοιχτά μέτωπα και τις σκιώδεις πλευρές της σχέσης σας, επιλύοντας άμεσα και δυναμικά τα πάντα. Εάν το καταφέρετε, το τέλος του 2022 μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα…

 

Υγεία

 

Από  άποψη υγείας, το 2022 θα είναι γενναιόδωρο μαζί σας, καθώς δεν φαίνεται να σας αγγίζουν τα εποχιακά προβλήματα υγείας που θα ταλαιπωρήσουν τους περισσότερους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να πάτε χειμωνιάτικα για κολύμπι, ενώ δεν είστε χειμερινοί κολυμβητές, και να μην πληρώσετε τις συνέπειες. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας, προφυλάσσοντας σας από περιττά προβλήματα, καλό θα είναι όμως να μην προκαλείτε την τύχη σας. Λόγω των πολλών οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων σας και της έντονης επαγγελματικής ζωής φροντίστε την διατροφή σας και μην παραμελείτε την ξεκούραση σας. Κυρίως, αποφύγετε να καταβληθείτε σωματικά από συναισθηματικής φύσης βάρη, κάτι που θα συμβεί σε πολλούς και στα περισσότερα ζώδια μέσα στο 2022. 

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για την υγεία σας μια πολύ σημαντική περίοδος. Εάν έχετε μακροχρόνια προβλήματα υγείας, θα έχετε την πλανητική εύνοια να τα λύσετε για πάντα ή να βελτιώσετε κατά πολύ τις συνθήκες της υγείας σας. Εάν μια χρόνια ασθένεια σας παρουσιάσει ωστόσο και νέα επιδείνωση, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε απαντήσεις, πέρα από την παραδοσιακή ιατρική, και σε εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Γνωστοί και φίλοι μπορεί προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές στην περίπτωση αυτή. Αποφύγετε ωστόσο θα αυτοθεραπευτείτε, λαμβάνοντας φάρμακα χωρίς να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι λιγότερο έντονο για όσους από εσάς αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα υγείας. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο αναμένεται να επιλύσετε πολλά από τα ζητήματα και το μόνο που θα απομένει, είναι να διατηρήσετε την υγεία σας σε ένα σταθερό επίπεδο. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα συναισθηματικά βάρη, που θα μπορούσαν να σας φορτίσουν αρνητικά. Αυτό σας προσφέρει την μοναδικά ευκαιρία να βοηθήσετε άλλους γύρω σας, που αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής πρόβλημα. Μην αναλαμβάνετε ωστόσο περισσότερα βάρη και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να σηκώσετε. Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τραυματισμών μέσα στο φθινόπωρο. Μπορείτε να τους αποφύγετε ωστόσο, εάν είστε προσεκτικοί, τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας του αθλήματος σας και τις συμβουλές των προπονητών σας. Προς τα τέλη της χρονιάς ίσως να αντιμετωπίσετε ψυχολογική πίεση λόγω εξωγενών παραγόντων και συνιστάται να μην τα παίρνετε τα πάντα κατάκαρδα και ανησυχείτε με το παραμικρό.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου