Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΣΚΟΡΠΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 4ο οίκο.

 

Για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, το σπίτι και η οικογένεια θα δεχθούν την επίδραση του Κρόνου, που σημαίνει ανακατάταξη, αναδιοργάνωση, ή και ξεκαθάρισμα εκκρεμοτήτων που χρονίζουν. Επειδή ό,τι συμβαίνει την περίοδο αυτή, θα έχει επακόλουθες συνέπειες στα αμέσως επόμενα χρόνια, η συμβουλή μας είναι να δείξετε προσοχή και σύνεση, σε κάθε σας ενέργεια που επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια ή τους γονείς σας. Τις αποφάσεις σας θα πρέπει να τις παίρνετε μετά από πολλή σκέψη, ενώ τα βάρη που θα αναγκασθείτε ίσως να αναλάβετε, είναι αναπόφευκτα και δεν θα πρέπει να σας λυπούν.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 5ο οίκο.

 

Την περίοδο αυτή θα επιθυμήσετε να πάρετε κι εσείς τη μερίδα ευτυχίας που σας ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργηθεί οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση, αλλά ότι οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα έχουν την υπόσχεση της διάρκειας. Ακόμη η σχέση σας με τα παιδία βελτιώνεται το διάστημα αυτό, ενώ η επιτυχία τους σας γεμίζει υπερηφάνεια. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Σε όλους όμως δημιουργείται κάποια τάση για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και μποέμικη ζωή.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 7ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Ουρανού από τον έβδομο γενέθλιο οίκο σας, θα κλονίσει συθέμελα το γάμο σας ή τις στενές συνεργασίες. Έτσι αν αυτές είναι συμβατικές, αν στηρίζονται σε επιφανειακούς δεσμούς και δεν έχουν βαθύτερες ρίζες, είναι πιθανόν να διαλυθούν. Αλλά και υγιείς σχέσεις μπορεί να κλονισθούν, από μια ξαφνική αλλά πρόσκαιρη σχέση. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει και ανοιχτές αναμετρήσεις με φανερούς εχθρούς σας, η και κάποιους δικαστικούς αγώνες. Όλο αυτό το διάστημα η ελευθερία και η αλλαγή θα κυριαρχούν.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 6ο οίκο.

 

Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα, μια που τόσο θα διαρκέσει το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ'αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε και περισσότερο οργανωτικός, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνος και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

14 Δεκεμβρίου  2022 Διέλευση Δ ί α από 6ο οίκο.

 

Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα, μια που τόσο θα διαρκέσει το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ'αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε και περισσότερο οργανωτικός, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνος και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

Καριέρα

 

Στα επαγγελματικά θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στο 2022! Ο Άρης, ο κυβερνήτης του τομέα αυτού της ζωής σας, δεν θα έχει την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στο 2022, αλλά η ενέργεια του θα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σας ωθήσει στην σωστή κατεύθυνση, όταν δεν ξέρετε ποια πορεία να ακολουθήσετε. Στις στιγμές αυτές απλά ακούστε την διαίσθηση σας. Μέσα στην χρονιά θα έχετε ευκαιρίες τέτοιες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την πορεία της επαγγελματικής ζωής σας! Είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά για να το πετύχετε, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να προσπαθήσετε πραγματικά πολύ. Οι πρωτότυπες λύσεις σε προβλήματα που θα εμφανιστούν θα μπορούσαν να προσφέρουν μια επαγγελματική σταθερότητα, όχι όμως και την πρόοδο ή την ανάπτυξη που θα περιμένατε. Ούτε και ο επαγγελματισμός ή η επιμονή σας θα είναι τώρα πιά αρκετά για να σας στέψουν νικητές της περιόδου. Χρειάζονται πολλά περισσότερα. Και κυρίως, να καθορίσετε τις προτεραιότητες σας το συντομότερο δυνατό και να μην διστάσετε ούτε στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια μέτρια περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Πλανητικά συνιστάται να είστε όσο πιο ενεργοί μπορείτε μέσα στον χειμώνα και την άνοιξη, να λύσετε όσα περισσότερα προβλήματα είναι δυνατόν, για να μπορέσουν να ανοίξουν νέοι δρόμοι στην συνέχεια. Εάν δεν απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, το πιο πιθανό είναι να χάσετε το τρένο της ανάπτυξης και της προόδου. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε να αναλάβετε ρίσκα, ακόμη και να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα κάνετε, τόσο το καλύτερο για το μέλλον σας. Οι συμμαχίες ή συνέργειες θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο, καθώς θα μπορέσετε μέσα από αυτές να πετύχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, από ότι εάν παλεύατε μόνοι σας. Αποφύγετε ωστόσο τον δανεισμό κεφαλαίων, γιατί κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει το επαγγελματικό σας μέλλον. Άλλωστε, χρειάζεστε πολύ λιγότερα κεφάλαια από όσα φαντάζεστε για να καταφέρετε αυτό που θέλετε. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δημιουργικό για το ζώδιο σας και θα σας επιτρέψει να δράσετε με μεγαλύτερη ελευθερία. Από τα μέσα ήδη του καλοκαιριού θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρξουν πολύ λιγότεροι περιορισμοί, κάτι που θα σας ελευθερώσει και θα δώσει την δημιουργική ώθηση που χρειάζεστε. Το παρελθόν δεν θα σας βαραίνει πλέον, δεν θα φρενάρει τις προσπάθειες σας και μπορείτε να πετύχετε πραγματικά πολλά και σημαντικά πράγματα στην καριέρα σας. Εάν λάβατε σωστές αποφάσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα ανταμειφθείτε οικονομικά κατά το δεύτερο μισό του καλοκαιριού. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, συνιστάται να δώσετε τώρα μεγαλύτερη προσοχή στην τεχνική πλευρά της δουλειάς σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στον τεχνικό σας εξοπλισμό, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της δουλειάς σας, αυξάνοντας ενδεχομένως και την αποδοτικότητα σας. Εάν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι μέσα στην χρονιά και να χρησιμοποιείτε κάθε δυνατή ευκαιρία για να βελτιώσετε την θέση σας στην επιχείρηση. Ακόμη και η παραμικρή προσπάθεια θα στεφτεί από θετικά αποτελέσματα. 

 

 

Οικονομικά

 

Από άποψη οικονομικών αποτελεσμάτων, το 2022 αναμένεται να είναι ένα έτος με μέτρια δράση και ευκαιρίες, που δεν αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη ή τα εισοδήματα σας στα ουράνια. Οι ουράνιοι προστάτες σας θα είναι μεν στο πλευρό σας, παρέχοντας ευκαιρίες, αλλά στην τελική αποτίμηση του έτους θα αποδειχτεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι ίσως κατά τι κατώτερο της προηγούμενης χρονιάς. Ένας σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλει στην σχετική δυστοκία της χρονιάς είναι ότι όλοι λίγο πολύ γύρω σας θα είναι τόσο απασχολημένοι και απορροφημένοι από τα δικά τους προβλήματα, που στην περίπτωση που θα χρειαστείτε την συνδρομή ή την στήριξη τους, θα τους είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να ανταποκριθούν.

 

Και η ανάγκη θα προκύψει, καθώς πολλές από τις καλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση του εισοδήματός σας, δεν θα είναι διαχειρήσιμες από ένα άτομο. Θα χρειαστείτε συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή έστω χαλαρές συνέργειες για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να κάνετε την δύσκολη επιλογή, να επενδύσετε όλες σας τις δυνάμεις και να προσπαθήσετε μόνοι σας ή να αλλάξετε πορεία πλεύσης, αναζητώντας μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος. Η επιλογή είναι δική σας. Ας σημειωθεί ότι λανθασμένη επιλογή δεν υπάρχει, απλά η κάθε μία θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα. 

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα φέρει ευκαιρίες κερδών για το ζώδιο σας! Εάν επιθυμούσατε ή σχεδιάζατε να αλλάξετε θέση εργασίας ή να ανοίξετε την δική σας δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να δραστηριοποιηθείτε. Μια σημαντική ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας θα εμφανιστεί στις αρχές του έτους, και μια ακόμη σημαντική θα παρουσιαστεί την άνοιξη. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, δοκιμάστε να αναπροσαρμόσετε την στρατηγική σας και ενσωματώσετε νέα επιστημονικά δεδομένα στην παραγωγική διαδικασία. Εάν είστε υπάλληλοι, μην φοβάστε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε δημιουργήσει μια πρόσθετη και σταθερή πηγή εισοδήματος. Προσέξτε όμως να μην αναλαμβάνετε υπέρμετρα ρίσκα. Και αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά καριέρα, τολμήστε το τώρα!

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο ή περιπετειώδες. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που υπόσχονται αύξηση εισοδημάτων, δεν θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε όμως όλες. Αποφασίστε τι είναι πιο σημαντικό για σας, επιλέξτε μερικές κύριες κατευθύνσεις και προχωρήστε. Θα είστε από τα λίγα ζώδια που θα έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε ή ακόμη και να αυξήσετε κάπως την κερδοφορία σας, επιλύοντας παράλληλα χρόνια προβλήματα. Αυτό θα αποτελεί το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.  Εάν είστε υπάλληλοι, προσπαθήστε να είστε πιο δραστήριοι και θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε και σεις το εισόδημα σας.

 

 

Συναισθηματικά

 

Το 2022 δεν θα είναι σίγουρα μια τυπική χρονιά για τα συναισθηματικά σας! Θα υπάρξουν μοιραίες συναντήσεις, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, και σας περιμένουν πολλά και συναρπαστικά. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς θα σας ωθήσουν να αποκαταστήσετε παλιούς δεσμούς και μέσα από την διαδικασία αυτή θα αποκτήσετε σημαντικές εμπειρίες, που θα κάνουν την διαφορά στην ζωή σας. Πάρτε αποφάσεις κατά περίπτωση, αλλά δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες επιλογές. Επιπλέον, πολλές από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας αφήσουν άναυδους, κάτι που δεν σας συμβαίνει συχνά. Κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό κατά περίπτωση, μην σκέφτεστε όμως μόνο τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και το άτομο που έχετε απέναντι σας. Αποφύγετε να αναμείξετε τρίτα πρόσωπα στις συναισθηματικές σας υποθέσεις, γιατί παρά τις καλές τους προθέσεις, θα σας βραχυκυκλώσουν, με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Εάν δράσετε γρήγορα, ίσως να έχετε εσείς οι ελεύθεροι την τύχη να δείτε τις επιθυμίες σας να εκπληρώνονται.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλό για το ζώδιο σας αναφορικά με τα συναισθηματικά σας. Υπάρχει ωστόσο μια πολύ σημαντική παράμετρος που θα διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο. Η παρούσα σχέση σας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην επανασύνδεση σας με μια προηγούμενη ή στην ανακάλυψη ενός ιδανικότερου για σας συντρόφου. Η επιλογή θα είναι δύσκολη, θα κρύβει πολλούς κινδύνους, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας, ανεπηρέαστοι από φίλους, γνωστούς ή συγγενείς. Ούτε και τα άστρα θα είναι τώρα σε θέση να σας δώσουν την σωστή κατεύθυνση. Εμπιστευθείτε κυρίως την διαίσθηση σας, για να κάνετε την σωστή για σας επιλογή. Εάν βάλετε λογικές παραμέτρους στην μίξη, θα βραχυκυκλώσετε περισσότερο. Η περίοδος θα είναι αρκετά πιο βατή για όσους έχετε μακροχρόνιους δεσμούς, καθώς οι παράμετροι είναι ήδη γνωστοί. Δεν θα υπάρχει μυστήριο ή ασάφεια, που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οι πειρασμοί θα υπάρξουν, εσείς όμως θα πρέπει να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις, να αποφασίσετε και στο τέλος να υποστείτε τις συνέπειες των πεπραγμένων σας ή να επιβραβευτείτε από το σύμπαν.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα παρουσιάσει αυξημένη κινητικότητα στα συναισθηματικά σας. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα γεγονότα από αυτά του πρώτου εξαμήνου, ωστόσο σε μικρότερη κλίμακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρέπει να κατατρώγεστε με περιττά προβλήματα. Εάν κάτι σας φανεί ασήμαντο, μην ασχολείστε καθόλου. Με τον τρόπο αυτό θα επικεντρωθείτε στα πραγματικά σημαντικά για την σχέση σας, την οποία θα καταφέρετε να προστατεύσετε στο παρόν και το μέλλον. Και αυτό θα το πετύχετε μόνο με υπομονή και επιμονή! Ωστόσο, εάν λοξοδρομήσετε, μπορεί να βιώσετε μια αξέχαστη ερωτική περιπέτεια. Ίσως όμως να κληθείτε να πληρώσετε αργότερα το τίμημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας συνιστάται να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε εκτός σπιτιού, για να αυξήσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το σωστό άτομο.  Κάποιες στιγμές ίσως να προτιμάτε να μείνετε σπίτι, τις στιγμές αυτές όμως είναι πολύ σημαντικό να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε από την μιζέρια σας. Το κλείσιμο του έτους μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις για σας…

 

Υγεία

 

Μέσα στο 2022 θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιο σας, που κάποιες από αυτές θα αφορούν τον τομέα της υγείας σας. Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που προέκυψε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν καταφέρατε να το λύσετε με κανέναν μέχρι στιγμής τρόπο. Μέσα στην χρονιά αυτή θα υπάρξει η φωτεινή εκείνη στιγμή που θα φέρει την πολυπόθητη λύση, μόνο που δεν μπορεί να καθοριστεί το πότε θα συμβεί αυτό. Το 2022 είναι ιδανικό για να βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, αποφεύγοντας ωστόσο τα πειράματα αυτοθεραπείας, λαμβάνοντας σκευάσματα που ακούσατε ότι θα σας κάνουν καλό ή τα σύστησαν φίλοι σας. Οι καλές προθέσεις ενός φιλικού προσώπου μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα ακόμη σημείο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική σας ακεραιότητα, προκειμένου να πετύχετε κάτι σημαντικό σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής σας. Τίποτε δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από την ζωή, την αρτιμέλεια και την υγεία σας, και οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί και μάλιστα μεγάλοι μέσα στο 2022!

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 συνιστάται να λειτουργείτε με τις ίδιες συνθήκες που συνηθίσατε μέχρι τώρα. Οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σας θα αλλάζουν γοργά, αλλά εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστείτε στα πάντα στην στιγμή. Στην αρχή του πρώτου εξαμήνου θα υπάρξει μεγάλη πίεση και στρες και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψυχική σας υγεία. Ήδη είμαστε όλοι εξαιρετικά επιβαρυμένοι ψυχικά από τις τρέχουσες εξελίξεις και οι καινούργιες αλλαγές μπορούν να μας φτάσουν στα όρια μας. Προσοχή στα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα! Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι νέες ευκαιρίες στην ζωή σας, που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα προβλήματα και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ψυχολογικά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για την κατάσταση σας, που μόνο να σας αγχώσουν μπορούν και να επιδεινώσουν την κατάστασης. Στα μέσα του έτους κάποια τυχαία γεγονότα μπορούν να έχουν σημαντική επίπτωση στην υγεία σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από το πρώτο. Οι κύριοι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσετε και τώρα θα προέρχονται από την απροσεξία σας, την παρορμητικότητα και την υπερκόπωση σας. Το φθινόπωρο συνιστάται να ξεκουράζεστε περισσότερο και εάν υπάρχει η δυνατότητα, προγραμματίστε κάποιες διακοπές. Όσο πλησιάζουμε προς τον χειμώνα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους τα τυπικά προβλήματα υγείας της περιόδου, τα οποία όμως πιθανά να είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε με εναλλακτικούς τρόπους, γιατί αυτές οι μέθοδοι θα αποδειχτούν πιο αποτελεσματικές. Οι κίνδυνοι που μπορεί να αντιμετωπίσετε  αυτό το χρονικό διάστημα θα συνδέονται με πιθανές απώλειες ή καινούργιες ευκαιρίες. Βγείτε στην φύση, αλλά με μέτρο, αποφεύγοντας τις κακές καιρικές συνθήκες στο ύπαιθρο. Προς τα τέλη του χρόνου φαίνεται να καταφέρνετε την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ περιόδων έντονης δράσεις και στιγμών ανάπαυλας, κάτι που θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον, ιδίως σε δύσκολες και αγχωτικές στιγμές.

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου