Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΖΥΓΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022


1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 5ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Κρόνου από τον πέμπτο οίκο σας, σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στα ερωτικά σας θέματα. Ίσως λοιπόν τώρα ξεκαθαρίσει κάποια ερωτική σας σχέση που χρόνιζε αλλά δεν είχε κάποια σταθερή βάση, ίσως συνάψετε κάποια σχέση με μεγαλύτερο από εσάς σε ηλικία άτομο, ή ίσως στραφείτε σε άτομα που μέχρι τώρα αποστρεφόσαστε, επειδή τώρα θα δείτε τα θετικά τους στοιχεία. Τα παιδιά ίσως σας φορτώσουν μεγαλύτερες ευθύνες, ενώ οι δημιουργίες σας υπόσχονται σταθερότητα και διάρκεια.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 6ο οίκο.

 

Για ένα περίπου χρόνο από σήμερα, μια που τόσο θα διαρκέσει το πέρασμα του Δία από τον έκτο οίκο σας, η επαγγελματική σας επιτυχία μέσα από την εργασία, θα έχει τον πρώτο λόγο. Κατ'αρχήν διαφοροποιείται η αντιμετώπιση της εργασίας από εσάς, αφού τώρα τη βλέπετε σαν το μέσο για την επιτυχία. Τώρα δεν σας κουράζει η δουλειά σας, αλλά γίνεστε και περισσότερο οργανωτικός, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνος και τελικά αυτά αναγνωρίζονται από προϊσταμένους και συναδέλφους, κάτι που είναι από μόνο του δικαίωση. Η αμοιβή θα είναι είτε υλική, είτε ηθική. Πιθανή κάποια σημαντική προαγωγή. Προσοχή στη δίαιτά σας, επειδή εκτός από περιττά κιλά, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 8ο οίκο.

Η διέλευση του Ουρανού από τον όγδοο οίκο σας θα φέρει αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σας, αν αυτά εξαρτώνται από τρίτα πρόσωπα. Έτσι αν εξαρτάσθε οικονομικά από την σύζυγο, ή κάποιο συνεταίρο, θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένος για το καλύτερο ή και το χειρότερο. Ακόμη δεν είναι καθόλου παράξενο να δεχθείτε κάποια κληρονομιά. Αποφύγετε όμως αυτό το διάστημα να πάρετε κάποιο δάνειο, γιατί θα είναι ασύμφορο, ή να επιχειρήσετε διαχωρισμό περιουσίας. Πολύ πιθανόν να υπάρξει στη διάρκεια αυτής της επίδρασης του Ουρανού κάποια νέα γνωριμία, που θα ξεχωρίσει στον τομέα της σεξουαλικής δραστηριότητας με την πρωτοτυπία και το πάθος που θα τη χαρακτηρίζει, που όμως είναι καταδικασμένη να μην έχει διάρκεια. Τέλος μπορεί να ασχοληθείτε με την ψυχολογία, την παραψυχολογία, ή να συμμετάσχετε σε κάποιες ομάδες με επαναστατικές ή συνωμοτικές αντιλήψεις και δραστηριότητες.

 

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 7ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

 

14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 7ο οίκο.

 

Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

 

Καριέρα

 

Το 2022 δεν θα απολαμβάνετε κάποιου είδους ουράνιας προστασίας, η οποία θα μπορούσε να βγάλει αντί για σας τα κάστανα από την φωτιά. Τα πάντα θα πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας, κάνοντας χρήση τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες σας. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας, καταστέλλοντας κάθε ενέργεια, θετική ή αρνητική, αποδυναμώνοντας το ζώδιο σας. Δεν θα χρειαστείτε όμως βοήθεια από κανέναν για να τα βγάλετε πέρα. Είστε πανάξιοι και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το θελήσετε και να παλέψετε γι’ αυτό. Η χρονιά αυτή είναι μοναδική, από την άποψη ότι μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε σε οποιονδήποτε τομέα. Θα μπορέσετε να μάθετε σε σύντομο χρονικό διάστημα καινούργια πράγματα, κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο ενδεχόμενο που θα κληθείτε να καλύψετε μια κενή θέση. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες, ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα συνοδευτεί από αποκαλύψεις στον τομέα της καριέρας σας, που θα σας επιτρέψουν να εξετάσετε από μια διαφορετική οπτική, καταστάσεις που προηγήθηκαν. Εάν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να ενεργήσετε εν θερμώ, για να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Η περίοδος θα είναι πιεστική, με γρήγορους ρυθμούς και μεγάλες απαιτήσεις, παρόλα αυτά, μην πιέζεστε να δράσετε αυτόματα, υπό συνθήκες στρες ή υπό το κράτος πανικού. Εάν είστε υπάλληλοι, καλό θα ήταν να μην επιτρέπετε σε άλλους να αναμειγνύονται στα της δουλειάς σας. Θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όχι μόνο για να διατηρήσετε την θέση σας κάτω από τον ήλιο, αλλά και για να προχωρήσετε στην ζωή. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην αυτοβελτίωση σας, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή. Το πρώτο εξάμηνο του έτους η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικότερη από την δράση, και θα είναι αυτή που θα απαιτήσει το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι μεγάλης κλίμακας στην επαγγελματική σας ζωή, θα είναι όμως πολλές. Καθώς είστε ωστόσο από τα πιο ευπροσάρμοστα ζώδια, το γεγονός αυτό δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Είναι σημαντικό όμως να έχετε αποφασίσει την κατεύθυνση που θα θέλατε να ακολουθήσετε και να έχετε θέσει προτεραιότητες. Ίσως θα κληθείτε να αφομοιώσετε ένα μεγάλο όγκο γνώσεων για να ανταποκριθείτε σε κάποια νέα καθήκοντα, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας τρομάζει. Γιατί όσο πιο σκληρά δουλέψετε, τόσο πιο γρήγορα θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε και τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα που θα πετύχετε. Εάν είστε υπάλληλοι, θέστε νέους στόχους καριέρας και μην επιτρέπετε να σας μειώσει κανείς. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δοκιμάστε νέες στρατηγικές στην επιχείρηση σας, γιατί οι αλλαγές θα είναι απαραίτητες. Όσο πλησιάζουμε προς τα τέλη του χρόνου, τόσο θα ερχόσαστε πιο κοντά στο ενδεχόμενο θετικών εκπλήξεων, που μπορούν να έχουν άμεση επίπτωση στο εισόδημα σας. Κρατήσετε όμως τα ευχάριστα νέα για τον εαυτό σας, ίσως και για λίγους έμπιστους του στενού σας κύκλου. 

 

Οικονομικά

 

Το 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας μια ήρεμη και ομαλή χρονιά.  Εκ πρώτης όψεως ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται θετικό, στην ουσία όμως μας προειδοποιούν οι πλανήτες ότι θα υπάρξουν ελάχιστες, αν όχι μετρημένες ευκαιρίες να αυξήσει κανείς μέσα στην χροιά αυτή το εισόδημά του. Και αν επιτρέψει κανείς να τον προσπεράσει μια ευκαιρία, δεν θα υπάρξει άλλη.  Για τον λόγο αυτό εστιάστε στο εδώ και το τώρα, σε ότι μπορεί να σας φέρει άμεσα αυξημένο εισόδημα. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κερδίσετε χρήματα από μια μακροπρόθεσμη επένδυση ή τοποθέτηση, απλά δεν θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση που θα πρέπει να σας απορροφήσει μέσα στο 2022! Δώστε προτεραιότητα σε ευκαιρίες που είναι μοναδικές ή δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον. Κάποια άλλα ζώδια θα έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα μέσα στην χρονιά, εσείς όμως όχι. Εκμεταλλευτείτε και το παραμικρό.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 χαρακτηρίζεται από μια ποικιλομορφία στα οικονομικά σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις ή τις δράσεις σας μέσα στους πρώτους μήνες του έτους.  Και για σας, όπως και για άλλα ζώδια, η αύξηση του εισοδήματος ή της κερδοφορίας σχετίζεται με την εμφάνιση ευκαιριών, παρά με την βελτίωση των υπαρχουσών συνθηκών. Εάν είστε υπάλληλοι ή εργάζεστε στα πλαίσια μιας ομάδας εργασίας, η θέση και απόδοση σας μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνοδευτεί απαραίτητα από την αύξηση του μισθού σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνιστάται να μην κολλάτε σε ότι δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε. Θα αποδειχτεί ότι είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Εάν θέλετε να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας, εστιάστε σε ότι κατανοείτε, είναι ξεκάθαρο για σας και δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες να δημιουργούν ανησυχίες.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα λιγότερο απαιτητικό διάστημα από άποψη γεγονότων, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου σας περιμένουν νέες και σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα μπορούσαν να διαδραματίσουν θετικό ρόλο στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Εάν είστε επιχειρηματίες, μην ανησυχείτε με την αλλαγή στρατηγικής που χρειάστηκε να εφαρμόσετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση σας. Σύντομα θα σας δικαιώσουν τα αποτελέσματα και θα αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνατε νωρίτερα. Για όσους έχουν μια εξαρτημένη θέση εργασίας είναι μεγάλη η πιθανότητα να αυξήσουν το εισόδημα τους, εάν συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με αμείωτη διάθεση και ενδιαφέρον, αλλά και ακούγοντας τις υποδείξεις συναδέλφων, που θα τους οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

 

Συναισθηματικά

   

Οι Ζυγοί θα μπορέσετε μέσα στο 2022 να επιλύσετε πολύ πιο εύκολα τα προβλήματα συναισθηματικής φύσης που σας ταλαιπωρούν, εάν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει και θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την κατεύθυνση. Προϋποθέτει όμως να παραμείνετε πιστοί στις αρχές και τα πιστεύω σας, άσχετα από τις πιέσεις που θα δεχτείτε.  Δεν θα είναι πολλά τα γεγονότα που θα βιώσετε στα συναισθηματικά σας μέσα στο 2022, ούτε και μοιραία, θα έχουν όμως ένταση συναισθηματική και βάθος! Έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις στα πάντα, μην υπερεκτιμάτε παρ’ όλα αυτά τις δυνατότητες σας. Το 2022, παρά τις προκλήσεις που θα φέρει, προσφέρεται σε γενικές γραμμές για την σύσφιξη των σχέσεων σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου έτους. Τα περισσότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα τα μεταφέρετε μαζί σας από το 2021, θα έχετε όμως τώρα την δυνατότητα να τα λύσετε πριν από την έναρξη της άνοιξης. Στις αρχές του καλοκαιριού θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας αποσυντονίσουν. Οι παντρεμένοι θα έρθουν πιθανότατα αντιμέτωποι με μια ξαφνική αλλαγή στην στάση και τις διαθέσεις του συντρόφου τους που θα τους προβληματίσει. Συνιστάται να μην βιαστείτε να κάνετε το παραμικρό. Όσο για τους αδέσμευτους, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης και δράσης, να είστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί, εάν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Το διάστημα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ίσως να υπάρξει μια γνωριμία στην ζωή των ελεύθερων που θα τους κάνει να σκεφτούν πολλά σε σχέση με την ζωή τους. Το φθινόπωρο υπάρχει το ενδεχόμενο να τελειώσουν αρκετές σχέσεις απροσδόκητα, αλλά θα διαπιστώσετε με την πάροδο του καιρού, ότι το κλείσιμο ενός κύκλου αποτελούσε την φυσική και αναπόφευκτη εξέλιξη της σχέσεις σας. Μην χάνετε χρόνο και ενέργεια με όσους δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Στα τέλη του φθινοπώρου θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση από όσους βρίσκονται σε σχέση, την οποία αναβάλουν για καιρό. Δεν υπάρχουν όμως άλλα περιθώρια για χρονοτριβές. Στα τέλη του 2022 θα πρέπει να έχετε αποκαταστήσει τις σχέσεις σας με όσους περάσατε ένα διάστημα εντάσεων και να σας βρει η νέα χρονιά με αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Υγεία

 

Ο τομέας της υγείας σας αναμένεται να σας δώσει κάποιες λαχτάρες μέσα στο 2022, όλα όμως θα εξελιχτούν τελικά με θετικό τρόπο. Λόγω της θετικής θέσης του Ήλιου απέναντι στο ζώδιο σας κατά το 2022, πολλές καταστάσεις θα είναι αρκετά πιο ανώδυνες από ότι θα μπορούσαν να είναι. Σε γενικές γραμμές όμως θα είστε αρκετά καλύτερα από πολλούς άλλους γύρω σας, κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις, εάν θα πρέπει και σε ποιο βαθμό να προσφέρετε την βοήθεια σας σ΄αυτούς που έχουν ανάγκη. Και οι στιγμές αυτές θα είναι πολλές μέσα στην χρονιά. Εάν πάρετε την απόφαση να εμπλακείτε και να βοηθήσετε, δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε από υπερβολική ψυχολογική φόρτιση. Φροντίστε την υγεία και καλή  φυσική σας κατάσταση, με καλή διατροφή και ξεκούραση.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για την υγεία σας, παράλληλα θα είναι όμως και ενδεικτικό της εξέλειξης που θα ακολουθήσει. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε καθαρά τις συνέπειες των αποφάσεων σας μέσα από τις ζωές των γύρω σας. Εάν είστε επαγγελματίες αθλητές θα πρέπει μέσα στο διάστημα αυτό να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην προθέρμανση σας, για να αποφύγετε δύσκολους και μακροχρόνιους τραυματισμούς. Εάν θέλετε να εντάξετε την άσκηση στην ρουτίνα σας, τότε η άνοιξη ή οι αρχές του καλοκαιριού θα αποτελούν την ιδανική εποχή να ξεκινήσετε. Θετικό θα είναι, εάν σας παρακινεί κάποιος γνωστός ή φίλος για άθληση από κοινού. Αλλιώς θα χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία λόγω του αναποφάσιστου χαρακτήρα σας να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικό, το αυτό δεν θα ισχύει για την υγεία σας. Μέσα στο φθινόπωρο θα έχετε την δυαντότητα να κατανοήσετε πολλά, σχετικά με τις προηγούμενες εμπειρίες σας και θα μπορέσετε να αλλάξετε την ζωή σας, ως εκ τούτου και την υγεία σας, προς το θετικότερο. Τα πάντα εξαρτόνται από τις προσωπικές προτεραιότητες που θα θέσετε στον εαυτό σας και από τις αντικειμενικές ανάγκες για την βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η περίοδος ωστόσο δεν αναμένεται να φέρει κινδύνους ή τραυματισμούς, στο βαμό που και σεις θα είστε προσεκτικοί και δεν θα εκτίθεστε σε περριττούς κινδύνους.    

 

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου